Ask questions and get helpful responses.

Which of the following is not an example of plagiarism? Cheating•• Stealing Copying without providing sources Quoting with source Correct me

4,242 results
  1. Education technology

    Which of the following is not an example of plagiarism? Cheating•• Stealing Copying without providing sources Quoting with source Correct me
  2. English

    I have a few more doubts about a few sentences. Thank you. 1) He denied robbing (instead of stealing?) the money. 2) I couldn't do anything but copying the Maths test (instead of "cheating during/in the Maths test). 3) On walking in front of her room
  3. writing

    Which situations is not considered plagiarism? C a)turning in someone else's work as your own (including buying, stealing, borrowing, or hiring someone to write your paper) b)copying words or ideas from someone else without giving credit c)putting a quote
  4. Arithmetic progression

    In a class test some of the answers obtained by Neha in mathematics and science is 28 had she got 3 more in maths is 4 marks class in Science the product of marks in obtained in 2 subjects would have been 180. find the marks obtained is 2 subjects
  5. Is this cheating?

    Hi so Friday, my friend wasn't quite understanding the assignment and nobody was allowed to talk in the classroom. So, she just asked to see my notebook to look if she was doing it right. The teacher walks over, automatically assumes she was
  6. help please:-)

    plagiarism is often times described as: A. An honest mistake B. literary threft C. cheating D. both B & C i got C.Is it right? What do you think?
  7. composition II

    • What role should outside sources play in our writing? How much of an essay you write should be your original work and how much should be from a source? How can having too much material from other sources possibly lead to plagiarism?
  8. help please :)

    Which of the following is considered plagiarism? A. copying someone eles's work. B. using a statistic and forgetting to give credit to the source. C. Buying a pre-written essay from the internet and using it as your own. D. All of the above. I got D am I
  9. academic honesty (answers included)

    What do you think of when you hear the term academic honesty? How does knowing the difference among original ideas, common knowledge, and plagiarism help you stay honest when you write an academic paper? What are some of the consequences of not being
  10. Writing

    Please correct,give feedback,and grade. ACT Prompt Most schools have established honor codes or other rules to prevent students from cheating on exams and other school assignments. Many students admit to cheating, arguing that the practice has become so
  11. English

    Can someone read over this paper and tell if it's okay? Plagiarism Assignment This is an interesting and serious topic. For this lesson I want you to write a 3-4 paragraphs about what you have found out about plagiarism: Search the Internet and find out
  12. list some harmful effects of plagiarism.

    please ineed answer for this question by his or her own word list some harmful effects of plagiarism. In other words, explain what is morally wrong with plagiarism. How does plagiarism harm the perpetrator? thank you
  13. ELA plz halp

    If you paraphrase from a source without providing a citation this is known as______. A: copying B: plagiarizing C: evaluating D: summarizing
  14. Help

    Is the Grammarly plagiarism checker reliable? I put one of my short answers in there a while ago and it said that there was significant plagiarism. Now, about one-two weeks later, I put in the same paragraph and it is saying that there is no plagiarism. I
  15. connections academy

    So this isn't a questions about any subject really. I'm just here to ask, is this website ok to use or is it cheating? If it is cheating then why is it created . I also saw a couple of teachers so I doubt its cheating but I just want to make sure so I
  16. English

    1.Which of the following should be included in your research presentation? Select all that apply (2 answers) A.a broad topic B.details and examples from a variety of sources C.a works cited list D.data from an atlas E.an outline 2.which of the following is
  17. Language Arts

    1.Which of the following should be included in your research presentation? Select all that apply (2 answers) A.a broad topic B.details and examples from a variety of sources C.a works cited list D.data from an atlas E.an outline 2.which of the following is
  18. public speaking

    2. “To persuade my classmates that cheating in an exam is just as wrong as plagiarism” is a: A. question of fact. B. question of policy. C. question of value. D. question of guessing.
  19. Language arts

    1.Which of the following should be included in your research presentation? Select all that apply (2 answers) ***A.a broad topic **B.details and examples from a variety of sources C.a works cited list D.data from an atlas E.an outline 2.which of the
  20. Language Arts

    Hi! I just need someone to check my work please! :) Thanks! 1. Which of these is the defining characteristic of a comparison-and-contrast essay? A. Clear thesis statement. B. Organizational structure. C. Reliable sources. D. Similarities and differences
  21. la

    which of the following is considered plagiarism A. adding footnotes B.presenting your own opinion C.including a works cited page D.directly quoting without providing the source
  22. FOR ANYONE WHO THINKS ITS BAD TO "CHEAT"

    For anyone who feels the need to say that people who use this website for cheating. Your right we are cheating. But we all have our own reasons. It may seem bad to you but what if it feels right to us? Some people just don't understand. Are you seriously
  23. English

    I know I'm asking a lot of questions about plagiarism but I'm nervous lol. If I diagram two sentences and they don't look the same I might be free from plagiarism right? Like the two sentences I asked about earlier. From the source Parents often want to
  24. Psychology

    Jan is continuously late for school and has been stealing from others lockers and purses. How would each of these perspectives explain her behavior? Biological: Evolutionary: Humanistic: Jan could feel that she can't make her own choices, and can't control
  25. Connections Academy

    So I'm not sure if this website is considered "cheating". I used it a couple of times and I know that Connections Academy knows I'm using this since one of the teachers said that they know what I do and how quickly I finish tests. I'm worried if this is
  26. English

    What would make an idea to easy dismiss? A. providing too vague and few details. B. Using relevant sources. C. Providing too much evidence. D. Being a bad idea.
  27. SS

    I am one of your teachers. Please know that if you are using this site or others for your answers in my class, I will be calling home and we will talk together with your family about consequences of cheating. Yes, we do know you are cheating. However, you
  28. English I

    Define plagiarism. What can you do to avoid plagiarism?
  29. English

    Accidental or unintentional plagiarism occurs when direct quotations aren’t identified or incorrectly paraphrased sources are included in research-based writing. True False I say True
  30. English

    Posted by rfvv on Wednesday, July 11, 2012 at 12:16am. 1. Many artists in Degas' time thought that they could be better writers by copying famous paintings. 2. Many artists in Degas' days thought that they could be better writers by copying famous
  31. Finding and evaluating sources

    1.When should you begin choosing appropriate sources for your topic? as soon as you get the assignment after the rough draft is due as soon as you have a good working thesis statement after you decide how long your essay will be Question 2 What qualities
  32. Important for Cheaters

    Announcement: [Forwarded Webmail] As we grow our school, we will have growth opportunities that we all will all learn from. It has been brought up that there is a concern about students not doing their own work. I want to make sure that each student, and
  33. character education

    Which of the following school issues is a moral issue? plagiarism or cheating on exams not doing required work the certification of teachers A? Why are laws created? to sanction desired behavior to define the highest standard of morality expected by a
  34. To Rose -- Journal

    First -- although I didn't find your sources online, I'm sure you plagiarized most of your journal entry. Plagiarism on a college paper usually earns the student a failing grade in the class, and perhaps expulsion from the university. Please go back and
  35. Computers (Internet)

    Is this considered plagiarism? Original passage: A letter of thanks is a courteous acknowledgment of a gift or of something that was done for you. Another passage: A thank you note is a polite acknowledgment of a present or something nice someone did for
  36. human services administrator

    can anyone give me some ideas on some methods to determine what aspects of work should be monitored and rewarded. I have a few i just am asking to see how many different things i can come up with. This is a big essay and i need more to write about so
  37. com/156

    I am very nervous about plagiarism and citing sources. If the instructor tells us to review the information provided in chapter twelve and explain the steps of writing, do I have to put the textbook as a reference if I read all of the information and wrote
  38. English assignment

    I'm trying to introduce dishonesty around the world in my first sentence of this paragraph. Around the world, there are many cases of dishonesty being committed in the form of lying, cheating and stealing. Is this sentence correct? Is it a good sentence to
  39. English

    I saw my friend Sherry cheating on a test. I think cheating on a test is not good. Should I let the teacher know about it? (What is the meaning of the last sentence containing 'let'? Would you like to paraphrase it? Can we use 'make' or 'have' instead of
  40. Math

    Enter your answer and show all the steps you use to solve this problem in the space provided. 6×5+3×8 What do I do?? I need answer by end of day IF ANYBODY SAYS ANYTHING ABOUT NOT CHEATING THEN YOUR STUPID FOR GOING TO A CHEATING WEBSITE.
  41. Jiskha

    The other day I was on this site and my sister saw me. She told me to never go on this site, and she was accused of cheating off of it before. I told her that cheating is prohibited on Jiskha(and that Jiskha doesn't give answers, it just helps), but she
  42. english

    Read the faculty’s rubric comments and the Turnitin® report provided in Appendix D. Write one paragraph of at least 200-words explaining what the student could have done differently to avoid the plagiarism concerns raised by the faculty member. How
  43. English

    Thank you for your help but I have one more question about those sentences. On the plagiarism website, it says it’s plagiarism if it has the same sentence structure. In some residents must relocate for a position and the pediatrician may have to move to
  44. Math

    Machine A was able to finish copying a set of document in 36 minutes. Machine B was brought in to work together with machine A to finish copying the document in 20 minutes. How long would it take machine B to finish copying the document by itself
  45. Language Arts

    In The Riddle of the Rosetta Stone: Clues to the Puzzle, how does the author best support his claim that Thomas Young was someone who "laid a solid groundwork for others”? A. by providing details about how others reacted to Young’s accomplishments B.
  46. English

    1. which of the following is an example of accidental plagiarism? A. Submitting a paper that was written by a friend. B. copying information from a source and identifying it as your own C. Summarizing information without including a source credit D.
  47. Solving Equations Unit Test, Connexus 8th grade

    Here are the answers for the Unit Test! Please just use these to check your answers instead of copying them :) C@n’t K33p G0!ng — Today at 10:56 AM 1: c 2: b 3: d 4: d 5: a 6: b 7: d 8: b 9: c 10: a 11: b 12: a 13: c 14: d 15: a 16: d 17: a 18: b 19: a
  48. English

    Could you please check these sentences? Thank you. 1) "It's a pity you didn't read that book," he said. He regretted that I hadn't read that book. (Is it the only possible form?) 2) Try eating less. Try to eat less. (Are both possible?) 3) He was seen
  49. english

    This is the question? To make supporting points it is important that one finds relevant, accurate, and reliable sources. What should you consider when looking for helpful sources? What are some red flags that indicate you should avoid a particular source?
  50. English

    1. He admitted cheating on the test. 2. He admitted that he cheated on the test. 3. He admitted that he had cheated on the test. cf. He admitted having cheated on the test. (Does #1 mean #2 or #3?) 4. He admits cheating on the test. 5. He admits that he
  51. English

    Instructions: Read the sentence. Select the correct answer. My answered are with capital letter Robin Hood …… stealing from the rich when the poor … help to survive. 1. HAD STARTED, NEEDED 2. had started , had needed 3. was starting, needed 4. had
  52. For Cheaters

    If you are going to cheat, at least be smart about it. If you do it on a quick check, it's not necessarily cheating, you're learning the answers. However, if you use it on a test or a quiz, you are cheating because you should know the answer by now. If you
  53. English

    1. “To persuade my audience that drinking and driving laws should be stricter” aims for: A. passive agreement with a policy. B. active agreement with a policy. C. personal action to support a policy. D. personal agreement to support a policy. is it C
  54. English

    Read the two fictional conflicts below. Using complete sentences, explain how the differences in setting might affect the protagonist. Story A: A boy gets caught stealing an apple in a crowded high school lunchroom. Story B: A boy gets caught stealing an
  55. presentation essential

    dentify and evaluate the three specific credible sources of information on that topic based on the information on evaluating sources in your textbook on pages 179 – 181. Identify and discuss the criteria that were used to evaluate those three sources and
  56. Math

    I promise I'm not cheating! I just need to know if these are correct. If it is cheating I didn't know. The rest I will figure out and do myself once I understand better. 1. 2 2/5 + 1/15 = 2 12/15 + 1/15 = 2 13/15 Is that correct? 2. 9 ½ - 5 7/12 = 9 6/12
  57. science

    Problem How could renewable energy sources be used to power a car? Devise a Plan 1. Consider what you learned about renewable energy sources. Use what you learned to design a car that operates entirely on renewable energy sources. 2. Think about the
  58. English

    1. Many artists in Degas' time thought that they could be better writers by copying famous paintings. 2. Many artists in Degas' days thought that they could be better writers by copying famous paintings. 3. Many artists in Degas' times thought that they
  59. english

    wat is moral imperfection? in your own words You need to do it in your own words. Moral imperfection is not immorality, but can lead to it. Lying is a moral imperfection, as is stealing, or cheating. Note to Michelle: When talking to your friends, using
  60. Language Arts

    Why is it important to use more than one source when you research? (1 point) Having more sources means that your writing is more dependable Using multiple sources allows you to discuss more than one topic. Having more sources makes your writing more
  61. English

    20. Which of the following is not an objective of synthesizing sources? A. Combining opinions and general statements B. Exploring different points of view C. Reviewing key ideas on a topic D. Understanding the topic in depth 19. Which type of Internet
  62. healthcare

    Identify and discuss at least 2 specific sources of health care statistics. These sources can be examples of either primary or secondary data sources.
  63. ELA

    What should you do before you put information into your own words for a project?(1 point) interpret your sources gather your sources present to your audience examine your sources
  64. Language Arts

    What is an informational text?(1 point) text providing information with an opinion text providing information without opinions text providing reasons to support a claim text providing information with a claim
  65. English 12 - Euphemism

    Hello! It didn't help to say that I am an exchange student and it is hard to do for me. No excuse! You have to do it though. Can anybody help me to find euphemism for these phrases? 1. lying on a resume 2. cheating on a test 3. committing adultery 4.
  66. ENG COMP

    List the sources you have found that you believe will be most helpful to you in preparing your final research paper. Identify the types of sources you believe will be most useful and where you intend to search for these sources.
  67. Public Speaking(actually check please)

    “To persuade my audience that drinking and driving laws should be stricter” aims for: A. passive agreement with a policy. B. active agreement with a policy. C. personal action to support a policy. D. personal agreement to support a policy.**** “To
  68. Public Speaking(check)

    “To persuade my audience that drinking and driving laws should be stricter” aims for: A. passive agreement with a policy. B. active agreement with a policy. C. personal action to support a policy. D. personal agreement to support a policy.**** “To
  69. Business

    What is the difference between production and productivity? Give a real world example of both as they apply to you. Make sure that you support your answers with research from the text book or other sources. Provide substantive responses to at least two
  70. economic

    what is south african government providing for whom ? what are the cost and consequences of providing the subsidies and welfare?
  71. Ela connexus Lesson 6: Evaluating Claims

    What is an informational text?(1 point) text providing reasons to support a claim text providing information with an opinion text providing information without opinions text providing information with a claim What critical skills do you use to identify a
  72. MATH

    At PrintAll copying, a new copying machine can produce five more than twice the number of copies per hour of the old copy machine. If the new machine produces 205 copies per hour, how many copies can he old machine produce?
  73. science

    hello i need help Problem How could renewable energy sources be used in a house? Devise a Plan 1. Consider what you learned about renewable energy sources. Use what you learned to design a house that operates entirely on renewable energy sources. Focus on
  74. Science

    Problem How could renewable energy sources be used in a house? Devise a Plan 1. Consider what you learned about renewable energy sources. Use what you learned to design a house that operates entirely on renewable energy sources. Focus on three major needs:
  75. Classroom management techniques

    3. What does the word “with-it-ness” mean? A. Providing activities that challenge students. B. Doing two things at the same time. C. Knowing what’s going on in all parts of the classroom. D. Providing smooth transitions between lessons.
  76. Law

    What are three areas in which the private sector is extensively involved in correctional services? A. Providing food, medical care, and counseling B. Providing medical care, security, and funding C. Providing food, medical care, and training to facilities
  77. Com 150

    Provide three credible sources from the internet for your expository essay and cite the sources in APA format. I have the three credible sources but not exactly sure how to "cite the sources in APA format." The topic is Suicide and the three subtopics are
  78. English

    I need help with finding sources for my research paper. My teacher said: All of your sources should be from reputable scholarly sources, from journal articles you access via the library's online databases or from books that you access in the library.
  79. English

    I need help with finding sources for my research paper. My teacher said: All of your sources should be from reputable scholarly sources, from journal articles you access via the library's online databases or from books that you access in the library.
  80. human life

    The text, Psychology and the Challenges of Life discusses several sources of stress. What sources of stress did the text identify in which you were previously unaware? Has your reading helped you identify any new sources of stress? If so, how might you
  81. Social Studies

    I have to write a poem about life in Carribien South America today. But the problem is I can't find any good sources and credible sources, and even if I did have some I don't know how to start writing a poem. Could you give me some sources for it, and an
  82. psy

    Logical inquiry: Find two reliable sources that provide a balanced view of internal versus external locus of control. Reference these sources in your response. Ms. Sue could you help me find those sources. thanks.
  83. ElA

    What is an informational text?(1 point) text providing information with a claim*** text providing reasons to support a claim text providing information with an opinion text providing information without opinions What critical skills do you use to identify
  84. english

    Argue for or against which source (Traditional Library Sources versus Web-based Research Sources) would be better to prepare for a debate on changing the state’s laws on smoking in public buildings. Identify the advantages, types of sources, etc., and
  85. Economics

    The South African government is not providing enough welfare of subsidies to the poor and underpriviledged. -What are welfare payments or consumer subsidies? -What is the South African govornment providing and to whom? -What are the costs and consequences
  86. HCA 210 Introduction to Health Care

    What is the definition of mental illness? Can mental illness be as clearly defined as a physical illness such as diabetes? Can mental illness be cured? o Has the concept of deinstitutionalization been effective in providing needed services to the mentally
  87. HCA 210 Introduction to Health Care

    What is the definition of mental illness? Can mental illness be as clearly defined as a physical illness such as diabetes? Can mental illness be cured? o Has the concept of deinstitutionalization been effective in providing needed services to the mentally
  88. Grammar

    Today, it is common to open the newspaper and see that a famous musician is being sued for stealing music from another famous musician. Sometimes, the issue is that a very small section of a song sounds like a song that had been written before. Sometimes,
  89. literature

    plz to anyone who has finished the lit book with 7 tests answer back need help. with exms like pair of silk stockings, pauls case,goodman brown, call of the wild PLZZZZZZZ help me it has been 15yrs
  90. com220

    the readings for the week listed five questions that can be used to advantage in seeking to evaliate the reliability of online sources. 1.what is the purpose and affiliation of the organization or author related to the article? 2.what are the author's
  91. Information Literacy

    Please check my answer thank you. 1. Mary is documenting her sources. Which step of the research process is she on ? A. Step 3: Evaluating your sources B Step 5: Cite your sources X C. Step 4: Organize your information D. Step 2: Find and Retrive Materials
  92. Critical Reading- Ms.Sue

    Hello Again, I came across another questions I have... One way a critical reader can synthesize ideas on related issues from varies sources is to A.) analyze the sources for objectivity? B.) select the most popular writers in these sources? Or C.) decide
  93. English/ Help

    Choose the sentence that does not include a usage error. A) In his article, the author implies that plagiarism is more prevalent among today’s generation of college students than it was among previous generations. B) In his article, the author infers
  94. Computer Lit

    Does this look good? It's about Piracy and my position. Computer Piracy What is piracy? Are there pirates running around on the Internet? Piracy is theft, you’re stealing copyrighted work. You’re not stealing if you buy a book, a song on iTunes, or a
  95. Heath Care Introduction

    # What is the definition of mental illness? Can mental illness be as clearly defined as a physical illness such as diabetes? Can mental illness be cured? # Has the concept of deinstitutionalization been effective in providing needed services to the
  96. eco 205

    This is the assignment I chose Casino's Find at least two sources to help you answer the following questions about the industry you chose. o For what purpose were these sources created? o Who is the intended audience for these sources? What factors helped
  97. English & Composition HELPPP

    I need help finding 6 sources 2 sources: neutral sources pertaining to the background information of the confederate flag and about the controversy 2 sources: about how the confederate flag is a symbol of History 2 sources: about how the confederate flag
  98. Law

    Write a paragraph on the sources of law in which you have to address the following aspects: The kinds of sources of law; examples of sources that belong to each kind; the differences between the kinds of sources of law; the source of law which you have to
  99. Law

    Stealing is an offence punishable by the State. Required: i. Explain briefly the meaning of stealing. ii. Onyi collected the sum of N40,000 from Ade for the purpose of assisting him to obtain a UK scholarship to study law abroad. Onyi expended the money on
  100. English Language Arts

    I have 2 questions about gerunds. The first question I'm pretty sure I know the answer but I need the most help with the second: 1.Which word or words from the following sentence is used as a gerund: "By stealing a summerstick, Gluskabe was able to defeat

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20