1. Chm General 2

    if a student doing an experiment failed to dry the KHP before using it to standarize the NaOH solution. A) Would her calculated molarity of the NaOH solution probably be too hight or too Low?
  2. chemistry

    HCL is tritrated with NaOH. KHP is then added. A possible source of systematic error in this experiment is failure to dry the KHP. If this occured, would the final wt% NA2CO3 be falsely high, falsely low, or unaffected. Give reasoning. Thanks. You have
  3. chemistry

    Titration was used to determine the molarity of acetic acid in vinegar. A primary standard solution of KHP was used to standardize the NaOH. 1. When performing this experiment, impure KHP was used to standardize the NaOH solution. If the impurity is
  4. chemistry

    If the stockroom fails to dry the KHP to remove the waters of hydration, the student's calculated concentration for the standardized base will be: ____________ (low, high, or unaffected) A drop of NaOH is hanging from the buret tip before the titration of
  5. AP CHEMISTRY HELP

    a) A student fails to wash the weighing paper when transferring the KHP sample into the beaker. What effect does this error have on the calculated molarity of the NAOH solution? Mathematically justify your answer. b) A student failed to notice an air
  6. Chemistry

    Titration was used to determine the molarity of acetic acid in vinegar. A primary standard solution of KHP was used to standardize the NaOH. 1. When performing this experiment, impure KHP was used to standardize the NaOH solution. If the impurity is
  7. College Chemistry

    "A student weighs 0.347 g of KHP on a laboratory balance. The KHP was titrated with NaOH and the concentration of the NaOH determined to be 0.110 M. For the second titration, the student correctly diluted 6 M HCl from the reagent shelf using a graduated
  8. Chemistry

    The Question Is: "A student weighs 0.347 g of KHP on a laboratory balance. The KHP was titrated with NaOH and the concentration of the NaOH determined to be 0.110 M. For the second titration, the student correctly diluted 6 M HCl from the reagent shelf
  9. College Chemistry

    The Question Is: "A student weighs 0.347 g of KHP on a laboratory balance. The KHP was titrated with NaOH and the concentration of the NaOH determined to be 0.110 M. For the second titration, the student correctly diluted 6 M HCl from the reagent shelf
  10. chemistry

    1. When performing this experiment, a student mistakenly used impure KHP to standardize the NaOH solution. If the impurity is neither acidic nor basic, will the percent by mass of acetic acid in the vinegar solution determined by the student be too high or
  11. chemistry

    2. When preparing a NaOH solution, a student did not allow the NaOH pellets to completely dissolve before standardizing the solution with KHP. However, by the time the student refilled the buret with NaOH to titrate the acetic acid, the remaining
  12. Chemistry 1111

    To determine the molarity of NaOH solution, student took 3.5 g of KHP (KHP – Potassium hydrogen phthalate; Molar mass = 204.22 g/mol) and dissolved in 50 mL of water and titrated with the given unknown molarity NaOH solution loaded in burette. His
  13. chemistry

    If the stockroom fails to dry the KHP to remove the waters of hydration, the student's calculated concentration for the standardized base will be (low, high, or unaffected) A drop of NaOH is hanging from the buret tip before the titration of KHP. Once the
  14. chemistry

    If the stockroom fails to dry the KHP to remove the waters of hydration, the student's calculated concentration for the standardized base will be (low, high, or unaffected) A drop of NaOH is hanging from the buret tip before the titration of KHP. Once the
  15. chemistry

    KHP is a monoprotic acid with a molar mass of 204.22 g/mol. The titration data are as following. The average concentration of NaOH solution is M. 1 2 3 mass of KHP (g) 2.789 2.543 2.612 vol NaOH used (mL) 27.77 23.22 27.12 You didn't ask a question but I
  16. Chemistry

    If a student used 11.54mL of their NaOH solution to neutralize 10.00mL of a 0.445M KHP solution, then what is the concentration of the student's NaOH solution (in Molarity)?
  17. Chemistry

    In this experiment NaOH is standardized to find out the percent by mass of the acetic acid in a sample of vinegar. A student had not allowed the NaOH pellets to dissolve completely before standardizing it with KHP, but when the student refilled the buret
  18. science-chemistry

    We performed a titration with NaOH solution with KHP. Now I need to calculate the average molarity of NaOH based on this data Weight of khp= 0.1083 g Volume of naoh = 6.4 ml Then if i get this how do i get the molarity of ch3cooh totrated in naoh with the
  19. chemistry

    When filling the buret with NaOH solution, you left an air bubble in the buret tip. The bubble was released durning your first KHP titration. Would the following technique error result in an erroneously high or reeoneously low calculated molarity of NaOH
  20. Chem Question

    What is the molarity of a NCL solution if 37.50 mL of the acid is needed to neutralize 25.00 mL of 0.0725 M NaOH? I'm not quite sure how to go about doing this one. And also this one thing. The following technical errors were committed in standardizing the
  21. Chemistry

    A standard KHP solution is made by dissolving 2.12 grams of KHP in 100.00 mL of water. The KHP solution is then titrated with NaOH solution. It takes 23.12 mL of NaOH to reach the endpoint. What is the concentration of the NaOH?
  22. chemistry

    how do i calculate the NaOH molarity from a titration of KHP and NaOH after preparing KHP to standardise NaOH. KHP mass was 2.0378g dissoveld in distilled water to fill up a 100ml volumetric flask and only 10ml of this solution was used to in titration
  23. Chemistry (molarity) (sorta an emergency)

    I'm doing a titration lab and writing a lab report where I'm sort of stuck on how exactly to find the concentration of HCl. These are the following info I have from the lab, Equation: HCl(aq)+NaOH(aq)-> H2O(l)+NaCl(aq) -Calculated molarity of NaOH
  24. Chemistry

    How does dissolved CO2 in distilled water affect the accuracy of the determination of a NaOH solution's concentration? How is the term acid anhydride applied here? I know you had answered this already, but what if KHP is used to titrate the NaOH. In this
  25. Chemistry

    Given the following equation and information answer the following questions, KHC8H4O4 (aq) + NaOH(aq) > KNaC8H4O4 (aq) + H2O(l) 3. What is the molarity of a NaOH solution if 26.50 mL of it is required to neutralize 0.4150 g of pure KHP? (3 points) 4.
  26. chem 111 lab

    if a student used 12.45mL of their NaOH solution to neutralize 10.00mL of a 0.543 KHP solution, then what is the concentration of the student's NaOH solution?
  27. Chemistry

    determine the approximate molarity of a solution of NaOH prepared by diluting 10ml of 6M NaOH to a volume of 400 ml. using the solution in the first part, 24.5ml of NaOH solution was required to neutralize 26.4ml of a .150M HCl solution. find the molarity
  28. chemistry

    The KHP used in the titration with NaOH was contaminated with sodium hydrogen phyhalate (NaHC8H4O4), but you didn't know it. State the effect of the final result (falsely high, falsely low, or unaffected) Explain. thanks These problems must be reasoned
  29. chemistry

    A student weighs out 0.568 g of KHP (molar mass = 204 g/mol) and titrates to the equivalence point with 36.78 mL of a stock NaOH solution. What is the concentration of the stock NaOH solution? KHP is an acid with one acidic proton. a. 3.15 M b. 0.0757 M c.
  30. Chem 2068 lab

    Once I have the molarity for KHP which is 0.0027 M, and i add 14.48 mL of NaOH to the solution, what is the concentration of NaOH in the solution.
  31. chemistry

    A 0.8743 g sample of KHP was titrated 42.45-mL of NaOH solution until the phenolphthalein endpoint. What is the molarity of the NaOH solution?
  32. CHM general 2

    Indicated whether the calculated molarity of NaOH would be lower or higher Than the real value; or unaffected? a) the water of the NaOH solution is not boiled and cooler before the solution is prepared b) The buret, wet with water, is not rinsed with NaOH
  33. Chemistry

    Calculate the theoretical amount of .5M NaOH that it would take to neutralize approx. 2.0 g KHP. KHP is a monoprotic acid, the molar mass of KHP is 204.22 g/mol and the molar mass of NaOH is 40.00 g/mol. Answer in terms of mL. I converted g KHP to mols,
  34. Chemistry

    The student used the KHP in a subsequent titration experiment where he titrated 25.00 +/- 0.03 ml of the acid against an unknown solution of NaOH. The titration required 23.70 +/- 0.10 ml of the base. What is the concentration of NaOH?
  35. Chem.

    To standardize a solution of NaOH, one uses a primary standard called potassium hydrogen phthalate (KHP). It is a monoprotic acid. It has a molar mass of 204.33g/mol. Suppose you weigh out .556g of KHP and dissolve it in water. It requires 14.48 mL of NaOH
  36. chemistry 101

    If 15g of NaOh is dissolved in 285 g of water, calculate the following. Assume the density of the solution is 1.06 g/cc. a) Calculate the moles of NaOH in the solution? My answer is 15gNaOH/40g NaOH= .0375 mole NaOH b) Waht is the mass % w/w of the
  37. chemistry

    if 5.105 gm of KHP (Mwt=204.2)was dissolved in 250 ml,10.70 ml of this solution of KHP was titrated with 10.0 ml of NaOH . Calculate the concentration of NaOH solution
  38. College Chemistry

    I need help with this question!! a sample of pure KHP weighing .8097g dissolved in water and titrated with 40.25 mL of NaOH solution. The same NaOH solution was used to titrate a solution of a weak diprotic acid H2X. A sample of 0.18694g of the weak acid
  39. chemistry

    calculate the mass of NaOH neded to prepare 500mL of a 0.10 M solution. I'm pretty sure the answer is 2g, but how do I get to that? Another question: calculate the molar amount of KHP used to neutralize the NaOH solution. .51 g of KHP was added to 50 mL of
  40. chemistry

    three student chemists measured 50.0 mL of 1.00 M NaOH in separate Styrofoam "coffee cup" calorimeters ( Part B). Brett added 50.0 mL of 1.10 M HCI to his solution of NaOH; Dale added 45.5 mL of 1.10 m HCL 9 eqaul moles) to his NaOH solution. Lyndsay added
  41. College Chemistry

    A student weighs out 0.568 g of KHP (molar mass=204g/mol) and titrates to the equivalence point with (36.78 cm cubed which is 3) of a stock NaOH solution. What is concentration of stock NaOH solution? KHP is an acid with one acidic proton. The word cubed
  42. chemistry help asap

    Please check these thanks. 1. In a titration, 33.21 mL 0.3020M rubidium hydroxide solution is required to exactly neutralize 20.00 mL hydrofluroic acid solution. What is the molarity of the hydrofluroic acid solution? Answer: 0.502HF 2. A 35.00 mL-sample
  43. ap chemistry

    please explain titration problems. I'm a total noob at this and am trying to answer some prelab questions. Examples: 1. How many mL of a 0.800 M NaOH solution is needed to just neutralize 40 mL of a 0.600 M HCl solution? 2. You wish to determine the
  44. Chemistry

    For a chemistry lab the experiment was to carry out an acid-base titration to determine the exact concentration of a sodium hydroxide solution. Two trials were completed and the data collected was: mass of weighing paper, mass of weighing paper + KHP, mass
  45. College Chemistry

    1) A 25mL sample of the .265M HCI solution from the previous question is titrated with a solution of NaOH. 28.25mL of the NaOH solution is required to titrate the HCl. Calculate the molarity of the NaOH solution. 2) A 1.12g sample of an unknown monoprotic
  46. chemistry

    If the 12.5ml of NaOH solution is required to react completely with 0.300g of KHP (Potassium Hydrogen Phthalate, 204.2g/mol). What is the molarity of NaOH?
  47. CHEMISTRY

    Not for homework, just practice problems I'm having trouble with. Knowing that one mole of KHP, C8H5O4K, reacts with one mole of NaOH, what mass of KHP is required to neutralize 30.0 mL of the 0.10 M NaOH solution? if 24.5 mL of the 0.10 M NaOH solution is
  48. Chemistry

    Hello, I need help with calculations for lab. I prepared excess NaOH and HCL solutions (unknown conc., ~0.1M). Then I standardized my NaOH solution by titrating known amounts of KHP (Potassium hydrogen phthalate)with it in the presence of phenolphthalein
  49. Chemistry

    Rearrange the titration calculation to find Mb in a solution. If I put 13.2 mL of NaOH and 0.3 mL of phenolphthalein in 25 mL of KHP, what is the Mb of the solution? The original solution of NaOh is 100 mL and is composed of 1.069e-15 moles of H+, 9.445e-2
  50. Chemistry

    A student titrated 1.852 g of a mixture containing potassium hydrogen phthalate, KHP....? A student titrated 1.852 g of a mixture containing potassium hydrogen phthalate, KHP, with 0.163 M NaOH solution. She recorded an initial buret reading of 0.84 mL and
  51. chemistry

    A student prepares a solution of hydrochloric acid that is approximately 0.1 M and wanted to determine its precise concentration. A 25.00 mL portion of the HCl solution is transferred to a flask, and after a few drops of indicator are added, the HCl
  52. General Chemistry

    "How would you prepare 150. mL of 0.1M sodium hydroxide given a stock solution of 3.0M NaOH?" I made calculations and figured the process would be to dilute 5 mL of the 3.0M NaOH to 150. mL. Is this correct? For the ideal 150. mL of 0.1M NaOH, I calculated
  53. chemistry

    For an experiment, a student needs 1L each of 2M NaOH and 2 M KCl solutions. The NaOH will be prepared from a 12M stock solution, whereas the KCl will be prepared from dry, powder,KCl. Describe the process by which each of the solutions can be prepared.
  54. Chemistry

    For a chemistry lab the experiment was to carry out an acid-base titration to determine the exact concentration of a sodium hydroxide solution. Two trials were completed and the data collected was: mass of weighing paper, mass of weighing paper + KHP, mass
  55. Chemistry(Please help!!)

    For a chemistry lab the experiment was to carry out an acid-base titration to determine the exact concentration of a sodium hydroxide solution. Two trials were completed and the data collected was: mass of weighing paper, mass of weighing paper + KHP, mass
  56. Chemistry (molarity)

    What would the effect on your molarity of NaOH be if you had added 35 mL of water to dissolve the KHP (acid) instead of 25 mL? Explain. My answer so far is that adding more water shouldn't affect the molarity at all because water does not account for the
  57. chemistry

    a student dissolves 0.625 g of pure benzoic acid in distilled water and titrated the resulting solution to the equivalence point using 40.8 mL of the standardized NaOH solution from Part a, assuming that benzoic acid has only one ionizable hydrogen, answer
  58. Inorganic chemistry

    Potassium hydrogen phthalate (molar mass = 204.2g/mol) is used to standardize sodium hydroxide. If 26.37 mL of NaOH(aq) is required to titrate 0.7719g KHP to the equivalence point, what is the concentration of the NaOH(aq) (26.37 mL NaOH)(x) = (1 mol
  59. Chemistry

    In this experiment NaOH is standardized to titrate it with vinegar so thtat the percent by mass of the acetic acid can be determined. How does dissolved CO2 in distilled water affect the accuracy of the determination of a NaOH solution's concentration? How
  60. chemistry

    A 2.5 g sample of NaOH (Mw = 40.00) was dissolved in water to give a solution of final volume 250 cm3. (i) With reasons, state whether NaOH is a strong or a weak base. Give the conjugate acid of NaOH and decide whether this conjugate acid is acid, alkaline
  61. acid-base titrations

    For each of the following circumstances, indicate whether the calculated molarity of NaOH would be lower, higher or unaffected. Explain your answer in each case. a.the inside of the pipet used to transfer the standard HCI solution was wet with water. b.You
  62. Chemistry

    1. You have been given a sample of unknown molarity. Calculate the molarity of a solution which has been prepared by dissolving 8.75 moles of sodium chloride in enough water to produce a solution of 6.22l. 2. You have a sample which consists of 428g sodium
  63. CHEMISTRY

    You have been given a sample of unknown molarity. Calculate the molarity of a solution which has been prepared by dissolving 8.75 moles of sodium chloride in enough water to produce a solution of 6.22l. 2. You have a sample which consists of 428g sodium
  64. CHEMISTRY URGENT

    1. You have been given a sample of unknown molarity. Calculate the molarity of a solution which has been prepared by dissolving 8.75 moles of sodium chloride in enough water to produce a solution of 6.22l. 2. You have a sample which consists of 428g sodium
  65. Chemistry

    Calculate the molarity of the H2SO4 solution if 17.45 mL of NaOH was necessary to reach the endpoint of titration. The molarity of the NaOH solution was 0.425 M and 26.30 mL of H2SO4 was added to the Erlenmeyer flask. H2SO4(aq) + 2 NaOH (aq) ----->
  66. chem 1

    a NaOh solution has a concentration of about 0.11M.How many grams of KHP would have to be used to require NaOH solution to reach the endpoint
  67. Science

    In an experiment, Tom dissolved 2.125 g of NaOH to make 200.0 mL of aqeous solution. What is the NaOH molarity?
  68. chemistry

    1. if 15.0mL of 4.5 M NaOH are diluted with water to a volume of 500mL, what is the molarity of the resulting solution? 2. in a acid-base titration, 33.65mL of an 0.148 M HCL solution were required to neutralize 25.00mL of a NaOH solution. What is the
  69. Chem

    A 0.2181 g sample of KHP required 17.29 mL of sodium hydroxide solution to reach the phenolphthalein end point. Calculate the molarity(M) of the NaOH solution.
  70. Chemistry

    1)Calculate the number of mL of a 0.095 M NaOH solution required to neutralize 25.0 mL of 0.15 M acetic acid solution 2) Calculate the molarity of a sodium hydroxide solution if 22.0 mL of the sodium hydroxide is required to neutralize 0.50 g of KHP.
  71. Chemistry

    1)Calculate the number of mL of a 0.095 M NaOH solution required to neutralize 25.0 mL of 0.15 M acetic acid solution 2) Calculate the molarity of a sodium hydroxide solution if 22.0 mL of the sodium hydroxide is required to neutralize 0.50 g of KHP.
  72. Chemistry

    Hi everyone, I have been trying to figure out this titration equation all day and for some reason I am stumped. Here is the question in full: Potassium hydrogen phthalate, KHP, can be obtained in high purity and is used to determine the concentrations of
  73. Chemistry(Please help, thank you!)

    For a chemistry lab the experiment was to carry out an acid-base titration to determine the exact concentration of a sodium hydroxide solution. Two trials were completed and the data collected was: mass of weighing paper, mass of weighing paper + KHP, mass
  74. chemistry

    30cm³ of 0.1 M AI(NO3)3 solution is reacted with100cm³ of 0.15M of NaOH solution. Which is in excess and by how much? A. NaOH solution, by 70cm³ B. NaOH solution, by 60cm³ C. NaOH solution by 40cm³ D. AI (NO3)3, solution by 20cm³ E. AI (NO3)3
  75. Inorganic chemistry

    mol KHP = (0.7719g)(1 mol KHP/204.2g) = .0038mol Where are the moles of NaOH? I know that there are 0.02637 L of NaOH and I know M = mol/l I know there are 40g NaOH/mol NaOH There is 1 mol of NaOH in the balanced equation But I do not have grams of NaOH
  76. Help!!!!!!!!!!!!

    A 0.391 g sample of KHP will be titrated with a NaOH solution with an assumed concentration of 0.100 M. Calculate the volume of NaOH that should neutralize the KHP sample.
  77. chemistry...

    knowing that one mole of KHP, C8H5O4K, reacts with one mole of NaOH, what mass of KHP is required to neutralized 30.0mL of the 0.10 M NaOH solution?
  78. Chemistry

    Consider the titration of 50 mL of 0.250 M HCl with 0.1250 M NaOH. Calculate the pH of the resulting solution after the following volumes of Na OH have been added. a) 0.00 mL b) 50.00 mL c) 99.90 mL d) 100.00 mL e) 100.1 mL The question is, I get, for
  79. Chemistry

    A student begins with 25 mL of a 0.434 M solution of HI and slowly adds a solution of 0.365 M NaOH. 1. What is the pH after 15.00 ml of NaOH solution has been added? 2. What is the pH after 40 ml of NaOH solution has been added?
  80. CHEMISTRY

    A student needed to standardize a solution of NaOH which was approximately 0.125 M. The student carefully prepared the titration setup, but after 25 mL of NaOH was added, what was the pH of solution if initially flask contains 25 mL of 0.250 M HCl
  81. chemistry

    A student needed to standardize a solution of NaOH which was approximately 0.125 M. The student carefully prepared the titration setup, but after 25 mL of NaOH was added, what was the pH of solution if initially flask contains 25 mL of 0.250 M HCl
  82. Chemistry

    One commercial method used to peel potatoes is to soak them in a solution of NaOH for a short time, remove them from the NaOH, and spray off the peel. The concentration of NaOH is normally in the range of 3 to 6 M. The NaOH is analyzed periodically. In one
  83. Chem

    a solution of sodium hydroxide is standardized against potassium hydrogen phthalate (KHP, formula weight 204.2 g/mol). From the following data, calculate the molarity of the NaOH solution: mass of KHP 1.054 g; buret reading before tiltration 0.33 mL; buret
  84. AP Chemistry

    A solution of sodium hydroxide is standardized against potassium hydrogen phthalate (KHP, formula weight 204.2 g/mol). From the following data, calculate the molarity of the NaOH solution: mass of KHP 1.234 g; buret reading before titration 0.23 mL; buret
  85. CHEMISTRY

    a solution of sodium hydroxide is standardized against potassium hydrogen phthalate (KHP, formula weight 204.2 g/mol). From the following data, calculate the molarity of the NaOH solution: mass of KHP 1.404 g; buret reading before titration 0.13 mL; buret
  86. Chemistry

    A goal of the acid-base titration in this scenario is to determine the concentration of sodium hydroxide solution. To do this, a 1.3000 g sample of potassium hydrogen phthalate (KHC8H4O4) is massed out. The KHP has one acid proton (H+). The solid is
  87. chemistry

    A solution of sodium hydroxide is standard- ized against potassium hydrogen phthalate (KHP, formula weight 204.2 g/mol). From the following data, calculate the molarity of the NaOH solution: mass of KHP 1.744 g; buret reading before titration 0.13 mL;
  88. Chemistry

    A solution of sodium hydroxide is standard- ized against potassium hydrogen phthalate (KHP, formula weight 204.2 g/mol). From the following data, calculate the molarity of the NaOH solution: mass of KHP 1.654 g; buret reading before titration 0.23 mL;
  89. AP chemistry

    A solution of sodium hydroxide is standard- ized against potassium hydrogen phthalate (KHP, formula weight 204.2 g/mol). From the following data, calculate the molarity of the NaOH solution: mass of KHP 1.894 g; buret reading before titration 0.13 mL;
  90. Chemistry

    Use the dilution relationship (Mi x Vi = Mf x Vf) to calculate the volume of 0.500 M NaOH needed to prepare 500 mL of .250 M NaOH. This is my work ? L Solution = 500mL x (1L/1000mL) = .500L ? mol NaOH = .500 L Solution x (0.250 M NaOH/1 L Solution) = .125
  91. chemistry

    What is the molarity of the acetic acid if 0.5ml of a vinegar solution has been titrated with the 0.101M solution of NaOH and the volume of the NaOH solution at the equivalence point is 5.0mL?
  92. Chemistry

    In a acid-base titration, 22.81 mL of an NaOH solution were required to neutralize 26.18 mL of a 0.1121 M HCl solution. What is the molarity of the NaOH solution?
  93. High school

    A 15.00ml of NaoH was titrated to the stoichiometric end point with 17.40ml of 0.23M HCL. What is the molarity of NaoH in the solution?. Calculate the mass of NaoH in 15.00ml solution.[H=1, Cl=35.5, Na=23,O=16].
  94. Chemistry

    calculate the molarity of a NaOH solution that requires 42.55 mL to neutralize 3.53 grams of KHP
  95. chemistry

    If the endpoint in the titration of KHC8H4O4 solution with the NaOH solution is mistakenly surpassed, will the molar concentration of NaOH solution be reported too high or too low?
  96. Honors Chemistry

    If 20 mL of 0.01 M aqueous HCl is required to neutralize 30 mL of an aqueous solution of NaOH, determine the molarity of the NaOH solution. ==> I got 0.01 M NaOH as my answer. Is this correct?
  97. chemistry

    if the endpoint in the tritration of the KHC8H4O4 solution with the NaOH solution is mistakenly surpressed(too pink),will the molar concentration of the NaOH solution be reported too high or too low?explain
  98. Chemistry II

    A 12.00 mL sample of sulfuric acid from an automobile battery requires 34.62 mL of 2.42 M sodium hydroxide solution for complete neutralization. What is the molarity of the sulfuric acid? H2SO4 + 2NaOH ==> Na2SO4 + 2H2O molarity NaOH x liters NaOH =
  99. CHECK MY CHEMISTRY WORK PLEASE ASAP

    1. You have been given a sample of unknown molarity. Calculate the molarity of a solution which has been prepared by dissolving 8.75 moles of sodium chloride in enough water to produce a solution of 6.22l. 2. You have a sample which consists of 428g sodium
  100. Chemistry

    A student was given 100mL of HCL solution in a 250mL beaker and told that the HCL was 0.11M. The student was also given phenolphthalein indicator and 250 ML of 0.1234 M NaOH. The student first filled a buret with NaOH solution. The student then placed an