check my answers plzz which of the following is an example of a reliable sourse? C the main purpose of an reserch paper is _________? B quotaations are mainly used to... C

29,076 results
  1. English

    check my answers plzz which of the following is an example of a reliable sourse? C the main purpose of an reserch paper is _________? B quotaations are mainly used to... C

  2. career exploration

    1. Which does the following illustrate? Claire's office has lots of windows, good air circulation, and friendly coworkers. (1 point) job outlook job environment lifestyle value i just did the quick check, and i want yall to get the right answers. so the

  3. math

    Hello please help i need answers for Understanding the Coordinate Plane to the practice and quick check i will appreciate the help a lot thankyou these are my answers practice: 1.c 2.c 3.c 4.a 5.a and d 6.c and d 7.a and b quick check

  4. vocab (english)

    i have improving vocabulary skills 4th edition book and i need sentence check 2 answers and final check

  5. SEMESTER EXAM FOR KANSAS STATE HISTORY!! HELP ASAP

    Which type of geographic region is made up of deltas, tidelands, and peninsulas? A. coasts B. plains C. deserts D. mountains PLEASE does anybody have the answers for all 41 questions !!!!!!!!!!!!!! ;-; PLZZ

  6. washington state history

    I really need help with my "world war ii begins" quiz. can somebody check my answers, please? 1. C 2. B 3. D 4. D 5. B 6. A 7. B,G,I 8. B 9. B 10. B If any of my answers are incorrect, please notify me right away.

  7. Help

    Is the Grammarly plagiarism checker reliable? I put one of my short answers in there a while ago and it said that there was significant plagiarism. Now, about one-two weeks later, I put in the same paragraph and it is saying that there is no plagiarism. I

  8. Science

    Kepler's Second Law Quick Check. Hello! if you want to check your answers here is a guide to compare your answers. Please keep in mind answers may vary from school. 1. Which does Kepler’s second law state about planetary motion? A. A line between the

  9. Algebra

    I have a few questions that I need help with. Solve the radical equation, and check all proposed solutions. 5. x- square root 3x-2=4 I don't understand this problem. Solve and check the equation. 10. (x^2+14x+49)^3/4-20=7 would I have to multiply each

  10. MATH, need answers as soon a posible

    What are the answers to the points, lines, angles, and triangles, unit 2 lesion 5, quiz check. need answers as soon as possible!!!!!

  11. ed-tec

    What is the Multiple Source Test? A. checking to make sure that information can be found in more than one place B. a fact checking software that tests information found on the Internet C. an amendment that states that all information must be in multiple

  12. Social Studies

    Some of you might be looking for the answers for The Middle East Quick Check. Well look no more cause I have the correct answers! The answers for The Middle East Quick Check are: 1)B-The land would be divided between Jews and Palestinian Arabs. 2)C-It

  13. Chemistry(Please check)

    1) The Ka for acetic acid is 1.8e-5. What is the pH of a 3.18M solution of this acid? I did 1.8e-5 = x^2/3.18 x=sqrt 1.8e-5 X 3.18 = 7.56e-3 pH=-log(7.56e-3) = 2.12 The pH is 2.12 2) At 25 degrees celsius, the pH of a 1.75M NaCN solution (the Ka for HCN is

  14. ELA

    t the library, the quickest way to locate varied, reliable information for your research paper is to A. check the encyclopedias. B. search the card catalog for related titles. C. ask the reference librarian. D. check the Readers' Guide.

  15. ELA

    Can someone please give me the answers to unit 4 lesson 3 cause and effect quiz. I want to check my answers.

  16. Language Arts

    Hi! I just need someone to check my work please! :) Thanks! 1. Which of these is the defining characteristic of a comparison-and-contrast essay? A. Clear thesis statement. B. Organizational structure. C. Reliable sources. D. Similarities and differences

  17. Solving Equations Unit Test, Connexus 8th grade

    Here are the answers for the Unit Test! Please just use these to check your answers instead of copying them :) C@n’t K33p G0!ng — Today at 10:56 AM 1: c 2: b 3: d 4: d 5: a 6: b 7: d 8: b 9: c 10: a 11: b 12: a 13: c 14: d 15: a 16: d 17: a 18: b 19: a

  18. science

    Is it possible that waves can be turned into a sourse for energy and/or power ?

  19. Math

    I need to check my answers for Lesson 5: Adding and Subtracting fractions mid unit review so if anyone has something so I can check my answers that would be nice. Thank you.

  20. Social Studies 6

    Lesson 1: The Olmec and Maya Civilizations check my answers plzz 1. D 2. D 3. B 4. Maya=2 Olmec=3 Zapotec=1

  21. Social Studies

    What information about ancient India have scholars learned from the Vedas? Do you think the Vedas are a reliable source of information? Why or why not? I think that their not that reliable because some things might be lost in translation.

  22. vocab

    improving vocabulary skills textbook chapter 7 sentence check 2 and final check answers

  23. Operations Management

    Consider the following system: -> 0.73 -> 0.73 -> Determine the probability that the system will operate under each of these conditions: (Round your final answers to 4 decimal places, not your intermediate calculations.) a.) The system as shown b.) Each

  24. social studies

    plzz HELP me with my social studies i need to get this one done within 10 min plzz 1. Which word most closely means civility? (1 point) respect discipline patriotism liberty 2. Civic-mindedness most encourages people to (1 point) speak their minds about

  25. Math

    Solve each of these systems using the substitution method. Make sure to check your answers ! 2x + 3y = -4 x - 2y = 5 Question 1 answers x = 1, y = -2 x = -1, y = 2 x = 1, y = 2 x = -2, y = -1

  26. PEFOUND

    PLZZ HELP ME!! I need answers for PEFOUND unit 8 lesson 4 unit test ASAP. THX U SO MUCH

  27. Math

    Can someone please check my answers below for accurateness? The instructions are: Differentiate and simplify. 1) y=(2x^2+3x-1)(3x^2-5x-3) y'=(4x+3)(3x^2-5x-3)+(2x^2+3x-1)(6x-5) 2) y=(5x^2+3x-1)(3x^2-5x-3) y'=(10x+3)(4x^2-3)+(5x^2+3x-1)(8x)

  28. Written Communication

    At the library, the quickest way to locate varied, reliable information for your research paper is to A. check the encyclopedias. B. search the card catalog for related titles. C. ask the reference librarian. D. check the Readers' Guide.

  29. Physics

    A laser source emits lights of wavelength 62100m and has an output of 35mW calculate how many photons are emitted per minute by this laser sourse

  30. math

    someone check my answer please using a blueprint, 1 inch=12 feet. if the dimensions of a recreation room on the blueprint are 2 inches x 1.75 inches, what are its actual measurements? A 1ft x 12 ft B 6ft x 7 ft C 22 x 18 ft D 24 ft x 21 ft **** i think it

  31. Washington state History

    Quick Check: Growth up to World War I: A C,D,E D A C These are my Answers can someone pls Check them.

  32. mathematics

    What are the answers for the Natural Texas and Early People practice?? I already have my answers but I don't have anything to check them. Can anyone help me?

  33. Math conexxuse

    Hi I'm a student from Conexus and I'm on lesson 5 unit 2 and I want to check my answers may some one put the answers so I check over them PLZ I don't want to fail!!!!

  34. PHYSICS

    can we ever measure or draw any physical feature of a natural system exactly???why or why not?? im confused by this>

  35. English - please revise

    eview the following Internet and University Library sources. Then, determine which sources are reliable and which are not. Explain your answers. My answer: I cannot put the websites: When evaluating online sources, one of the points to remember is that

  36. Ela

    Clear Organization Quick Check 1 of 41 of 4 Items Question Which components are included in a written argument? Select the two correct answers.(1 point) reasons that support the argument reasons that support the argument claims from any kind of source

  37. English

    A reliable source can it be an editorial or documentary? Confused, because if you can prove they are reliable both could be correct. Any thoughts?

  38. math

    Can someone help me find the answers for unit 5 Modified linear relationships unit test im 3 weeks behind on it and i need help plzz

  39. Science

    I need help for science lesson 6 unit 3 to check my answers do any of y’all know the correct answers to check mine off with

  40. Science

    Is there any website or any way I can get the science probe 10 check your understanding answers cause I want to check my answers?

  41. check math

    Here are my answers. Can you check if I got the right answers? Thank you! (x-4)/(x^2-3x-4) = x+1 (x^3-8)/(x-2)=x^2+2x+4 (5-x)/(x^2-25)=-x-5 (x^2-4x-32)/(x^2-16)=(x-8)/(x-4) first one should be 1/(x+1) second is good third: -1/(x+5) 4th is ok Have you not

  42. english - third revision

    When evaluating online sources, one of the points to remember is that all information listed on the internet is not reliable. In essence, when reading this blog titled "The Nation," I cannot determine that the information is reliable because the source,

  43. Math.

    Hello this is where i wanna check my answers not cheat!! i just wanted to see if im correct! here are my questions and my answers: htt ps:// drive. google .com /fil e/d/1G-kGh156Udu2QboMo4iOo RT6K9B01jJl/view thats all the questions and my answers are: a b

  44. Chemistry (URGENT)

    I have a test soon. If you can help me with these questions, that would be great. 1. Define and describe the following. a)Alkaline - metal - base b)Corrosive - burn/eat away - acid c)Caustic - harsh - both? (acid + base) d)Low pH - 0-6.99 - acid Please

  45. History

    Checking Answers: 1. A (Brasilia 2. C (The indigenous people's way of life) 3. D (Salvador) May Check these answers!

  46. Algebra

    I was wondering if someone could check over these answers for me. Find the slope between the set of given points: a) (3,-6) & (-2,-7)=2.6 b) (7,5) & (7,-4) = -9 c) (0,-5) & (16,-5)= 16 I just wondered if the answers I have are right.

  47. business

    can you please check my answers to the questions i realy need to check them if they right or wrong

  48. Math PLEASE HELP

    Please finish these questions so I can check my answers. All my answers are at the bottom. Adding and subtracting mixed numbers. Please finish these questions. The answer must be reduced to lowest terms! 1. 3 2/5 + 6 1/5= 2. 4 2/5 + 1/10= 3. 2 3/12 + 2

  49. second revision - English

    When evaluating online sources, one of the points to remember is that, all information listed on the internet is not reliable. In essence, when reading this blog titled "The Nation," I can not determine that the information is reliable because the source,

  50. English

    Formative Test Now, let's check how well you can use the expressions you've learned. I will distribute handouts. You have to solve the problems. You will have 5 minutes. Are you finished? Then, I'll write down the answers. Look at the answers on the

  51. Math HELP

    I have my answers at the bottom but please do these questions so I can check my answers. Check my answers as well. Subtract these fractions. !Reduce them! 1. 5/7 - 3/10= 2. 11/18 - 5/12= 3. 1/3 - 1/6= 4. 7/12 - 1/16= 5. 7/8 - 3/10= 6. 7/8 - 1/12= 7. 7/10 -

  52. Math check answers please

    Sorry to bug again but can someone check my answers please thank you. 1. Simplify the expression 3w-10w A. 13w B. -7w C. -7 D. 7w 2. Y+2y+3z A. 2y+3z B. 3y+3z C. 2y^2+3z D. 6yz 3. 6r+r-5r A. 2r B. 1r+r C. 0r D. 7r-5r 4. 5x+2(x+6) A. 7x+6 B. 7x^2+12 C.

  53. Literarure

    i need the answers for the "Props for Faith" quiz. plzz help im in a rush to do my work because im moving this weekend.

  54. Language Arts :)

    Hello, I'm a random 6th grader who would really appreciate it if someone will check my answers (that I didn't give them) to the Language Arts 6 A Unit 2: Characters and Conflict Unit test. BTW I am NOT cheating I am using my well - searched - for

  55. English

    You are going to take a quiz. I'll distribute exam papers. You should write down the answers. Fill in the blanks with suitable expressions. Take one and pass the others to the other students. First write down your number and name on the top of the paper.

  56. Business

    If a pre-employment test (such as personality tests/aptitude test etc)is reliable can it can still be discriminatory? I know that tests should be reliable and valid as well as a test should not be discriminatory...but I feel that the answer is true because

  57. Chemistry

    I have been researching, but I find no reliable sources. I want to check with you if these are true.... Are we actually not touching the ground due to the repulsion of the electron clouds between our feet and the ground? Same with the clothes we wear and

  58. Spanish

    Unit 2 lesson 1 plzz help 4. which statement about hacienda homes is NOT true? Can some one plz put all ansewrs down so I can check my ansewrs plz!!!!!!!!!!!

  59. Spanish

    Use this to double-check your answers, not to cheat. Since I have seen a lot of wrong answers to these questions online, I am posting the right ones (again, only for double-checking). SPAN 2B, unit 6 lesson 1: Which of the following Mexican states is on

  60. Math

    Danielle wants to determine the median age of the 300 people attending a music festival. She selects 3 people at random and determines the median. What may be concluded about the results? A. The results are a good predictor of the median age of the

  61. TO MS SUE

    Please check my answers to my question, I posted this question before but no one answered or helped me. All I need is for someone to check my answers :)

  62. to ms.sue-writing prpject

    plzzz check: for my birthday, i asked for an MP3 player, but instead, my parents got me a telescope. the telescope was old and rusty, so I put it aside. when i finished dinner, I took the telescope with me to my room. i dusted and cleaned the telescope so

  63. Math Exponential test

    Hey guys, John here, here to help you lads. I don’t want you to just cheat, please use the answer I provided to check your work. With that said, here are the answers. I got 100% 1. -1/10 2. 1 3. -a^2 4. 5^11 5. -4 6. Q^18 7. 1/27t^15 8. -12/5 9. T^38 10.

  64. English

    What are four things to look for when proofreading? My answers: Reading, grammar check, spelling check, and punctuation.

  65. check math

    Here are my answers. Can you check if I got the right answers? Thank you! (x+y)^3= x^3+3x^2y+3xy^2+y^3 [x^(3/2)][x+x^(5/2)-x^2] = x^(5/2)+x^4-x^(3/2) the last term in the second question should be - x^(7/2), (you were adding 5/2 and 2 in the exponents)

  66. ALGEBRA

    I NEED SOMEONE TO CHECK THESE PLEASE!!! IF B IS REPLACED WITH A NUMBER THAT SHOWS THE RELATIONSHIP INDICATED IN THE TABLE, ARE THESE ANSWERS CORRECT? Y = -X + B X Y 1 0 2 -1 8 -7 10 ? 20 ? 40 ? SO,

  67. math test unit 5 lesson 11

    i'm trying to check my answers but i cant find one person that has the answers for the math test unit 5 lesson 11 plz help

  68. Language Arts

    Identify if the three sentences are reliable or unreliable. A. The first Pioneers to explore the opal Fields found an unpleasant and unfriendly environment. B. None of the Pioneers liked summer because it was dreadfully hot. C. To adapt to the challenging

  69. math

    how to find the LCD for 11x/yz^2, 8x/y^2z? I know the answer is yz^2 but how do you get that. can you plzz plzz explain..... this it is really important..... thnx ...... a lot..

  70. English

    Now, let's check how well you can use the expressions you've learned. I will distribute handouts. You have to solve the problems. Are you finished? Then, I'll check the answers. Look at the answers on the blackboard. Check your answers. How many students

  71. "Jiskha" Question

    So who exactly answers any homework questions I have for school? IM just wondering ya'know?How reliable are the answers? ~fanofchan

  72. english

    Does any one know any reliable plagiarism checks that will check my paper for FREE?

  73. math

    I need the answers really quick before my time is out HELP PLZZ 3. determine which ordered pair is a solution of y = 2x – 3? A.(-2,7) B.(0,3) c.(-4,-11) d.(5,-7) 4.on which of the following lines does (7,1) lie? A. y-5x=4 b. y=x-10 c. y=-4x+3 D. y=-x=8

  74. ENGLSIH

    What criteria should you look at to evaluate information? a) Relevant, Authoritative, Historical b) Relevant, Reliable, Revisions c)Relevant, Reliable, Authoritative d)Relevant, Reliable, Magazines and Newspapers is it (B)

  75. vocab

    does anyone have improving vocabulary skills 4th edition? all i need is sentence check 2 answers and the final check answers and i'll be done with my homework for tonight.

  76. English

    procedure: Formative Test Now. let's check how well you can use the expressions you've learned. I will distribute handouts. You should pick up a handout on the table. You have to fill in the blanks with suitable expressions. Are you finished. Two minutes

  77. AED 200

    Help Please! Need some reliable sources for state mandated tests? I feel the test interefere with teaching. I found 2 websites with information but i still need one reliable reference.

  78. Writing

    Where do you normally find information for topics that interest you? How do you know when sources are reliable? Explain your answers.

  79. Science

    CAN YOU CHECK MY ANSWERS PLZZ 1. Which of the following is an example of matter? A Leaves B Shadows*** C Light from the sun D Sound 2. Which of the following is an example of a chemical property of matter? A Ability to melt B Ability to freeze C Ability to

  80. Science URGENT

    Is there any website or any way I can get the science probe 10 check your understanding answers cause I want to check my answers?

  81. Research

    Define the terms “valid” and “reliable” as they relate to statistics. Can a test be reliable and not valid or vise versa? Why or why not?

  82. nothing

    is this web reliable? or at least as reliable as brainly?

  83. Algebra

    Would someone please check these answers? Simplify. 3/x-5+1/1-4/x-5 For this answer I got: x-2/x-9 Divide. x^2-49y^2/6x^2+42y/(x^2-7xy) For this answer I got: (x+7y)/6x(x^2+7y) Add. Express your answer in simplest for. x/6+3x/6 For this answer I got: 2x/3

  84. Algebra-Please check

    Please check- sqrt of 2x + 15 = x Answers: -5.3 -3.5 -3 5 I think according to my calculations it would be 5, correct? sqrt root of 7-x = 3-solve for x Answers: -2 2 4 -4 My choice would be 2 Is that correct- I squared both sides and came out with 7-x = 9

  85. Wild Life Biology

    Our environment changes rapidly with loss of animal habitat increasing daily. Why might an animal's insticts cost it it's life in this situation? So far all I can think of is the deer that sense a sourse of food on the oppiste side of a road. Which causes

  86. other Quadratic equations

    The problem is 7x^3-x+1=x^3+3x^2+x. Find all real answers. I came upwith two answers 3x^2=1 and 2x=1/2. The first answer just does not look right. I must be forgeting something! You can check them by putting in x=1/4 (the second answer), and then x=+-

  87. math

    How would I come about to the solution and what the answers to the question so I can help my son with his school work? 1.Check all the answers that are square roots of 36 a. 36^1/2 b.-(36)^1/2 c.9 d.6 e.-6 f. √36 2.)Which answers are equal to the

  88. Geometry

    Good morning. I have another math problem I may have to have checked. I am not real good at re-checking with the distance formula. #8 Given segment AB with A(8, -4) and B(-6, -11), if P partitions AB such that the ratio of AP to AB is 2:7, find the

  89. Algebra

    1. Find the slope of the graph of the linear function f with f(0)=4 and f(3)=13. I have no idea how to do this.. :( __________________________________ Evaluate the function when x=3, x=0, and x= -2. 2. f(x)=-1/2x+3 my answers: 1.5, 3, 1 3. h(x)=5.5x+4 my

  90. Grammar and Composition

    please check: indicate the relationship of each pair by writing S for synonyms, A for antonyms, and H for homonyms. 1. here/hear : H 2. opinioned/unyielding : A? 3. altogether/all together : H 4. misunderstood/misinterpreted : S 5. moderate/excessive : A

  91. French(easy question)

    Translate all this french into english. I did all of it at the bottom. Please do it as well so I can check my answers. Check my answers as well. Thanks. On passe un bon film au Gaumont. On y va? Pas possible. J'etudie pour l'interro, demain. D'accord.

  92. Math

    Hi, would someone mind just checking the answer I got for this formula and tell me if I'm on the right track or not. Question... x+y=21 3x=4y Answer I got... x=84 y= -63 I didn't get that. Check your math. I found 7y=63 but not y = 63. You can always check

  93. Analytical CHM

    For both the 2-(acetyloxy) benzoic acid and the acetic acid, which endpoint determination method will give the most reliable endpoint? and Why is this method most reliable ? Please explain in detail

  94. geography

    if anyone has the answers to unit7 lesson 4 quiz grade 8 that would be very helpful I am just trying to get some help with it i want to check my answers before i submit it.

  95. college math

    Use sets to verify the following answers a. 4+5=9 B. 0+6=6 C. 10+2+12 I want to know if I'm doing this right. please check my answers. I'm confused on how to do this but I'm giving it a shot. A. a+b=c b. 0+2=a C. 5+5+2=12

  96. com220

    determine which sources are reliable and which are not. Explain your answers. here is the sources 1.blog 2.wiki site 3.web site

  97. math

    can someone plzz tell me whichone is true. just but down the number when u answer back plzz & thank you 1. 14+(-25)> -50= 2. 20*10^3 3. 3/4 + 3/4> 1 4. 6^2=2^6 5. -21-(-39)=60 6. 19 7. 11*11*11 = 33^3 8. 38

  98. Science

    The position of particle moving along x axis is given as a function of time t as x=t^2-4t+7.the distance covered by the particle in first four second is(x is in metre and t is in second). Plzz answer fastly..plzz

  99. com220

    the question is based on the above questions, Elaborate on the authorship pn one of the sources that you consider reliable. My answer was do you think that what are the author's credentials would be consider a reliable. I don't have to anser the those

  100. Georgia History

    Does anyone have reliable sources on the Yazoo Land Fraud and/or the Louisiana Purchase? I have a few (brittanica, my history book, and history.com) but am having trouble finding reliable resources. If anyone could give me links too some websites or ways

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20