hi :D can someone check a few of my answers? will be posting a few.... the firt is: for what main reasons do consumers purchace goods and services? 1.to make money to sae for later 2.to support free trade 3.to

26,331 results
  1. science

    Which features would you look for to classify a volcano? Select the three correct answers. height* steepness* color* type of lava presence of foliage age of rock *=my answers? check me, please

  2. Science

    Lesson 10: Introduction to Planet Earth Unit Test Science 6 B, i have my answers i need someone to check them please!! and thanks you. connexus academy answers only pls thanks.

  3. Tech (Check answers) 4 questions

    1. How can someone be humorous and have fun online with others without becoming a bully? A) She can make her mean comments anonymously. B) She can use etiquette to make sure that written communication is clearly understood. C) She can use ALL CAPS when she

  4. Accounting

    A check returned by a bank because the issuer's cash account balance could not cover the check is called a(n): a. Cancelled check b. Certified check c. Outstanding check d. NSF check

  5. vocab

    improving vocabulary skills textbook chapter 7 sentence check 2 and final check answers

  6. Math

    I need to check my answers for Lesson 5: Adding and Subtracting fractions mid unit review so if anyone has something so I can check my answers that would be nice. Thank you.

  7. computer

    Which of the following is a form of cyberbullying? A. writing a friendly joke using etiquette B. posting embarrassing photos or secrets about somebody C. sharing a funny story about yourself D. posting a photo of someone with their permission I can't

  8. Math

    Check my answers please. 1)Which statement is an example of the Identity Property of Multiplication? a)8 • 0 = 0 b)8 • 1 = 8

  9. math ( integers and algebra )

    what is the solution to -55 + q = 7 a -62 b -42 c -42 d -62 I need help I cannot figure this one out does anymore have all the answers I would like to check my answers off someone :)

  10. Introduction to Graphic Design

    Hello! Thanks for checking my question out! ____ 1. Which of the following are examples of applied art? Select all that apply. (2 points) a) architecture b) drawing c) industrial design d) sculpting My Answers: A and C Could someone please check my

  11. math!!

    Solve each problem 3. 2/3 = 1.2/x x = 18

  12. Human Resources

    You have just been hired as a human resource specialist and will be responsible for conducting background investigations. Which of the following is safest to assume? A. You will be posting background check results. B. You will be supervising new hires. C.

  13. accounting

    Specify which of the following cash transactions would have resulted in the $4,100 posting to the account. (You select more than one answer. Single click the box with a check mark for correct answers and double click to empty the box for the wrong

  14. vocab (english)

    i have improving vocabulary skills 4th edition book and i need sentence check 2 answers and final check

  15. Algebra

    I know I am probably banned from posting but if I am unbanned I promise not to misbehave again. Also can someone check my answers for my unit test? 1.C 2.A 3.B 4.B 5.D 6.D 7.C 8.D 9.C 10.A 11.C 12.B 13.A 14.C 15.D 16.D 17.D 18.C 19.A

  16. ALGEBRA 3

    WHICH ORDERED PAIR IS A SOLUTION OF THE FOLLOWING SYSTEM OF LINEAR EQUATION 2X-5Y=NEGATIVE 12 NEGATIVEX +4Y=9 A{NEGATIVE6,0} B{3,3} C{NEGATIVE1,2} D{2,2} It is a trivial matter to put in each of the answers to see if the equation balances, much faster than

  17. calculus

    Find the distance from (3,7,-5) to each of the following. a. the xy-plane b. the yz-plane c. the xz-plane d. the x-axis e. the y-axis f. the z-axis **I just wanna check my answers because I didn't really understand it when the teacher was explaining it and

  18. college math

    Use sets to verify the following answers a. 4+5=9 B. 0+6=6 C. 10+2+12 I want to know if I'm doing this right. please check my answers. I'm confused on how to do this but I'm giving it a shot. A. a+b=c b. 0+2=a C. 5+5+2=12

  19. Algebra 1: 8th Grade

    Simplify each expression. Write your answers using positive exponents. Check Answers Please: 1) 2^3*2^4 = 2^7 2)10^6/10^9 = 1/10^3 3)3^5*3^1 = 3^6 4)5^7*5^-4 = 5^3 5)9^3/9^-10 = 9^13 6) 4^11/4^8*4^-2 = 4^5 7) a^2*a^3 = a^5 8)b^-9/b^4 = 1/b^13 9)c^-5*c^-2 =

  20. U.S History

    The federalists claimed that the war was ruining the ........? I can think of a lot of possible answers. Please check your book. I can't find it in my book. If I was able to find it in my book I wouldn't be posting for help obviously.

  21. Kaylee - banned

    Kaylee is now banned for posting answers to invisible questions.

  22. Algebra

    Would someone please check these answers? Simplify. 3/x-5+1/1-4/x-5 For this answer I got: x-2/x-9 Divide. x^2-49y^2/6x^2+42y/(x^2-7xy) For this answer I got: (x+7y)/6x(x^2+7y) Add. Express your answer in simplest for. x/6+3x/6 For this answer I got: 2x/3

  23. check math

    Here are my answers. Can you check if I got the right answers? Thank you! (x-4)/(x^2-3x-4) = x+1 (x^3-8)/(x-2)=x^2+2x+4 (5-x)/(x^2-25)=-x-5 (x^2-4x-32)/(x^2-16)=(x-8)/(x-4) first one should be 1/(x+1) second is good third: -1/(x+5) 4th is ok Have you not

  24. Algebra

    I need someone to explain to me how to answer this problem. Use your design and analysis to write a website posting describing the process readers can use to make a string of pennant flags using any length string and any size square. Your posting should

  25. Ms. Sue -- this is for you!

    Ms.Sue,I need your help! If you don't mind,Would you please go to page 5 and look under Early Child Ed. and check my questions and my answers? I didnot know you have were gone for the holidays. Others have checked it,but I want to be sure you agree with my

  26. Social studies

    Does anyone have the answers to the quiz I need to check my answers Thanks it would help a lot

  27. TO Ms. Sue

    If you have do english tutoring, when you have a chance can you review my "English 10 HELP" posting please? Writeacher helped me but he said to post the answers I chose so someone could check them and help me further.

  28. English

    Now, let's check how well you can use the expressions you've learned. I will distribute handouts. You have to solve the problems. Are you finished? Then, I'll check the answers. Look at the answers on the blackboard. Check your answers. How many students

  29. Geography

    I've been trying to post this question for an hour but it won't let me because it says I'm posting a website adress. So I'm going to do it in parts... Here are all the hints and all my answers. Can someone please check if they're correct? "Guess where we

  30. no subject

    Ok first of all Ms.sue if cheaters are banned from posting then why do people constantly post answers on here to give others answer???? Yall on this website make it seem like yall have no home training at all. And on behalf of them krystina im sorry about

  31. To Lashan and Anonymous

    Arrghh! Not only are you trying to mooch answers, you're also trying to fool us into thinking you are different people. If you post another question without explaining what you know and what you don't understand, it will be deleted and you'll be banned

  32. To Shalee

    Please stop posting answers on other students' posts, especially 1) when a real tutor has posted a reply and/or 2) when you post an answer without explanation. You're flirting with banned status if you keep it up!

  33. Geometry

    Good morning. I have another math problem I may have to have checked. I am not real good at re-checking with the distance formula. #8 Given segment AB with A(8, -4) and B(-6, -11), if P partitions AB such that the ratio of AP to AB is 2:7, find the

  34. chemistry

    Calculate the ionic strength of the solution. a) 100 mL of 0.8M magnesium perchlorate, Mg(ClO4)2, is added to 900 mL of 0.30M perchloric acid, HClO4. No reaction. B)25 mL of 0.200M potassium iodide, KI, are mixed with 75 mL of 0.0300 M silver nitrate,

  35. Chemistry (URGENT)

    I have a test soon. If you can help me with these questions, that would be great. 1. Define and describe the following. a)Alkaline - metal - base b)Corrosive - burn/eat away - acid c)Caustic - harsh - both? (acid + base) d)Low pH - 0-6.99 - acid Please

  36. English

    What are four things to look for when proofreading? My answers: Reading, grammar check, spelling check, and punctuation.

  37. Math

    Hi, would someone mind just checking the answer I got for this formula and tell me if I'm on the right track or not. Question... x+y=21 3x=4y Answer I got... x=84 y= -63 I didn't get that. Check your math. I found 7y=63 but not y = 63. You can always check

  38. Math PLEASE HELP

    Please finish these questions so I can check my answers. All my answers are at the bottom. Adding and subtracting mixed numbers. Please finish these questions. The answer must be reduced to lowest terms! 1. 3 2/5 + 6 1/5= 2. 4 2/5 + 1/10= 3. 2 3/12 + 2

  39. psychology

    What is it the theory called when you tell your child that he can't go out an play until he eats his vegetables? Please only post your question only once. I work almost on a daily basis, so my answers should be posted within 24 hours of you posting your

  40. To KK

    I have removed all your posts (English and English 2) from overnight because of the incredibly objectionable content. Currently, you are also blocked from posting anything. If your posting privileges are restored, please make sure you do not post any type

  41. help me to construct this in a good essay

    English 101AYR has now been in session for four weeks. In at least one full screen (one paragraph rather than an essay), answer the following question: Has your opinion about hybrid courses changed from day one to today? If yes, in what ways has it

  42. Algebra II

    Solve x^4 - 12x - 5 = 0 given that -1 + 2i is a root. I’ve used synthetic division to get the answers x = 1 +/- 2i , 1 +/- sqrt 2 I’ve having trouble checking the answers though because of that imaginary number. How can I check these kind of problems?

  43. Math

    How to check 4=-2(4.5p+25) so the answers both check out and equal each other?

  44. Spanish

    Use this to double-check your answers, not to cheat. Since I have seen a lot of wrong answers to these questions online, I am posting the right ones (again, only for double-checking). SPAN 2B, unit 6 lesson 1: Which of the following Mexican states is on

  45. math, probability

    I completed a review sheet and I need someone to check my answers. I will post the link here so I am not pestering everyone by posting a lot. imgur. com/a/A Uh4O qM Without the spaces

  46. Social Studies grade 7

    hi :D can someone check a few of my answers? will be posting a few.... the firt is: for what main reasons do consumers purchace goods and services? 1.to make money to sae for later 2.to support free trade 3.to help grow the economy 4. to satisfy personal

  47. English

    Formative Test Now, let's check how well you can use the expressions you've learned. I will distribute handouts. You have to solve the problems. You will have 5 minutes. Are you finished? Then, I'll write down the answers. Look at the answers on the

  48. Math HELP

    I have my answers at the bottom but please do these questions so I can check my answers. Check my answers as well. Subtract these fractions. !Reduce them! 1. 5/7 - 3/10= 2. 11/18 - 5/12= 3. 1/3 - 1/6= 4. 7/12 - 1/16= 5. 7/8 - 3/10= 6. 7/8 - 1/12= 7. 7/10 -

  49. Math check answers please

    Sorry to bug again but can someone check my answers please thank you. 1. Simplify the expression 3w-10w A. 13w B. -7w C. -7 D. 7w 2. Y+2y+3z A. 2y+3z B. 3y+3z C. 2y^2+3z D. 6yz 3. 6r+r-5r A. 2r B. 1r+r C. 0r D. 7r-5r 4. 5x+2(x+6) A. 7x+6 B. 7x^2+12 C.

  50. account. question

    Is this correct are the steps correct for the accounting cycle. They gave a list the list says the following: a)Preparing the post-closing trial balance b) posting the journal entries c)journalizing and posting adjusting entries d)preparing the adjusted

  51. Chemistry

    Can someone check my answers for me thank you. This is my 3rd time posting this one up...maybe its just not going through bc I don't see it on the current ?s. 4NH3 + 7O2 --> 4NO2 + 6H2O 1)How many grams of oxygen are necessary to produce 4.50 moles of NO2?

  52. English

    You are going to take a quiz. I'll distribute exam papers. You should write down the answers. Fill in the blanks with suitable expressions. Take one and pass the others to the other students. First write down your number and name on the top of the paper.

  53. science

    why are you guys posting questions without the answers to them

  54. vocab

    does anyone have improving vocabulary skills 4th edition? all i need is sentence check 2 answers and the final check answers and i'll be done with my homework for tonight.

  55. English

    procedure: Formative Test Now. let's check how well you can use the expressions you've learned. I will distribute handouts. You should pick up a handout on the table. You have to fill in the blanks with suitable expressions. Are you finished. Two minutes

  56. Note for Ms. Sue

    Check out the Physics posting on the top of the list. Can it be deleted?

  57. Math

    Can someone please check my answers below for accurateness? The instructions are: Differentiate and simplify. 1) y=(2x^2+3x-1)(3x^2-5x-3) y'=(4x+3)(3x^2-5x-3)+(2x^2+3x-1)(6x-5) 2) y=(5x^2+3x-1)(3x^2-5x-3) y'=(10x+3)(4x^2-3)+(5x^2+3x-1)(8x)

  58. English

    Can someone please help me I know its a test and DON'T want any one posting answers so I get in troble but I need help on it I have a bad grade already so can i get help please

  59. Science

    Is there any website or any way I can get the science probe 10 check your understanding answers cause I want to check my answers?

  60. Science URGENT

    Is there any website or any way I can get the science probe 10 check your understanding answers cause I want to check my answers?

  61. Psychology

    Individuals who use problem-focused coping will deal with a problem or stressor by: A. making changes in their behavior. B. accepting support through sympathy. C. changing their point of view concerning the stressor. D. attempting to manage their emotions.

  62. Algebra

    I have a few questions that I need help with. Solve the radical equation, and check all proposed solutions. 5. x- square root 3x-2=4 I don't understand this problem. Solve and check the equation. 10. (x^2+14x+49)^3/4-20=7 would I have to multiply each

  63. College Algebra

    Just so you guys know, I'm not trying to get the answers to all of my assignment. These problems I'm posting are the ones that I'm stuck on. 6(4-3x)+4x

  64. Homework

    We, my roomates and I, keep getting replies saying stop posting under more than one name. We are not posting under more than one name we are all different. We all live together and only have this common computer at the moment, but we are more than one

  65. French for Anonymous to Sra

    i am having trouble posting my email it keeps on saying Homework Help: Error(s) With Posting an Answer You are not allowed to post internet addresses. how can i give u my email adress then it is mr.blue at ymail

  66. Algebra-Please check

    Please check- sqrt of 2x + 15 = x Answers: -5.3 -3.5 -3 5 I think according to my calculations it would be 5, correct? sqrt root of 7-x = 3-solve for x Answers: -2 2 4 -4 My choice would be 2 Is that correct- I squared both sides and came out with 7-x = 9

  67. Confused

    Somebody at my school said that Jiskha homework help blocked them from posting answers for no reason. That person is a big bully and I don't believe him. Is that true? Why would that happen...? Confused... Hello Kitty :-)

  68. Accounting Specialized Journals

    Store owner makes a $80.00 purchase, goods for resale, and uses check $143. Using Specialized journals, general ledger and subsidiary account, what is the correct posting please.

  69. other Quadratic equations

    The problem is 7x^3-x+1=x^3+3x^2+x. Find all real answers. I came upwith two answers 3x^2=1 and 2x=1/2. The first answer just does not look right. I must be forgeting something! You can check them by putting in x=1/4 (the second answer), and then x=+-

  70. math

    How would I come about to the solution and what the answers to the question so I can help my son with his school work? 1.Check all the answers that are square roots of 36 a. 36^1/2 b.-(36)^1/2 c.9 d.6 e.-6 f. √36 2.)Which answers are equal to the

  71. Chemistry(Please check)

    1) The Ka for acetic acid is 1.8e-5. What is the pH of a 3.18M solution of this acid? I did 1.8e-5 = x^2/3.18 x=sqrt 1.8e-5 X 3.18 = 7.56e-3 pH=-log(7.56e-3) = 2.12 The pH is 2.12 2) At 25 degrees celsius, the pH of a 1.75M NaCN solution (the Ka for HCN is

  72. LAW

    well, i am not a student of Law..nut i have got a question to do..and i have searched it on the net..but i did not found the required answers..thats why am posting it here: What are the materials used for interpretation by Judge? Briefly can someone tell

  73. Algebra

    1. Find the slope of the graph of the linear function f with f(0)=4 and f(3)=13. I have no idea how to do this.. :( __________________________________ Evaluate the function when x=3, x=0, and x= -2. 2. f(x)=-1/2x+3 my answers: 1.5, 3, 1 3. h(x)=5.5x+4 my

  74. TO MS SUE

    Please check my answers to my question, I posted this question before but no one answered or helped me. All I need is for someone to check my answers :)

  75. GK or Dr.Bob222...Chemistry please help...

    Please refer to the previous post Chemistry Help Please. Moles of S203^2- = (molarity)(volume): =(0.032400 mol/L)(0.053 litres S203^2-) = 0.03240 moles S203^2- Posted by DrBob222 on Wednesday, October 22, 2008 at 9:37pm in response to GK..please

  76. MC...novel idea

    Check out this posting... http://www.jiskha.com/display.cgi?id=1235232399#1235232399.1235237861 It doesn't have to be a doll...It could be her cat... or a bird on the tree by her window.

  77. French(easy question)

    Translate all this french into english. I did all of it at the bottom. Please do it as well so I can check my answers. Check my answers as well. Thanks. On passe un bon film au Gaumont. On y va? Pas possible. J'etudie pour l'interro, demain. D'accord.

  78. History

    Checking Answers: 1. A (Brasilia 2. C (The indigenous people's way of life) 3. D (Salvador) May Check these answers!

  79. Math

    Solve each of these systems using the substitution method. Make sure to check your answers ! 2x + 3y = -4 x - 2y = 5 Question 1 answers x = 1, y = -2 x = -1, y = 2 x = 1, y = 2 x = -2, y = -1

  80. Algebra

    I was wondering if someone could check over these answers for me. Find the slope between the set of given points: a) (3,-6) & (-2,-7)=2.6 b) (7,5) & (7,-4) = -9 c) (0,-5) & (16,-5)= 16 I just wondered if the answers I have are right.

  81. check math

    Here are my answers. Can you check if I got the right answers? Thank you! (x+y)^3= x^3+3x^2y+3xy^2+y^3 [x^(3/2)][x+x^(5/2)-x^2] = x^(5/2)+x^4-x^(3/2) the last term in the second question should be - x^(7/2), (you were adding 5/2 and 2 in the exponents)

  82. ALGEBRA

    I NEED SOMEONE TO CHECK THESE PLEASE!!! IF B IS REPLACED WITH A NUMBER THAT SHOWS THE RELATIONSHIP INDICATED IN THE TABLE, ARE THESE ANSWERS CORRECT? Y = -X + B X Y 1 0 2 -1 8 -7 10 ? 20 ? 40 ? SO,

  83. English

    Could you please check these statements, please? Thank you. 1) the first who trusts/to trust are both possible? 2) "Let's check the answer to those exercises" She proposed checking the answers... She told/ordered us to check.... She suggested checking the

  84. business

    can you please check my answers to the questions i realy need to check them if they right or wrong

  85. English

    It's time to take a test. Close your textbooks. I will hand out test papers. Take one and pass the rest to the back. When you receive an exam paper, make sure to write down your name and number on the top. I will give you 5 minutes.....Time is up. I will

  86. Math Check

    Hi! Can someone check my answers? Thanks! Directions: Solve each system by using the elimination method. Make sure to write your answer in (x,y) form. 1.) 3x-5y=2 2x+5y=13 2.) 3x+11y=4 -2x-5y=9 My answers: 1.) (3,7/5) 2.) (-17,5)

  87. check math

    Here are my answers. Can you check if I got the right answers? Thank you! 1/(x+h) - 1/x= -h/(x^2+xh) (2/x^2)/(10/x^5)= (x^3)/5 [1/(3+x) - 1/3]/x= -1/(9+3x) 2x/(x^2-6x+9) - 1/(x+1)- 8/(x^2-2x-3)= (x^2+15)/(x^3-5x^2+3x+9) first 3 look ok In the last one I

  88. English

    Why don't we go to the park together? 1. I don't feel like it. 2. I'm sorry,but I can't. 3. I'm sorry I can't. 4. Sorry I can't. 5. Sorry, but I can't. 6. I'm afraid I can't. 7. I'm afraid, but I can't. 8. Afraid I can't. 9. I'm afraid that I can't.

  89. acct. correction

    can someone correct these for me thanks. for the accounting cycle. i have to place these in order. a) Posting the journal entries b) Journalizing and posting adjusting entries c) Preparing the adjusted trial balances d) Journalizing and posting closing

  90. math

    Sorry for posting again-- But I need help with this question too 2. A sphere has a diameter of 28 millimeters. What is the circumference of the great circle? A. 43.96 millimeters B. 87.92 millimeters** C. 125.84 millimeters D. 615.44 millimeters I think I

  91. history

    Can someone check my answers! Which of these is a true statement about the limits placed on the congress select all that apply A. The bill of rights gives congress power to tax citizens B. federalism places limits on congress by reserving certain powers to

  92. accouting class

    Is this order correct for the accouting cycle: 1. Analyzing transactions and events 2. Journalizing transactions and events 3. Posting the journal entries 4. Preparing an unadjusted trial balance 5. Journalizing and posting adjusting entries 6. Preparing

  93. Pre-Calculus

    I posted earlier and didn't get an answer so I'm posting again-hoping someone could please check these two-I think they're correct Please check my answer: I think it's correct? 1.Find polar form of (-3,2) r=sqrt of (-3)^2 + 2^2)=sqrt (13) = 3.61

  94. psychology

    In class we were asked to provide an one example of classical and operant conditioning. We have to identify the stimulus, response and reinforcers in each example. here are my examples: Clasical Conditioning- My cat comes running everytime she hears the

  95. Websites

    Someone asked a while ago about posting web sites and I just read it. Just wondering how to post web sites. I know some can and some can't. So I'm assuming there are certain levels of permission for doing it? Is there a way to "move up" the ladder if I

  96. English

    Can someone please check my answers? Which of the following settings are evident in Unit 4's stories of Twain, Jewett, and Chesnutt? Check all that apply. American West* pos-Civil War South* New England* Gold Coast

  97. Biology

    I only ask for you to check my answers not to cheat and someone tell me all the answers Which of the following is an example of microevolution? A) Change in the allelic frequencies of fur color in a breed B) Antibiotic resistance increase in bacteria C)

  98. Math (URGENT)

    Use calculator - answer correct to 3 places. a. 3sqrt17 + 2sqrt15 / 5sqrt7 = 10.644 b. 2sqrt11 - 3sqrt2 + 15sqrt10 + 5sqrt5 = 61.005 c. 4.3sqrt6.9 / 1.7sqrt57 = 50.163 Can someone check my answers? I keep getting the feeling these are not the right

  99. To Sam: Penn Foster answers

    Please do not post any more answers. Jiskha is not a repository for any exam answers. In addition, we have no idea what the questions are. If you want to post a couple of your exam questions along with your answers, we'll be glad to check them for you.

  100. reading

    30-day Money Back Guarantee Groom Co. electric shavers come with a 30-day money back guarantee. The only stipulation is that you use your new exclusively for 2 weeks to become accustomed with the product. If you are not satisfied, we will refund the amount

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20