1. algebra- please help me factor

    b^2-22b+57 I am not sure but I got b(b-22)+57 Looks right to me. No, the answer should be: b^2-22b+57 = (b - 3)*(b - 19)
  2. english 22

    Pronoun case for who and whom 22a. To who should we send the letter of commendation? 22b. To whom should we send the letter of commendation? My answer is: 22b
  3. math

    Question solve 6^4-7x^2+2=0 MY ANSWER I get 28b^13+b^2+22b+26 over 4b+3 but I do not understand how this can be the solution for x
  4. Vectors

    if a=3x+2y and b=5x-4y, find x and y in terms of a and b What I did: 2a=6x+4y +b=5x-4y --------- 2a+b=x 2(3x+2y)+(5x-4y)=x 6x+4y+5x-4y=x 11x=x 11x dvided by x = 11 ...that isn't the correct answer. The correct answer (according to text book) is
  5. math

    Alex buys a magazine for $8 and some candy bars for $2 each. He spendss a total of $22. Which equation would you use tofin how many candy bars (b) Alex bought? a. 8-2b=22 b. 2-22b=8 c. 22-8b=2 d. 8+2b=22
  6. english

    Can anyone help me with providing an expalnation for each correct answer? Pronoun-antecedent agreement with indefinite pronouns A 17a. Each of the applicants must submit his or her completed form to the interviewer. 17b. Each of the applicants must submit
  7. grammar

    Identifyitn antecedents 10a. The antecedent in the following sentence is students: Students in online classes have to be organized to keep up with their assignments. 10b. The antecedent in the following sentence is class: Students in online classes have to
  8. math

    can someone help me with these math question?? Please? I would appreciate any help! Simplify #1 through 3. 1. 20/2 – 3^2 – (-2)^2 a. -3 b. 5 c. 16 d. 24 2. 3(x – 5) – (x + 2) a. 2x – 13 b. 3x – 13 c. 2x – 3 d. 2x – 17 3. (¾) / (2/5) a.
  9. math

    Could someone please check my math questions? your help would be greatly appreciated!! Simplify #1 through 3. 1. 20/2 – 32 – (-2)2 a. -3 b. 5 c. 16 d. 24 2. 3(x – 5) – (x + 2) a. 2x – 13 b. 3x – 13 c. 2x – 3 d. 2x – 17 3. (¾) / (2/5) a.
  10. english grammar

    a or b) for each number as well as an explanation of why you made that choice. just need help explaining why? Answer A 4a. John has become a rather good actor. 4b John has became a rather good actor. Answer A 5a. Some athletes have taken drug tests to
  11. Grammar

    Comprehensive Grammar CheckPoint Read the following sentences, and focus on the grammar area specified in the left column. Then, complete Appendix H by selecting the correct sentence (a or b) for each number and providing an explanation of why you made
  12. Grammar

    Comprehensive Grammar CheckPoint Read the following sentences, and focus on the grammar area specified in the left column. Then, complete Appendix H by selecting the correct sentence (a or b) for each number and providing an explanation of why you made
  13. 8th Grade Algebra: Answer Check

    Find the length of the 3rd side of each right triangle. 1. 8^2+15^2=c^2 Answer: c=17 2. 5^2+b^2=13^2 Answer: b=12 3. 9^2+13^2=c^2 Answer: c~15.81 Simplify. Assume that all variables are nonnegative. { this means square root 4. {12 Answer: 2{3 5. 2{75
  14. grammar

    Verb form and verb tense 8a. Since American Idol premiered on tv, many talented contestants have appeared on the show. 8b. Since American Idol premiered on tv, many talented contestants appeared on the show. My answer is b Identifying antecedents 10a. The
  15. 8th Grade Algebra: Answer Check #2

    Add or Subtract (Radicals) { this means squared 1.3{2 + 4{2 Answer: 7{2 2. 8{3 + 3{3 Answer: 11{3 3. 7{5 - 3{5 Answer: 4{5 4. 8{2 - 5{2 Answer: 3{2 5. 6{x + 7{x Answer: 13{x 6. 9{y + 3{y Answer: 12{y Multiply 7. -3x^2(4x^2-3x-5) Answer: 12x^2 8.(3b+5)(b-3)
  16. college grammar

    Iknow the right answers but I cannot explain why they are right. Please help using the indicator of what to look for. Pronoun-antecedent agreement 12a. When a driver wants to buy a new vehicle, he or she usually test drives them. COM 150 12b. When a driver
  17. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    Write each expression in simplest form. ( means square root 4. 3(11 + 4(11 Answer: 8(11 7. 7(2 - 2(8 Answer: 1(2 ?? 8. (48 + (75 Answer: 9(3 9.(3(10) Answer: 19 + 6ã10 10. (27/64 (Fractions) Answer: 3(3/8 ?? 11. 10(20 - 3(80 Answer: 10(5 12.
  18. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    Change each decimal to a fraction in lowest terms. 1) 0.4242.... Answer: 14/33 2)0.58 Answer: 29/50 3)0.14 (Repeating sign over both numbers) Answer: 14/99 Write each expression in simplest form. ( means that it is inside a square root. 1. (54 Answer: 3(6
  19. social studiess

    17) James Oglethorpe wanted the Highland Scots to move to Georgia A) because they were qualified in the lumber industry. B) so that the colony would have many types of people. C) because they were experienced and skilled soldiers. D) so that they would
  20. Pre-Calculus

    Could someone check my answers? 25. 32^(2x-3)=2 Answer- x= 8/5 26. 9^(2x+1)=81 Answer- x= 1/2 27. 1/4=2^3x Answer- x= -2/3 28. 1/27=3^2x Answer- x= -3/2 29. 9^x=27 Answer- x= 3/2 30. 32^x=4 Answer- x= 2/5 31. 27^(x+1)=9 Answer- x= 1/2 32. 125^(x-2)=25
  21. Math 8R: Homework Check - Part 2

    Part 2: Simplify by combining like terms and using the distributive property 11. 3x + 5x Answer: 8x 12. 3x + 5y - 2x + 8, Answer: 1x + 5y + 8 13. 9 + 5m + 6b - 2m - 4, Answer: 3m + 5 + 6b 14. 3ab + 6c - ab + 10 - 2c, Answer: 2ab + 4c + 10 15. 6(m+3),
  22. Math

    Round each decimal number to the nearest hundredth. 1. 8.456 answer 8.460 2. 3.262 answer 3.260 3. 8.902 answer 8.900 4. 6.551 answer 6.550 5. 7.843 answer 7.840 6. 9.479 answer 9.480 7. 12.007 answer 12.010 8. 10.502 answer 10.500 9. 0.052 answer 0.050
  23. algebra

    Solve the given equations: 1. |2x-5|= 29 Answer: x=17 or is it........ x=-12 2. 5(x+3)-2x = -21 Answer: x=-12 3. 3x+3(1-x)= x-17 Answer: x=20 4. 2[1-3(x+2)] = -x Answer: x= -2 Factor Completely: 1. x^2-12x+20 Answer: (x-2)(x-10) 2. x^2-x-20 Answer:
  24. Basic programming principles

    What would be the answer of the following: (only type in your answer at the answer space provided) Result a = 5 b = 7 Answer = 15 Do while answer <= 47 Answer = answer + a – b a = a + 6 b = b – 1 loop end
  25. Algebra

    Can someone check my algebra answers and help me with the problems I don't understand? 1. n^2-n-20/2n^2 times n^2+5n/n^2-25 answer: n+4/2n 2. (2x-6/21)/(5x-15/12) answer: 8/35 3. 5x-3/6 - x+3/6 answer: 2x/3-1 4. 5x/26 - 2x/13 answer: 1x/26 5. 3x^2/9x^5
  26. Matt 115

    Hello, I just wanted to know if someone could check my work to see if they are right or wrong. Thanks :) 5. Find 2/5 of 4/11. Answer: 8/55 8. Are 3/21 and 3/54 equivalent fractions? Answer: No 14. Write in decimal form 8 583/10,000 Answer: 8.0583 22. Solve
  27. Algebra

    Hiya. I have 7 expressions that I have been asked to simplify. I worked all of them out, and if you could, I'd like you to check my work for me. Here they are: 1. (x^2 + 3x - 9) + (-4x^2 + 2x - 3) My answer: -4x^4 + 5x - 12 2. (x - 2)(3x + 5) My answer:
  28. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    4. 3ã11 + 4ã11 Answer: 8ã11 7. 7ã2 - 2ã8 Answer: 1ã2 ?? 8. ã48 + ã75 Answer: 9ã3 9.(3ã10) Answer: 19 + 6ã10 10. ã27/64 (Fractions) Answer 3ã3/8 ?? 11. 10ã20 - 3ã80 Answer: 10ã5 12. ã6/49 Fractions) Answer:
  29. Math

    Combine like terms to simplify the expression. 1/_4+6+9y= Answer: 5y+6 2/ 20a+7+3= Answer: 20+10 3/_5k+9_2+9k= Answer: 4k+7 4/ 17+2.9h+3= Answer: 30+14 Simplify the expression. 5/ _4(3+d)+7d_d= Answer: _16+6d 6/ 8+5(j_5)+3j_1= Answer: 32+8j_1 7/
  30. math

    Hi I need help with 5 questions..some of it is confusing to me. I just want to make sure my answers are right. 1.6^-7 x 6^4 6^-3 ; 6^-11 ; 6^-28 ; 6^11 - my answer is 6^-3 2. 7/ 7^5 = 7^-2 (supposed to find the missing value which is the other exponent on
  31. Physics Help

    State the number of significant figures. 1) 809 Answer : 3 2) 0.0060 Answer : 5? 3) 0.00000095 Answer : 9? 4) 5.60 Answer : 3 5) 5.743 Answer : 4 6) 0.010 Answer : 4?
  32. maths

    1. Q: 2|3x-5| when x=(-3) A: 24 2. Q: |6-x|+4 when x=5 A: 5 _______________ Simplify the expression. 1. (-4)(-x)(x^2) my answer: 4x^3 2. (24)(-5x)(-x) my answer: 120x^2 3. -x(4-x) my answer: -4x-x 4. -4t(t+2) my answer: -4t^2+(-6t) 5. b^2(4-b^2) my answer:
  33. Algebra

    1) Simplify: (Y^4) (y^3) A:y^1 B:y^7 (my answer) C:y^12 D:y^43 2)Simplify: Y^6 / y^2 A: y^8 B: y^4 C: y^3 ( my answer) D: y^1 3: Convert into a fraction 5-^3 A: 1/5 B:1/15 (my answer) C:1/25 D:1/125 4: 15^0=? A:0 (my answer) B:1 C:15 D:1/15 5: Select all
  34. 8th Grade Algebra-Answer Check

    Write each decimal as a fraction in lowest terms. 1. 0.111... Answer: 1/9 2. 0.02 Answer: 1/50 3. 0.7272... Answer: 8/11 4. 0.012012... Answer: 4/333 ?? 5. 0.66666.... Answer: 2/3 6. 0.396 (reapeating sign over all numbers) Answer: 44/111 ??? If I got any
  35. rounding to sig figs

    round the following to THREE significant figures: i tried some of them...please check to see if i did them right...thank you a) 356,309 a. Answer: 356,000 b) 0.05738949 a. Answer: 0.0574 c) 0.05999999 a. Answer: 0.0510 d) 583,689 a. Answer: 584,000 e)
  36. Math

    Please double check Real Numbers and Order |4| + |3| Answer: 7 |-9| - |4| Answer: 5 Adding Real Numbers 7+ (-9) + (-5) + 6 Answer: 17 |-27 + 14| Answer: 13 Subtracting Real Numbers –1/2 – (-5/8) Answer: 2 –3.4 – (-7.6) Answer: -4.2 –54 – 119
  37. Math

    Please double check me Dividing Real Numbers (-9)(5)/3 Answer: 15 4 – (-3) +1 / 2 –2 / (-2) Answer: 2 16 / (-2) * (-4) / 2 3power + 4 Answer: 6 Subtracting Real Numbers –1/2 – (-5/8) Answer: 2 –3.4 – (-7.6) Answer: -4.2 –54 – 119 Answer: 65
  38. math

    Please check. (-6m^2n+3mn^2-5mn+2)+(4m^2n+2mn^2-6mn-9) Answer: -2m^2n+5mn^2-11mn-7 (2x^4-3x^2+7x)-(5x^3+2x^2-3x+5) Answer: 2x^4-5x^3-5x^2+10x-5 (a-8)(a-1) Answer: a^2-9a+8 (z+6)^2 Answer: z^2+12z+36 (5x+2y)^2 Answer: 25x^2+20xy+4y^2 Is that order okay?
  39. math

    Please check. (-6m^2n+3mn^2-5mn+2)+(4m^2n+2mn^2-6mn-9) Answer: -2m^2n+5mn^2-11mn-7 (2x^4-3x^2+7x)-(5x^3+2x^2-3x+5) Answer: 2x^4-5x^3-5x^2+10x-5 (a-8)(a-1) Answer: a^2-9a+8 (z+6)^2 Answer: z^2+12z+36 (5x+2y)^2 Answer: 25x^2+20xy+4y^2 Is that order okay?
  40. drbob222 math,correction

    i made some corrections for the previous postage can you check those when you get a chance please. Also for this one: my options of answers are: A)2y + 6/3 B)3x- 6 /2 C)2 + 2y D)2/3y + 6 Directions: Solve for x: 3x - 2y =6 3x - 2y = 6 +2y +2y 3x = 6 +2y --
  41. chemistry (WEBWORK)

    Use the labels (CV+, –OH, CVOH, , Ea (activation energy), & G) to complete the reaction potential energy profile below. More than one answer is possible for some spots. a. (Use i, ii, iv, etc. for your answer) b. (Use i, ii, iv, etc. for your answer) c.
  42. Reiny or Steve could you check my Math?

    1. (9m+6)+(-5m-6) my answer: 4m 2. (3r^2+7r+1)+(4r^2-8r-2) my answer: 7r^2-r-1 3. (6h-1)-(9h+4) my answer: -3h-3 4. (m^2-m-4)+(m-5) my answer: m^2-9 5. (4x+4)+(3x+2+1) my answer: 7x+7 Now this was book work for me so it doesn't have multiple choice, so are
  43. Math

    Does studying for an exam pay off? The number of hours studied, x, is compared with the exam grade received, y. x 7 7 5 5 7 y 95 90 75 85 95 (a) Complete the preliminary calculations: SS(x), SS(y), and SS(xy). Incorrect: Your answer is incorrect. . (SS(x))
  44. English

    Can someone let me know which is the correct answer and why? Thanks! Subject-verb agreement A 1a. Did you know a famous animal-rights activist has criticized horseracing because of the dangers involved? 1b. Did you know a famous animal-rights activist have
  45. math check

    1. find the square root of 25 answer 5 2. find the median of the following set of numbers 33,72,23,27,77,68,85 answer 68 3. find the mean of the following numbers 13, 15,18,18,18,19,22,26,28,33 answer 21 4. find the mode 15,14,10,15,,16 answer 15 5. the
  46. Math - Check My Answers

    Please help me with the following(there is 9 problems so be prepared): 1.2^(1/3)∙4^(1/3) I think it is 4 for the answer. 2. 11^(1/2)∙11^(1/2) I think it is 11 for the answer. 3. 2^(1/2)∙2^(1/2) I think it is 2 for the answer. 4.
  47. 5th grade Math

    Having problems with less than/greater than decimals. Wanted to double check some answers. a)0.5_1.0 My Answer is < b)3.2_3.02 My answer > c)4.83_4.8 My answer < d)6.25_6.4 My answer < e)0.7_0.07 My Answer >
  48. PLEASE HELP ME! PLEASE!

    1 )3x + 8y = 1 7x + 4y = 17 Answer: (3,1) 2) -3x + 5y = -7 9x + 2y = 38 Answer: (4,1) 3) 7r + 3s = 13 14r - 15s = -16 Answer: (1,2) 4) 2x - 7y = 42 4x - 14y = 64 Answer: No Solution ?? 5) 9x + 12y = 15 3x + 4y = 5 Answer: Identity ?? 6) 2 = 4s - 3t 2 = 12s
  49. Algebra Please Check answers

    Directions: Determine whether each trinomial is a perfect square. If so, factor it. 2. 4a^2+4a+1 Answer: 2(a+1)^2 3. 9m^2+15m+25 Answer: no 4. d^2-22d+121 Answer: (d-11)^2 Directions: Determine whether each binomial is the difference of squares. If so,
  50. Grammar

    I have to answer these questions and tell why I picked that answer. I have the answers I just need to know why I picked the answers. Most of them I picked due to they sounded right. Can anyone help me as if they are right and why. Read the following
  51. Calculus

    This is a problem we did previously on a test; my answer was marked correct, but I am having trouble getting my answer in the same form that my teacher gave it. The question: Find the derivative of (x/(x+1))^1/2 His answer: ( (x(x+1))^(1/2) ) / (2x(x+1)^2)
  52. Grammar (Last one :) )

    Except for Ronnie and _____, everyone was on time. him(my answer) he Between you and _____, I know the answer to the mystery. I me(my answer) Leave your message with Ms. Horioka and _____. me(my answer) I It was Geraldine Ferraro _______ ran for vice
  53. algebra

    Factor completely with respect to the integers. I just need to see if I can simplify or factor the answers I got even further. 1. x^3 + 64 Answer: (x+4)(x^2-4x+16) Can this simplify any? 2. 8x^3 - 64 Answer 8(x-2)(x^2+2x+4) 3. x^-2x^2+4x-8 Answer:
  54. language arts

    tell which letter is a correct answer to the questions. a question may have more than one right answer. Which of the following can be inflamed? a. a wound b. a menu c. an interrogation d. a congregation (I know for sure an answer is 'a' but I'm wondering
  55. 8th Grade Algebra- Answer Check

    Solve each system of equations, give the solution and state whether there are no solutions or many solutions. 1 )3x + 8y = 1 7x + 4y = 17 Answer: (3,1) 2) -3x + 5y = -7 9x + 2y = 38 Answer: (4,1) 3) 7r + 3s = 13 14r - 15s = -16 Answer: (1,2) 4) 2x - 7y =
  56. Language Arts

    Read each sentence. Circle the contraction or contractions in each sentence below: 1. He's going to show me how to prepare dinner. Answer: Circle He's 2. Can you tell if she's your friend or enemy? Answer: Circle she's 3.We'll have to empty out our garage
  57. French

    Could you please check my answers thank you so much. Directions: Tell whether each item is either casual or formal. Using sport and habillé 1. Des baskets Answer: sport 2. Un tailleur Answer: habillé 3. Un jean Answer: sport 4. Un complet Answer:
  58. algebra

    Need some one check my homework. Evaluate 3p/q when p=2 and q=6. Answer:1 Use < > or = for __ to write a true sentence: 0.001 __ 0.0010 Answer:< Question 3 Evaluate -3/8 - 5/8. Answer:7 Question 4 Evaluate: 84 + (-99) + 44 - (-18) - 43 = Answer:4
  59. Math 8R: Homework Check - Part 4

    Part 4: Translate and solve: 25. 6 less than twice a number is ten Answer : 2n - 6 = 10 (answer: n = 8) 26. The quotient of a number and 4 plus 3 is 8 Answer: n/4 + 3 = 8 (answer: n = 29) 27. 4 less than three times a number is -28 Answer: 3n - 4 = -28
  60. Math

    Can you please check my answers for these questions? I'm having a little trouble with my signs, because I sometimes substitute in wrong, so I get these wrong because of that, Thank you! For the following problems, use f(x) = x^2+ 3; g(x) = –3x; h(x) = 8x
  61. ENGLISH

    I KNOW THE ANSWER JUST NEED HELP WITH RATIONALE 1A.Did you know a famous animal-rights activist has criticized horseracing because of the dangers involved? 1b. Did you know a famous animal-rights activist have criticized horseracing because of the dangers
  62. english

    I need help explaining why the answers i have are correct. i am stumped please help me! Read the following sentences, and focus on the grammar area specified in the left column. Then, complete Appendix V by entering the correct sentence choice (a or b) for
  63. Math

    Confused on these but these are my answers. *Not multiple choice* 1) -18 + 4 + x = 9 - 19 *my answer is -10* 2) 32 - 6x + 7x = -15 + 28 *my answer is 13* 3) -4x + 5(x -2) = -16 + 10 *my answer 4* 4) 4.8 + x -5.9 = 3.6 * my answer 4.7* 5) 1/3x + 1/3 (2x -
  64. Physics - Significant figures

    State the number of significant figures. 1) 809 Answer : 3 2) 0.0060 Answer : 5? 3) 0.00000095 Answer : 9? 4) 5.60 Answer : 3 5) 5.743 Answer : 4 6) 0.010 Answer : 4?
  65. English

    Choose.. 1/ Ali is ( old, older ,oldest than Hani. Answer: older 2/ the elephant is ( big, bigger, biggest) than the horse. Answer: bigger. 3/ Sam answered ( more , most, much carefully than his sister . Answer: more. 4/ Ann is the ( young , younger,
  66. English

    Need to label the verb wish A for action of L for Linking... 1. The koala bears have climbed the tree. Answer=A 2. The peacock seemed more beautiful than before. Answer=A 3. In the rain forest display at the zoo, the birds looked stange and exotic.
  67. Algebra

    Write y = -2/5x + 3 in standard form using integers. A)2x+5y=-15 B)2x-5y=15 C)2x+5y=3 D)2x-5y=3 I don't agree with any of these answer choices. I cam up with this answer; 2x+5y=15, but it is not one of the answer choices. Is my answer wrong? If so, what's
  68. French

    Bonjour! Could you please check these thank you very much!! Directions: Use the form of de la, du, des, or de l' and also le la or les. Oh, j' achète des carottes, (1)------ épinards, (2)------- haricots verts. (1)Answer: des (2)Answer: des Moi, je mange
  69. algebra

    (y^2 - y + 2)/(y + 2) I put this in calc101 . com and I got an answer with y - 3 in the quotient and got 8 in thr remainder area. My answer key says the answer is y - 3 + 8/y + 2. Can someone explain how the answer key has this answer?
  70. Math

    The scale on a map is 1 in: 4 miles. Find the actual distance in miles for each length on the map. 1/ 2 in. Answer: d=8 2/ 7.2 in. Answer: d=288 3/ 3.5 in. Answer: d=140 4/ 11 in. Answer: 44 Write the ratio as a scale in simplest form. 3cm\15cm Answer: 1/5
  71. math check please

    1.Write 4x4x4x4x4 as a power of 4. Answer: 4^5 2. Evaluate. 72 divide 8-9 divide 3 Answer: 0 3. Give the place value for the indicated digit 8 in the number 138,350 Answer: Thousands 4. Fencing a rectangular field that measures 37 ft by 27 ft How much
  72. ELA

    Complete the exericse with basic words.Add ion to each verb to make a basic word protect answer: protection confess answer: confession imitate answer: imitation impress answer: impression express answer: expression
  73. Language Arts

    Directions: replace the bold faced word with a contraction. 1. We will(bold faced) see you t the English class next week! Answer: We'll 2. There is (bold faced) no milk in the refrigerator. Answer: There's 3. There will (bold faced) be time to chat later.
  74. science

    write T if the statement is true or F if it is false. a.)All the planets travel around the sun at the same speed.my answer is T. b.)The sun's gravity keeps the planets in orbit around it. my answer is F. c.)There is an asteroid belt between Jupiter and
  75. Math

    Could someone double check me Write the answer in lowest terms 5/9 + 8/9 = 13/18 What is the perimeter of a rectangle if the length is 7/11 ft and the width is 2/11ft? Answer: 9/11 ft Write the answer in lowest term 17/36 – 13/36 Answer: 1/9 8/15 + 3/20
  76. Algebra 1 Answer Check

    1. Simplify 49^3/2. My answer: 343? 2. Simplify 5^ãx^25y^125. My answer: x^5y^25? 3. When the polynomial 5x - 2x + 8x^2 - 7 is written in standard form, what is the leading coefficient? My answer: -2? 4. Classify the polynomial 5x^2 + 9x + 1 according
  77. Grammar

    Choose the best answer: 1.The number of spurs ( 'is', 'are', 'am') not identifiable. Answer: are 2. One of the injection sites on the biceps ( seem, seems, seeming) inflamed. ANSWER: seems 3. Digital examination of the lungs ( reveals, reveal, revealing)
  78. ALGEBRA! URGENT. Check Answers!

    1. 18x^2 + 6 + 4x - 15x^2 - 4 + 13x Answer: 3x^2 + 17x + 2 2. 3x^2 + 6 - 2x + 5x - 4x^2 + 9 Answer: -x^2 + 3x + 15 3. 3x^2 + 5x - 7x + 3 - 5x^2 + 2 Answer: -2x^2 + 2x + 5 4. In the expression -7x - 3x^2 + 5. What is the coefficient of x? Answer: I think
  79. Algrebra

    Please confirm if I did the follow problems correctly: A) Find the sum or difference. (5a – 3b) + (2a + 6b)= 7a + 9b Answer: = 7a + 9b B) Let’s work a few of these (FOIL) 1) (x+2) (x+8) = x 10 Answer: x10 2.) (x+5) (x-7) = x + 11 Answer: x + 11 3.)
  80. math

    I checked the answer in my textbook on what the answer is if I factor 2x^2-x-10 The answer is (2x-5)(x+2) That answer makes sense to me if I expand it I'll get 2x^2-x-10. My issue is I don't know how I would get 2x^2-x-10 in factored form
  81. Algebra

    Please confirm if I did the follow problems correctly: A) Find the sum or difference. (5a – 3b) + (2a + 6b)= 7a + 9b Answer: = 7a + 9b B) Let’s work a few of these (FOIL) 1) (x+2) (x+8) = x 10 Answer: x10 2.) (x+5) (x-7) = x + 11 Answer: x + 11 3.)
  82. math

    My homework tells me to divide the answer ,add the answer, and find the mixed fraction in the answer, but they don't tell me where I get the answer . What do I do? Surely there is more info. If not, you can't do it.
  83. physics/ conversions

    Please check these problems. 1. 92 X 10^3 km ---> dm My answer: 9.2 X 10^8 dm 2. 5.52 X 10^8 g ---> kg My answer: 5.52 X 10^11 kg 3. 8.66 X 10^-9 m ---> mm My answer: 8.66 X 10^-12 mm 4. 1 um ---> m My answer: 1 X 10^-6 m Thanks. 1 and 4 are
  84. maths, algebra

    State the degree of each of the following: a)3 b)x^0 My answer for a) was: 1 My answer for b) was: 1 BUT at the back of the book, the answer for a) was 0. The answer for b) was also 0. I just don't understand why I'm wrong.
  85. Algebra(check pt 3)

    1)The dimensions of ST. S[7/12 -1/9] [-1/3 1/9] T[4 -5 2] [8 -1 3] answer=2x3 2)The pair of matrices that are inverses. P[3 1] Q[4 4] R[0 -1/4] [-4 0] [12 21] [1 3/4] S[7/12 -1/9] T[4 -5 2] U[-9 6 4] [-1/3 1/9] [8 -1 3] [-5 -2 3] V[3 1] [0 2] [-4 5]
  86. Algebra (check answers)

    Could you please check my answers we are using substitution to solve each system of equations. And at the end of every solution you are supposed to have an answer as a coordinate. 1. x=2y x+y=3 Answer (1,2) 2. 2y=3 x-y=10 Answer: (10,10) 3. y=x+7 x+2y= -21
  87. English

    Choose 1/ ashraf(willbe, is) 20 next week. Answer: will be 2/ i (will go, am going) to paris tomorrow as every thing is ready. Answer: will go 3/ he (is buying, is going to buy) this car next month as he planned. Answer: is going to buy 4/ i think he (
  88. Algebra

    Hi! I just want you to check if my answers are correct. Factor the expressions: 1. 15a^2(b-2)^2 + 20a^3(b-2)^3 = my answer is 5a^2(b-2)^2 [3 + 4a(b-2)] 2. 18p^2q^3 (r-6)+ 24(r-6) = my answer is 6(r-6)[3p^2q^3 + 4] 3. 24(x-y)^2 + 48(y-x) - 72(x-y)^3 = my
  89. Algebra 1 (Reiny)

    1Simplify the quotient (6.4 x 10^9) / (1.6 x 10^-3). Write the answer in scientific notation. My answer: 4 x 10^6? Simplify. 2. a^16/a^4 My answer: a^12? 3. (4y^6/x^3)^2 My answer: b^15/8?
  90. Algebra

    I need to test the integral bounds for the roots. 6x^3-7x^2+7x+9=0 I used synthetic division to find my answer. 1 6 -7 7 9 6 -1 6 6 -1 6 15 0 6 -7 7 9 0 0 0 6 -7 7 9 -1 6 -7 7 9 -6 13 20 6 -13 20 29 2 6 -7 7 9 12 10 34 6 5 17 43 my answer: -1<x<1 I
  91. math

    This is for Ms. Sue ! 0.002,1/4,0.20,1/5 my answer 1/5 and 0.20 7/20,6/20,3.5,0.35 my answer 3.5 0.008,0.08,2/25,1/12 my answer 0.08 14%,1/8 , 0.065, 0.03 0.065, 0.03,1/8 , 14% 0.03, 0.065, 1/8 , 14%, my answer C 0.03, 0.065, 14%, 1/8 7/14,2/5 , 32%, 0.25
  92. math

    would someone check these please 1. find the square root of 25 answer 5 2. find the median of the following set of numbers 33,72,23,27,77,68,85 answer 68 3. find the mean of the following numbers 13, 15,18,18,18,19,22,26,28,33 answer 21 4. find the mode
  93. Troy

    Can someone check my answers for the following problems. Simplify. Assume that no denominator equals 0. 1)(7x^2+3x-9)-(-x^2+8x-3) answer: 6x^2-5x-6 2) 5x^3(7x)^2 answer: 245x^5 3) (2x-3)^2 answer: 4x^2-9 4) Use synthetic division to find
  94. Algebra(Check Please?)9nth Grade

    3.) 3x + y = -8 My answer: Y=-8 + -3x 4.)2x - y = 11 My Answer: y=2x + -11 5.) 4x + -8y = 24 My answer: y = 32x + -192 6.) 15x + 10 = -14 - 9x My answer: NEED HELP WITH THIS ONE.
  95. French

    Could you please check these thanks. Directions: Use with only the d form(de la, de l' des, or du) Au marché, Jean-Marc achète (1)------- pain, (2)------- jambon, (3) ------- fromage, (4)-------- fraises et (5)------- crème. Il va préparer (6)------
  96. Algebra 2/Math

    Can you check these thanks. Solve the system by substitution or elimination. 2x+y=1 3x-y=14 Answer: (3,5) x-3y= -12 2x + 11y= -7 Answer: (39,17) 4x+2y=8 12x+6y=24 Answer: no solution 4x-2y=5 2x-y= -1 Answer: no solution 4a+3b =6 8a-b= -9 Answer: no
  97. Writing help!

    1.In the bitter cold, (he, him) and Dad struggled to save the orange crop. My answer:he 2. (Her and me, She and I) have joined the Shutter and Lens. My answer:she and I 3. Phil showed Danny and (I, me) his butterfly collection. My answer:me 4. Bert warned
  98. math.chem

    Give the answer to the following calculation with the correct number of significant digits. Report your answer in scientific notation. (6.17 x 10-1 + 4.9 x 10-2) x (3.95 x 10-2 + 6.454 x 10-3) i know the answer is 0.0306, but how many sigfigs should the
  99. French

    Please check these: I don't know how to do some of the accents sorry:( Directions: Fill in the correct form of au, à la, à l', or aux 1. Elle prête la chaise ------ voisin. Answer: au 2. Ils sont ------ église. Answer: à l' 3. E(with an
  100. Physics - bobpursely

    State the number of significant figures. 1) 809 Answer : 3 2) 0.0060 Answer : 5? 3) 0.00000095 Answer : 9? 4) 5.60 Answer : 3 5) 5.743 Answer : 4 6) 0.010 Answer : 4? Physics Help - bobpursley, Sunday, September 11, 2011 at 4:59pm 2, 3, 6 are wrong: Zeroes