environment

2,467 results, page 24
  1. Pre-Dental Essay

    I have to write a personal comments essay, please help me out in figuring if this is well written,makes sense and is worth it.. Truth be told I am fascinated by teeth. I find each molar precious and I want to preserve and pamper every atom that builds a
  2. LANGUAGE ARTS

    (1) Everything I know about gardening I learned from my good friend Sandy. (2) When I first moved from Iowa to Georgia last May, I tried planting a vegetable garden right away. (3) As I happily weeded the ground I thought to myself, “My garden’s
  3. english- Proofread, URGENT!!

    Please, proof read and help make any suggestions or adjustments. I need to make it 'flow'. Final paper, very important, thank you. Tuesday, April 20, 1999 the state of Colorado woke up to one of the largest, most violent mass-slaying of students in school
  4. Reading/Writing

    I really need help asap with my subjective letter for my NJHS Application. Please answer fast- it is due tomorrow!! --- To the National Juniors Honor Society: I express my gratitude for selecting me, Sandra Garcia, as a possible member of the National
  5. science!! please help me!!

    1)When evolution was first proposed, which of the following was used as evidence to support the idea? (1 point) A)observations of nature*** B)laboratory experiments C)extensive fossil collections D)genetic sequences 2)How did Darwin and Lamarck differ in
  6. Resources For Educating Young Children, Part 1

    I have a few more questions to ask they are 1. Mike becomes angry when he can’t solve a mathematical problem, and slams his book down on the desk. Since his behaviour is disruptive to his classmates, you wish to devise a scale by which you can gauge the
  7. CHILD DEVELOPMENT

    CAN YOU PLEASE CHECK... The first step to reaching long term discipline goals is to: A. set specific consequences for specific behaviors. B. set up a reward program. C. determine the cause of the behavior. D. determine the desired results of the discipline
  8. Essay Revision #6! GRADE ME!

    Hey so here's the closest thing to a final draft I have: 1) At the University of Maryland, we value a diverse community. How have your life experiences and background shaped you into an individual who will enrich the University of Maryland community? As I
  9. SCI 275

    . Final Project: Mitigation Strategies and Solutions • Resource: Appendix A • Use the topic you chose for the Capstone Discussion Question or choose another topic you have learned about over the past 8 weeks. • Focus on a specific environmental
  10. English Classification Essay

    I have a lot of holes where I need to look up some research, but can you give me some feedback on the following classification essay: P.J. O'Rourke said, “We loved cars until the 70's or so, they then became appliances. What began as pleasure became a
  11. english part of essay

    Please correct my grammar and sentences Wordsworth used many symbolisms in this sonnet in order to make the readers feel strongly about this matter and to feel what Wordsworth himself felt. He used strong diction and powerful details to get his point
  12. Essay $6! GRADE ME PLEASE!

    Hey so here's the closest thing to a final draft I have: 1) At the University of Maryland, we value a diverse community. How have your life experiences and background shaped you into an individual who will enrich the University of Maryland community? As I
  13. human resources

    ABC science, concerned about higher and higher health care costs has decided to implement the following changes in their employment relationships with ABC employees: 1. Employees must stop using tobacco products and the company will immediately prohibit on
  14. Interior Design

    please check my answers? Your client wants his dining room to be a cozy, dark, nighttime room where he can entertain just one or two people for casual, intimate dinners. The room won't be used during the day. The unfurnished room has a low seven-foot
  15. HIS204

    Question 1.1. The Depression reached its most devastating point in the months between FDR’s victory and when he entered the White House. However, he proclaimed that there was only one thing that the American people needed to be fearful of. Which of the
  16. Essay #5

    This is my college essay: 1) At the University of Maryland, we value a diverse community. How have your life experiences and background shaped you into an individual who will enrich the University of Maryland community? As I stood on the balcony of my
  17. english

    can someone proofread this for me and make comments.. thanks Compare and Contrast / A College Education Patrick Allitt maintains that Undergraduates should be able to Specialize and that liberal arts are a matter of choice for those undecided, but that
  18. life science

    An organism's ability to maintain steady internal conditions despite changes in its external environment is called biogenesis homeostasis osmosis respiration In an organism, a virus enters, and reproduces within, a(n) host cell infection interferon
  19. psychology

    # 1.31 (1 pts.) Debbie is a little girl who has been diagnosed as having autistic disorder. Each time she engages in self-injurious behavior, like head-banging, her mother immediately runs over and attempts to stop her by holding her close. According to
  20. Social Studies (Check) (Reed)

    Describe how and why the suburbs became popular places to live. A: Suburbs became popular places to live as the GI Bill offered low-interest loans, making new housing more affortable during the postwar period than at any other time in American history.
  21. Leadership

    As F. Nicholas Jacobs toured the Windber Medical Center facility, he was dismayed by the industrial pink painted walls, the circa 1970 furniture, and the snow leaking through the windows of the conference room. Employees earned 30 percent less than their
  22. English

    Purchasing a Snow Blower (title) Snow blowers (also called snow throwers) can make the sometimes difficult, often-unpleasant task of clearing snow from sidewalks and driveways much easier. Before making a purchase, however, it’s best to learn a few snow
  23. Leadership

    “Big Changes for a Small Hospital” As F. Nicholas Jacobs toured the Windber Medical Center facility, he was dismayed by the industrial pink painted walls, the circa 1970 furniture, and the snow leaking through the windows of the conference room.
  24. Sci 275

    I am not looking for someone to dothis for me but I am asking if someone would be kind enough to read this and tell me if it is right. I have to do a paper on risk assessment and i believe i have hit all the points i am suppose to but can you check it for
  25. Social Studies

    1. Some Polynesian islands are ring-shaped coral islands that surround a body of water, or copra. coral.>>> atolls. plates. 2. In the mid-1800s, what event played a part in the large increase in British immigration to Australia? Aborigines moved
  26. Wold History

    Which of the following most directly resulted from the Neolithic Revolution? •Populations increased. •Complex cultures blended. •Religion became less important. 2. Which of the following best describes the emergence of social classes in early
  27. Social Studies (Check, Please!)

    Will someone help me with the first two questions and then check the rest? 1. What were two causes and effects of the economic boom of the 1950s? A: ? 2. How did the television industry affect the U.S. economy? A: ? 3. Describe how and why the suburbs
  28. Social Studies (Check, Please!)

    Will someone help me with the first two questions and then check the rest? 1. What were two causes and effects of the economic boom of the 1950s? A: ? 2. How did the television industry affect the U.S. economy? A: ? 3. Describe how and why the suburbs
  29. health care

    Hello, I really need help in revising this paper. hope to receive help from someone soon. Thank you. The US Institute of Medicine defines quality as the "degree to which health services for individuals and populations increase the likelihood of desired
  30. science

    1. The skeletal system is created to ____________ internal organs. A) protect <------------------- B) maintain C) support D) hide 2. Your elbow and knee are examples of A) ligaments. B) joints. <-------------------- C) cartilage. D) angles. 3. The
  31. health

    1. The skeletal system is created to ____________ internal organs. A) protect <------------------- B) maintain C) support D) hide 2. Your elbow and knee are examples of A) ligaments. B) joints. <-------------------- C) cartilage. D) angles. 3. The
  32. social studies

    1. Some Polynesian islands are ring­shaped coral islands that surround a body of water, or (1 point) copra. coral. atolls. plates. 2. In the mid­1800s, what event played a part in the large increase in British immigration to Australia? (1 point)
  33. SS Check

    PLZ CHECK MY ANSWERS! 1. Some Polynesian islands are ring-shaped coral islands that surround a body of water, or (1 point) • copra. • coral. • atolls.** • plates. 2. In the mid-1800s, what event played a part in the large increase in British
  34. Stress Management Techniques

    1. Which one of the following chemicals does the body generate during regular exercise? A. Adrenaline C. Endorphins B. Sodium chloride D. Estrogen 2. Which one of the following choices would indicate that a person has entered the exhaustion stage of
  35. english

    Hi, can someone please revise my essay. I'd really appriciate any sugestions. There has been an ongoing controversy in Canada on whether the drinking age should be lowered to eighteen like most of the world (Russia, Argentina, Hong Kong, etc.) or if it
  36. WRTINgg

    Help of a Troublemaker I remember when I was younger; I had an interesting captivation with younger children. The thought of having my own, was like a dream waiting to happen, but of course when I was younger and more mature. These days I look back and
  37. marketing

    Read this article to learn about using the Internet to get information for marketing information systems. Technology and Marketing Information Systems/Research Dateline: 02/07/00 Marketing information systems and market research are two important tools to
  38. English

    Topic: Write a review on a film you've seen. Based on the television series characters created by Ross Bagdasarian, the film Alvin and the Chipmunks may have a cheesy, predictable plotline, but the three furry animals make for a wonderful family comedy
  39. ETH/125

    Hello I am looking for some help with my Final for this class. Here is the assignment: Final Project: Race and Your Community Resource: Appendix A Due Date: Day 7 [Assignment] forum Prepare a 1,400- to 1,750-word autobiographical research paper that
  40. Fitness And Nurition

    Greetings! I did my homework, but I don't know if my answers are right or not. I wanted to know if you can help. My answers will be with a * beside it. 1. Which one of the following choices is a mental symptom of distress? A. Memory loss B. High
  41. National Junior Honor Society Essay Check

    I was nominated in my school for the NHJS and in my application I'm required to write an essay. This is due tomorrow. PLEASE check my essay to see if it's good, this HIGHLY important to me. Thanks ;) The charter of The National Junior Honor Society
  42. English

    Topic:Write a review of a film you've seen. Convince your audience of your well-reasoned opinion. Based on the television series characters created by Ross Bagdasarian, the film Alvin and the Chipmunks may have a cheesy, predictable plotline, but the three
  43. Introduction to Business Environment Chapter 2

    The world's population is growing more slowly than expected, and there are some industrial countries in which growth might be so slow that there will be too many old people and too few young people to support them. (Points : 1) True False 2. In a free
  44. writing

    Need help with Achieving a Readable Style. Memorandum TO: Jerry Bradshaw DATE: March 29, 2011 FROM: Bill Jones SUBJECT: The Best Approaches in Alternative Fuel Research Purpose Alternative fuels are becoming an important area of research. There are two
  45. business ethics

    1. Which of the following is NOT a concern of the community stakeholder group? A. Employment of local residents B. Repayment of debt C. Economic growth D. Protection of the environment 2. Select the option that can be used to illustrate a utilitarian
  46. child development and human behavior

    1. Which of the following is a characteristic of middle childhood? A. Lack of identity B. Formal operations C. Gaining reading, writing, and mathematical skills D. The development of sexual characteristics 2. If you require children in middle childhood to
  47. child development and human behavior

    1. Which of the following is a characteristic of middle childhood? A. Lack of identity B. Formal operations C. Gaining reading, writing, and mathematical skills D. The development of sexual characteristics 2. If you require children in middle childhood to
  48. Chemistry

    1. Which of the following is one way to prevent the corrosion of iron? A. Paint exposed iron parts with protective paint. B. Protect the iron from polluted air. C. Add carbon to the iron. D. Let the iron develop a natural coat of carbonate. 2. The source
  49. Check my answers for world history

    I put a star* by my answer. 1. The early 20th century Progressive Era was a response to many of the problems and issues which arose during the Gilded Age in America. True or False*? 2. Socially conscious journalists who dramatized the need for reform were
  50. Bus 13-Principals of Management (community College

    How is a case study written? I have to write a 3-4 page case study on the following: With annual revenue of $430 billion, 2 million employees, and 7,300 stores worldwide (and even larger numbers by the time you read this), Wal-Mart is the largest company
  51. English (Biology Essay)

    I know my english is crap any corrections suggestions cirtisims etc. would greatly be apreciated... if you know any biology and find anything that is biologically wrong that would be great as well but don't worry if you don't THANK YOU!!! im putting my
  52. Teaching

    1) T/F. Although there are many benefits in parents and teachers working together, research shows no change in children's learning when parents are involved. False 2) T/F. An appropriate approach to the initial conference at the beginning of the school
  53. Science

    I just want to see what you all think. I had to write a paper on Malathion and the West Nile Virus. I also had to go by the following topics. Please let me know what you think of the paper. Thanks! Hazard Identification: A lot of people including but not
  54. human resources

    Castle’s Family Restaurant has eight restaurants in the Northern California area with approximately 300-340 employees. Most of the employees work part time, with approximately 40% full time. The operations manager, Jay Morgan, also acts as the HR manager
  55. Biology Research Paper

    'We are currently in an energy crisis. After food, fossil fuels are humanity's most important source of energy. These resources take millions of years to make. We are currently using the fuels that were made more than 300 million years ago, before the time
  56. Proofread Please!

    From my experience at the elementary school, I have gained insight knowledge of what happens inside a first grade classroom, such as the responsibilities that are involved with being a teacher, and the high demands of attention that is needed from
  57. english

    Please correct my essy. 1) please tell me what to change/add. 2)please check my thesis/summary. 4)Is my intorduction good, cammos, sentenc structures. Thanks for the time u took to look at my essay. One of the most controversial issue in America is illegal
  58. Biology research paper

    I fixed up my research paper and I'd love it if someone could look through it and tell me what they think. Thank you! The majority of people would agree that fossils have been one of the most important parts of our society. They are used to fuel many of
  59. English - Research Report

    Typhoons in the Philippines: Durian (Our English teacher said something about the thesis statement, and I know what that is, except that she told us to put the thesis statement in our title? So does that mean we include it, or is our thesis statement our
  60. Psychology

    Nature of Traits: Interactionism: Observe a social gathering. Write a 200 to 300 word response to the following: What influence does culture have on personality? Do you see a person's reaction to something as separate from social experience or as a result
  61. English

    Story : The Ethanol Debate Natalie Stewart What feature of the selection BEST illustrates that it is a persuasive essay? A) < -- A? the chart showing the rise in corn prices B) the information on how farmers feed their herds C) the description of how
  62. science!

    i want you to review the (3)descriptions and the (4)questions and correct my answers of this worksheet called Scientific Method Bikini Bottom Experiments. tank you tutors for reviewing the descriptions and questions and correcting my answers. The Bikini
  63. Anatomy & Physiology

    1. What are the constituents of DNA? A. Sugars and lipids B. Proteins and sugars C. Sugars, phosphates, and nitrogenous bases D. Lipids, nitrogenous bases, and proteins 2. What is the mechanism that maintains a stable environment within the body? A.
  64. Pschology 202

    1. The three broad categories, also called domains, of adult development are: physical, cognitive, and sexual. (Points : 1) True False Question 2.2. Temperament is a term that relates to personality and emotional development. (Points : 1) True False
  65. Anatomy & Physiology

    Someone please check my answer and tell me if they are right or wrong. 1. What are the constituents of DNA? A. Sugars and lipids B. Proteins and sugars C. Sugars, phosphates, and nitrogenous bases D. Lipids, nitrogenous bases, and proteins 2. What is the
  66. Business

    Communist Prison Camp In such prisons the total regimen, consisting of physical privation, prolonged interrogation total isolation from former relationships and sources of information, detailed regimentation of all daily activities, and deliberate
  67. World History

    1. Among early hunting and gathering peoples, the commonly occurring mark that looks like a "P" is thought to stand for a A. favored animal B. woman. C. powerful male leader. (my answer) D. symbol for a calendar. 2. Charles Darwin supported the theory that
  68. geography

    Hello, this might be quite a task, but I would like for someone to summarise my entire assignment into optimamly 300 words. Yes, that's right, I'm crying right now, after realizing I have gone over the word limit by 2649 words. Anyone have some spare
  69. child development

    • Compose a 1,400- to 1,700-word paper analyzing the information processing theory. o Identify the components of the information processing theory described in the text. o Define the components and their functions. o Summarize the interrelationship among
  70. child care

    1. The first step to planning a child care center is to A. develop your program philosophy. B. determine the nature of the need for child care facilities in your community. C. establish goals for the children, parents, staff, and community. D. determine
  71. English

    A food chain is part of a bigger system called a food web. That web links the living things in an ecosystem. The herbivores in that system depend on the plants. If the plants are removed, the herbivores cannot survive. Then the carnivores, the animals that
  72. internatinal Business

    Deliverable Length: 2-3 pages Turning a failing organization around is one of the most interesting activities in management. When organizations see themselves in that downward spiral, their managers may feel that they are unable to stop the pace of
  73. Pen Foster Child Care

    Can you look over these to see if they are right? 1. The first step to planning a child care center is to A. develop your program philosophy. B. determine the nature of the need for child care facilities in your community. C. establish goals for the
  74. english

    Please can you give me some feedback and any advice on how to improve my argument essay on the topic "Zoos are important places" Also if you have any further ideas I could include. Many thanks for you help. By 2050, 30% of the world’s wildlife will have
  75. soc 120

    1. The average height of members of the high scho etball team is six feet, three inches. Jerry is on the high school basketball team, so Jerry must be taller than six feet. The argument above is flawed because it confuses (Points : 1) Jerry with other
  76. Philosophy ( Critical Thinking)

    1. <21{1[2(24)24]}> The average height of members of the high school basketball team is six feet, three inches. Jerry is on the high school basketball team, so Jerry must be taller than six feet. The argument above is flawed because it confuses
  77. psych

    1.21 (1 pts.) William is acutely retarded and requires intense care. His IQ has been measured at approximately 15. What term would be used to classify William's level of retardation? A) mild B) moderate C) severe D) profound # 1.22 (1 pts.) Shannon has
  78. A U

    1. Question : <21{1[1(01)01]}> Since Jessica’s participation in local politics increased significantly after she joined her school’s political science club, it is clear that her involvement in that club led her to take an interest in politics.
  79. Science (Energy)

    Ok i have done 2 experiments (See below) the question i need help with is i need to explain the difference for the two combustions and i just don't know, please help me and thankyou for your help. The Combustion Of Marshmallows Aim To investigate how much
  80. Scholarship

    Please revise my essay by giving tip or suggestions. A scholarship like “The FATE” will help me achieve my educational & career goals. “The FATE” not only will benefit financially but it will also boost my self-confidence, give me greater power of
  81. UOP

    HOW HAS HUMANS AFFECTED THE ANTARCTIC FOOD WEB I am a tax preparer and got swamped, now My paper is so late. Help, this is case we have to analyze. 700-to-900 word analysis of the case at bottom and these questions in the analysis: o Identify any
  82. Economics

    U.S. Pharmaceutical of Korea* U.S. Pharmaceutical of Korea (USPK) was formed in 1969. Its one manufacturing plant is located just outside Seoul, the capital. Although the company distributes its products throughout South Korea, 40 percent of its total
  83. English

    The assignment is to write a CAUSE paper on an addiction. There is to be three topic sentences with support, a thesis, an introduction and a conclusion. I obviously have left of my sources, and need to insert them. I would really appreciate some feedback
  84. PHI103:Informal Logic

    1. <11{1[1(19)19]}> All sages provide both wisdom and inspiration. Since Dasha’s speech contained wisdom and greatly inspired her audience, Dasha is a sage. Which one of the following points out the flaw in the argument above? (Points : 1) Just
  85. bio(updated) Devron

    Please help me with these questions. I have taken out some of the questions that i was a 100% sure of. I just need you to check for me the ones i'm not too postive about. I would really appreaciate the help! Thank you in advance. 1. The phenomenon of
  86. Business English

    I have to write a short argument to my supervisor to convince her to accept the changes that will improve productivity in my office. Background Your office manager, Daisy Miller retired three months ago. You were promoted to office manager for DMD Company
  87. English III

    The War of the Worlds by H. G. Wells [1898] But who shall dwell in these worlds if they be inhabited? Are we or they Lords of the World? And how are all things made for man?- KEPLER (quoted in The Anatomy of Melancholy) BOOK ONE: THE COMING OF THE MARTIANS
  88. Human Resource

    Can someone please look over this and let me know if this is right. • Develop documentation for human resources professionals to manage a specific employment position. The materials you create would assist human resources professionals to choose, train,
  89. revised essay (ignore previous post)

    I added more to this essay. Can you read and see if the essay is okay. Tell me where I can fix. THANKS! PS: I messed up on the post below. Does anyone know how I can delete/edit a post? In reality, society is comprised of people that fall in one of three
  90. English

    PLEASE HELP!! I NEED TO TURN IT IN AS SOON AS POSSIBLE!! THANK YOU!! Question 1: Day: Monday To: Nominees From: Your Principal Concerning: Rules of Election 1. Everyone running for office must prepare a 3-minute speech that will be recorded for
  91. EARLY CHILDHOOD EDUCATION & AFTER-SCHOOL DAY CARE

    1. Which type of after-school game is usually most successful with younger children? A. Highly structured group games B. Noncompetitive, physical games C. Individual, quiet games D. Educational reading and writing games 2. One of the primary concerns of
  92. nature

    hey guys i have hermot crabs that r realy realy realy sick!!!!!!!!! please help them!!!!there not moving there half way out of there shell !!!im scared!!!!!!any help? Thank you for using the Jiskha Homework Help Forum. First of all, where did you get your
  93. Teachers Aide/Early Childhood Education and After-

    Here are my answers thus far....Number 20 has not been answered. 1.b 2.c 3.b 4.d 5.a 6.b 7.c 8.b 9.a 10.c 11.b 12.b 13.c 14.a 15.d 16.c 17.b 18.c 19.b 20.? 1. Which type of after-school game is usually most successful with younger children? A. Highly
  94. Literacy

    1. Journals differ from magazines in that they're A. available by subscription. B. sources of academic research not intended for the general public. C. published only periodically. D. printed with volume numbers. my answer is B 3. It's important to include
  95. PHI 208 Week 3 Reading Quiz

    Question 1. 1. It is unfair to criticize the profit-making purpose of business because: (Points : 1) it is in the nature of corporations and in the definition for their existence to form as a means to organize human effort more efficiently in order to
  96. English

    Works such as "To Build a Fire" gave Naturalist writers such as Jack London a platform to argue that (Points : 5) human wisdom ingenuity can solve all problems. life in the woods is fun and easy. natural forces are powerful and unpredictable and deserve
  97. english

    1. In works like "To Build a Fire," Naturalist writers such as Jack London advocated (Points : 5) trusting entirely in the wisdom and ingenuity of human beings. respect for the power and wildness of the natural world. remaining always within the protective
  98. 7th Grade English Essay - Diversity Means

    Ms. Sue or any other teacher Im done with my essay. I hope you guys like it. .... = school name im not aloud to tell someone that I not know of my school online only if someone I know enjoy !!!:) Here it is Diversity means the condition of being different.
  99. abnormal psych

    # 1.44 (1 pts.) Dr. Green is an admitting psychologist at a psychiatric hospital. Unfortunately, every client she interviews receives the diagnosis of schizophrenia. Dr. Green's diagnostic system ignores A) reliability. B) variance. C) base rates. D)
  100. plzz HELP me

    If it is Ms.Sue or WRITEACHER do not bother because i know you do not help if your going to help than help but if not than don't but i don't want to hear complaining about not helping now anyone please help _______ , seen here in Figure 10-2, has ladder

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20
  21. 21
  22. 22
  23. 23
  24. 24
  25. 25