1. science

    Suppose you have monohybrid pea plants in your garden and find that they produce round seed to wrinkled seeds in the ratio of 3:1. If the allele are designated (R & r) respectively, what is the probable genotypes of the wrinkled seeds which were produced

    asked by Andrea on February 15, 2008
  2. History

    Which of the following was a major factor contributing to the problem addressed in the quotation? a.) the sudden increase in property crimes b.) the problem of sanitation in cities c.) the mass crowding of city and tenement buildings d.) the problem of

    asked by Metimoku on April 6, 2017
  3. Chemistry

    Hi! Can you tell me if I chose the right options for my chemistry homework? My answers are at the bottom. 1. Electrostatic interaction is important for which type of bond? A. ionic bond B. triple covalent bond C. single covalent bond D. double covalent

    asked by Tiffany on November 2, 2014
  4. chemistry - DrBob?

    Hi! Can you tell me if I chose the right options for my chemistry homework? My answers are at the bottom. 1. Electrostatic interaction is important for which type of bond? A. ionic bond B. triple covalent bond C. single covalent bond D. double covalent

    asked by Tiffany on November 2, 2014
  5. pro

    A student has taken an exam consisting 10 multiple choice questions. Each question has 4 answer choices and has one correct answer. Questions are independent of each other. If the student answer questions randomly, what is the probability that the student

    asked by ABDULA YUSUF on April 16, 2016
  6. Math

    Jack is taking a four-item true-false test. He has no knowledge about the subject of the test and decided to flip a coin to answer the items. What is the probability that he receives a perfect score? What is the probability on a 10-item test? Answer: 1/16

    asked by B.B. on August 4, 2009
  7. physics

    When a 4.48 kg mass is hung vertically on a certain light spring that obeys Hooke's law, the spring stretches 2.68 cm. How much work must an external agent do to stretch the spring 3.96 cm from its unstretched position?

    asked by Anonymous on October 31, 2009
  8. Spanish: Please Help

    I have no idea what the answers are to these. Thank You For questions 10-14, match the family members: A. el hijo de mis tíos B. la hija de mis padre C. la madre de mi padre D. la hermana de mi padre E. la esposa de mi padre 10. mi madre 11. mi tía 12.

    asked by Jack on February 27, 2013
  9. The Giver

    Which statement provides the best summary of chapter 15? A. Jonas finds the giver in pain and offers to help. B. Jonas experiences tiny pinpricks of snow that touch his body and melt on his tounge. C. The Giver explains to Jonas why the pain and the

    asked by Anonymous on May 22, 2015
  10. English

    The photo of the family in "At the Tourist Centre in Boston" is portrayed as unrealistic frightening beautiful true to life*** What is the tone of the following lines in "At the Tourist Centre in Boston? I seem to remember people, at least in the cities,

    asked by Fading on September 14, 2016
  11. math-college algebra

    y-3=1/2(x-6) "finding the value of a variable" x=2 I know the answer is 1, but how do I work the problem to get 1. This problem is in our text book and in the back it states the answer is 1. I tried working the problem serval times and I do not come up

    asked by dave on August 11, 2010
  12. Algebra II

    Solving the formula for the indicated variable. I=prt,for r I need help knowing how to solve this problem step by step. its easier with numbers and a fraction in the problem but this problem just threw me off.......HELP PLEASE!!!!

    asked by Attalah Higgs on January 30, 2011
  13. Math

    The lesson that I am working on is called mathematical induction. The only problem is that the lesson was not explained very clearly due to a problem with the recording so I have no idea how to complete this problem. Find p k+1(This is little under the p)

    asked by Abbey on April 6, 2010
  14. English

    1. What's this? - It is goggles. - It is trousers. - It is scissors. 2. What are these? - They are goggles. - They are trousers. - They are scissors. (Are the questions and answers all correct?)

    asked by rfvv on November 13, 2011
  15. English

    Can you please tell me what this means?I don't understand it at all. Thank you for your help. I hate this type of literature. Modernism is that if everything is based on perception, then history is false; therefore the society emerges from that history is

    asked by Madison on November 24, 2009
  16. science

    what occurs in a nuclear bombartment reaction

    asked by sam on February 7, 2008
  17. Astronomy

    Explain what occurs during tidal friction?

    asked by Rebecca on October 3, 2011
  18. civics

    Which of the following happens if a conflict occurs between a statute and the constitution?

    asked by rosa melano papu on October 1, 2018
  19. bio

    Regulation of an enzyme's activity occurs

    asked by Anonymous on June 30, 2012
  20. scince

    name atleast two ways that pollinated occurs?

    asked by brenda on March 13, 2008
  21. physical chemistry

    when two liquid A and B mixed cooling occurs. why?

    asked by setu on July 23, 2014
  22. Economics

    The peak of the business cycle occurs when?

    asked by Yong on February 5, 2008
  23. physics

    occurs when atomic nuclei decay

    asked by sue on September 1, 2011
  24. Science

    What energy change occurs during condensation?

    asked by Anonymus on April 8, 2014
  25. science

    why does (second ) square occurs in the unit of acceleration

    asked by shehzad on October 3, 2015
  26. english

    what should be taken into consideration when cultural bias occurs

    asked by nicole on February 16, 2012
  27. Science

    when heat and change of temperature happens this occurs what?

    asked by Joey on October 17, 2011
  28. Math 8R - HW Qs. Check

    Topic - Logic In the clues below, each variable represent a different digit ranging from 0-9. Determine what digit each variable represent g+g+g = d (3+3+3 = 9) j+e = j (2+0 = 2) g (to the 3rd power) = d (3, to the 2nd power = 9) b+9 = d (6+3 = 9) f-b = c

    asked by Laruen on September 9, 2012
  29. reimbursement methodologies

    you're reviewing reimbursement for a Medicare surgical craniotomy case. the case falls into DRG 1, which has a relative weight of 3,0970 and a geometric mean length of stay of 6.3. the hospitals's current standard reimbursement rate $1500. calculate the

    asked by Karen on September 12, 2010
  30. Pre-Algebra

    this is the question please help me explain what to do its confusing. The rate that a hot tub drains is 5.9L/min.How many minutes does it take to drain a 160L hot tub? ~27 mins. Rate*time= volume solve for time. ((27.12 to be exact)) Hi Science. (And don't

    asked by Kemmaris on May 14, 2007
  31. Algebra

    Rewrite the middle term as the sum of two terms and then factor completely. 25x^2+35x+12 Is the following true or false? x^2+2x-3=(x+1)(x-3) Can you show me how to do these two problems? Thank you for any help you can give me. If the middle is the sume of

    asked by kat311 on June 26, 2007
  32. Math

    "A system of equations can have two answers beside an actual set of coordinates. What are they?" Would the two other answers be graphing and ratio, or ..

    asked by Anonymous on May 21, 2015
  33. @Nera -- banned for cheating

    You asked for answers to a specific test. We do not give answers; Jiskha tutors do not cheat.

    asked by Ms. Sue on May 14, 2017
  34. Algebra

    Use the quadratic formula to solve the equation. Give exact answers. 2x^2 + 11x - 21 = 0 a) -3/2, 7 b) 3/2, -7 c) 3/2, 7 d) -3/2, -7 I could not get any of these answers.

    asked by Cassie on June 6, 2009
  35. Algebra

    I was wondering if someone could check over these answers for me. Find the slope between the set of given points: a) (3,-6) & (-2,-7)=2.6 b) (7,5) & (7,-4) = -9 c) (0,-5) & (16,-5)= 16 I just wondered if the answers I have are right.

    asked by kaci on December 21, 2009
  36. Math

    Solve each of these systems using the substitution method. Make sure to check your answers ! 2x + 3y = -4 x - 2y = 5 Question 1 answers x = 1, y = -2 x = -1, y = 2 x = 1, y = 2 x = -2, y = -1

    asked by Andrew on January 3, 2011
  37. College Algebra

    2|4x-4|-4=3 Solve. The solutions are x={_} (Simplify your answers. Type fractions. Use a comma to separate answers.)

    asked by Ally on January 22, 2010
  38. math

    Can i have the answers to the Algebra workbook 7th grade with the link to a pdf document with all the answers. Thank you

    asked by mugh hungus on February 1, 2017
  39. science

    3 scientistperform the same experiment. 2 of them got the same answers, 1 of them got something completely different. what should these 3 peple do before trusting their answers and sharing their results with others?

    asked by cody on September 1, 2011
  40. english

    I need help on the following questions. 1. Which of the following quotations from "The River Merchant's Wife" is the best example of an objective correlative? a. "And I will come out to meet you" b. "The monkeys make sorrowful noise overhead" c. "At

    asked by bizzle on November 27, 2018
  41. language / reading

    I'm doing a précis and I want to get a good grade could someone check this. C.s. Lewis's The Last Battle takes place in a forest it is a children's fantasy novel. The conflict is that a false ask an roams Narnia. The main characters at e Jill and Eustace

    asked by emma on October 27, 2014
  42. communication

    Buying time with limited agreement is a useful strategy when you: have too much work to do. cannot think of anything to say. want to avoid escalating a conflict but do not agree with the other person. know that the presenting problem is not the real

    asked by helen on June 3, 2010
  43. history

    Describe Gouverneur Morris's early childhood uprising? "uprising"??? Do you mean "upbringing"? Please note that we don't do students' homework for them. Our tutors try to give you the information to help you complete your assignment on your own. If there's

    asked by Mack on April 12, 2007
  44. Simultaneous equation

    Solve the equation 5x-3y=14 and 3x+5y=18 using substitution. The ans is x=3 11/17 and y= 1 7/17 I couldn't get the above answers, could someone show me clearly how to get those answers, thank you.

    asked by Cheezel on June 24, 2016
  45. math

    I need the answers to the why did the banana go out with the prune worksheet. I already have the answer to the riddle, but I need the numeral answers please.

    asked by kk on October 6, 2013
  46. Business Management

    I need answers for penn foster principles of management exams, Im not sure about my answers I need to compare.

    asked by Nattie on November 1, 2007
  47. chemistry

    {\rm NH}_{4}{\rm Cl} Express your answers as integers. Enter your answers numerically separated by commas.

    asked by Anonymous on November 27, 2012
  48. algebra

    Solve and proof for the value of A. 0.3A+(0.2A-0.5)+0.2(A+2)=1.3 I have done this question over and over I keep getting answers like 2 or3.25 but when I sub in thoes answers for A It does not work.

    asked by Kay. on September 12, 2009
  49. college math

    Use sets to verify the following answers a. 4+5=9 B. 0+6=6 C. 10+2+12 I want to know if I'm doing this right. please check my answers. I'm confused on how to do this but I'm giving it a shot. A. a+b=c b. 0+2=a C. 5+5+2=12

    asked by sueann on January 11, 2010
  50. check math

    Here are my answers. Can you check if I got the right answers? Thank you! (x+y)^3= x^3+3x^2y+3xy^2+y^3 [x^(3/2)][x+x^(5/2)-x^2] = x^(5/2)+x^4-x^(3/2) the last term in the second question should be - x^(7/2), (you were adding 5/2 and 2 in the exponents)

    asked by Anonymous on August 8, 2007
  51. Bus 101

    Can someone help me to compare answer for final exams introduction to Business - These are my answers Here are my answers... 1.c 2.a 3.a 4.d 5.c 6.b 7.a 8.b 9.c 10.b 11.a 12.a 13.c 14.d 15.a 16.a 17.a 18.8 19.c 20.b 21.a 22.a 23.d 24.a 25.b 26.d 27.a 28.b

    asked by Devon on April 7, 2015
  52. Chem(Check Please)

    Will someone please check my answers for me? I put arrows(

    asked by Anonymous on June 21, 2012
  53. economics

    Answer the next three questions on the basis of the following production possibilities data for Francia and Galacia. All data are in tons. (3 marks) Francia production possibilities: A B C D E Soup 60 45 30 15 0 Nuts 0 15 30 45 60 Galacia production

    asked by moha on November 13, 2012
  54. English

    "The Lottery" (1948) by Shirley Jackson ** this website won't allow for links; therefore, I couldn't put the link of this story** (the short story is online for reference) The question that needs to be answered is: EXPLAIN the source of horror in

    asked by Jamie on October 20, 2016
  55. English

    What is the benefit Bushnell sees in video games? A)They improve kids reflexes*** B)They excite kids about technology C)They fill up our leisure time D)They are an affordable activity The point of the profile "Nolan Bushnell" is to learn about____

    asked by Pls help me! on January 4, 2018
  56. GEOGRAPHY (URGENT!!!)

    I NEED HELP!!! this is urgent!!! Human-Environmental Interactions: how did the people in Khartoum modify the environment? how is the people in khartoum being influence by the physical landscape/environment? sorry my grammar sucks i have other questions but

    asked by NEED HELP URGENT!!! on November 18, 2010
  57. english

    I have project and i would really appreciate if you help/tell me where i could find these questions, thanks! Please am confused just tell me a ways to do it! 1)Identify three main tasks/ responsibilites of purchasing 2) Identify &explain 5 communication

    asked by Dancer on October 25, 2011
  58. Kay -- University of Arizona

    I've removed your complex post for two main reasons. You refer to materials (a tutorial) for which we have no access, and you have given us no idea of your thinking about these questions. Please repost, using an appropriate school subject and presenting

    asked by Ms. Sue on March 5, 2009
  59. trig

    it says solve for all real solutions, compute inverse functions to 4 sigfigs. cos^2x=3-5cosx Devon, what grade level are these questions from? I am having the same problems as with your 9:14 post. Please see my partial solution in the post to bobpursely at

    asked by Devon on April 16, 2007
  60. Simplify Polynomials

    -3f^2+4f-3+8f^2+7ft1 3x^2+5x-5x^2-4x+5-2 Pleeaase help me! this is worth 4 points and I have my answers but they just don't fit the multiple choice answers.

    asked by nonononono on May 30, 2014
  61. Writting

    Persuasive Writing Assignment: Imagine that you are an agent who is interested in publishing new authors. Choose any book you like and present the book to a publisher in New York. You want to be the person responsible for putting the book on the shelf. You

    asked by Amanda on June 4, 2013
  62. Statiatics

    A student ran out of time on a multiple choice exam and randomly guessed the answers for two problems. Each problem had 5 answer choices a, b, c, d, e and only one correct answer. What is the probability that she answered neither of the problems correctly?

    asked by Jenny on January 31, 2015
  63. math/probability

    For some reason I can not get my head around probability. Please show me how to work the problem not just the answers. A class has 11 students who are to be assigned seating by lot. What is the probability that the students will be arranged in order from

    asked by Jaime on July 24, 2010
  64. chemistry

    Is it true that a p electron cannot have a magnetic quantum number equal to -2? Is it also true that for the hyfrogen atom, a 3d orbital is of higher energy then a 4s orbital?

    asked by Erika on September 21, 2008
  65. Driver Education (Check)

    How would you recognize the signs of a problem drinker, and what you do to help that person? A: You would recognize the signs of a problem drinker by looking for chances in a person’s behavior or life situation such as loss of initiative, frequent

    asked by Victoria on February 18, 2016
  66. Calculus

    Hello, I would like to make sure the answers to these questions are correct. 1. Using the shell method, what is the volume of a solid that is generated by rotating the region by y = x^2 and x = y^2 about the x axis. My Work: r = y h = sqrt(y) - y^2 2pi

    asked by Daisy on January 18, 2017
  67. math

    what is an example of the important facts on obtaining a loan for a new car as a math problem. Knowing that some facts are: credit interest if good credit or high interest if bad credit. how can i show an example of what i am trying to say in a math

    asked by student on June 21, 2007
  68. grammar

    ok so my English teacher is making us write a story & here is the prompt. "imagine you are a travel agent try to persuade a family of four to buy a trip". that is like so easy but the catch is, we have to write it in 3rd person. im totally confused there.

    asked by Kalena on January 28, 2008
  69. Physics

    How much work must be performed by a hand or other such agent to move the 8kg block very slowly 10 cm to the right if the attached spring was initally relaxed? Let k = 200 N/m and mK = 0.5. Show the equation and the plug the numbers into the equation and

    asked by Anonymous on October 26, 2016
  70. math

    a) 3(x+1)+x+2=2(2x+1)+3 I distributed the equation and got 5=5 as my final answer. b) DON'T UNDERSTAND is the resulting equation from part (a) always true,sometimes ture, or never true? Explain your reasoning.

    asked by math help on November 23, 2012
  71. Math

    1.Suppose we are given logic statements p, q, and r. a. If p → q and p → r, may we conclude that q → r? Answer yes or no and give a reason why. b. What is the converse of the following: not p → not q c. What is the contrapositive of r → q? d. The

    asked by Melissa on December 11, 2016
  72. Chemistry

    Because the mass of the reactants equal to the mass of the product of a reaction, the number of moles will be conserved. -I think this is sometime true but I don't know a way to prove that it sometime true. Anyone got an idea ? Thanks

    asked by Shadow on February 10, 2013
  73. Business English

    Buying time with limited agreement is a useful strategy when you: A. Have too much work to do. B. Cannot think of anything to say. C. Want to avoid escalating a conflict but do not agree with other person D. Know that the presenting problem is not the real

    asked by Diana on October 23, 2011
  74. functions

    For each problem, construct two composite functions, . Evaluate each composite function for x=2 ok i have not dealt with composite functions can I please get some help with this as I have 20 questions to do can someone show me step by step on how to

    asked by Johnathan on October 18, 2013
  75. Help me check my calc answers?

    Can someone check my answers: 1) Use geometry to evaluate 6 int 2 (x) dx where f(x) = { |x|, -2

    asked by Sydney on July 16, 2018
  76. Check Calculus answers please

    Can someone check my answers: 1) Use geometry to evaluate 6 int 2 (x) dx where f(x) = { |x|, -2

    asked by Sydney on July 16, 2018
  77. Math

    1.a. 123five + 34five b. 1010two - 101two c. 23five * 34five c. What is the contrapositive of r → q? d. The statements p → q and q → r are given. If we know q is true, is p necessarily true? Explain.

    asked by Melissa on December 11, 2016
  78. Biology

    Is it true that some organisms can only survive in a small range of pH levels. It the pH levels are too high or too low, the organism will die. Is that true??

    asked by Anonymous on August 4, 2010
  79. English

    Write the complete subject and underline the simple subject., 1/ The gourds' noise sounds like dry leaves in the wind. Answer:cmplete subject : the gourds'noise sounds Simple subject: sounds 2/ Martin's friend come some times and plays her recorder.

    asked by Nnh on October 19, 2014
  80. chemistry

    Which element has atoms that can form single, double, and triple covalent bonds with atoms of the same element? the choices are florine, oxygen,carbon and hydrogen. i also need a explanation of why its the right answer. thanks for helping :) How do we see

    asked by confused on December 17, 2006
  81. English

    Q4 What does Ferdinand do when they were in danger because of the storm? A: He jumps into the water and swim away. Q5: He was king of the magic island. Now he must work for Prospero. He is angry with Prospero. He wants his island back again. Who is he? A:

    asked by rfvv on December 17, 2013
  82. English

    Is the the we'll a Snynonym or a homomym? Please rephrase and proofread. Your question is not clear. Thanks. =) A synonym is a word that means the same thing as another word. ex. lawyer, attorney A homonym is a word which sounds the same another word, but

    asked by Ashlee on April 25, 2007
  83. 4 grade math

    i have a question on a math problem, please#1 explain why 7*8 is not a number sentence. Next question is write two true number sentence. thank you!

    asked by pat on November 9, 2009
  84. Science-Periodic Table

    starting from carbon what occurs to the ion charge as u move it to right? In my periodic table Carbon does not have a charge at all; there is just a dash in place of where a charge should be, I'm not really sure what that means. starting from carbon, what

    asked by Sara on April 8, 2010
  85. Algebra

    suppose that an insurance agent offers you a policy that will provide you with a yearly income of $60,000 in 30 years what is the comparable salary today, assuming inflation rate of 3% compounded annually. round the answer to the nearest cents. Thank you

    asked by Mary Ann on May 17, 2014
  86. English

    Choose the correct word to complete each sentence. 1. Despite wanting to pass the exam, Julia just couldn't get down to revising. She seemed to have a mental ___ about it. a. brick b. gap c. block d. space 2. When the counsellor listened to George's

    asked by Paige on December 7, 2010
  87. statistics

    A student takes an exam containing 14 multiple choice questions. The probability of choosing a correct answer by knowledgeable guessing is 0.5. At least 9 correct answers are required to pass. If the student makes knowledgeable guesses, what is the

    asked by donna on October 8, 2015
  88. algebra

    Ticket Sales Living in or near a metropolitan area has some advantages. Entertainment opportunities are almost endless in a major city. Events occur almost every night, from sporting events to the symphony. Tickets to these events are not available long

    asked by dave on June 24, 2010
  89. economic

    Draw a production possibilities curve for a hypothetical economy producing capital good and consumer goods. Suppose a major technological breakthrough occurs I the capital goods industry and the new technology is widely adopted only in this industry. Draw

    asked by thiti on February 9, 2014
  90. VOCAB

    Overtime, his work grew dark and moody. He began to paint angry scenes in thick, dark colors. Art historians have long debated the reasons for this shift in Goya's style In the paragraph, the sentence about art historians implies that a. art historians are

    asked by cici on June 20, 2013
  91. algebra

    Could you please check my answer to this problem: Simplify the expression Original problem: (3x^2+10x-8)/(3x^2-17x+10) x (2x^2 + 9x -5)/(x^2 + 3x-4) The answer I got was: (3x +4)(x-2)/ (3x-2)(x-5) x (2x-1) ( x +5)/ (x +4) (x-1) so basically the problem

    asked by Jennifer on June 1, 2008
  92. Thermodynamics

    An insulated rigid tank contains 1.5 kg of helium at 30∘C and 500 kPa. A paddle wheel with a power rating of 0.1 kW is operated within the tank for 30 minutes. Cvof helium = 3.12 KJ/Kg.K Problem 7A. Calculate the net work done by helium, in kJ. Enter the

    asked by Phy on October 17, 2014
  93. algebra 2

    i need answers to the pennfoster book matrices and determinants exam number :00703500. please make sure all the answers are correct. please and THANK YOU (:

    asked by hellomynameis on September 10, 2009
  94. precalc

    Solve the equation. (Enter your answers as a comma-separated list. Round your answers to four decimal places.) 2^x − 8(2^−x) + 2 = 0

    asked by JB on March 15, 2016
  95. U.S history connections academy

    does anyone know what pages to go to in the text book to find the answers for the 8th grade civics unit test? or the answers \_(-_-)_/ jk

    asked by dude on November 13, 2016
  96. college algebra--I really need help!!

    solve the following exponential equation. exact answers only. 1-9x 2x 2 = e I hope that you understand this question. I don't and need some help please. Can you show all answers please.

    asked by Ladybug on November 25, 2012
  97. pre-calculus

    Also with calculator, graph f(x), and determine all the possible maxima/minima coordinates to within two decimal points. f(x)=x^3+2x^2-x-2/x^2+x-6 i did this and got my answers but i doubt they are right, can anyone get the answers if you have a TI-83-84

    asked by Paris on March 13, 2010
  98. psychology

    what are variable that influence memory? i do not need links i need detailed answers. this is not a linking website, its supposed to give answers.

    asked by brandy on November 5, 2011
  99. To Linda

    I've removed your post with your complex assignment that expects you to do some thinking and supply answers. Please repost when you tell us what you think the answers are for each question.

    asked by GuruBlue on February 21, 2009
  100. Algebra 2 Sine Function

    A power outage occurs 6 min after the ride started passengers must wait for their cage to be manually cranked into the lowest position in order to exit the ride. Sine function model: 82.5 sin 3 pi (t+0.5)+97.5 where h is the height of the last passenger

    asked by Gina Marie on January 22, 2018