find the value of each of the following when a=2,b=-1 and c=3 1)a(b+c)=2(-1+3)=1 2)4b^2-2ac/a+b+c= 4(-1)^2-2(2)(3)/2+-1+3 ans=-8/4=-2

91,757 results
  1. math answers??? correct me :/

    1. Rename 7/20 as a percent. A. 35% ⇐ ANS B. 14% C. 30% D. 28% 2. Rename 0.245 as a percent. A. 245% B. 24.5% ⇐ ANS C. 2.45% D. 25% 3. Rename 28% as a decimal ad fraction in its simplest form. A. 0.28 and 28/100 ⇐ ANS B. 0.2 and 2/100 C. 0.28 and

  2. english

    Please help me to correct my answers below.let me know the correct answers. thank you 1. Justin (write) _____ his speech for the presentation now. I hope he finishes it before we meet. 1. is writing 2.will write 3.writes 4.has been writing ans.3 2. The

  3. english

    Please help me to correct my anserw below.thank you Petroleum, or crude oil, is one of the world's (1) _____ natural resources. Plastics, synthetic fibres, and (2) _____ chemicals are produced from petroleum. It is also used to make lubricants and waxes.

  4. Math

    Let log 2 = a, log 3 = b and log 7 = c. Express the indicated logarithm in terms of a, b, and c. 1-log3 5 (3 is the subscript of the log) ans:(1-a)/b, i need someone to show me the step bcus my ans is different from the given ans. my ans=(1/a)-b.

  5. 6th grade Lang Arts

    Can you check my homework, please? Identify each pronoun as personal, reflexive, demonstrative, indefinite or interogative. 1. These are Elberta peaches, which are very popular in the United States. Ans: these = indefinite 2. Nobody really knows where the

  6. math

    7(ac + 2b) + 2ac

  7. Algebra

    Find the sum of (-3a+4cd-6ac)-(7ab-9cd-10ac)+(-8ab+cd-2ac)-(9ab-5cd+CD)

  8. math

    Fill in the blank. To find the area of any triangle, use one of the following three formulas: Area = __________. a) 1/2 bc sin(A), 1/2ab sin(C), or 1/2ac sin(B) b) a/sin(A), b/sin(B), or c/sin(C) c)1/2bc cos(A), 1/2ab cos(C), or 1/2ac cos(B) d)a/cos(A),

  9. Physics

    How do I solve this problem? The answers were given. Two point charges are separated by 25.0 cm. Find the net electric field these charges produce at: (a) point A (Ans: 8740 N/C, to the right) (b) point B (Ans: 6540 N/C, to the right) (c) What would be the

  10. Grammar

    Type the word that has been incorrectly capitalized or needs to be capitalized: 1.Pardon me, Captain, but have you had some of the russian caviar? Ans- Russian 2.The blue waters of San Francisco bay signaled our entry into California. Ans- Bay 3.Cross the

  11. h.p.

    if a,b,c, are in h.p. prove that a^2+c^2> 2b^2 ? answer= 1/a,1/b, and 1/c are in h.p. =1/b-1/a=1/c-1/b =1/b+1/b=1/c+1/a =b+b/b^2=a+c/ac =2/b^2=a+c/ac =b^2(a+c)=2ac =(a+c)ac=2b^2 =a^2+b^2 >2b^2

  12. Math For College Readiness

    Simplify the Complex Fractions 1. 8a / 3b^2 / 6ab /5 2. 42x^2 + 14x / x - 7 / 2 + 6x / 21 - 3x 3. 9 + 3 / x / x / 4 + 1 /12 4. (x^-1 + x^-2)divided by (9x^-2) Ans. #1: 20 / 9 Ans. #2: 42x^2 + 6x + 4 / -2x + 14 Ans. #3: 144 / x / 3x + 1 I don't know how to

  13. language arts

    indicate the Predicate Adjective & Participle of ea sentence: 1. Nearly 150 years later, a talented ballet dancer appeared in the same city. ANS: Part= talented, PA =same 2. Anna Pavlova's family was poor. ANS: PA = poor 3. Nevertheless, she joined into

  14. Physics

    A turnbuckle is needed to apply an 8kN force on a cable. If the efficiency of the turnbuckle is 40% and the force applied is 159.155N with a lever of 20cm in length. a)Find Mechanical Advantage: M.A.=Load/Effort M.A.=8000/159.155 M.A.=50.265 (ans.) b)Find

  15. 7th grade math (probability)

    Can you check these, please? Ten cards numbered 1 through 10 are mixed together and then one card is drawn. Find the probability of each event. Write each answer as a fraction, percent, and decimal. 14. P(less than 5) = 4/10 = 2/5 Ans: 2/5, 40%, 0.4 15.

  16. College Algebra (pt.2)

    Hey, I would love if someone could please look over my answers. I just learned this yesterday and want to make sure I did my hw correct. Thanks!!! Solve for x. Round answers to four decimal places where appropriate: 6. ln(5x-3)=0 ans= x=3/5 7. log5^x=3

  17. Math - Equations of plane(check)

    Consider the plane that contains points A(2,3,1), B(-11,1,2), C(-7,-3,-6). a) Find two vectors that are parallel to the plane. Ans: AC, BC or AB will be parallel to the plane. b) Find two vectors that are perpendicular to the plane. Ans: if i find the

  18. Physical Science [repost]

    I had a couple of questions for homework and I answered them the best I could. Can someone check and tell me if they are correct? 1.To describe the position of an object accurately, scientists use what? Ans- Coordinate Systems 2.In science, we have to

  19. lang arts

    1. Nearly 150 years later, a talented ballet dancer appeared in the same city. ANS: Part= talented & ballet, same 3. Nevertheless, she joined into the famed Imperial School of Ballet in St. Petersburt ANS: Part= famed 4. Anna's teachers were famous

  20. math

    The daily cost C, in RM, of producing a product is C(x)=1000+72x-0.06x^2 (0 more & equal x less & equal 60) where x represents the number of product produced. a) Find the daily cost of producing 50 units b) Find the marginal cost function. c) Find C’(50)

  21. childcare

    i am posting these questions with my answers, please help 1.what type of hazard is a spider bite a. physical b. chemical c. biological d. ergonomic. my ans. is (b) 2. a child who has to struggle to climb into a chair is confronting a/an hazard. a.

  22. Math - Derivative of a polynomial function(check)

    The red squirrel population, p, in a neighborhood park can be modelled by the function p(t)= srqt(210t+44t^2), where t is time in year. a) Determine the rate of growth of the squirrel population at t= 2years Ans: find the 1st derivative and substitute 2 in

  23. ENG091

    Subjects & Verbs. I was wanting to check my work please before I turn it in. 1.Abraham Lincoln was carrying two pairs of glasses and a penknife on the night of his death. Ans:Abraham Lincoln and was carrying 2.On his way to work, George stopped for gas.

  24. math (did i do this right)

    find the value of each of the following when a=2,b=-1 and c=3 1)a(b+c)=2(-1+3)=1 2)4b^2-2ac/a+b+c= 4(-1)^2-2(2)(3)/2+-1+3 ans=-8/4=-2

  25. 6th grade math

    Can you check these problems, please? Translate each phrase into algebraic expression. 1. 5 more than D Ans: 5 + D 2. Twice a number W Ans: 2*W 3. Product of 60 and W Ans: 60*W 4. A number, N, decreased by 18 Ans: N - 18 5. 14 minus a number, M Ans: 14 - M

  26. 6th grade math

    Can you check the following problems related to inequalities? 1) Sue has more than 5 cookies. Ans: x > 5 2) The temperature was less than 88 degrees last night. Ans: x < 88 3) I made $75 or more dollars babysitting. Ans: x >= 75? 4) I need to make a 70 or

  27. math

    a straight line passing through the origin with slope m cuts the circle x^2+y^2-4x-2y-4=0 at A(a,b) and B(b,c). A. Find a quadratic equation whose roots are a and c ans: (1+m^2)x^2-(2m+4)x-4=0 B. if P is the mid-point of AB, find the coordinates of P in

  28. Statistics

    (25 pts, 5 pts each) The ounces of coffee that a machine dispenses in 5-ounce cups have normally distributed. Suppose a sample of size 6 was taken from this machine, as shown as follows: 5.05 5.03 5.10 5.02 4.98 5.00 (for all calculations, keep at least

  29. College Algebra

    Hey, I would love if someone could please look over my answers. I just learned this yesterday and want to make sure I did my hw correct. Thanks!!! Solve for x. Round answers to four decimal places where appropriate: 1. 6^x=6^2x-1 Ans.= x=1 2. 3^x=1/27

  30. english

    please kindly help if my answers below are coorect.thank you . Teacher: So you want to learn _____ English? 1. To Talk 2.Talking 3.Speaking 4.To Speak ans. 3 2. Student: Yes, I want to be able to speak _____. 1.Good 2.Goodly 3.Proper 4.Well ans. 4 3.

  31. MATH EQUATIONS

    Just learned equations and want to know if i am doing right 4 problems. 4y= 2x-2 2y=2x6 ans (-7,-4) x+2y=7 3x-2y= -11 ans (-1,4) 4x-3y= -20 5x-7y= -64 ans (4,12) 2x-5y=-1 3x+2y=8 ans (2,1)

  32. chem

    an aq. solution(NaCl) made by using 133g diluted to a total solution volume of 1 L.Calculate the molarity, molality & mass % of the solution(density of solution = 1.08g/mL) [ans: M=1.92M, m=2.0m, 10.4 %] i need the calculation work bcus my ans is

  33. Math

    Find B when A = 76 degs, a = 34, and b = 21. My ans: 0.5993 degs Determine the area of the triangle in which A = 126 degs, b = 9, and c = 10. My ans: 36.41^2 units? Find a when C = 130 degs, B = 29 degs, and c = 15. My ans: 7.02

  34. lang arts

    Find predicate adjective & participle in sentence 10. While others tried new approaches, she remained faithful to the traditional methods. ANS: Part = new, traditional 11. Pavlova achieved great success in several celebrated tours Ans. Part = great &

  35. english

    please kindly help if my answers below are coorect.thank you . Teacher: So you want to learn _____ English? 1. To Talk 2.Talking 3.Speaking 4.To Speak ans. 2 2. Student: Yes, I want to be able to speak _____. 1.Good 2.Goodly 3.Proper 4.Well ans. 1 3.

  36. 7th grade LA

    Can you check the following? Punctuate the following sentences with appropriate apostrophes. 1. Whos the partys candidate for vice president this year? Ans: Who's, party's 2. Our neighbors car is an old Chrylser, and its about to fall apart. Ans:

  37. Math

    Are these angle measures to the nearest tenth of a degree correct? 1. cos^-1(.3) Ans: 72.5 2. t^-1(38.4) Ans: 88.5 3. sin^-1(.7) Ans: 44.4

  38. math

    find the eqt. of tangent to the curve y=-x^2+2x-10.[ans:y=2x-10] but my ans is y=-9. if im wrong could you show the calculation.

  39. Math - Equations of plane(check)

    Consider the plane that contains points A(2,3,1), B(-11,1,2), C(-7,-3,-6). a) Find two vectors that are parallel to the plane. Ans: AC, BC or AB will be parallel to the plane. b) Find two vectors that are perpendicular to the plane. Ans: if i find the

  40. math

    find the eqt. of the tangent to the curves at (1,2). y^3+y^3=9(xy-1) [ans: y=5x-5] could some1 show me the calculation work bcus my ans is y=(6x+4)/5.

  41. 6th grade - Lang Arts

    Can you check the following? Find the verb phrase 1. Will you buy me a drink? ans: will buy 2. Sam is not going to the dance. ans: is going 3. Al should have mowed the lawn today. ans: should have mowed 4. Theresa will be playing her clarinet at the

  42. psychology

    Identify the scientist(s) most closely associated with the following idea The unfolding of abilities over the years. Ans: Freud, Erikson, Piaget The process of acquiring behaviors of others. Ans: Freud Appropriate male-female behavior. Ans: Freud A child's

  43. Lang arts

    Find predicate adjective & participle in sentence 10. While others tried new approaches, she remained faithful to the traditional methods. ANS: PA = new, 11. Pavlova achieved great success in several celebrated tours Ans: Part = great & several 12. Her

  44. Math

    How to d/dx y= (9+((x-9)/6)^1/5)^1/2 ? Hope u can give me the way how to calculate it. ^^ I got 1/60 ((x-9)/6) ^ (-9/10), i think my answer is wrong because i check at wolfram website the ans is differrent from mine (sorry i didn't write the ans bcus the

  45. Hyperbole

    Read the oral notes carefully. Then, decide whether each of the following statements contain a hyperbole! Q1. "If I’ve told you this story once, I’ve told it a million times!" a. Hyperbole b. No Hyperbole Ans: a. Hyperbole Q2. "I feel so hungry today.

  46. 7th grade LA

    Can you check the following? Identify the sentence type. 1. I like playing basketball, and my brother likes playing tennis. Ans: compound 2. I'll help you if you help me. Ans: complex 3. My mother cooked dinner while I was doing my homework. Ans: complex

  47. maths

    The points A(1,5) and B(9,3) are part of a triangle ΔABC. The triangle has a right angle at A and and sides satisfy AB=2AC. Find a point C such that C lies above the line AB.

  48. Maths

    The points A(1,5) and B(9,3) are part of a triangle ΔABC. The triangle has a right angle at A and and sides satisfy AB=2AC. Find a point C such that C lies above the line AB.

  49. Maths (really hard)

    The points A(1,5) and B(9,3) are part of a triangle ΔABC. The triangle has a right angle at A and and sides satisfy AB=2AC. Find a point C such that C lies above the line AB.

  50. Math

    Differentiate f(x)= (8-2x)^3(x^2+1)^5. My ans is 2(8-2x)^2(x^2+1)^4(-3x^2-10x+37). Plz recheck my simplify ans. -my simplify ans is not the same as wolfram but the long ans is same with wolfram-

  51. geometry

    if B is the midpoint of AC=1/2AC

  52. Math

    1. Solve cos x(cos x - 1) = 0. Ans: pi/2 + n pi, and 2 n pi 2. 2 cos x - 1 = 0 Ans: x = pi/3 + 2 n pi, and x = 5pi/3 + 2 n pi 3. Solve 4 sin^2 x - 3 = 0 Ans: x = pi/3 + n pi, and 2pi/3 + n pi 4. What is one solution to (sqrt2) sinx + 1 = 0? Ans: x = pi/6

  53. English

    Synthesis/transformation question I agree with your comment entirely. ______ cannot _________ more _______________. Ans 1: I cannot agree more with your comment. Ans 2: I cannot agree more entirely with your comment. We can accept Ans 1. Is Ans 2

  54. VOCABULARY

    1. Barren is to produce as a. inhumane is to abuse b. timid is to fear c poised is to enjoy d ignorant is to know Ans d 2. resume is to career as a. ruce is to war b. speaker is to oration c. synopsis is to plot d. paragraph is to sentence Ans b 3. scurry

  55. 6th grade math

    Can you check these inequalities? 1. Chancellor is saving $15 each week for at least n weeks to buy a skateboard that cost $150. Write an inequality to represent this real life situation. Ans: 15n >= 150 2. Write an inequality to represent the possible

  56. 6th grade math

    Can you check these, please? 1. George had 5 apples. His mother gave him a few more apples to share with his friends. Write an expression to represent the total number of apples George has. Ans: 5 + n 2. four times as much as a number k Ans: 4k 3. Michelle

  57. Adverbial Phrase

    Q1. My mother and I did some gardening,and _______ we relaxed on our front porch, admiring our handiwork. a. last b. afterwards c. first Ans: a. last Q2. I bring my pet snake to the vet for a check-up every ______. a. Sundays b. days c. week Ans: c. week

  58. Grammar

    Can someone please check and see if my answers are right? Identify the entire noun clause: 1.The big green parrot speaks to whoever comes in the house Ans- whoever comes into the house 2.For many years, no one knew where tuna spawned. Ans- where tuna

  59. 7th grade LA

    Can you check these and let me if reason correct also? Choose the correct prounoun. 1. Each of the suspects had (his, their) own alibi. Ans: his (because each is singular) 2. Jeff and Isabel planned (his and her, their) wedding. Ans: their (because subject

  60. 7th grade LA

    Can you check the following? Add a comma if needed to words in () in following sentences. 1. She was a (beautiful gentle) woman. Ans: beautiful, gentle 2. "Come now", said Scully sharply to the (three seated) men, "move up and give us a chance at the

  61. French

    How do you say You must put on your seatbelt? ans: Vous faut mettre sur votre ceinture de securite You must use your signal to turn ans: vous faut utiliser votre clignotant avant de tourner You must not use your phone while driving ans: Vous ne faut pas

  62. 6th grade Lang

    Can you recheck these? I don't understand. 10. I enjoy it because the temperature is pleasant, and everything is green and pretty. ans: cd (compound) 11. I also love to hear the birds singing in the trees and to watch them building their nests. ans: SS

  63. math

    Prove that a^4 + b^4 + c^4 ¡Ý b^2ac + c^2ab holds for all real numbers a, b and c.

  64. VOCAB

    1. hearth is to heat as a. lamp is to light b. sink is to kitchen c. door is to lock d. bed is to blanket ans. a 2. Basket weaving is to handicraft as a. profession is to medicine b. carpentry is to trade c. skill is to talent d. hobby is to stamp

  65. Physical Science

    I had a couple of questions for homework and I answered them the best I could. Can someone check and tell me if they are correct? 1.To describe the position of an object accurately, scientists use what? Ans- Coordinate Systems 2.In science, we have to

  66. Physical Science

    I had a couple of questions for homework and I answered them the best I could. Can someone check and tell me if they are correct? 1.To describe the position of an object accurately, scientists use what? Ans- Coordinate Systems 2.In science, we have to

  67. math sqrt root

    1) x¡Ô2x + 2¡Ô2x^3 + 2x^2/¡Ô2x Ans 4x¡Ô2x 2) (1/2)^1/3 Ans 3¡Ô1/2 = 3¡Ô4 /2 3) ¡Ô2/3 Ans ¡Ô6/3 4) 3¡Ô2/3 Ans 3¡Ô18/3 5) ¡Ô2 + 1/¡Ô2 Ans 3¡Ô2/2 Please help I really don't know how to simplify.

  68. chem

    a mixture of 50g of S & 1x10^2g of Cl2 reacts completely to form S2Cl2 &SCl2. Find the mass of S2Cl2 formed. (ans:20.2g) i need the calculation work bcus i got diff. from the ans which is 70.2g.

  69. math

    use implicit differentiation to find dy/dx and then d^2y/dx^2. y^2=ye^x^2+2x ans for dy/dx= [2(xye^x^2 + 1)]/(2y-e^x^2) after that i don't know how to proceed. can someone show me the steps(x need for calculation) and final answer. i try to use wolfram but

  70. VOCAB

    No matter how efficient the new chairperson may be, the meeting will not proceed (harmoniously, authoritatively) unless the new members cooperate Ans - harmoniously A party that cannot offer new ideas to deal with the pressing problems of the day must be

  71. physics

    an electron with a mass of 9.11 x 10^-31 kg is accelerated from rest across a set of 150 V and are separated by 0.80 cm. a) determine the kinetic energy of the electron after it crosses between the plates.( ans 2.4 * 10^-17 j) b) determine the final speed

  72. maths trig

    if p and q are the solutions of the equation atanx+bsecx,show that tan(A+B)=2ac/(a^2-c^2)

  73. trig

    if p and q satisfy the equation atanx+bsecx=c then prove tan(p+q)=2ac/a2-c2

  74. chem

    an aq. solution(NaCl) made by using 133g diluted to a total solution volume of 1 L.Calculate the molarity, molality & mass % of the solution(density of solution = 1.08g/mL) [ans: M=1.92M, m=2.0m, 10.4 %] i need the calculation work bcus my ans is

  75. Grammar

    The last four grammar questions of the day [I think]- idenify the word that the phrase in CAPS modifies: 1.A scientist WHO FINDS ONE NEW SPECIES is very happy Ans- scientist 2.WHEN SOMEONE FINDS SEVERAL NEW SPECIES AT ONCE, that is rare indeed Ans- rare??

  76. 7th grade math

    Classify properties of operations. 1. (-4-3n) * -8 Ans: distributive 2. (6+4)+8=6+(4+8) Ans: associative 3. (1-7n) * 5 Ans: distributive

  77. Physics

    An electron with a mass of 9.11 *10^31 Kg is accelerated from rest across a set if parallel plates that have a potential difference of 150 v and are separated by 0.80 cm A) determine the kinetic energy of the electron after it crosses between the plates.

  78. Algebra1

    Can you check my answers? 1. Table modeling a linear relationship is shown below. What is the rate of change of nails to birdhouses? 2 birdhouses to 22 nails 3 birdhouses to 33 nails 4 birdhouses to 44 nails 5 birdhouses to 55 nails a. 55 nails per

  79. Math

    The problem is (14ac)-a^2-2ac+b^2) I need to subtract by removing a factor of 1 when possible the answer that I got is -a^2+16ac+b^2 can anyone tell me if this is right and if not can you help me solve

  80. Chemistry

    Could someone please check my Chemistry homework? The molecular formula for cisplatin, a chemotherapy agent, is PtCl2(NH3)2 (The numbers are all supposed to be subscripts) 1. What is the molar mass of cisplatin? Ans: 300.06 g/mol 2. How many moles of

  81. FRENCH/Sra JMcGin

    Bonjour! Pourriez-vous me dire, s'il vous plait, quelle de ces phrases et correct? Je veux dire: " it has been two years since we were there" 1) Il y a deux ans que nous y étions 2) Il y a deux ans que nous étions là 3) Il a été deux ans depuis que

  82. Math

    What is the ANS button for on Ti-83 Hi, I am learning about storing numbers on my Ti-83. I understand how to store a number, but I do not know what the ANS key is for, when I use it I get a different number because I use e^x--> ans-->enter, which gives me

  83. French work

    1. Mon grand-pere, Rudy a quatre-vingt-un ans. Il est brave et aimant. 2. Ma grand-mere, Dorothy a quatre-vingt ans. Elle est amusante et adorable. 3. Mon pere, Gary a cinquante-trois. Il est fort et brun 4. Ma mere, Theresa a cinquante-duex. Elle est

  84. 7th grade math

    Can you check my answers? 1. 48lbs 6oz - 19lbs 9oz = 47lbs 22oz - 19lbs 9oz Ans: 38lbs 13oz 2. 3weeks 5days x 8 = 24weeks 40days; 40days=8weeks Ans: 32weeks 3. 49 people are in line to see a movie. 17 are in front of Jackie. How many are behind her? 49 -

  85. psy - revise

    match -Psychodynamic Theory -Trait Theory -Learning Theory -Humanistic Theory -Sociocultural g. Social and cultural factors such as ethnicity, gender, culture, discrimination, and socioeconomic status influence one's sense of self and his or her adjustment

  86. Physical Science [repost]

    One more worksheet with questions that I need to have checked! 1.Average speed is the ________ an object travels divided by the ________ it takes. Ans- distance; time 2.The velocity of an object is its ___ in a certain _______. Ans- speed; direction 3.The

  87. Physical Science

    One more worksheet with questions that I need to have checked! 1.Average speed is the ________ an object travels divided by the ________ it takes. Ans- distance; time 2.The velocity of an object is its ___ in a certain _______. Ans- speed; direction 3.The

  88. Physical Science

    One more worksheet with questions that I need to have checked! 1.Average speed is the ________ an object travels divided by the ________ it takes. Ans- distance; time 2.The velocity of an object is its ___ in a certain _______. Ans- speed; direction 3.The

  89. FRENCH - repost

    Pourriez-vous me dire, s'il vous plait, quelle de ces phrases est correct? Je voudrais dire: "It has been two years since we were there". 1) Il y a deux ans que nous y étions. 2) Il y a deux ans que nous étions là. 3) Il a été deux ans depuis que nous

  90. Please check my math

    A turnbuckle is needed to apply an 8kN force on a cable. If the efficiency of the turnbuckle is 40% and the force applied is 159.155N with a lever of 20cm in length. a)Find Mechanical Advantage: M.A.=Load/Effort M.A.=8000/159.155 M.A.=50.265 (ans.) b)Find

  91. Physics

    A turnbuckle is needed to apply an 8kN force on a cable. If the efficiency of the turnbuckle is 40% and the force applied is 159.155N with a lever of 20cm in length. a)Find Mechanical Advantage: M.A.=Load/Effort M.A.=8000/159.155 M.A.=50.265 (ans.) b)Find

  92. Physics (is this right?)

    A turnbuckle is needed to apply an 8kN force on a cable. If the efficiency of the turnbuckle is 40% and the force applied is 159.155N with a lever of 20cm in length. a)Find Mechanical Advantage: M.A.=Load/Effort M.A.=8000/159.155 M.A.=50.265 (ans.) b)Find

  93. Grammar

    Need a couple of these checked- What best describes the phrase in CAPS? 1.Shiny glass bowls and goblets drew the gaze of people PASSING THE WINDOW. Ans- gerund phrase 2.TO CONVINCE YOUR AUDIENCE, you need facts and solid reasoning Ans- infinitive phrase

  94. 7th grade math

    Can you check the folowing problems. 1. 8(10) + 8(4) = 8(14) is an example of which property? A. Distributive property B. Associative property C. Identiy property D. Commutative property Ans:A 2. By Saturday night, 3 inches of rain had fallen in Happy

  95. *** Discrete Math ***

    I have solved parts of the question, but I want to know if they are correct. Other parts I'm not sure how to do, like part b and c. g(x)=2x+1 Define g^3= g^2 o g,...,g^n =g^(n-1) o g (where "o" means composition) a) Give rules for g^2, g^3, g^4 Ans: g^2= g

  96. Vocabulary

    1 many doctors believe that when sick people become (heartrending, despondent) over their health, it is more difficult for them to recover Ans ( despondent) 2 After receiving his paper marked with a big red D in his teacher's handwriting, the student

  97. psy

    match -Psychodynamic Theory -Trait Theory -Learning Theory -Humanistic Theory -Sociocultural A. Individualism versus collectivism Ans: sociocultural B. Popular theorist Eysenck initiated the five-factor model. Ans: Humanistic Theory c. The healthy

  98. Math

    Calculate dy/dx, (x^3)(y^7) + 16xy^6=0 My ans is (y(-16-3x^2y))/ x(96+7x^2y) but at wolfram is y^6(3x^2y+16). Btw i use product rule to dy/dx. Need someone to recheck my ans.

  99. english

    Please help me to correct my answers below.let me know the correct answers. thank you 1. Justin (write) _____ his speech for the presentation now. I hope he finishes it before we meet. 1. is writing 2.will write 3.writes 4.has been writing ans.2 2. The

  100. vocab

    1. My mind and body were so (oppressed, heeded) by the stifling heat that afternoon that I couldn't do anything at all ans. heeded 2. Education and compassion are the only weapons by which we will (heed, vanquish) prejudice and superstition once and for

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20