1. trig

    A plane has an airspeed of 190 miles per hour and a heading of 24.0°. The ground speed of the plane is 214 miles per hour, and its true course is in the direction of 40.0°. Find the speed and direction of the air currents, assuming they are constants.

    asked by janice on November 16, 2012
  2. English

    1. What did you think about the movie? - I thought it ws very sad. I cried a lot. 2. Which did you think about the movie? - I thought it was very violent. 3. When did you think about the movie? - Yesterday I thought about the movie. 4. How did you think

    asked by rfvv on April 24, 2010
  3. Algebra

    Suppose an insurance agent offers you a policy that will provide you with a yearly income of $230,000 in 20 years. What is the comparable annual salary today, assuming an inflation rate of 3%?. (Round your answer to the nearest cent.)

    asked by shirley on May 28, 2012
  4. algebra

    Suppose that an insurance agent offers you a policy that will provide you with a yearly income of $50,000 in 30 years. What is the comparable salary today, assuming an inflation rate of 3% compounded annually? My answer is $20,559.34, however, the module

    asked by Ben on December 12, 2013
  5. ALGEBRA

    Suppose an insurance agent offers you a policy that will provide you with a yearly income of $280,000 in 20 years. What is the comparable annual salary today, assuming an inflation rate of 5%?. (Round your answer to the nearest cent.)

    asked by Urgen please help on June 12, 2012
  6. finance

    Suppose that an insurance agent offers you a policy that will provide you with a yearly income of $50,000 in 30 years. What is the comparable salary today, assuming an inflation rate of 6% compounded annually? (Round your answer to the nearest cent.)

    asked by darion on November 13, 2014
  7. ALGEBRA

    Suppose an insurance agent offers you a policy that will provide you with a yearly income of $290,000 in 25 years. What is the comparable annual salary today, assuming an inflation rate of 4%?. (Round your answer to the nearest cent.)

    asked by Mike on April 30, 2012
  8. Organic chemistry

    1. In in experiment, sodium bisulfite solution is added at the end in order to destroy the unreacted bromime. What reaction is occuring here? Is HSO3- acting as an oxiding or reducing agent? Write a balanced equation as part of your answer.

    asked by ME on December 29, 2010
  9. math

    Suppose that an insurance agent offers you a policy that will provide you with a yearly income of $80,000 in 30 years. What is the comparable salary today, assuming an inflation rate of 4% compounded annually? (Round your answer to the nearest cent.)

    asked by Shann on August 29, 2014
  10. Algebra

    Suppose that an insurance agent offers you a policy that will provide you with a yearly income of $40,000 in 30 years. What is the comparable salary today, assuming an inflation rate of 6% compounded annually? (Round your answer to the nearest cent.)

    asked by Anonymous on June 1, 2013
  11. math

    Suppose an insurance agent offers you a policy that will provide you with a yearly income of $230,000 in 30 years. What is the comparable annual salary today, assuming an inflation rate of 4%?. (Round your answer to the nearest cent.) $ 1

    asked by Anonymous on September 11, 2012
  12. Math

    Suppose an insurance agent offers you a policy that will provide you with a yearly income of 50,000 in 30 years. What is the comparable salary today, assuming an inflation rate of 6% compounded annually? ( round your answer to the nearest cent )

    asked by Carrie on February 20, 2013
  13. math

    Suppose an insurance agent offers you a policy that will provide you with a yearly income of $120,000 in 30 years. What is the comparable annual salary today, assuming an inflation rate of 2%?. (Round your answer to the nearest cent.)

    asked by jacque on November 30, 2012
  14. math

    Suppose an insurance agent offers you a policy that will provide you with a yearly income of $190,000 in 30 years. What is the comparable annual salary today, assuming an inflation rate of 3%?. (Round your answer to the nearest cent.)

    asked by Anonymous on December 23, 2012
  15. algebra

    Suppose that an insurance agent offers you a policy that will provide you with a yearly income of $30,000 in 30 years. What is the comparable salary today, assuming an inflation rate of 3% compounded annually? (Round your answer to the nearest cent.)

    asked by Jenifer on November 17, 2013
  16. Please Help

    Suppose an insurance agent offers you a policy that will provide you with a yearly income of $230,000 in 20 years. What is the comparable annual salary today, assuming an inflation rate of 3%?. (Round your answer to the nearest cent.)

    asked by shirley on May 28, 2012
  17. Math

    Wendy answered 85% of the questions other history test correctly . There were 40 questions on the test and all the questionable had equal value. How many questions did Wendy not answer correctly on her test?

    asked by SunnyDee on April 7, 2011
  18. MATH

    in a contest, Bello. Adamu, and Lawi are asked to solve a mathematical problem. the probability that they solve the problem correctly are 1/5, 2/3, and 2/5. find the probability that:(1)None of them solve the problem correctly(2)At least one of them solve

    asked by biliyaminu on January 13, 2016
  19. QRB

    Complete the following two problems. Problem 1 The table shows the number of greeting cards that Americans buy for various occasions. Holiday/Event Cards Sold Valentine’s Day 900 million Mother’s Day 150 million Father’s Day 95 million Graduation 60

    asked by Hope on January 9, 2013
  20. N/A

    I'm just needing a question to be ask: If you were head of health informaton management department at a hosptial later an FBI agent came to you with a search warrant and place it in your hand. And he ask to speak with you about the hopital's health

    asked by CC on May 20, 2010
  21. Legal Issues in Health Sciences

    You are the head of the health information management department at a hospital. An FBI agent has arrived at your office with a search warrant in hand. He asks to speak with you about the hospital's helth records. How should you respond?

    asked by Mary on December 3, 2012
  22. statment!

    “ he was little or nothing but life.” what does this statement mean? Rob (or is it Ben?) -- Please note the following: Please remember these things: 1. This is a homework help website; please put your subject (math, science, English, or ??) in the

    asked by rob! on November 2, 2006
  23. Algebra I

    **Match each word or phrase w/ its definition** Word Bank: A) least common multiple (LCM) B) repeating decimal C) reciprocals D) dimensional analysis E) terminating decimal F) least common denominator (LCD) G) multiple

    asked by Hazel on November 19, 2015
  24. reimbursement methodolgies

    You're reviewing reimbursement for a Medicare surgical craniotomy case. The case falls into DRG 1, which has a relative weight of 3.0970 and a geometric mean LOS of 6.3. The hospital's current standard reimbursement rate is $1500. Calculate the DRG

    asked by heidi on January 27, 2010
  25. Reimbursement Methodologies

    Your reviewing reimbursement for a medical surgical craniotomy case. The case falls into DRG 1,which has a relative weight of 3,0970 and a geometric mean length of stay of 6.3. The hospitals current reimbursement rate is $1,500. Calculate the DRG

    asked by Maryana PLEASE HELP on November 21, 2010
  26. Fifth Grade Math

    How do you explain how to do this math problem to a child? 7/10 of the U.S. population (175,104,000)in 1991 believed saying A to be true. What is the total population? We are trying to find what the whole population total is. They have given us 7/10 or

    asked by Tiffany T on December 14, 2009
  27. Chemistry

    Hi! Can you tell me if I chose the right options for my chemistry homework? My answers are at the bottom. 1. Electrostatic interaction is important for which type of bond? A. ionic bond B. triple covalent bond C. single covalent bond D. double covalent

    asked by Tiffany on November 2, 2014
  28. chemistry - DrBob?

    Hi! Can you tell me if I chose the right options for my chemistry homework? My answers are at the bottom. 1. Electrostatic interaction is important for which type of bond? A. ionic bond B. triple covalent bond C. single covalent bond D. double covalent

    asked by Tiffany on November 2, 2014
  29. Chemistry

    Classify these mixtures as colloids, suspensions, or true solutions. fog, milk of magnesia, mayonnaise, blood, table salt in water, dust-free air I got fog, milk of magnesia, mayonnaise for colloids. Blood for suspensions. Table salt in water and dust-free

    asked by Anon on January 30, 2013
  30. Chemistry

    a. Write and balance the equation for the reaction of calcium carbonate with hydrochloric acid, then answer the following questions. b. What mass of calcium carbonate is required to neutralize 83.5mL of 6.00M HCl? does the balanced equation have any

    asked by Anonymous on September 19, 2016
  31. Math

    Jack is taking a four-item true-false test. He has no knowledge about the subject of the test and decided to flip a coin to answer the items. What is the probability that he receives a perfect score? What is the probability on a 10-item test? Answer: 1/16

    asked by B.B. on August 4, 2009
  32. Math: is it? is it not?

    Is this math problem hard? - There are 12 brothers living in a mansion. Six brothers are sitting in a rectangular kind of table. Six other brothers stood around them. They all have ten huge backpacks. Each backpack has 8 large monkeys. For every large

    asked by Losa on September 24, 2013
  33. Math

    Solve the equation and show the check of the potential answer(s). If any answers are excluded values, state this on your answer sheet. a2 + 4a - 5/a2 + 2a - a + 3/a + 2 =1/a2 + 2a Can someone please show me how to do this problem with checks? I have

    asked by Neil on May 6, 2018
  34. geography

    Need to know the principal rivers, mountains, and bodies of salt and fresh waters within and around China, Taiwan, Japan, North and South Korea. Thanks.

    asked by Dave on March 26, 2008
  35. Algebra

    Find the balance in the account after the given period. $500 principal earning 4% compounded quarterly, after 6 yr a. $1,281.65 b. $634.87 c. $709.26 d. $632.66

    asked by Kaai97 on March 1, 2016
  36. Math/Finance

    A guy buys a car for $29,000 and finances it with a four year, 7% APR with monthly payments and compounding. How much of his third payment goes toward repaying principal?

    asked by Adam on February 24, 2011
  37. ELA

    If I _____ the principal, I'd start school later in the day so students could sleep in, Bernardo thought. Which of these correctly forms the subjunctive mood? A) was B) were C) had been D) would have been I think it might b or c.

    asked by Zoey on November 1, 2017
  38. EnGLISH

    The papayas in our garden were ripe, grandmother usually sent a basket of(a)_____to her friend,Mrs.Ghosh who was the principal(b)_______nursery school. options::a)1.them 2.it 3.these 4.that (b)1.of 2.in 3.on 4.for I THINK A:1 B:of

    asked by help(in much need) on September 17, 2013
  39. - Math

    John Receive a 10,000 loan, with an interest rate of 6 %, for 6 years. What is the principal amount paid on the 6th through 9th payments?

    asked by Anonymous on November 29, 2011
  40. Algebra

    2. Find the balance in the account after the given period. $4000 principal earning 6% compounded annually, after 5 yr a. $6,726.28 b. $5,352.90 c. $5,395.40 d. $7,716.74

    asked by Kaai97 on March 1, 2016
  41. math

    walter deposits $5,000 in a bank account that pays 9% simple interest. If he doesn't change the principal, what will his balance be in 4 years?.

    asked by Anonymous on March 10, 2017
  42. interest

    Based on simple interest, find the total amount saved or owed. principal = $1700; rate = 6%; time = 5 years

    asked by p on May 15, 2013
  43. Consumer Math

    I am purchasing a house for $235,000 and have excellent credit. If I pay $1,678.93 at the end of the first month, how much is applied to the principal balance?

    asked by Rachel on March 3, 2014
  44. Maths

    6%pa compounded semi-annually Principal-$6000 I need to find out how many interest periods for the amount to grow to $9500. What is the formula too pleae.

    asked by Helen on August 12, 2012
  45. Math

    Based on simple interest, find the total amount saved or owed. principal = $1700; rate = 6%; time = 5 years

    asked by Boom on January 23, 2014
  46. English Language

    which of the following phrases follows the rules of punctuation. a)the spring semester b)the school PrinciPal c)the long war for Independence d)the states of the northeast my answer is c though not too sure.

    asked by Tessy on January 14, 2016
  47. Finance

    A guy buys a car for $29,000 and finances it with a four year, 7% APR with monthly payments and compounding. How much of his third payment goes toward repaying principal?

    asked by Adam on February 23, 2011
  48. Physics

    Hi! i am going to apply for a medical study admission test and where just wondering if you guys could help me to come up with the formula for solving this problem. I am not looking for a answer, just the mathematical formula to solve theese kind of

    asked by Marius on May 13, 2015
  49. science

    Suppose you have monohybrid pea plants in your garden and find that they produce round seed to wrinkled seeds in the ratio of 3:1. If the allele are designated (R & r) respectively, what is the probable genotypes of the wrinkled seeds which were produced

    asked by Andrea on February 15, 2008
  50. English

    The photo of the family in "At the Tourist Centre in Boston" is portrayed as unrealistic frightening beautiful true to life*** What is the tone of the following lines in "At the Tourist Centre in Boston? I seem to remember people, at least in the cities,

    asked by Fading on September 14, 2016
  51. history

    How is Gouverneur Morris the first Modern American, what does it mean to be a modern American? Please note that we don't do students' homework for them. Our tutors try to give you the information to help you complete your assignment on your own. If there's

    asked by Mack on April 13, 2007
  52. decision science

    The university computer lab has 10 computers which are constantly being used by students. Users need help from the one lab assistant fairly often. Students ask for help at a Poisson rate of an average of 4 requests per hour for any one computer. the

    asked by sharon on May 2, 2012
  53. world issues

    i need some detailed information about the history of any country in the world that has had major urban development. -why was the site chosen? (for development) - what is the nature of the urban area? - how much population and housing is there? - where do

    asked by mya on February 26, 2011
  54. scince

    name atleast two ways that pollinated occurs?

    asked by brenda on March 13, 2008
  55. science

    what occurs in a nuclear bombartment reaction

    asked by sam on February 8, 2008
  56. civics

    Which of the following happens if a conflict occurs between a statute and the constitution?

    asked by rosa melano papu on October 1, 2018
  57. physical chemistry

    when two liquid A and B mixed cooling occurs. why?

    asked by setu on July 23, 2014
  58. Astronomy

    Explain what occurs during tidal friction?

    asked by Rebecca on October 3, 2011
  59. Science

    when heat and change of temperature happens this occurs what?

    asked by Joey on October 17, 2011
  60. english

    what should be taken into consideration when cultural bias occurs

    asked by nicole on February 16, 2012
  61. Economics

    The peak of the business cycle occurs when?

    asked by Yong on February 5, 2008
  62. physics

    occurs when atomic nuclei decay

    asked by sue on September 2, 2011
  63. science

    why does (second ) square occurs in the unit of acceleration

    asked by shehzad on October 3, 2015
  64. Science

    What energy change occurs during condensation?

    asked by Anonymus on April 8, 2014
  65. bio

    Regulation of an enzyme's activity occurs

    asked by Anonymous on July 1, 2012
  66. English

    Can you please tell me what this means?I don't understand it at all. Thank you for your help. I hate this type of literature. Modernism is that if everything is based on perception, then history is false; therefore the society emerges from that history is

    asked by Madison on November 24, 2009
  67. Algebra

    Rewrite the middle term as the sum of two terms and then factor completely. 25x^2+35x+12 Is the following true or false? x^2+2x-3=(x+1)(x-3) Can you show me how to do these two problems? Thank you for any help you can give me. If the middle is the sume of

    asked by kat311 on June 26, 2007
  68. Probablity

    Samir had prepared the problem tests for Stages 1 to 5 of Geometry and Combinatorics for next week but forgot to label which test was for which stage. Since Samir didn't label them, the computer assigned them labels 1 through 5 randomly, with each label

    asked by Mathslover on May 14, 2013
  69. chemistry- pH, neutralization

    What volume of NaOH was required to have neutralized the HCl. HCl + NaOH --> H2O + NaCl There no other information given in the problem except in later questions like the NaOH had 0.1 M and that there was 50.00 mL of HCl.

    asked by laura on February 2, 2012
  70. Math 8R - HW Qs. Check

    Topic - Logic In the clues below, each variable represent a different digit ranging from 0-9. Determine what digit each variable represent g+g+g = d (3+3+3 = 9) j+e = j (2+0 = 2) g (to the 3rd power) = d (3, to the 2nd power = 9) b+9 = d (6+3 = 9) f-b = c

    asked by Laruen on September 9, 2012
  71. History

    Which of the following was a major factor contributing to the problem addressed in the quotation? a.) the sudden increase in property crimes b.) the problem of sanitation in cities c.) the mass crowding of city and tenement buildings d.) the problem of

    asked by Metimoku on April 6, 2017
  72. science

    3 scientistperform the same experiment. 2 of them got the same answers, 1 of them got something completely different. what should these 3 peple do before trusting their answers and sharing their results with others?

    asked by cody on September 1, 2011
  73. Algebra

    Use the quadratic formula to solve the equation. Give exact answers. 2x^2 + 11x - 21 = 0 a) -3/2, 7 b) 3/2, -7 c) 3/2, 7 d) -3/2, -7 I could not get any of these answers.

    asked by Cassie on June 6, 2009
  74. Math

    "A system of equations can have two answers beside an actual set of coordinates. What are they?" Would the two other answers be graphing and ratio, or ..

    asked by Anonymous on May 21, 2015
  75. math

    Can i have the answers to the Algebra workbook 7th grade with the link to a pdf document with all the answers. Thank you

    asked by mugh hungus on February 2, 2017
  76. Math

    Solve each of these systems using the substitution method. Make sure to check your answers ! 2x + 3y = -4 x - 2y = 5 Question 1 answers x = 1, y = -2 x = -1, y = 2 x = 1, y = 2 x = -2, y = -1

    asked by Andrew on January 3, 2011
  77. College Algebra

    2|4x-4|-4=3 Solve. The solutions are x={_} (Simplify your answers. Type fractions. Use a comma to separate answers.)

    asked by Ally on January 22, 2010
  78. @Nera -- banned for cheating

    You asked for answers to a specific test. We do not give answers; Jiskha tutors do not cheat.

    asked by Ms. Sue on May 14, 2017
  79. Algebra

    I was wondering if someone could check over these answers for me. Find the slope between the set of given points: a) (3,-6) & (-2,-7)=2.6 b) (7,5) & (7,-4) = -9 c) (0,-5) & (16,-5)= 16 I just wondered if the answers I have are right.

    asked by kaci on December 21, 2009
  80. reimbursement methodologies

    you're reviewing reimbursement for a Medicare surgical craniotomy case. the case falls into DRG 1, which has a relative weight of 3,0970 and a geometric mean length of stay of 6.3. the hospitals's current standard reimbursement rate $1500. calculate the

    asked by Karen on September 12, 2010
  81. language / reading

    I'm doing a précis and I want to get a good grade could someone check this. C.s. Lewis's The Last Battle takes place in a forest it is a children's fantasy novel. The conflict is that a false ask an roams Narnia. The main characters at e Jill and Eustace

    asked by emma on October 28, 2014
  82. Spanish: Please Help

    I have no idea what the answers are to these. Thank You For questions 10-14, match the family members: A. el hijo de mis tíos B. la hija de mis padre C. la madre de mi padre D. la hermana de mi padre E. la esposa de mi padre 10. mi madre 11. mi tía 12.

    asked by Jack on February 27, 2013
  83. The Giver

    Which statement provides the best summary of chapter 15? A. Jonas finds the giver in pain and offers to help. B. Jonas experiences tiny pinpricks of snow that touch his body and melt on his tounge. C. The Giver explains to Jonas why the pain and the

    asked by Anonymous on May 22, 2015
  84. Chem(Check Please)

    Will someone please check my answers for me? I put arrows(

    asked by Anonymous on June 21, 2012
  85. English

    "The Lottery" (1948) by Shirley Jackson ** this website won't allow for links; therefore, I couldn't put the link of this story** (the short story is online for reference) The question that needs to be answered is: EXPLAIN the source of horror in

    asked by Jamie on October 21, 2016
  86. English

    1. What's this? - It is goggles. - It is trousers. - It is scissors. 2. What are these? - They are goggles. - They are trousers. - They are scissors. (Are the questions and answers all correct?)

    asked by rfvv on November 13, 2011
  87. pro

    A student has taken an exam consisting 10 multiple choice questions. Each question has 4 answer choices and has one correct answer. Questions are independent of each other. If the student answer questions randomly, what is the probability that the student

    asked by ABDULA YUSUF on April 16, 2016
  88. college math

    Use sets to verify the following answers a. 4+5=9 B. 0+6=6 C. 10+2+12 I want to know if I'm doing this right. please check my answers. I'm confused on how to do this but I'm giving it a shot. A. a+b=c b. 0+2=a C. 5+5+2=12

    asked by sueann on January 11, 2010
  89. math

    I need the answers to the why did the banana go out with the prune worksheet. I already have the answer to the riddle, but I need the numeral answers please.

    asked by kk on October 6, 2013
  90. chemistry

    {\rm NH}_{4}{\rm Cl} Express your answers as integers. Enter your answers numerically separated by commas.

    asked by Anonymous on November 27, 2012
  91. Simultaneous equation

    Solve the equation 5x-3y=14 and 3x+5y=18 using substitution. The ans is x=3 11/17 and y= 1 7/17 I couldn't get the above answers, could someone show me clearly how to get those answers, thank you.

    asked by Cheezel on June 24, 2016
  92. Bus 101

    Can someone help me to compare answer for final exams introduction to Business - These are my answers Here are my answers... 1.c 2.a 3.a 4.d 5.c 6.b 7.a 8.b 9.c 10.b 11.a 12.a 13.c 14.d 15.a 16.a 17.a 18.8 19.c 20.b 21.a 22.a 23.d 24.a 25.b 26.d 27.a 28.b

    asked by Devon on April 7, 2015
  93. algebra

    Solve and proof for the value of A. 0.3A+(0.2A-0.5)+0.2(A+2)=1.3 I have done this question over and over I keep getting answers like 2 or3.25 but when I sub in thoes answers for A It does not work.

    asked by Kay. on September 12, 2009
  94. check math

    Here are my answers. Can you check if I got the right answers? Thank you! (x+y)^3= x^3+3x^2y+3xy^2+y^3 [x^(3/2)][x+x^(5/2)-x^2] = x^(5/2)+x^4-x^(3/2) the last term in the second question should be - x^(7/2), (you were adding 5/2 and 2 in the exponents)

    asked by Anonymous on August 8, 2007
  95. Business Management

    I need answers for penn foster principles of management exams, Im not sure about my answers I need to compare.

    asked by Nattie on November 1, 2007
  96. English

    What is the benefit Bushnell sees in video games? A)They improve kids reflexes*** B)They excite kids about technology C)They fill up our leisure time D)They are an affordable activity The point of the profile "Nolan Bushnell" is to learn about____

    asked by Pls help me! on January 4, 2018
  97. physics

    When a 4.48 kg mass is hung vertically on a certain light spring that obeys Hooke's law, the spring stretches 2.68 cm. How much work must an external agent do to stretch the spring 3.96 cm from its unstretched position?

    asked by Anonymous on October 31, 2009
  98. Algebra II

    Solving the formula for the indicated variable. I=prt,for r I need help knowing how to solve this problem step by step. its easier with numbers and a fraction in the problem but this problem just threw me off.......HELP PLEASE!!!!

    asked by Attalah Higgs on January 30, 2011
  99. math-college algebra

    y-3=1/2(x-6) "finding the value of a variable" x=2 I know the answer is 1, but how do I work the problem to get 1. This problem is in our text book and in the back it states the answer is 1. I tried working the problem serval times and I do not come up

    asked by dave on August 12, 2010
  100. Math

    The lesson that I am working on is called mathematical induction. The only problem is that the lesson was not explained very clearly due to a problem with the recording so I have no idea how to complete this problem. Find p k+1(This is little under the p)

    asked by Abbey on April 7, 2010