please check my answer thanks The best way to test a puppy for temperament is to A. chase it. B. ignore it. C. observe its general level of activity and excitability. D. shout and see what it does. I pickecd

89,899 results
  1. Natural Resources Unit Test

    Natural Resources Unit Test I need help with the test please i need someone to check my answers!! its overdue plz

  2. need help on word choice quick check unt 7 lesson7

    Use the sentences to answer the question. Kim is such a hardworking and energetic student. She smiled and jumped for joy when she found out she got an A on her algebra test. What is the tone of the sentences? (1 point) positive (My answer) informative

  3. Math

    1. Which would you measure in meters? A. The length of a pencil B. The capacity of a cup C. The mass of a puppy D. The length of a car

  4. english

    Which words/phrase in this sentence is misplaced? Having been discovered, Rover looked up at his owner with puppy-dog eyes. a. with puppy-dog eyes b. been discovered c. his owner d. rover looked up I am torn between (a.) and (c.). Since the answer (c.)

  5. Science

    Can someone give the answer to Earth's Changing Surface Unit Test. I need to check answers. Give the answer with the words, not like A,B,C, or D, ok?

  6. Focus on the Child, Part 2

    Which one of the following questions would best foster language development in a child? A. Did you ride your bike today? B. Did you see the new puppy? C. What did you do at the park today? D. Would you like strawberries with your lunch? my answer is d.

  7. Math 6 help

    The length of a puppy on a scale is 6 cm. If the scale is 1:9cm, what is the actual length of the puppy? 14cm 54cm 48cm 15cm

  8. Geography

    "On August 10, 1821, Missouri entered the Union as the twenty-fourth state. Named after the Native American people who originally inhabited the land, Missouri was acquired by the U.S. as part of the 1803 Louisiana Purchase. At that time, the territory's

  9. Precalculus

    Juana and Diego Gonzales, ages six and four respectively, own a strong and stubborn puppy named Corporal. It is so hard to take Corporal for a walk that they devise a scheme to use two leashes. If Juana and Diego pull with forces of 23 lb and 27 lb at the

  10. statistics

    The test scores of students in a class test have a mean of 65 and with a standard deviation of 8. What is the probable percentage of students scored more than 70? Please check work 70-65/8 = .625 = .2357 = 1.-.2357 = .7643 ANSWER 76% ????

  11. Math (check answers)

    please check these answers and thanks 1.C 2.B 3.B 4.A 5.C 1.select the word tha correctly completes the sentence below. To convert from a smaller unit to a larger unit,you ___ by a power of 10. A.add B.subtract C.multiply D.divide 2.A textbook weighs 3

  12. Math

    You estimate that a puppy weighs 12 pounds. The actual weight of the puppy is 14 pounds. Find the percent error. Round your answer to the nearest hundredth of a percent. Help me Im stuck..!

  13. Algebra ASAP

    Pls help me out, I really need help. A puppy weighs 0.85 lb at birth, and each week he gains 29% in weight. Let an be his weight in pounds at the end of his nth week of life. (a) Find a formula for an. an = (b) How much does the puppy weigh when he is six

  14. Mathematics

    Brandon has a male puppy with a mass of 3 1/2 kilograms and a female puppy with a mass of 2 1/5 kilograms. How much greater is the male puppy’s mass than the female puppy’s?

  15. psychology last one tonight need to know if correc

    _____________ is a biologically based style of interacting with the world that exists from birth. Fill in the blank. a. Culture b. Personality c. Temperament d. Attachment my answer is C

  16. Math

    A puppy eats a sausage 5 seconds faster than a kitten eats a identical sausage. If they share one sausage, they can eat it in 6 seconds. How long does it take each animal to eat a sausage alone? It takes puppy ___ seconds, and it takes kitty ____ seconds.

  17. math

    Roger just got a puppy for his birthday. He and his mother will build a fence around an area in the backyard for the puppy to play in. The play area will be 24 square feet. What dimensions could the play area be? Which dimensions would require the least

  18. Statistics

    Find the probability of correctly answering the first 2 questions on a multiple choice test if random guesses re made and each question has 6 possible answers. My answer is 1/36 Assume that the data has a normal distribution and the number of observations

  19. Solving Equations Unit Test, Connexus 8th grade

    Here are the answers for the Unit Test! Please just use these to check your answers instead of copying them :) C@n’t K33p G0!ng — Today at 10:56 AM 1: c 2: b 3: d 4: d 5: a 6: b 7: d 8: b 9: c 10: a 11: b 12: a 13: c 14: d 15: a 16: d 17: a 18: b 19: a

  20. language arts!!! please help!!!!!

    1.in which sentence is the italicized vocabulary word used incorrectly? A.the birds (migrated) to Florida for the warm summer B.the national anthem is the (prelude) to many sporting events C.the children (winced) in happiness over the new puppy D.it's

  21. Math

    Check answer PLEASE!! Kevin wants to calculate the value of the expression below. -17 + 3 Which shows an equivalent way kevin could write this expression? (A.) -(17 + 3) B. -(17 - 3) C. (-3 + 17) D. (-3 - 17) Please help as soon as possible!! I have no one

  22. Calculus derivative

    Find the slope and an equation of the tangent line to the graph of the function f at the specified point. f(x)=-1/3x^2+5x+5: (-1, -1/3) Answer: f’(x)=-2/3x + 5 y=-2/3x -1 I re-worked the problem and got f'(x)=5, y=5x+ 14/3 This is from a multiple choice

  23. english

    Which group of words is the sentence below misplaced? Having been discovered, Fifi looked up at his owner with puppy-dog eyes. a)with puppy-dog eyes b)been discovered c)his owner d)Fifi looked up

  24. english

    Which group of words in the sentence is misplaced? Having been discovered, Rover looked up at his owner with puppy-dog eyes. a. with puppy-dog eyes b. been discovered c. his owner d. Rover looked up

  25. Math

    Roberto's puppy weighs 4.5 pounds at the end of May. During June and July the puppy weighed 18.63 pounds. How much did Roberto's puppy weigh at the end of July? I thought about about dividing 18.63 by 2 and hopefully subtract to get 4.5

  26. math

    please check my answer. each test is worth 100 points. the following test have been taken and earned 91, 90, 93. for a total of 360 points to earn an A, what grade should be made on the final test to earn an A my answer is 91.5

  27. Biology

    In Labrador Retrievers, black fur is dominant to yellow fur. How is it possible that 2 retrievers with black fur reproduce puppies with yellow fur? A. One puppy parent had the recessive allele and passed it on to the puppies. B. One puppy parent had the

  28. Physics

    A cute puppy walks 20 m at 30 degrees north of east and then continues another 45 m at 15 degrees south of east. Find the magnitude of the puppy's net displacement (or the distance from the starting point)

  29. science

    A student thinks she might have accidentally mixed up her sugar and her salt and put them in the wrong containers. The crystals look similar and have no smell. Which test can the student run to determine which one is sugar and which one is salt? indicator

  30. English

    1. She likes playing with her dog. 2. She likes playing with a puppy. 3. She likes playing with her puppy. 4. She likes playing with puppies. (Which expression is commonly used?) 5. Why do people call New York the Big Apple? 6. Why do people call Chicago

  31. Math

    Claudia weighed her puppy each moth. Explain which data display you would use to show the puppy's growth and why you think this is the best method of displaying the data. A line graph because it shows change over time

  32. algebra

    Hailey’s new puppy, Sparky, weighed 4 pounds at six weeks old. If the puppy gains 2.5 pounds each month, at how many months will Sparky weigh 14 pounds and is it modeled by a linear function or a exponential function

  33. physics

    This puppy is in a rocket. While the rocket is on the ramp it accelerates the puppy with an acceleration of 10m/s2 along the ramp. The puppy starts form rest at the bottom of the ramp and travels 6m along the ramp. The instant the puppy leaves the ramp the

  34. Science 8th grade

    please check my answer thanks I need to write at least one paragraph regaurding this Urinalysis is a very commo diagnostic test. Describe and name the poddible abnormal results related to the test.. indicate the disorders tha these abnormal test results

  35. grammar

    In which sentence is the italicized vocabulary word used incorrectly? 1.The birds migrated to Florida for the warm weather. 2.The national anthem is the prelude to many sporting events. 3.The children winced in happiness over the new puppy.*** 4.It's

  36. history

    early European culture test answer's i need to check my work please.

  37. algebra homework help

    A student missed 8 problems on a Chemistry test and received a grade of 47%. If all the problems were of equal value, how many problems were on the test? Round off your answer to the nearest integer. My answer is 15 question were on the test is this

  38. House/ Crate training (dogs)

    please check my answer thanks Which one of the following factors contributes to the saftey of a puppy or a dog that's crated in a wire cage A diameter of the wires B deimensions of the crate C weight of the crate D distance between wires I picked D because

  39. Art Appreciation

    Ruben and Rembrandt: Reflection and Temperament. Contrast The Elevation of the Cross by Rubens with Rembrandt’s Return of the Prodigal Son. Explain how each work reflects the artist and his temperament. How does each work mirror sociopolitical

  40. dog behavior

    pleae check my answer thanks Latent learining becomes evident when... A. a puppy grows up B. the animal is motivated to perfrom C. a dog has failed with trial and error method D. a dog experiences social faciliation I picked C

  41. math

    please check my answer. each test is worth 100 points. the following test have been taken and earned 91, 90, 93. for a total of 360 points to earn an A, what grade should be made on the final test to earn an A

  42. American history

    Ok so for this test I need someone to check my answers for me Which of he following statements best describes the information show on the map? My answer was “The southern most states relied most heavily on the crop” May someone check this?

  43. math

    miss guy is going to build a pen for her puppy. she has 50 feet of fencing to use. figure out some ways she can set up the pen and use all fencing. what are the dimension of the rectangular pen with the most space area for the puppy?

  44. maths

    What is mode n average for 2 students test scores our of 25 for maths. A Test 1: =21 Test 2: =24 Test 3:=19 Test 4: =21 K Test 1:= 18 Test 2:= 19 Test 3:= 19 Test 4:= 17 Test 2:= 19 Test 3:= 19 Test 4:= 17. N Test 1:= 16 Test 2:= 15 Test 3:=19..

  45. Math

    Hi, would someone mind just checking the answer I got for this formula and tell me if I'm on the right track or not. Question... x+y=21 3x=4y Answer I got... x=84 y= -63 I didn't get that. Check your math. I found 7y=63 but not y = 63. You can always check

  46. Quick English check

    Select the term that is best represented by each statement below. (The words are: admonish, advocate, bias, exposulate, influential, interaction, linguistic, susceptible, temperament, and wary.) 1. "I am a decided preference in favor of a particular side."

  47. Math

    The length of a puppy on a scale drawing is 6 cm. If the scale is 1:9 cm, what is the actual length of the puppy? 1. 14 cm 2. 54 cm 3. 48 cm 4. 15 cm Please help me!!

  48. English

    Becca was helped/helping Corky with his homework last night. Answer: helped Blossom watched/watching her best friend study for the test. Answer: watching Plz check my answer. Thank you!

  49. animals

    do you know " how to choose the perfect puppy"? english assignment and have to write 5 paragraphs on a topic of my choice. chose the above topic. know need help!!!!! project due on oct 24 2067(no! 2006 LOL!) Well, you can write on how big the puppy is

  50. statistics

    A test designed to check for sickle-cell anemia has an 85% chance of detection in that, if a person has the disease, there is an 85% chance that the test will be positive. And, if the person does not have the disease, there is an 85% chance that the test

  51. Math

    I did this problem on a practice test, but the answer isn't in the back of my study guide, although I believe I'm correct. Can someone check my work? Thanks; very appreciated. Find p(-2) if p(x) = 3x^4 + 3x^3 + 7x - 10 3(-2^4) + 3(-2^3) + 7(-2) -10 3(-16)

  52. math

    A true-false test consists of 15 items. (b) What is the probability that Chris gets 80% or more for the test? (c) If it is a 25 item true-false test, would you think it is easier or more difficulty for Chris to get 80% or more? (Hint: please calculate the

  53. Calculus

    Can someone check my work on this problem? I'm studying for the AP test and I would really appreciate any help. Let f(x) = the definite integral from [-2,(x^2-3x)] of e^(t^2) dt At what value of x is f(x) a minimum? a. For no value of x b. 1/2 c. 3/2 d. 2

  54. House/ Crate training (dogs)

    Please check my answer thanks When a dog or puppy is in its crate what should its owner do A. Close the door to keep it safe B. Place the crate is an isolated part of the house C. Leave the puppy alone to enjoy its privacy. D. Place the dish in the crate

  55. math

    Jenny was very happy. She had a new Chihuahua puppy. It was her responsibility to feed him. Her father told her the puppy would eat 1/2 of a small can of food each day. How much would the puppy eat in three weeks?

  56. Agility Training

    Please check my answer thanks :) If you want to start training a four-month-old puppy for agility competition, which one of the following obstacles would be best to start with? A. Seesaw B. Dog walk C. Tunnel D. A-frame My answer is C

  57. Introduction to logic

    I need help on Quantifier logic problems? Using the symbolization key given, symbolize each sentence in QL. Universal Discourse: animals Dx: x is a puppy Hx: x is lost Tx: is a Terrier Fxy: x can run faster than y r: Tim 1.No puppy can run faster than Tim.

  58. math

    A new puppy gains 2/3 pound every week.How much weight will the puppy gain in 7 weeks?

  59. physics

    if puppy A is pulling with a force of 30 N at 30о and puppy B is pulling vertically at 40 N and horizontally at 50 N. Include an illustration of the resultant vector.

  60. dog behavior

    please check my answer thanks so much :) What is the suggested method of testing a dog for graduation requirements? A. Observe the dogs during classes and check off when they properly perform a command. B. Test the dogs privately during the class before

  61. math

    dr.chen told miranda that her new puppy needs a diet that includes at least 1.54 ounces of protein and 0.56 ounce of fat each day to grow into a healthy dog. each cup of good start puppy food contains 0.84 ounce of protein and 0.12 ounce od fat. each cup

  62. Language arts

    why is the weather important in the exposition of stray select all that apply A.mr lacey can take the dog to the pound B.the laceys cannot use thier phone to find out who abandoned the dog C. the puppy needs help to survive in the snow D. the puppy has

  63. Math

    The length of a puppy on a scale drawing is 6 cm. If the scale is 1:9 cm, what is the actual length of the puppy? I don’t understand the lesson can someone please explain it to me?

  64. dog behavior

    please check my answer thanks Latent learning becomes evident when A. a puppy grows up B. the animal is motivated to perform C a dog has failed with the trial-and-error method D. a dog experiences social facilitation I picked A because latent learning

  65. math

    Alex's kitten has a mass of 2500g.Her puppy has a mass of 3kg.How much greater is the mass of the puppy than the mass of the kitten? A.300g B.500g C.700g D.1500g B?

  66. math

    what is the answer to this question? I just want to double check my answer that I wrote on a test? (3a)^1/2 x (3a)^-1/2

  67. math

    Leanne is getting a puppy. Her parents are building a play area to give the puppy a place to run. The play area will be in the shape of a rectangle with length of 25 feet and a width of 15 feet. If the total cost of the fence is $1,440, what is the unit

  68. tax income

    To be a qualifying child, the taxpayer must meet three general tests and five specific tests. What are the three general tests? A. Relationship test, residency test and gross income test B. Support test, age test and relationship test C. Dependent taxpayer

  69. medical terminology/exercise science terminology

    which one of the following fitness tests is best for sedentary individuals a.one mile walk test b.strep test c.one -RM test d.cycle ergometer test my answer is d

  70. math

    Gracie has 16 1/2 cups of puppy food. She divides the food equally into five bags and uses all of the food in one of the bags to feed her puppies that she dog-sits. She feeds each puppy 3/10 of a cup of food. How many puppies does Gracie take care of?

  71. biochemistry

    for each of these qualitative test,barfoed test,benedict test,seliwanoff test,bial test,molisch test,and iodine test, describe the class and give aspecific example of a carbohydrate that would yield a posiyive result?

  72. History for @lucy

    I've removed your entire test, which is undoubtedly copyrighted by the text and test publisher. Please post no more than FIVE of the questions you have doubts about, and a tutor should be able to check those for you.

  73. Behavior problems (dogs)

    Please check my answer thanks A prospective client phones about her dog's behavior problem. When they go for a walk, the dog starts out walking nicely, until it finds an interesting scent. Then the dog stops and refuses to budge. She's a large dog, and the

  74. Math / Algebra

    Can you check my work? Thank you :) 1. The Domain of a function F is the same as the range of F^-1 (True or False?) Answer: True. 2. Does the function y = |x-2| have an inverse? Select the best answer. A. Yes, it passes the horizontal line test. B. No, it

  75. math

    Could someone please tell me if I am on track with my answer? Jack is taking a four-item true-false test. He has no knowledge about the subject of the test and decides to flip a coin to answer the items. What is the probability that he receives a perfect

  76. Statistics

    Three final candidates (Alex, Bo, and Chris) for a position happen to take different versions of the aptitude test. You are supposed to choose the one who performed best out of these three final candidates and the test results are as follows: Alex received

  77. english

    Im completly lost in this one. Im suppose Answer the following: Punctuating Sentences Without a doubt, cramming for the test. my answer> Without a doubt; I study to extend of cramming the test. Just to clarify... my answer> Without a doubt; I study to the

  78. Applied Dog Behavior

    please check my answer thanks The best way to test a puppy for temperament is to A. chase it. B. ignore it. C. observe its general level of activity and excitability. D. shout and see what it does. I pickecd C

  79. english/punctuation

    Add punctuation to the paragraph. You must be kidding, how can I possibly finish all this homework, and still find time to clean up this mess! I never imagined that one puppy could create so many messes in just a few hours! Dind't I lock the gate before I

  80. psych

    what are some biological and social influences of temperament and what ways are caregivers limited in being able to change an infant's temperament

  81. Math

    Puppy A is 3/4 as heavy as puppy B. Puppy C is twice as heavy as puppy A. If the weight of puppy B is 8 pounds, find the weight of puppy C.

  82. fractions

    Jenny was very happy. She had a new Chihuahua puppy. It was her responsibility to feed him. Her father told her the puppy would eat 1/2 of a small can of food each day. How much would the puppy eat in three weeks?

  83. Math

    When Roberto got a puppy from the shelter it wieghed about 11 pounds. The puppy gained 40% of its original weight in the first month that Roberto had it. How much did the puppy weigh after the first month

  84. Assistance Dogs

    Please check my answer thanks :) . Which of the following is not an important job for a puppy foster family to teach? A. Socialization B. Housetraining C. Appropriate chewing D. Play bowing I think it is D

  85. english/punctuation

    Add punctuation to the paragraph. You must be kidding! How can I possibly finish all this homework, and still find time to clean up this mess? I never imagined that one puppy could create so many messes in just a few hours! Didn't I lock the gate before I

  86. science

    a puppy runs a distance of 20m to its mother ina time 5s.what is the puppy's speed?

  87. behavior problems (dogs)

    please check my answer thanks An unwanted behavior persists because the A. behavior elicits a reward. B. dog has a temperament fault. C. trainer doesn't use treats as rewards. D. owner doesn't know how to punish the dog effectively. I picked A

  88. Algebra

    A 3lb puppy is gaining weight at a rate of 3/4 lb per week. When will the puppy's weight exceed 22 1/2 pounds? I need help setting this up to solve.

  89. english

    Use the sentence to answer the question. The tiny puppy from the breeder wags his tail for a treat. What is the subject in the sentence? (1 point) puppy tail treat breeder

  90. behavior problems ( dogs)

    Please check my answer thanks Your new client has a nine-month-old, neutered male Anatolian Shepherd Dog. She would like your help with a behavior problem. Each night, after she lets the dog out to eliminate, he refuses to come back in. She has ended up

  91. math

    Use an inequality to solve the problem. Be sure to show the inequality and all of your work. A 12-pound puppy is gaining weight at a rate of 2/3 pound per week. How much more time will it take for the puppy’s weight to exceed 37 pounds?

  92. Physics

    A car is cruising at a steady speed of 35 mph. Suddenly, a cuddly puppy runs out into the road. The driver takes 1.7 seconds to react, and then slams on the brakes. The brakes slow the car down at constant acceleration for 4.0 seconds until the car stops.

  93. English

    The puppy looked very cute. The puppy looked so cute. The puppy looked too cute. --------------------------------- Are they all acceptable and do they have the same meaning?

  94. Early Childhood Question

    Mrs. Ruiz began reading "Arthur's New Puppy." At one point she stopped reading and asked the children what they would do with the puppy. She accepted all their suggestions and wrote them on the board. Mrs. Ruiz was using ________ to help her students think

  95. health

    What are other factors that contribute to being overweight and obese besides diet and behavior? A. Environment and genetic factors B. Personality and temperament C. Participating in physical fitness and athletics D. Stop smoking and drinking alcohol -

  96. math

    heather's puppy has a mass of 1000 grams. what is the mass of heathers puppy in kilograms? 1000 kilograms 100 kilograms 10 kilograms 1 kilogram

  97. English

    Can you please check these questions, too? Thank you. 1) Answer four of the following six questions. For each question write ten lines only. 2)Do not exceed the space provided. One of your four answer will be evaluated as an oral test.

  98. Science 8th grade

    Please check my answer thanks A woman who recently came home from a tropical vaction now has abdominal pain and diarrhea// Her blod test show an elevated eosinophil level. Which of the following organisms is most likely the cause of her illness? A Bacteria

  99. Algebra Zero Product Rule

    I'm working with the zero product rule and I've somehow lost my way on a certain problem pattern. (x+8)(x-3)= -30 Is the pattern and the answer in the book says -2 or -3, but when I do the problem... x²+5x-24= -30 x²+5x+6= 0 (x+6)(x-1) x= -6 x= 1 That is

  100. math

    When u leave a party hall, you can do an alcohol test to check whether you are allowed to drive or not. However, the test is not 100% reliable: it only reacts positively on 94% of people who drink too much, and it also responds in 8% on people who do not

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20