1. PRE CALC

    Use matrices to solve the system. (If the system has infinitely many solutions, express your answer in terms of c, where x = x(c), y = y(c), and z = c. If the system has no solution, enter NONE for each answer.) 5x+2y-z=2 x-2y+2z= -1 3y+z= -17 ive done
  2. Algebra 2 Helpp :(

    QUESTIONS (vvv) (1) Solve the system by subsitution 2x + y = -11 3 - 4y = 11 (2) Solve the system by elimination 2x + 6 = -12 5x - 5y = 10 (3) What is the solution of the following system? -3x - 2y = -12 9x + 6y = -9 (4) What is the solution of the
  3. math

    Solve the system 6x+4y = 12 9x+6y = 18 If the system has infinitely many solutions, express your answer in the form x=x and y as a function of x x=? y=?
  4. College Algebra

    Solve using substitution.If the system has infinitely many solutions, express your answer in terms of k. If the system is inconsistent, enter INCONSISTENT. Here is my work: y=5x-5 5x-y=5 5x-(5x-5)=5 5x-5x+5=5 5=5 y=5x-5 k=5x-5 5x=k+5 x=1/5k+1 x,y = (k/5+1,
  5. Math

    1. How many solutions does the system of equations have 3x=-12y+15 and x+4y=5 a. one b. two c. infinitely many*** d. none 2. How many solutions does the system of equations have y=6x+2 and 3y-18x=12 a. one b. two c. infinitely many d. none*** 3. How many
  6. MAT222

    -x+2y=-2 x-2y=2 the system has no solution the system has a unique solution: the system has infinitely many solutions. they must satisfy the following equation: y= the answer is the system has infinitely many solutions. i just don't understand how to get
  7. algebra 2

    Classify the system , and determine the number of solutions. This system is inconsistent. It has infinitely many solutions. This system is consistent. It has infinitely many solutions. This system is inconsistent. It has no solutions. This system is
  8. calculus

    Solve the system by the method of your choice. Identify systems with no solutions and systems with infinitely many solutions, using set notation to express their solutions: x + y = 3 -2 + y = -3 (0 ,-5) (0 , 0) (-2 ,-1) (-2,-3)
  9. calculus

    Solve the system by the method of your choice. Identify systems with no solutions and systems with infinitely many solutions, using set notation to express their solutions: (0 ,-5) (0 , 0) (-2 ,-1) (-2,-3)
  10. Algerbra II

    Classify the system , and determine the number of solutions. The system is consistent and dependent and has infinitely many solutions. The system is inconsistent and independent and has no solutions. The system is inconsistent and dependent and has no
  11. Algebra

    Suppose a linear system of equations has 2012 equations and 2013 unknowns. Answer the following questions:  Can the system be inconsistent?  Can the system have a unique solution?  Can the system have infinitely many solutions?
  12. math

    The equations x+ ky + 2z =0 x + (2k-1)y + 3z =0 x + ky + (k+3)z = 2k-1 Find the values of k such that a) the system has a unique solution b) the system has no solutions c) the system has infinitely many solutions THANKS
  13. Maths

    The equations x+ ky + 2z =0 x + (2k-1)y + 3z =0 x + ky + (k+3)z = 2k-1 Find the values of k such that a) the system has a unique solution b) the system has no solutions c) the system has infinitely many solutions Thanks
  14. MAT222

    -x+4y=4 x-4y=-4 the system has no solution the system has a unique solution: the system has infinitely many solutions they must satisfy the following equation: y=0 the answer is the system has many solutions i just don't know the answer to the equation y=?
  15. math

    3x+2y = 0 x-2y = 0 If the system has infinitely many solutions, express your answer in the form x=x and y as a function of x Your answer is x=? y=?
  16. Math

    Determine which system below will produce infinitely many solutions. A.-6x+3y=18 4x-3y=6 B.2x+4y=24 6x+12y=36 C.3x-y=14 -9x+3y=-42 D.5x+2y=13 -x+4y=-6 Solve the system of equations. x + 3y = −1 2x + 2y = 6 A.(-4,1) B.(2,-1) C.(4,-1) D.(5,-2) I think
  17. Math

    1.How many solutions does the system of equations have? y=6x+2 y=6x+4 a. one b. two c. infinite d. none 2. How many solutions does the system of equations have? y=1/2x-3 x-2y=6 a. one b. two c. infinitely many d. none 3. How many solutions does the system
  18. Math

    1. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 9x+8y=15 9x+8y=30 a. one solution b. infinitely many solutions*** c. no solution 2. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution.
  19. Algerbra

    Q1. Solve the system of equationd by addition method. -2x+y=6 -3x-4y=20 Select the correct choice below and, if necessary, fill in the answer box to comlete your choice a)The solution is__(simplify your answer. type an ordere pair) b) Infinitely many
  20. Algebra

    Classify each system. Give the number of solutions. y=3(x-1) -y+3x=3 My answer : 0=0 Infinitely many(consistent and dependent system) y-2x=5 X=y-3 My answer: 0=2 No solution(inconsistent system) Please My answers are true or false, if my answers are false
  21. math

    i don't understand what to do.if someone can tell me what to do i can try to get the answer. solve each system by graphing.identify systems with no solutions and systems with infinitely many solutions, using set notation
  22. Algebra 1

    solve each system using elimination. 1.) 6x - 3y =15 7x + 14y =10 Tell whether the system has one solution, infinitely many solutions, or no solution. 1.) 9x +8y =15 9x +8y =30 2.) 5x - 3y =10 10x + 6y = 20
  23. Algebra

    5) How many solutions does the system of equations have?x-4y=12 and 5x-20y=60 A.one B.two C.infinitely many D.none 6) How many solutions does the system of equations have? y-6x=-3 and 4y-24x=-16 A.one B.two C.infinitely many D.none
  24. Linear Algebra

    I need help please!! How many solutions does the system of equations have? 2x=-10y+6 and x+5y=3 a. one b. two c. infinitely many d. none y=4x+3 and y=4x+4 a. one b. two c. infinitely many d. none x-4y=12 and y=1/4x-3 a. one b. two c. infinitely many d.
  25. Algbra

    How many solutions does the system of equations have? -2x=-10y+6; x+5y=3 1 2 infinitely many none y=4x+3; 2y-8x=3 1 2 infinitely many none y-7x=-14; 7y-49x=-2 1 2 infinitely many none
  26. college Algebra

    Write the system as a matrix and solve it by Gauss-Jordan elimination. (If the system is inconsistent, enter INCONSISTENT. If the system has infinitely many solutions, show a general solution in terms of x, y, or z.) x + 2y − z = 5 2x − y + z =
  27. Algebra

    Checking a few answers to some algebra problems: 1.Find the slope of the line that passes through the points (-4,1) and (3,5). I got m = 5-1 / 3-(4) Answer is m = 4/7 2.Find the equation, in slope-intercept form, of the line that passes through the points
  28. math

    two systems of equations are giving below for each system choosethe best description of its solution if applicable give solution x+4y=8 -x-4y= -8 choose which one this problem fit in 1)the system has no solution 2) the system has a unique solution (x,y)=
  29. math

    Solve the following system of linear equations by graphing. (If the system has no solution, enter NONE for each answer. If the system is dependent, enter INFINITELY MANY for each answer.) 7x+2y=0 2x-7y=0 x = y =
  30. help with math!!!!

    Solve each system using substitution. Tell whether the system has one solution, infinitely many solutions, or no solution. 13. -x + y = -13 3x - 1 = 19 15. 1/3y= 7/3 x + 5/3 x - 3y = 5 17. 3x + y = -13 -2x + 5y = -54
  31. Algebra 1

    Solve each system using substitution. tell whether the system has one solution, infinitely many solutions, or no Solution. 1.) y=2x -1 2x +2y= 22
  32. math-please check my answer!!

    5x-7y=-14 7y-5x=14 what is the solution of the system of equations? ANSWER IS B??? A) A point B)Infinitely many solutions C) no solution Is the system consistent ot inconsistent? ANSWER IS CONSISTENT Is the system dependent or independent? ANSWER IS
  33. Algebra

    I'm asked to solve the following system using elimination and say how many solutions there are: 4x - 7y = 15 -8x + 14y = -30 The answer says that there are infinitely many solutions, but I am getting 8x - 14y = 30 and -8x + 14y = -30. I think they both
  34. Algebra

    How many solutions does this system of equations have? y = 4x + 3 and 2y - 8x = 3 One, two, infinitely many, or no solutions? My answer is no solutions.
  35. Pre-calculus

    Solve the system of linear equations and check any solutions algebraically. (If there is no solution, enter NO SOLUTION. If the system is dependent, express x, y, and z in terms of the parameter a.) x-3y+2z=21 5x-13y+12z=81 I have an answer but i'm not
  36. Pre calc

    solve the system by the method of your choice.identify systems with no solution and systems with infinitely many solutions using set notation to express their solution sets. 4x-3y=6 -12x+9y=-24
  37. pre - CALCULUS

    Solve the system by the method of your choice. Identify systems with no solution and systems with infinitely many solutions, using set notation to express their solution sets. x + y = -8 x - y = 14 A. {( 3, -11)} B. {( 3, 11)} C. {(x, y) | x + y = -8} D.
  38. College Algebra

    Solve the system of equations using matrices. If system has no solution say its inconsistent. 6x + y = 5 3x - y + z - w = 8 z + w = 2 Solve the system of equations using Cramers Rule if applicable. 4x + 2y = 8/5 5x - 5y = 5
  39. Algebra

    True or false. 1. The system (2x - y = 3) and (x + 3y = 5) is consistent and independent. 2. There are infinitely many solutions to the system (2x - y = 3 and y = 2x + 5).
  40. Math

    ax+by=16 3x+2y=64 In the system of equations above, a and b are constants. If the system has infinitely many solutions, what is the value of ab?
  41. math

    2x-3y=24 x+6y=18 substitution to solve system of equation. no sulution of infinitely many solutions
  42. Discrete Math

    I am really stuck on these problems. I've worked a lot of them but I can't get these. Sometimes I think I know the answer but I can't show how I got it. 1.) Solve each matrix equation for X. 2X + 5A = B 2.) Find the following matrices: a. AB b. BA A= 2 4 3
  43. algebra

    5x=7+4y 20x-16y=28 how many solutions are there for the system of equations? Infinitely many solutions No solution. two solutions or three solutions?
  44. Algebra Help

    1. Verify that (-4, 12) is the solution to the system. Show work to justify your answer 2x+y=5 -5x-2y=-6 2. Solve the system by graphing. State the solution. x + y =2 2y – x = 10 3. Solve the system by substitution. State whether the system has one
  45. Intermediate Algebra

    Solve the system of equations by graphing. Then classify the system. y=-x-13 5x-4y=-20 What is the solution of the system? a)The solution is___? b)There are infinitely many solutions c)There is no solution Is the system consistent or inconsistent?
  46. Intermediate Algebra

    Solve the system of equations by graphing. Then classify the system. f(x)=x+1 g(x)=-8x+10 What is the solution of the system? a)The solution is___? b)There are infinitely many solutions c)There is no solution Is the system consistent or inconsistent?
  47. Algebra 1 check answers

    If you were solving a system of equations and you came to a statement like 1 = 3, what do you know about the solution to the system? The solution is (1, 3). The solution is x = 1 and y = 3. There is no solution. There are infinitely many solutions. I think
  48. algebra

    Solve the system of equations using the addition (elimination) method. If the answer is a unique solution, present it as an ordered pair: (x, y). If not, specify whether the answer is "no solution" or "infinitely many solutions" and state how you arrived
  49. MATH HELP

    Solve the following system of equations: x − 2y = 6 2x − 4y = 10 Infinitely many solutions No solutions (0, 0) (6, 10) is it A
  50. Algebra II

    1. solve this system using matrices: 3.7x-2.3+4.2z=8 2.6+4.6y-3.9z=10 8x+2z=20 2. Write this system as a matrix equation: -2x+y=8 7x-3y=10
  51. Matrices

    Solve the system using matrices. Show all the row operations that you use. 3x-9y=30 2x+5y= -2
  52. Math

    Solve the system of equations using the addition (elimination) method. If the answer is a unique solution, present it as an ordered pair: (x, y). If not, specify whether the answer is "no solution" or "infinitely many solutions" and state how you arrived
  53. college algebra

    Solve the system of linear equations and check any solutions algebraically. (If there is no solution, enter NO SOLUTION. If the system is dependent, express x, y, and z in terms of the parameter a.) x +2z=5 3x-y-z=12 6x-y-5z=27
  54. Algebra

    Solve the system of linear equations and check any solutions algebraically. (If there is no solution, enter NO SOLUTION. If the system is dependent, express x, y, and z in terms of the parameter a.) 3x-3y+6z=15 x+2y-z=11 5x-8y+13z=19
  55. Algebra

    2. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. x=-7y+34 x+7y=32 a. one solution b. infinitely many solutions c. no solution*** can you please solve this thank you
  56. math

    Determine whether the system of linear equations has one and only one solution, infinitely many solutions, or no solution. 3x − y = −3 6x − 2y = 8 a) one and only one solution b) infinitely many solutions c) no solution can you please show the work
  57. math

    A linear system may have a unique solution, no solution, or infinitely many solutions. Indicate the type of the system for th following examples by U , N , or I , respectively. 1. 2x+3y=5 4x+6y=10 2. 2x+3y=5 2x+4y=6 3. 2x+3y=5 2x+3y=6
  58. math

    A linear system may have a unique solution, no solution, or infinitely many solutions. Indicate the type of the system for th following examples by U , N , or I 7x+3y= pi 4x-6y= pi^2 2x+3y= 0 4x+6y= 0 2x+3y=1 4x+ 6y= 1 x+y=5 x+2y=10 2x-3y=5 4x-6y=10
  59. Algebra/Precalculus

    Solve the system of linear equations and check any solutions algebraically. (If there is no solution, enter NO SOLUTION. If the system is dependent, express x, y, and z in terms of the parameter a.) 3x-3y+6z=6 x+2y-z=8 5x-8y+13z=4 I don't know what
  60. Algebra

    How many solutions does this system have? x-2y=2 y=-2x+5 a. infinitely many solutions b. no solutions*** c. two solutions d. one solution
  61. Math

    How many solutions does this system have? x-2y=2 y= -2x+5 a. infinitely many solutions b. no solutions c. two solutions d. one solution ******
  62. Linear Algebra

    Consider the system x-2y=k-1 4x+(1-k^2)y=8 For what values of k does the system have a. unique solution? b. infinitely many solutions? c. no solution?
  63. Pre Calculas

    Im really struggling and need help with this 1. One of the tables below contains (x,y) values that were generated by a linear function. Determine which table, and then write the equation of the linear function represented by the Table #1 x 2 5 8 11 14 17
  64. Algebra 1

    How many solutions does this system have? y=x+5 y=−5x−1 A. One B. None C. Infinite D. Two** Which best describes a system of equations that has infinitely many solutions? A. Consistent, independent B. Inconsistent, dependent C. Consistent, dependent D.
  65. Pre Calculas

    7. For the function defined by: f(x)= {x^2, x<=1} {2x+1, x>1} a. evaluate f(0) 8. Solve the following system of equations algebraically. Verify your solution either graphically or by using matrices. 3x-y=0 5x+2y=22 9. Solve the following system of
  66. Linear Algebra

    For which values of 'a' will the following system have no solutions? Exactly one solution? Infinitely many solutions? x + 2y - 3z = 4 3x - y +5z = 2 4x + y + (a^2-14)z = a+2
  67. math

    Identify the solution(s) of the system of equations, if any. x=1 y=1 a) no solutions b) (0,0) c) (1,1) d) infinitely many solutions
  68. MATH

    Identify the solution(s) of the system of equations, if any. x=1 y=1 a) no solutions b) (0,0) c) (1,1) d) infinitely many solutions
  69. math

    Identify the solution(s) of the system of equations, if any. x=1 y=1 I think it is C but not 100% sure.... just seems to easy a) no solutions b) (0,0) c) (1,1) d) infinitely many solutions
  70. math

    Name the point of intersection for the following system, if it exists. Your answer will be an ordered pair, no solution, or infinitely many solutions. 4x-3y=-3 3x-y=-6
  71. Algebra II

    What is the first step for solving this system by substitution? DO NOT SOLVE!! 3x-2y=8 x+7y=10 How many solutions does this system of equations have? 3y-6x=12 y-2x=4 My answer is 1 solution. Is this correct?
  72. algebra

    1. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 6y=-5x+24 2.5x+3y=12 a. one solution b. infinitely many solutions*** c. no solution i know its B but can you solve it step by step for me thank you
  73. Math

    1. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 6y=-5x+24 2.5x+3y=12 a. one solution b. infinitely many solutions*** c. no solution 2. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution.
  74. algebra

    1)What is the 4x^2=y^2+8y+32 answer= either hyperbola or parabola 2)The graph of which equation is a circle? answer= 5x^2+10x+5y=9 3)Solve the system of equations by graphing x^2+y^2=16 and y= -x+4 answer= (4,0),(0,-4) 4)Find the exact solutions of each
  75. algebra

    solve the systems of equations {4/7x+y=2/7 -1/8x-3/4y=-11/4 a. the solution of the system is b. there are infinitely many solutions c. there is no solution
  76. MATH214

    Solve each of the following systems, if possible. Indicate whether the system has a unique solution, infinitely many solutions or no solution. x- 2y=3 4y- 2x=0
  77. MATH214

    Solve each of the following systems, if possible. Indicate whether the system has a unique solution, infinitely many solutions or no solution. (a) 3y = x – 10 y = x – 2 (b)x + y = 5 3x + 3y = 15
  78. Math

    Which best describes a system of equations that has infinitely many solutions? consistent, independent inconsistent, dependent consistent, dependent inconsistent How many solutions does this system have? y = x + 5 y = -5x - 1 one none infinite two
  79. Grade 10 Math

    Write an equation that forms a system of equations with x + y = 4, so that the system has: a) No solution b) Infinitely many solutions c) One solution I know how to figure out if two linear systems have a solution, but I don't understand how you could
  80. 7th grade math Ms. Sue please

    1. 2(x – 3) = 2x (1 point) one solution no solutions infinitely many solutions 2. 3(y – 3) = 2y – 9 + y (1 point) one solution no solutions infinitely many solutions 3. 10x – 2 – 6x = 3x – 2 + x (1 point) one solution no solutions infinitely
  81. Algebra 2(check pt 4)

    1)Cramer's Rule is used to solve the system of equations:3m-5n=12,4m+7n=-5 Which determinant represents the numerator for n? answer=[12 -5] [-5 7] 2)Cramer's Rule is used to solve the system of equations:3x-y+2z=17,4x+2y-3z=10,and 2x+5y-9z=-6 Which
  82. math

    Decide whether the each equation has one solution, no solutions,or infinitely many solutions. 1. 2(x-3)= 2X A.One solution B.No solutions C.Infinitely many solutions 2. 3(y-3)= 2y-9+y A.One solution B.No solutions C.Infinitely many solutions 3. 10x-2-6x =
  83. algebra1

    y=-x+8 x+y=7 a)(1/2,15/2) b)system has infinitely many solutions c)(-1/2,17/2) d)no solutions
  84. Linear algebra

    Consider for every real number a the linear system of equations: { x +( a + 1 )y + a^2 z = a^3 { ( 1 - a )x +( 1 - 2a )y = a^3 { x +( a + 1 )y + az = a^2 b)Find the values of a for which the system has no solution, infinitely many solutions, and a unique
  85. college math

    system of equations: solve the following system of operations using matrices (row operations) {5x + y + z + w = -5} {x - 2y + 2z -3w = -4}
  86. Algebra

    How many solutions does the system of equations have? x=-4y+4 and 2x+8y=8 A. one B. two C. infinitely many D. none
  87. Math

    The system 3x + ay = 0 (a-2)x + 5y = 0 has infinitely many solutions. What is the smallest possible value of a? Thanks!
  88. Algebra

    How many solutions does the following system have? { 16x - 8y=20 { 4x - 2y= 5 A. O B. 1 C. 2 D. Infinitely many
  89. Math

    How many solutions does the following system have? { 16x - 8y=20 { 4x - 2y= 5 A. 0 B. 1 C. 2 D. Infinitely many
  90. Math 116

    Identify the solution (s) of the system of equations, if any. x=1 y=1 (A) no solutions (B) (0,0) (c) (1,1) (D) infinitely many solutions Identify the solution (s) of the system of equations, if any. 3x-2y=6 5x=5-25y (A) (28/13, 3/13) (B) (-3/17, 32/17) (C)
  91. Algebra

    Find the number of the solutions to each system. a. 4x-y+1=0 4x-y+3=0 b. 2x-y+4=0 4x-2y+8=0 Write a question that can be solved using a system of linear equations. Solve the following system of equations by graphing: y=x+3 and y=-2x-3
  92. Math

    How many solutions does the system of equations have? 4x+16y=12 y=-1/4x+9/12 a. one b. two c. infinitely many*** d. none
  93. Algebra

    How many solutions does the system of equations have? y=6x+2 and 3y-18x=12 A. one B. two C. infinitely many D. none
  94. math please help fast

    How many solutions are there to the following system of equations? 2x – y = 2 –x + 5y = 3 A. 0 B. 1 C. 2 D. infinitely many
  95. Algebra

    How many solutions does the system of equations have? 3x+12y=20 y=-1/4x+5/3 A) one C) infinitely many B) two D) none
  96. Pre Calculas

    7. For the function defined by: f(x)= {x^2, x<=1} {2x+1, x>1} a. evaluate f(0) 8. Solve the following system of equations algebraically. Verify your solution either graphically or by using matrices. 3x-y=0 5x+2y=22 9. Solve the following system of
  97. Algebra

    Solve the following system of equations by the elimination method. 1/3x+1/4y=7 1/3x-3/4y=-9 a)The solution is___?(Type an ordered pair. Use integers or fractions for any numbers in the expression) b)Infinitely many solutions c)No solution
  98. college algebra need help asap

    Solve the system of equations using substitution. 2x−8y = 2 x+4y = 0 What is the solution? Select the correct choice below and fill in any answer boxes in your choice. A. m (Type an ordered pair.) B. There are infinitely many solutions.
  99. math

    Solve this system using elimination. If a single solution exists, write the solution as an ordered pair. Your answer will be an ordered pair, no solution, or infinitely many solutions 3a+5b=-19 5a-27b=145
  100. math algebra

    Solve the following system using elimination. If a single solution exists, write the solution as an ordered pair. Your answer will be an ordered pair, no solution, or infinitely many solutions. -a+b=-4 2a-3b=-2