Trig check my work please?

42,371 results, page 97
  1. Trig

    4. Write the equation of the cosine function with an amplitude of 1/3, a period of 2pi, and a phase shift of 3pi/2. 5. Write the equation of the sine function with an amplitude of 4, a period of pi/2, and a phase shift of -pi/4.
  2. Spanish (double check my work please)

    Choose the sentence in which the "" word is grammatically correct. A. Esta varilla negra "está" parada sobre otra cosa negra. B. Esta varilla negra "esta" parada sobre otra cosa negra. C. Esta varilla negra "es" parada sobre otra cosa negra.<<<
  3. English

    Can someone check my my post? Thank you very much in advance. Franco At the end of the 19th century and the beginning of the 20th century, millions of people emigrated to the USA as they wanted to escape from poverty, unemployment, and political and
  4. shakesepeare

    These are the only references I can find that put "Shakespeare" and "Kurtz" together! http://www.google.com/search?hl=en&rls=com.microsoft:en-us:IE-SearchBox&rlz=1I7SUNA&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=shakespeare+kurtz&spell=1 I have never read
  5. Trig

    Two pullies are connected by a belt, Pulley A has a radius of 3 cm and pulley B has a radius of 6cm. As Pulley A rotates, a drop of paint on the circumference of pulley B rotates around the axle of Pulley B. Initially the paint drop is 7 cm above the
  6. Trigonometry

    Thank you STEVE!!!!! Suppose that Cos (theta) = 1/square root 2 if 0<equal to theta , pi/2 then sin(theta) = tan (theta) = If 3pi/2 less than equal to theta , 2pi then sin(theta) = tan (theta) = I know the trig functions but I feel like I am missing
  7. Trigonometry

    There is an arbitrary triangle with angles A, B, and C and sides of lengths a, b, and c. Angle A is opposite side a. How do I get the formulas: b * cos C + c * cos B = a c * cos A + a * cos C = b a * cos B + b * cos A = c Are these standard trig formulas?
  8. Plz Check My Geometry

    Out of 30 questions these few I struggled with. I put what I feel was right but to be sure I would like some one to check my answers and if there wrong redirect me on how to get the correct answer.( after the = is the answer i think it is. 1.) Given points
  9. Plz Check My Geometry

    Out of 30 questions these few I struggled with. I put what I feel was right but to be sure I would like some one to check my answers and if there wrong redirect me on how to get the correct answer.( after the = is the answer i think it is. 1.) Given points
  10. Trig

    The problem is: an airplane is flying in the direction 120 degrees with an airspeed of 320 mph, and a 35 mph wind is blowing in the direction 60 degrees. The question ask to find the true course and the ground speed. To solve the problem I have done this:
  11. Physics

    To move a large crate across a rough floor, you push on it with a force (F) at an angle of 21 degrees below the horizontal. Find the force necessary to start the crate moving, given the mass of the crate is 32 kg and the coefficient of static friction
  12. Trig/Pre-Calc...

    Please help me with this. The finishing time for a runner completing the 200-meter dash is affected by the tail-wind speed, s. The change, t, in a runner's performance is modeled by the function shown below: t= 0.0119s^2 - 0.308s - 0.0003 Predict the
  13. English

    The nurse, who was late for work, put the manual into a large blue tote bag getting out of the car. Which of the following is misplaced in the sentence above? A. who was late for work B. getting out of the car C. into a large blue tote bag D. put the
  14. SCIENCE

    If we decrease the distance an object moves we will decrease the amount of force applied. Decrease the amount of work done. increase the amount of force applied. increase the amount of work done.
  15. math

    2. sylvia has 6 1/2 boxes of chocolate to share at a family picnic. if she gives each person 1/3 of a box, how many people can receive chocolate? 13 17 19 21 3.which of these numbers is not rational? square root 3 0.25 1/5 square root 9 4. a student's work
  16. Algebra 1

    So I attempted this and I'm not sure if it's the correct answer - and I don't know how to graph it.. Student tickets to the Homecoming game cost $5 each. General admission tickets cost $8 each. So far, 150 tickets have been sold. $900 has been collected.
  17. English

    Thank you very much. Here are some more sentences I'm not sure of. 1) DNA can’t be changed since each (every also possible) person/each of us/ has a different DNA (?). 2) Using (by using) this method forensic artists can convict thousands of criminals
  18. Science/English

    I really need a science teacher to check point 1 and tell me if the rest is possible. Thank you very much! 1) Task organization and information distribution The various tasks will be divided among participating students according to the logical breakdown
  19. science(check answers)

    please check my answers 1. B 2. A 3. D 4. A 1.B 2.A 3.D 4.A 1.All renewable resources are inexhaustible A.true B.false 2.Some fuels,called biofuels,are made from plants.They are used in cars and other machines biofuels would fit best in which of the
  20. Chemistry

    Can someones please check my work? 1. Why does a liquid take the shape of whatever container it is in but does not expand to fill the container completely? A: It takes the shape of its contaienr because its particles can slip past each other. but it has
  21. Ed Tech

    What types of issues can you likely resolve by knowing how to access and use the Control Panel? Choose all that apply. network issues*** screen resolution and volume issues**** frozen application issues virus issues What can help prevent issues related to
  22. Dallas

    What types of issues can you likely resolve by knowing how to access and use the Control Panel? Choose all that apply. network issues*** screen resolution and volume issues**** frozen application issues virus issues What can help prevent issues related to
  23. Trig

    A weight is oscillating on the end of a spring. The position of the weight relative to the point of equilibrium is given by y=1/12(cos8t-3sin8t), where y is the displacement (in meters) and t is the time (in seconds). Find the times when the weight is at
  24. Physics

    4830J of work is done by a laborer pulling a 27.0 kg crate across a cement floor at a constant speed of 7.82 m/s by a 454 N force. The rope is being pulled at a 37.0 degree angle to the floor. a)How far was it pulled? b)What is the friction force? c)What
  25. PHYSICS NEED HELP FAST

    A 150KG STEEL ROD IN A BUILDING UNDER CONSTRUCTION SUPPORTS A LOAD OF 6050KG. DURING THE DSY THE RODS TEMP. INCREASES FROM 22C TO 47C CAUSING THE ROD TO THERMAALLY EXPAND AND RAISE THE LOAD 5.5mm. FIND THE EGERHU TRANSFER AS HEAT TO OR FROM THE ROD. THE
  26. Trig Identities

    Proving identities: 1) 1+ 1/tan^2x = 1/sin^2x 2) 2sin^2 x-1 = sin^2x - cos^2x 3) 1/cosx - cosx = sin x tan x 4) sin x + tan x =tan x (1+cos x) 5) 1/1-sin^2x= 1+tan^2 x How in the world do I prove this...please help... I appreciateyour time thankyou soo
  27. math

    Paul works for three hours. Sally works 2 1/2 times as long as Paul. Raul works 3/4 hours less than Paul. Tim works 1 1/3 times as long and Raoul. How long does each person work? How long do they work together?
  28. ENGLISH

    ive done ten sentences, five are verb and five are adjective, please check. 1. Lily bought a pink cat mask for the halloween party. 2. Anna was covering her scar with makeup as she didn't want anyone to make fun of it. 3. Tory dressed up in disguise to
  29. business

    i have a problem with this question my teacher gave me. i don't know what to write for the answer. the problem: there is a girl named Jane who is hired as the head of the payroll department at R& S Electronic company, firm of 75 employees. she is hired by
  30. Algebra-check my answers

    can you check my answers please? Find the zeros for the polynomial function and give the multiplicity for each zero. State whether the graph crosses the x-axis or touches the x-axis and turns around, at each zero. f(x) = 2(x - 2)(x + 4)^4 2, multiplicity
  31. english

    i have to write a literary analysis for the poem, "the tide rises, the tide falls". in the poem ive chosen write abt two elements, imagery and symbolism. and ive to analyse their purpose, effect, and place in the literary work's meaning. thus im just
  32. english

    i have to write a literary analysis for the poem, "the tide rises, the tide falls". in the poem ive chosen write abt two elements, imagery and symbolism. and ive to analyse their purpose, effect, and place in the literary work's meaning. thus im just
  33. Physics

    Problem 3- A block of mass m1 = 4 kg moves from rest under the influence of a varying force F(x) = 4x + 38, where F is in newton and x is in meters, on a rough horizontal surface having a coefficient of kinetic friction of 0.2. The block is connected by a
  34. social studies

    I need help with my homework and its a whole page of questions from the book my culture my nation page 3 could you give me the answers to the whole page. Thanks heaps, Traci Kirk No one here has your textbook. Please post specific questions. Please note
  35. home work help please

    Complete the Multiple Pathways to Learning assessment and the Personality Spectrum assessment. Relate results to your personal study habits. Prepare a 350- to 700-word paper where you answer the following questions: · How may you use the study techniques
  36. math

    An expression is shown below: f(x) = 2x2 − 5x + 3 Part A: What are the x-intercepts of the graph of f(x)? Show your work. (2 points) Part B: Is the vertex of the graph of f(x) going to be a maximum or minimum? What are the coordinates of the vertex?
  37. Algebra 1

    Hello, can someone check my answer the the question below? When the digits of a two-digit number are reversed, the new number is 9 more than the original number, and the sum of the digits of the original number is 11. WHat is the original number? My answer
  38. chem

    Ionization energy is defined as the minimum energy required to remove an electron from the ground state (n0) to infinity (n∞). Determine the wavelength of radiation required to ionize the hydrogen electron from the n = 2 energy level. Calculate the
  39. Physics

    A block with a mass of 5.0 kg is held in equilibrium on an incline of an angle with a measure of 30.0 degrees by the horizontal force F. Find the magnitude of F. Find the normal force exerted by the inbline on the block. (disregard friction) Well, I don't
  40. physics

    At the end of the semester, you are loading your gear into a van to go home. In loading the van, you can either lift a 45.0-kg crate straight up(method 1) or push it up a 3.00-m-long ramp that is inclined at an angle above the horizontal (method 2).In both
  41. human bahavior in organization.. please help me

    is anyone can help me to get the correct answers for the questions below.please help me thank you 1.How effectively your staff communicates and relates to each other can tell you how much they care for their work and the people around them? my answrs: To
  42. Accounting

    A process began the month with 3,000 units in the beginning work in process inventory and ended the month with 2,000 units in the ending work in process. If 12,000 units were completed and transferred out of the process during the month, how many units
  43. english letter

    Hello everybody! Today a I have to write a complain letter to "my"boss.I should write about my difficulties,and about what's bothering me. In the letter I should propose a solution as well. The situation is: Me(Julie,47 years old)has worked as a secretary
  44. science

    For a machine with an efficiency of 80%, what is the work output of the machine if its work input is 2,000 joules? would i divide 2000/.80? which gives me 2500? Also, If a machine requires an effort force of 750 newtons applied over a distance of 2 meters,
  45. checking if grammar is proper

    Hi; I was wondering if my grammar looks good. Thank you I think teaching fables to children is a positive thing because fables teach children valuable lessons that will stay, and frame to the child’s characteristic. Like “The Three Little Pigs” fable
  46. Law and Ethics

    Hi, I'm a incoming freshmen to a university. Over the summer I obtained the book that we would be using for a course. I have spent several hundred hours of self research and self teaching reading the whole entire book and solving every single problem in
  47. true/false history

    hi everybody. I have been trying to answer these true/false question all day, can someone help me please?Are my answers correct? "Militarism" is warfare that combines the use of infantry, armor, and air power in a fast-moving campaign. I put false &
  48. AP Physics

    15. A 3.0 kg block is pushed 3.0 m at a constant velocity up a vertical wall by a constant force applied at an angle of 30.0 with the horizontal, as shown in the figure. The acceleration of gravity is 9.81 m/s2. If the coefficient of kinetic friction
  49. Chem (but i think its physics)

    Ok so this problem appeared in my online chem homework, but it looks alot more like a physics problem. I have no idea how to do it A 203 lb man eats an order of French Fries consuming 250 Cal of food energy. Afterwards he feels guilty and decides to work
  50. accounting

    The following information is for X Company for 2009: Direct materials purchased $ 36,484 Direct materials used 34,013 Direct labor 14,439 Overhead 25,464 Work in Process, January 1, 2009 4,118 Finished Goods, January 1, 2009 2,326 Work in Process, December
  51. English/Grammar

    May I have someone proofread for spelling/grammar please? Friday, July 4, 2008 Using the hand-written, no slot (NS) list of grave shift, the names of the employees that still had uniforms to collect in the back of auto load were typed onto an Excel
  52. math (trig)

    Find sin(x/2) if sin(x)= -0.4 and 3pi/2 < or equal to (x) < or equal to 2pi Let's use cos 2A = 1 - 2sin2 A and we can match cos x = 1 - 2sin2 (x/2) so we will need cos x we know sin x = -.4 and x is in the fourth quadrant, so the cosine will be
  53. physics

    An athlete at the gym holds a 4.33 kg steel ball in his hand. His arm is 68.7 cm long and has a mass of 4.69 kg. What is the magnitude of the torque about his shoulder if he holds his arm straight out to his side, parallel to the floor? I got an answer of
  54. Chemistry

    1) A reactions has a delta H of -76 Kj and a delta S of -117 J/K. Is the reaction spontaneous at 298 K? Work: Delta G= -76kJ/mol - 298K(-117J/K/1000) Delta G= -41.134 Spontaneous 2) A reaction has a delta H of 11 kJ and a delta S of 49 J/K. Calculate the
  55. Trig

    A population of animals oscillates annually from a low of 1300 on January 1st to a high of 2200 on July 1st, and back to a low of 1300 on the following January. Assume that the population is well-approximated by a sine or a cosine function. a. Find a
  56. Math/Management

    Ten jobs are to be completed by three workers (Sam, Joy, and Kelly) during the next week. Each person works a 40-hour week and is paid an hourly rate: Sam, Joy, and Kelly earn $11, $13, and $14 per hour, respectively. Union rules require workers to be
  57. Physics

    Spring on Incline The block in the figure is initially at rest on an inclined plane at the equilibrium position that it would have if there were no friction between the block and the plane. How much work is required to move the block 25 cm down the plane
  58. Chemistry

    Using the following information, identify the strong electrolyte whose general formula is Mx(A)y * zH2O Ignore the effect of interionic attractions in the solution. a. A"-is a common oxyanion. When 30.0 mg of the anhydrous sodium salt containing this
  59. Psychology Final Exam 2

    Check my answers? 17. A _________ is the functional unit of the nervous system. (1 point) Neuron******* Dendrite Head Cell body 18. The Central Nervous System consists of the __________ and __________. (1 point) heart and blood vessels muscles and tendons
  60. Trig.

    tan^2BeatacscBeta-tan^2 (simplify) (sin/cos)^2Beta times 1/sin-(sin/cos)^2 (sin^2/cos^2)-(sin^2/cos^2)=-sin/cos Is this correct?
  61. SS7R - HW Qs. Check (Q4)

    Plantations, farms that used slaves to care for it's crops were located in the ____________ answer - south am i correct????
  62. statistic check

    Find the critical value for the hypothesis test, given the following. (Give your answer correct to two decimal places.) Ha: ó1 > ó2, with n1 = 8, n2 = 10, and á = 0.025 F = 2.60 is what I got.
  63. chemistry,

    Could you pls check back a few questions. The first 1 or 2 digits in each nmber is the family number, so the numbers do not go on a consistant trend. Thank you
  64. Language arts(CHECK ANSWERS)

    please help... Which of the following signal words could identify a problem-solution text structure? A.first B.i think C.therefore(I PICK THIS)
  65. sensory abilites of the dog

    Please check my answer thanks Because dogs are pac animals, they prefer to eat A. Alone B. In the evening C. at dawn D. with others I said D
  66. biology

    Question: Calculate the frequency of the AA, Aa, and aa genotypes after one generation if the initial population consists of 0.2 AA, 0.6 Aa, and 0.2 aa. What I have done is: P = (0.2)+(0.5)(0.6)= 0.50 q = 1-p = 1 - 0.50 = 0.50 Can someone check my answer
  67. need your help

    please check this if it correct word. thanks a lot. but for the emergency sadden reason that my father died , I will go to the Philippines earlier than my plan.
  68. Chemistry

    Which do not obey the octet rule? Check all that apply. NO BF3 ICl2^- OPBr3 XeF4 An explanation would be appreciated, thanks.
  69. Anatomy and Physiology

    Please check my answer thank you An approach to skin cancer treatment would involve surgery, either alone or combined with what ? I think chemotherapy
  70. Algebra

    I also need you to check and make sure that I am using the FOIL method correctly for this problem. #82). 9w-w^3 9w-w^3=w*(w^2-9) I have to factor out the GCF, which is “w”. 9-w^2=3^2-w^2= (3-w) (3+w) = (3-w) (w+3) 3-w=-(w-3) (3-w)(W+3)=-(w-3) (w+3)
  71. Math Check! #3

    You want to draft a four-player tennis team. There are eight players to choose from. How many different teams can you form? (1 point) •70 •64 •48 •336****
  72. MATH(please check only)

    Number of Cans of Corn Cost 3 $1.95 5 $ 3.25 6 $3.90 9 $5.85 Write an equation to represent the data how do i do that I think the answer is 0.65n = c
  73. math check

    Find the critical value for the hypothesis test, given the following. (Give your answer correct to two decimal places.) Ha: ó1 > ó2, with n1 = 8, n2 = 10, and á = 0.025 F = 2.6 .
  74. math

    Carrie said that the best estimate for the sum of the heights is 10,000 feet. Explain hoe you would check her answer to see whether it is reasonable.
  75. math mortgages please check answer

    The monthly payment on a$100,000 mortgage at a rate of 8 1/2 % for 20 years is 8678.23 I am not sure
  76. check geography

    the ____ was an age of exploration and artistic acheivement: A)reformation B)revolution C)renaissance D)romance my choice is c.
  77. health

    When looking at nutrition labels, you should do the following: A. Look at only the serving size B. Check out the % DV column C. Look for foods that have 20% or less of fiber, calcium, potassium and Vitamin D D. All of the above Is it D??
  78. Chemistry

    For each electron in a ground-state Be atom, select the set of quantum numbers that represents it. Check all that apply. ( ) n=2, l=0, ml=0, ms=+1/2 ( ) n=1, l=0, ml=0, ms=+1/2 ( ) n=2, l=1, ml=0, ms=-1/2 ( ) n=2, l=1, ml=1, ms=+1/2 ( ) n=2, l=0, ml=0,
  79. Chem

    Can you check to see if I'm correct? Which of these substances are elements? a. silicone b. quartz c. iodine d. water e. silicon f. lead is the answer: c, e, and f?
  80. Math Answer Check

    1. cos^-1((-sqrt3)/2) 5pi/6 2. arccos(cos7pi/2) -pi/2 3. sin^-1(sin7pi/4) -pi/4 4. csc(arctan11/60) 61/11
  81. English

    Please check my answer THe cat licked it's paws while the dog watched. Does this sentence show the apostrophe used crrectly ? I said yes
  82. French

    Please check this sentence for grammar. Après que l’invité est venu, il a vu que le chat a dormi sur le lit.
  83. math(Please check)

    Find the real solutions of the equation: 14x^2 - 5x^2 - 1 = 0 I know that you have to use au^2 + bu +c = 0 so u^2 - 5x -1 which is prime. So would the answer be that the solution is the empty set?
  84. grammar check

    according to census information there is a connection between education and income. a)verb B)conjunction C)adverb D)preposition. i choose d.
  85. Law and Ethics in Med

    PLease check my answer thanks :) Roe V Wade is based on what the fetus's right to be born after the dirst trimester
  86. SCHOOL

    SHOOL IS NOT FUN!!!!!! ..... Jk.... April Fools!!!! Have a good day everyone and please don't use jiskha to cheat. Just use it to check your answers! :)
  87. Chemistry(Please check)

    Classify the following functional groups: 1)CH3CH = CH2 I think this is an alkene 2) CH3CHCH3 I think it is an alcohol. ! OH Would you agree with my answers?
  88. Biology

    Name 3 structures that help focus the light rays entering the eye: lens iris cornea Can someone tell me if this is right, if not a site I can check, please. Thanks
  89. Edu tech

    Can you please check this Probability can be used to determine the likelihood of specific ________. A:games B:occurrences C:questions D:opportunites D is my answer
  90. Science (Please check!)

    this device is a burner from an electric stove. it is used to transfer heat to a pot by a. conduction b. convection c. radiation I think c.
  91. 8th grade math

    I am not sure if I did it correct, can you please check this answer for me, Ms.Sue? :) Writing equations in point-slope form: m:3, p:(-1, -2) (y-y1) = m(x-x1) y-(-2)=3(x-(-1)) y+2=3x+3 y+2-2=3x+3-2 y=3x+1
  92. ss

    Can someone check this answer? Haiti shares an island with which country???? A-el Salvador B-The diminocon republic C-Cuba D-The Bahamas I think it is b or c pls help :)
  93. check geo

    the ____ was an age of exploration and artistic acheivement: A)reformation B)revolution C)renaissance D)romance my choice is b
  94. Genetics

    Question: Calculate the frequency of the AA, Aa, and aa genotypes after one generation if the initial population consists of 0.2 AA, 0.6 Aa, and 0.2 aa. What I have done is: P = (0.2)+(0.5)(0.6)= 0.50 q = 1-p = 1 - 0.50 = 0.50 Can someone check my answer
  95. Calculus Please Check my answer

    The table below gives selected values for the function f(x). Use a trapezoidal estimation, with 6 trapezoids to approximate the value of integral from 1 to 2 f(x) dx =.1*4/2+.1*7/2+.3*10/2+.2*13/2+.2(15/2)+.1*18/2 =4.40
  96. Chemistry

    15. When chromium loses two electrons, its configuration changes to A. [Ar]4s1. B. [Ar]3d4. C. [Ar]4s13d5. D. [Ar]4s13d4. I'm guessing it's B but I just want to double check
  97. teachers aide

    Resources for educating young children with diverse abilities part-3 Please check my answer?This is my last exam. 1--c 2--b 3--c 4--c 5--a 6--d 7--b(not sure) 8--d 9--b 10-c 11-b 12-a 13-d 14-c 15-d 16-a 17-c 18-d 19-c 20-a
  98. Law and Ethics

    please check my answer thanks :) If a child is at risk for abuse or neglect the state will use Res ipsa loquitor. I said yes
  99. sociology

    Of the following, which BEST characterizes India 1Single-party state 2Socialist 3Multicultural 4Authoritarian I think the correct answer is 4 can you please check
  100. Grammar Answer Check

    The balm, his [singing], soaked in through my roots and flowed to the tips of my branches. -- indirect object?