i this the right answer to this problem 1+(-7)+6+(-10)= 8+6+(-10)= 14+(-10)= =24 Answer 24

85,649 results
  1. Biology

    A woman who is a carrier for hemophilia marries a man who does not have hemophilia. What are the chances of them having a son or daughter with hemophilia? Show your work. I need help with this short-answer/essay/written problem. I think the answer to this

  2. Math

    Note: Enter your answer and show all the steps that you use to solve this problem in the space provided. The diameter of a tire is 2.5 ft. Use this measurement to answer parts a and b. Show all work to receive full credit. Draw a picture to help solve the

  3. Chem202 - for DrBob222

    Dr. Bob222: There is a problem you answered .100M HClO2 titrated with .080M NaOH I can work the problem many times but I am getting 7.30pH and the answer says 7.38 using quad. I used quad and still get 7.30. I also do know how you go from the

  4. Algebra

    A line has slope -5/3. Through which two points could this line pass? A: (12,13), (17,10) B: (16,15), (13,10)*** C: (0,7), (3,10) D: (11,13), (8,18)*** My Explanation: I know how to use the formula for slope, which is y2 -y1 over x2 - y2, so I know how to

  5. help me for this stupid worksheet

    the question is.. why did the ghost decide to haunt city hall? urgh i don't fee like doing it so im hoping someone has the answer :] You might have gotten an answer if you'd told us the source of your question. To which story, poem, play are you referring?

  6. Career planning

    Which of the following is an effective first reaction to a problem . A. Asking questions to help you understand the problem B. Deciding on a solution as quickly as possiable C. Finding someone else to handle the problem D. Removing yourself from the

  7. Math

    Round each decimal number to the nearest hundredth. 1. 8.456 answer 8.460 2. 3.262 answer 3.260 3. 8.902 answer 8.900 4. 6.551 answer 6.550 5. 7.843 answer 7.840 6. 9.479 answer 9.480 7. 12.007 answer 12.010 8. 10.502 answer 10.500 9. 0.052 answer 0.050

  8. 8th Grade Algebra: Answer Check

    Find the length of the 3rd side of each right triangle. 1. 8^2+15^2=c^2 Answer: c=17 2. 5^2+b^2=13^2 Answer: b=12 3. 9^2+13^2=c^2 Answer: c~15.81 Simplify. Assume that all variables are nonnegative. { this means square root 4. {12 Answer: 2{3 5. 2{75

  9. lattice math

    Why should we estimate before solving a problem? We should estimate before solving a problem to make sure our answer is close to the real answer. Here's a simple problem. Suppose we want to find wnat a 6% tax on a $10 purchase would be. When you do the

  10. Math

    Half of a pizza was broccoli and half was mushroom. George ate 2/3 of the broccoli and 1/4 of thee mushroom part. How much of the pizza did he eat? I did this problem but I wasn't sure of my answer so I needed someone to see if I am right or not. My answer

  11. Language Arts

    Read each sentence. Circle the contraction or contractions in each sentence below: 1. He's going to show me how to prepare dinner. Answer: Circle He's 2. Can you tell if she's your friend or enemy? Answer: Circle she's 3.We'll have to empty out our garage

  12. algebra

    Could you please check my answer to this problem: Simplify the expression Original problem: (3x^2+10x-8)/(3x^2-17x+10) x (2x^2 + 9x -5)/(x^2 + 3x-4) The answer I got was: (3x +4)(x-2)/ (3x-2)(x-5) x (2x-1) ( x +5)/ (x +4) (x-1) so basically the problem

  13. Math 8R: Homework Check - Part 2

    Part 2: Simplify by combining like terms and using the distributive property 11. 3x + 5x Answer: 8x 12. 3x + 5y - 2x + 8, Answer: 1x + 5y + 8 13. 9 + 5m + 6b - 2m - 4, Answer: 3m + 5 + 6b 14. 3ab + 6c - ab + 10 - 2c, Answer: 2ab + 4c + 10 15. 6(m+3),

  14. algebra

    Here is the problem I am working on and what I did so far: 4+m-3m First I did this: 4+(m-3m) Then I did this: 4+(-2m) I thought my answer should be: 4-2m The answer key says the answer should be: -2m+4 What did I do wrong?

  15. math,correction

    Problem #1 subtract. Express your answer in simplest form (3x)/(18) minus (x)/(18) MY steps: (3x-x)/(18) = (2x)/(18) and answer: (2x)/(18) Problem #18 write in simplest form. (3x^5)/(15x^12) My steps: (3)/(15) = .60 x^5-12 = x^-7 so my answer is: .60x^-7

  16. Calculus

    Find f'(c) if f(x)=-3e^(x+2)+ e^(-5) [NOTE:A small algebraic manipulation is needed first to get f(x) into a form so that the derivative can be taken and your answer isn't a # but rather a formula that returns and answer.] attempt at the problem:

  17. Algebra I

    Question:The number of students on the football team is two more than three times the number of students on the basketball team. If the basketball team has Y students, write a variable expression for the number of students on the football team. a)3y b)3y-2

  18. Question,drbob222,math

    Drbob222, even if you just tell me that there is an answer to the following problem then i know that there is an answer because i've tried many ways and i can't get x alone. -4(2x-3) = -8x +5 Is there an actual answer for this one? No. There is no answer,

  19. algebra

    So here's the problem: 6a^-2 + 9a^2 all over 3a^-2 The answer is suppose to be 2 + 3a^4 I keep getting the answer as 5. Can you show me how to solve this problem correctly?

  20. math,correction

    Problem #1 Simplify by combining like terms. xã(18) -3ã(8x^2) My answer: -3xã(2) Problem #2 Simplify each radical expression. (ã(3) + 5)(ã(3) - 3) My answer: -12 see my previous post, don't understand your symbol ã sorry they are radicals

  21. Algebra

    Can someone check my algebra answers and help me with the problems I don't understand? 1. n^2-n-20/2n^2 times n^2+5n/n^2-25 answer: n+4/2n 2. (2x-6/21)/(5x-15/12) answer: 8/35 3. 5x-3/6 - x+3/6 answer: 2x/3-1 4. 5x/26 - 2x/13 answer: 1x/26 5. 3x^2/9x^5

  22. solving Equations

    Solve x square pluse 5x subtracting by 6 equals zero? X^2 + 5x - 6 = 0 Solve by factoring. 3 and 2 will do it. heres the right answer.... (x-1)(x+6)=0 x=1 x=-6 Let's see if that is the right answer. The first number is the product of the first two numbers;

  23. math, correction,plz

    Can someone correct these for me..plz... Problem #1 simplify. ((p^5)^4)/(p^6) MY answer: p^14 Problem #2 Write using positive exponents only. b^-6 MY answer: (1)/(b^6) Problem#3 Write 1.81 X 10^-2 in standard notation My answer. 0.0181 Problem #4 Subtract

  24. Calculus

    This is a problem we did previously on a test; my answer was marked correct, but I am having trouble getting my answer in the same form that my teacher gave it. The question: Find the derivative of (x/(x+1))^1/2 His answer: ( (x(x+1))^(1/2) ) / (2x(x+1)^2)

  25. Algebra- Middle

    My math question ask is 1/3(x-9) = 2x+7 greater than or less than 4/3(x+4)= -4x. The problem (1) answer = 6. Problem (2) answer = -1. Therefore problem (2) is less than problem (1). Are the answer to the equations correct. Sincerely

  26. math,correction

    Can someone correct these for me plz... Problem#6 Factor. x(x-5)-2(x-5) My answer is: (x-2)(x-5) Problem#7 Factor completely. x^2-x-6 My answer is: (x+2)(x-3) Problem#8 Factor completely. 35x^2+40x+5 My answer is: (7x+1)(5x+5) Problem #9 Factor by

  27. math help

    Thank you for helping me with the last problem Reiny and Bosnian. However, I have one more problem that I need help with please and I have no idea how work the problem. I used an on line calculator to get the answer. It didn't give an explanation on how to

  28. Belinda, Math

    I aked the instructor about that problem that looked like this: (w-(1)/(4))^2 and he said that what i thought was right. which was : the answer:w^2-(1)/(2)w+(1)/(6) Yes, that's right. I just thought your way of getting the answer was more complicated than

  29. 8th Grade Algebra: Answer Check #2

    Add or Subtract (Radicals) { this means squared 1.3{2 + 4{2 Answer: 7{2 2. 8{3 + 3{3 Answer: 11{3 3. 7{5 - 3{5 Answer: 4{5 4. 8{2 - 5{2 Answer: 3{2 5. 6{x + 7{x Answer: 13{x 6. 9{y + 3{y Answer: 12{y Multiply 7. -3x^2(4x^2-3x-5) Answer: 12x^2 8.(3b+5)(b-3)

  30. math

    Problem 1:A semi-circular garden has a radius of 10 meters. What is its area? ( Use pi =3.14) Answer:157m^2 Problem 2:The base of a cylindrical tank has a radius of 4.5 meters. What is its area? ( Use pi=3.14) Answer:65.585m^2 Problem 3:In the middle of a

  31. Math

    Dividing Exponents Hi! I was simplifying the problem 4^4/4^6 I tried ways of simplifying I learned in the lesson, and I got the answer 1/2 or 4^-2 The problem is, none of the choices I was given match those. I've tried redoing it several times, and I still

  32. math.......

    I need help. This is an example problem, but i am having trouble finding the answer to all problems like this. I came up with 50 something as my answer. That is NOT an option. Please help!!! this is the example problem. If a pair of jeans costs 39.50

  33. math-college algebra

    y-3=1/2(x-6) "finding the value of a variable" x=2 I know the answer is 1, but how do I work the problem to get 1. This problem is in our text book and in the back it states the answer is 1. I tried working the problem serval times and I do not come up

  34. algebra

    (2x+3)/5 = -(3x-2)/2 - (-3/2)(-3/2) I've done this problem a few times and keep getting -37/38 which seems like a dumb answer to the problem. I know I think the answer should be a whole number so I don't know if that's what's confusing me. Is my answer

  35. geometry

    When I tried answering a problem then looked at the answer in the back of my book, I was confused how to get to the correct answer. The problem is there is a trapezoid on a coordinate plane that is centered at the origin. The coordinates of the points have

  36. Physical Science

    If you can help with this problem, I would so appreciate it. If I can understand, I think I can do the rest of them. Here is the problem and the answer. How do I work through to the answer? A certain radio wave has a frequency of 1.03 MHz. What is the

  37. Chemistry

    My teacher gave us the answer to a chemistry problem and i cannot figure out how she got the answer. Can you help me work out this problem so i can better understand it. A gas under an initial pressure of 0.60atm is compressed at a constant temperature

  38. Math

    I'm doing some practice questions for my Complex Numbers unit and I'm confused on how to get the answer for this problem: (Radical -50x^2y^2) My answer guide says that the answer is 5i |xy| (Radical 2) Could someone please show me how to do the problem?

  39. math,correction,plz

    Solve each of the following quadratic equations by completing the square. Problem#22 sect. 10.2 x^2-6x-3=0 My answer I keep getting two different answers : I get these two everytime i do it differently. I get : x= 3 +- radical(12) or x = 3+-2radical(3)

  40. Math,correction Plz

    Can someone correct these for me please. Problem #68 Science and medicine. Find the time required for an object to fall to the ground from a building that is 1400 ft high. Using the formula t=(1)/(4)radical(s). My answer: 9 minutes and 35 sec. Problem #2

  41. calculus

    Evaluate the integral ∫∫∫2xzdV bounded by Q. Where Q is the region enclosed by the planes x + y + z = 4, y = 3x, x = 0, and z = 0. Answer=16/15 Is this answer correct? cause i've tried doing this problem a bunch of ways and i never even get close to

  42. math,correction

    Problem 22 Solve each quadratic equation by completeling the square. x^2 -6x-3 = 0 MY answer: x = 3 +- 2 radical (3) Problem 28 2x^2+10x+11=0 My answer: x = -2.5 +- 0.5 radical (3) Problem 38 Find two consecutive positive integers such that the sum of

  43. Math

    Find each specified function value: What am I doing wrong because the correct answer for (a) is 3 and (b) is -t^3/4-5t^2/4-t+3 Here's the problem: P(x)=2x^3-5x^2+2x+3 (a) P(0) 2(0)^3-5(0)^2+2(0)^3 2-5+3 my answer I get O (b) Here's the problem

  44. To:Writeacher

    Thanks for your help! I have questions of subject math. What is 100 divided by 50? So 100 is the dividend and 50 is the divisor And answer is 50 Am I correct? What do you call the answer of the division problem? Your answer of 50 is correct. The answer in

  45. Algebra

    2: Y^5 x y^14= A: 2y^19 B: y^60 C: y^19 D: 2y^60 3: w^12 ÷ w^18 A: w^30 B: w^-30 C: w^6 D: w^-6 4: Using the numbers 3, 2, and 4, which of these problems would have a solution of 4? A: 4 x 2^3 ÷ 2^3 B: 2 x 2^3 ÷ 2^4 C: 3 x 2^3 ÷ 2^4 D: 3 x 2^4 ÷ 2^4

  46. math

    Sorry, Reiny, I copied the 2nd choice incorrectly. I had posted this problem with you before and the answer given that was not equalalent to A=1/2/bh was 2b =A/h. The problem is: A = 1/2bh, which is not equivalent? Choices: 2A =bh, h=2A/b, 2b=A/h, b=2A/h

  47. Math (Pre-Calculus)

    9t^4 + 6t^2 + 2 the problem is asking for the value of t at which the graph is at it's minimum. what i did was set t^4 to x^2 and t^2 to x. So that means I have 9x^2 + 6x + 2. Completing the square and the vertex formula gave me the same answer of -1/3 as

  48. Belinda, Math

    Thank you I did figure it out i think: so the problem was ((w)-(1)/(4))^2 The final answer that i got was w^2-(1)/(2)w+ (1)/(16) Sorry, no again. :) Make sure you really look at how to multiply binomials and FOIL them out. It will come back to haunt you. a

  49. Mathematics concepts

    Matthew sits at his desk unable to figure out the answer to a division problem. He reaches into his desk and pulls out a calculator. What is the correct response for Matthew's teacher to have? A. "Put that calculator away, you can't cheat on your work." B.

  50. math concepts

    Matthew sits at his desk unable to figure out the answer to a division problem. He reaches into his desk and pulls out a calculator. What is the correct response for Matthew's teacher to have? A. "Put that calculator away, you can't cheat on your work." B.

  51. math,correction

    Solve for x. Problem #22 25x^2 = 13 My answer: x = + - radical (13)/(5) Problem #32 2 (x - 5 )^2 = 3 My answer: x = 5 +- radical (3)/(2) Problem #42 Solve for x x^2+4x+4=7 (hint factor the left-hand side) My answer: x = -2 +- radical (7)

  52. math

    In my math book i got a question that said 1/7 times 1/7. I got answer of 2 if my answer is not right can you show me how to do the problem.If my answer is correct still show me how to do the problem

  53. Math

    I posed a problem and no one helped me to see how to solve the problem. I don't want you to give me the answer, I want to know how to arrive at the correct answer. Again, Ms. Pecho currently owes $637.50 in simple interest on a loan of $25oo at an annual

  54. CHEMISTRY

    A chemist had a 1.5L solution of hydrochloric acid in a beaker. The chemist removed 25mL from the beaker. How many milliliters of solution is left in the beaker? #14 Identify the known and the unknown. #15 What relationship between the known and the

  55. math,correction

    are these correct now i hope? Problem #1 simplify (m^2)/(8) divided by (m^5)/(16) My answer: (2)/(m^4) Problem #2 multiply (3x-30)/(x^2-4x) times (8x)/(10-x) My answer: (-6)/(x) No. 2/m^3 (3x-30)/(x^2-4x)* (8x)/(10-x) 3*(x-10)*8x /(x-10)(-1)(x)(x-4) x's

  56. Algebra

    Dividing Radicals I used this for the redial sign \/ Problem: 30 \/15 _______ 4 \/10 The book says the answer is 15/4 \/6 (15/4 with radicand of 6). I have tried to solve the problem several different ways. I do not arrive at this answer.

  57. math,correction

    problem #50 Perform the indicated division. Rationalize the denominator if necessary. Then simplify each radical expression. (18+radical (567))/(9) My answer: 2+ radical (7) or 2radical (7) Problem # 52 (-9-radical(108))/(3) My answer: -3-2radical(3)

  58. math

    Solve each equation. What am I doing wrong because the answer is suppose to be 11/2 and I don't get the answer. Here's what I'm doing... Problem: 2x+1/4-3x-4/5=1/2 I get: 10x+5-12x-16=10 Which gives me -2x=21 My answer is -21/2 the correct answer is

  59. Math

    Can someone explain this problem to me, I cannot figure out how they came up with the answer. The example in my book does not work with this problem. Find the minor for the element in the 1strow and 2ndcolumn. -3 2 -1 19 13 -18 -19 12 7 correct answer is:

  60. Math

    I posted this problem the other day and someone answered it but when I checked my book I realized that I wrote the problem wrong. This morning when I posted I had put the wrong answer. The answer is suppose to be 1/8 but I don't understand how to solve the

  61. math,correction

    Simplify by combining like terms. Problem #32 radical (63) - 2 radical (28) + 5 radical (7) My answer: 4radical(7) Problem #50 Find the perimeter of the triangle shown in the figure. leg 1 = radical (5) - radical (3) leg 2= radical (5) + radical (3)

  62. math correction

    Problem#1 Find the length x in each triangle. Express your answer in simplified radical form. Leg 1 = 8 hypotenuse = 10 leg 2 = x My answer is: x = ã27 Problem #2 Geometry. For the home described in exercise 15, if the roof is 7 m from peak to eave and

  63. Math

    I need to understand how to do the problem and not the answer. P.S. bobpursley, no offense but I didn't understand what your response meant. That information I already know but I need to know how to do the problem to get 213 as the answer. Anida won the

  64. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    Write each expression in simplest form. ( means square root 4. 3(11 + 4(11 Answer: 8(11 7. 7(2 - 2(8 Answer: 1(2 ?? 8. (48 + (75 Answer: 9(3 9.(3(10) Answer: 19 + 6ã10 10. (27/64 (Fractions) Answer: 3(3/8 ?? 11. 10(20 - 3(80 Answer: 10(5 12.

  65. Algebra

    3x[1]+x[2]

  66. math,correction

    Solve each of the following equations for x. Problem#1 (x)/(6) - (x)/(8) MY answer: x = 24 Problem #2 (x)/(x-2) - (x+1)/(x) = (8)/(x^2-2x) My answer is: 6 = x or x = 6 right on the first one. check your math on the second one. i've done it twice and both

  67. math ,correction

    Solve each of the following equations for x. Problem#3 (5)/(x+6) + (2)/(x^2+7x+6) = (3)/(x+1) My answer is: x = 5 Problem #4 (2)/(5)= (x-2)/(20) My answer is: 10=x whoa. good luck. =0

  68. Math

    How do you solve this? I have tryed so many times and can not get the right answer. (1.65-1.05)^2/0.4+0.8 The answer is suppose to be 1.7 but everytime I do the problem i don't get anything near that answer. Help would be greatly appreciated.

  69. Math

    Can someone tell me how they got the answer. Problem: 9^(x+6)=7x My answer was: -52.458 The correct answer is: -51.138 I have checked my input on my calculator, and cannot figure it out.

  70. math, correction,plz

    can someone correct these for me plz.... Problem#36 Use Property 2 to simplify each of the following radical expressions. Radical (10)/(49) My answer: (radical(2 times 5))/(7) Use the properties for radicals to simplify each of the following expressions.

  71. algebra

    Can someone help me with this problem please? rationalize the denominator and simlify the answer: 5/2 + the square root of 3 Do you mean 5/(2 + sqrt 3) ? What you wrote could also be interpreted as 2.5 + sqrt 3. You need to be more careful to use

  72. Reading/ L.A

    I am doing a Reading project about mysteries and we have to present it to the class for the students to figure out the ending. If you have any sites that would directly answer my question, that would be a great big help. It has to be short and i need the

  73. algebra

    I need to know if I am doing this problem right when sustitution method. y+2x=3 y+2x=-4 y+2x=3 -1(y+2x=3)-y-2x=-4 now add the two equation y-2x=3 -y-2x-4 the answer would be -4y=7 then divided -4=7 answer 1.75 I no that there is more to this answer I am

  74. algebra

    I need to know if I am doing this problem right when sustitution method. y+2x=3 y+2x=-4 y+2x=3 -1(y+2x=3)-y-2x=-4 now add the two equation y-2x=3 -y-2x-4 the answer would be -4y=7 then divided -4=7 answer 1.75 I no that there is more to this answer I am

  75. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    Change each decimal to a fraction in lowest terms. 1) 0.4242.... Answer: 14/33 2)0.58 Answer: 29/50 3)0.14 (Repeating sign over both numbers) Answer: 14/99 Write each expression in simplest form. ( means that it is inside a square root. 1. (54 Answer: 3(6

  76. SAT Math

    If x and y are positive integers, which of the following could be equal to 3x+ 4y? The answer is 10, but not sure on how to get the answer? Also, is there a short cut to get to the answer without taking a lot of time on the SAT to work this type of problem

  77. math

    Another problem that I am disagreeing with the answer key - I am once again solving for b -9 = -24/7 + b I add -24/7 to both sides to get -9 + 24/7 = b When I make 7 my denominator for both I get -63/7 + 24/7 = b My final answer is -39/7 = b The answer

  78. Science

    The problem I'm trying to answer is: Ann is driving down a street at 59 km/h. Suddenly a child runs into the street. If it takes Ann 0.719 s to react and apply the brakes, how far will she have moved before she begins to slow down? Answer in units of m. I

  79. Math

    Actually, i made a mistake. All though we still came up with the right answer, I made a mistake and copied another book answer to another question into this question. The real book answer to this word problem is: ( Let's translate the English into Math:

  80. Algebra

    I need to know if I need to further reduce my answer or if I leave it the way I have it. I have the original problem and then my answer. -b +or- sqrt b^2=4ac/2a answer x= -1/2 +or- 1/10

  81. Algebra

    I need to know if I need to further reduce my answer or if I leave it the way I have it. I have the original problem and then my answer. -b +or- sqrt b^2=4ac/2a answer x= -1/2 +or- 1/10

  82. problem solving

    Please help me figure out how to solve this problem I have researched and racked my brain and still no luck.I don't think there is enough information givin. Problem In 1054, Chinese astronomers observed the light from a supernova in the night sky. This

  83. overview of teaching techniques

    which of the following statements is a good technique to use when tutoring a student? (a)''the next problem is easy.you should be able to get it.'' (b)''this next problem is hard,but lets see if you can get it.''(my answer) (c)''johney and erica can do

  84. Math

    Hi, would someone mind just checking the answer I got for this formula and tell me if I'm on the right track or not. Question... x+y=21 3x=4y Answer I got... x=84 y= -63 I didn't get that. Check your math. I found 7y=63 but not y = 63. You can always check

  85. Algebra

    Could someone correct my answers and help with the other problems? 1. Are the following lines parallel, perpendicular, or neither? L1 with equation x – 5y = 10, L2 with equation 5x + y = 5. Answer: Neither (I'm not to sure but i think this is the right

  86. bobpursley,math

    about this problem , I figured it out and i did get the answer right except that i had forgotten to make it a negative like this: directions: subtract 4x-2x^2+4x^3 from 4x^3+x-3x^2 -------------------------------- 4x^3-3x^2+x -(4x^3-2x^2+4x)

  87. Algebra/Math

    Can you check these for me. Directions: Find the slope of the line that passes through each pair of points. 1. (3,-8) and (-5,2) Answer: -10/8 2. (-10,-3) and (7,2) Answer: -5,-17 3. (-7,-6) and (3,-6) Answer: 9 4. (8,2) and (8,-1) Answer: 0 undefined

  88. Calculus

    Given two problems: Problem A: Tau = Integral(0 to v) v/(q^2 - v^2) dv q = constant Problem B: Tau = Integral(V TO 0) v/(q^2 - v^2) dv q = constant Why is it that, SUBSTITUTION RULE is used in problem A, and QUOTIENT RULE is used in problem B? The two

  89. Algebra

    Could someone correct my answers and help with the other problems? 1. Are the following lines parallel, perpendicular, or neither? L1 with equation x – 5y = 10, L2 with equation 5x + y = 5. Answer: Neither (I'm not to sure but i think this is the right

  90. math

    i got help with this problem a couple days ago. the answer and explanation given made sense to me but on my list of answers it said the the answer is suppose to be: r=[-pih+sqrt(pi^2h^2+2piA)]/2pi if anyone can figure out how to get that thanks so much.

  91. Precalculus

    Solve each of the absolute value equations algebraically. |(x/2)+3|=3x-3 Now the work isn't an issue, I did all that & I have my answer. My problem is, I double checked my answer on mathways & it said only my first answer: x=(12/5) but I also got x=0 &

  92. math

    would someone check these please 1. find the square root of 25 answer 5 2. find the median of the following set of numbers 33,72,23,27,77,68,85 answer 68 3. find the mean of the following numbers 13, 15,18,18,18,19,22,26,28,33 answer 21 4. find the mode

  93. Math

    Idk how to do this equation, please help! I don't want the straight answer, I just need guidance on how to do it. Here's the problem: Note: Enter your answer and show all the steps that you use to solve this problem in the space provided. Solve. 4x + 6 <

  94. Math 141

    I am having trouble with this problem. perform the indicated operations and simpily the result as much as possible a) (3x - 2) (x^2 + 2x - 4 ) the answer i got so far is 3x^3 + 4x^2 -16x + 8. Am i done or i have to conitnue to simplify? if so, what do i

  95. Math Help please! :)

    I need some help with a problem for Pythagorean Theorem, if you would like to help! 13.65=√6.5^2+12^2 For the problem above, I need help finding the steps to doing it, I'm one of those kinds of people that can get the problem, but not sure how I got it.

  96. math,algebra,correction

    Science and medicine. Find the time required for an object to fall to the ground from a building that is 1400 ft high. using the formula : t = (1)/(4) radical (s) My answer: t = 9.35 (but i don't know how to word it if minutes all or minutes and seconds

  97. Math

    I had posted this problem with you before and the answer given was 2b =A/h. The problem is: A = 1/2bh, which is not correct? Choices: 2A =bh, b=2A/b, 2b=A/h, b=2A/h When I got my test back 2b=A/h was correct. Did I make a mistake or was their answer

  98. math, correction

    Problem #1 Directions: Find the GCF for 14 and 21. My answer is: 7 Problem #2 Directions: List all the prime numbers between 25 and 60. My answer: 29,31,37,41,43,47,53,59 41 what do you mean by saying 41? I MEAN THAT'S 41 AND THAT IS SUPER -DUPER EASY

  99. Algebra 2

    So the problem is asking to find cos(α+β) The problem gives me sinα= 12/13, 0

  100. math

    ms.sue help asap 1. which exponent makes the statement true? 1/5^9 =5^? 9 -9 1/9 -1/9 2. y^5*y^14 = 2y^19 y^60 y^19 2y^60 3. w^12/w^18 w^30 w^-30 w^6 w^-6 4. using the numbers 3,2, and 4 which of these problems would have a solution of 4? 4*2^3/2^3

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20