1. chemistry

    The neutralization of 27.3 mL of an unknown concentration H2SO4 solution requires 72.2 mL of 0.12 M LiOH solution. What is the concentration of the H2SO4 solution (in M)?
  2. chemistry

    The neutralization of 27.3 mL of an unknown concentration H2SO4 solution requires 72.2 mL of 0.12 M LiOH solution. What is the concentration of the H2SO4 solution (in M)?
  3. chemistry

    The neutralization of 27.3 mL of an unknown concentration H2SO4 solution requires 72.2 mL of 0.12 M LiOH solution. What is the concentration of the H2SO4 solution (in M)?
  4. Chemistry

    The titration of 25.0 mL of an unknown concentration H2SO4 solution requires 83.6 mL of 0.12 M LiOH solution. What is the concentration of the H2SO4 solution (in M)? A) 0.40 M B) 0.10 M C) 0.20 M D) 0.25 M E) 0.36 M The answer is supposedly C, but I got A.
  5. chemistry

    A 15.0 ml sample of an unknown HClO4 solution requires 50.3 ml if 0.101 M NaOH for complete neutralization. What was the concentration of the unknown HClO4 solution? The neutralization reaction is: HClO4(aq)+ NaOh(aq)yields H2O(l)+ NaClO4 (aq) If anyone
  6. chemistry

    A 15.0 ml sample of an unknown HClO4 solution requires 50.3 ml if 0.101 M NaOH for complete neutralization. What was the concentration of the unknown HClO4 solution? The neutralization reaction is: HClO4(aq)+ NaOh(aq)yields H2O(l)+ NaClO4 (aq) If anyone
  7. chemistry

    A 15.0 ml sample of an unknown HClO4 solution requires 50.3 ml if 0.101 M NaOH for complete neutralization. What was the concentration of the unknown HClO4 solution? The neutralization reaction is: HClO4(aq)+ NaOh(aq)yields H2O(l)+ NaClO4 (aq) If anyone
  8. chem

    A 27.4 mL sample of an unknown HClO4 solution requires 45.4 mL of 0.101 M NaOH for complete neutralization. What was the concentration of the unknown HClO4 solution? The neutralization reaction is shown below. HClO4(aq) + NaOH(aq) H2O(l) + NaClO4(aq)
  9. Chemistry

    The titration of 25.0 mL of an unknown concentration H2SO4 solution requires 83.6 mL of 0.12 M LiOH solution. What is the concentration of the H2SO4 solution (in M)?
  10. chem

    A 26.8 mL sample of an unknown HClO4 solution requires 46.8 mL of 0.101 M NaOH for complete neutralization. What was the concentration of the unknown HClO4 solution? The neutralization reaction is shown below. HClO4(aq) + NaOH(aq) H2O(l) + NaClO4(aq) i got
  11. Chemistry

    Write the balanced neutralization reaction between H2SO4 and KOH in aq. solution. .350 L of .410 M H2SO4 is mixed with .300 L of .230 M KOH. What concentration of sulfuric acid remains after neutralization? ______ M H2SO4
  12. chemistry

    A 13.0 mL sample of an unknown HClO4 solution requires titration with 25.2 mL of 0.180 M to reach the equivalence point. What is the concentration of the unknown HClO4 solution? The neutralization reaction is as follows: HClO4 +NaOH ===>> H2O +NaClO4
  13. chemistry

    A 27.00mL sample of an H2SO4 solution of unknown concentration is titrated with a 0.1422M KOH solution. A volume of 40.22mL of KOH was required to reach the equivalence point. What is the concentration of the unknown H2SO4 solution? Any help would be
  14. Chemistry

    A 25.00-mL sample of an H2SO4 (2 and 4 are subscripted) solution of unknown concentration is titrated with a .1328 M KOH solution. A volume of 38.33 mL of KOH was required to reach the endpoint. What is the concentration of the unknown H2SO4 (again, the 2
  15. Chemistry

    A 25.00-mL sample of an H2SO4 (2 and 4 are subscripted) solution of unknown concentration is titrated with a .1328 M KOH solution. A volume of 38.33 mL of KOH was required to reach the endpoint. What is the concentration of the unknown H2SO4 (again, the 2
  16. Chemistry

    Neutralization of water containing H2SO4 and HNO3 with CaSO3. What is the pH in water if the volume is 1000 liter and the concentration of H2SO4 is 0,0013 M and concentration of H2SO4 is 0,0010 M ? And how much of CaCO3 is needed for neutralization of the
  17. Chem

    A 20.00−mL sample of an unknown HClO 4 solution requires titration with 22.92mL of 0.2200M NaOH to reach the equivalence point. What is the concentration of the unknown HClO 4 solution? The neutralization reaction is: HClO 4 (aq)+NaOH(aq)¨H 2
  18. Chemistry:Important!!!!!!!

    20.00 mL of a H2SO4 solution with an unknown concentration was titrated to a phenolphthalein endpoint with 39.13 mL of a 0.1061 M NaOH solution. What is the concentration of the H2SO4 solution?
  19. Chemistry

    In an acid-base neutralization reaction 25 mL of 0.4 M NaOH reacts with 50.00 mL of H2SO4 solution. Calculate the concentration of the H2SO4 solution?
  20. Chemistry

    A 5.00-mL sample of a sulfuric acid solution of unknown concentration is titrated with a 0.1401 M Sodium Hydroxide solution. A volume of 5.99 mL of the base was required to reach the endpoint. What is the concentration of the unknown acid solution? Write
  21. General Chemisty

    42.55mL of a standardized 1.005 M NaOH solution was necessary to exactly neutralize 30.0mL of an aqueous H2SO4 solution of unknown concentration. What is the molarity of the H2SO4 solution?
  22. Chemistry

    A is a solution of trioxonitrate (V) acid. HNO of unknown concentration B is standard solution of sodium hydroxide containing 4.00g per dm3 of solution 25cm3 portion solution B required an average of 24.00cm3 of solution A for neutralization. Using 2 drop
  23. chemistry

    The concentrated H2SO4 of 155g dissolved in enough amount of water if acidic solution is 2.3L a) what is the mole of H2SO4 b) what is the concentration H2SO4 c) what is the concentration of H+(H3O+) created in the solution d) what is the PH value of
  24. chemistry

    A is a solution of trioxonitrate(v) acid, HNO3, of unknown concentration. B is standard solution of sodium hydroxide containing 4.00g per dm3 of solution. 25cm3 portions solution B required an average of 24.00cm3 of solution A for neutralization, using
  25. Chemisty

    A 25-mL sample of 0.160M solution of NaOH is titrated with 17 mL of an unknown solution of H2SO4. What is the molarity of the sulfuric acid solution? A. 0.004M H2SO4 B. 0.235M H2SO4 C. 0.117M H2SO4 D. 0.002M H2SO4
  26. CHEMISTRY

    A is a solution of trioxonitate acid of an unknown concentration, B is a standard solution of sodium hydroxide containing 4.00g per dm3 of solution 25cm3 portion of solution B require an average of 24cm3 of solution A for complete neutralization. Write a
  27. CHEMISTRY

    A is a solution of trioxonitate acid of an unknown concentration, B is a standard solution of sodium hydroxide containing 4.00g per dm3 of solution 25cm3 portion of solution B require an average of 24cm3 of solution A for complete neutralization. Write a
  28. chemistry

    When the glucose solution described in part A is connected to an unknown solution via a semipermeable membrane, the unknown solution level rises. Based on this information, what can be said about these two solutions? a.) The unknown solution had the lower
  29. chemistry

    When the glucose solution described in part A is connected to an unknown solution via a semipermeable membrane, the unknown solution level rises. Based on this information, what can be said about these two solutions? a.) The unknown solution had the lower
  30. Chemistry

    A is a solution of trioxonitrate (v)acid, HNO3 of unknown concentration.B is standard solution of sodium hydroxide containing 4.00g per dm3 of solution. 25 cm3 portion solution B required an average of 24.00cm3 of solution A for neutralization using 2drops
  31. chemistry exercises

    The concentrated H2SO4 of 155g dissolved in enough amount of water if acidic solution is 2.3L a) what is the mole of H2SO4 b) what is the concentration H2SO4 c) what is the concentration of H+(H3O+) created in the solution d) what is the PH value of
  32. chemistry

    A 27.00 mL sample of an unknown H3PO4 solution is titrated with a 0.110 M NaOH solution. The equivalence point is reached when 25.78 mL of NaOH solution is added. What is the concentration of the unknown H3PO4 solution? The neutralization reaction is:
  33. Chemistry

    Tartaric acid has two acidic (ionizable) hydrogens. The acid is often present in wines and precipitates from solution as wine ages. A solution containing an unknown concentration of the acid is titrated with NaOH. It requires 22.62 mL of 0.2000 M NaOH
  34. Chemistry II

    A 12.00 mL sample of sulfuric acid from an automobile battery requires 34.62 mL of 2.42 M sodium hydroxide solution for complete neutralization. What is the molarity of the sulfuric acid? H2SO4 + 2NaOH ==> Na2SO4 + 2H2O molarity NaOH x liters NaOH =
  35. Chemistry

    In a silphuric acid (H2SO4)-Sodium Hydroxide (NaOH) acid-base titration, 17.3mL of 0.126M NaOH is needed to neutralize 25mL of H2SO4 of unknown concentration. What is the morality of the H2SO4 solution? H2SO4 (aq)+ NaOH (aq) = Na2SO4 (aq) + H2O (l)
  36. Chemistry

    A 0.750 g sample of an unknown solid is dissolved in 100 mL of water and acidfied with 25 mL of 3 M H2SO4 then titrated with a 0.0200 M KMnO4 solution. If the unknown solid requires 12.5 mL of the KMnO4 solution to reach the endpoint, what is the % sodium
  37. Chemistry

    Suppose 50.0 mL of an aqueous solution containing an unknown monoprotic weak acid is titrated with 0.250 M KOH. The titration requires 31.52 mL of the potassium hydroxide solution to reach the equivalence point. What is the concentration (in molarity) of
  38. Chemistry

    I need help on these three questions. For all three of them you're supposed to write a balanced equation for each neutralization. Then, to find the concentrations of the unknown solutions if the following reactions are found to reach equivalence by
  39. General Chemistry

    A 15.0 ml sample of unknown HCL04 solution requires titration with 25.3 ml of 1.200 M NaOH to reach equivalence point. what is the unknown concentration?
  40. Chemistry

    In an acid-base neutralization reaction 28.74 mL of 0.500 M potassium hydroxide reacts with 50.00 mL of sulfuric acid solution. What is the concentration of the H2SO4 solution? Please help with this question, thank you.
  41. Chemistry

    During a titration experiment, a 150.0 mL solution of 0.05 M sulfuric acid (H2SO4) is neutralized by 300.0 mL solution with an unknown concentration of sodium hydroxide (NaOH). What is the concentration of the sodium hydroxide solution? The answer I got
  42. Chemistry

    During a titration experiment, a 150.0 mL solution of 0.05 M sulfuric acid (H2SO4) is neutralized by 300.0 mL solution with an unknown concentration of sodium hydroxide (NaOH). What is the concentration of the sodium hydroxide solution?
  43. Chemistry

    Consider a solution containing 4.35 mM of an analyte, X, and 1.09 mM of a standard, S. Upon chromatographic separation of the solution peak areas for X and S are 3251 and 10075, respectively. Determine the response factor for X relative to S. F=? To
  44. Chemistry

    The densities of three solutions with known concentrations ( 20% , 50%, and 70%), and one unknown solution were determined. If the densities of 20%, 50% and 70% solutions are 0.69 and 0.58 and 0.49 g/mL, respectively, and the denisty of the unknown
  45. chemistry

    A 0.115-L sample of an unknown HNO3 solution required 31.1 mL of 0.100 M Ba(OH)2 for complete neutralization. What was the concentration of the HNO3 solution?
  46. Chemistry

    A 0.110-L sample of an unknown HNO3 solution required 52.1 mL of 0.150 M Ba(OH)2 for complete neutralization. What was the concentration of the HNO3 solution?
  47. Chemistry

    A 11.0-mL sample of an unknown H3PO4 solution requires 116mL of 0.140 KOH to completely react with the H3PO4. What was the concentration of the unknown H3PO4 solution (answer in M). H3PO4(aq) + 3KOH(aq) --> 3H2O(l) + K3PO4(aq)
  48. chemistry

    The densities of three solutions with known concentrations ( 20% , 50%, and 70%), and one unknown solution were determined. If the densities of 20%, 50% and 70% solutions are 0.69 and 0.58 and 0.49 g/mL, respectively, and the denisty of the unknown
  49. Chemistry

    A 21.18 mL of 0.250 M NaOH is titrated with a H2SO4 solution. The initial volume of H2SO4 was 13.28 and the final volume of H2SO4 was 28.29 mL when the solution turned very slightly pink. What is the concentration of H2SO4?
  50. chem-acid base titrations

    If 20.0mL of .2019M HCI requires 39.63mL of a NaOH solution for complete neutralization, what is the concentration of the NaOH solution? how many significant figures are justified in the answer?
  51. Chemistry

    A 16.6 mL portion of an HBr solution of unknown strength is diluted to exactly 247 mL. If 102.1 mL of this diluted solution requires 87.8 mL of 0.37 M NaOH to achieve complete neutralization, what was the strength of the original HBr solution?
  52. Chemistry

    When 25.3 mL of 0.100 M NaOH was reacted with 18.8 mL of H2SO4 of unknown molarity, the final solution was 0.029207 M in H2SO4. What is the molarity of the original H2SO4 solution? The equation for the reaction is: 2 NaOH + H2SO4 → Na2SO4 + 2 H2O
  53. Chemistry

    You have a solution of 0.15M Ba(OH)2 and a solution of H2SO4 whose concentration you want to determine. You start with 25 ml H2SO4 in the Erlenmeyer and titrate in the Ba(OH)2. At the end of the titration, you find that you have used 20.4 ml Ba(OH)2 and an
  54. Chemistry

    15.00mL sample of a solution of H2SO4 of unknown concentration was titrated with 0.3200 N NaOH. The titration required 21.30mL of the base. What was the normality of the acid solution? what was the molarity of the acid solution?
  55. chemistry

    It requires 23.2 mL of 0.250 M KOH to titrate 49.0 mL of an HCl solution of unknown concentration. Calculate the initial HCl concentration.
  56. Chemistry

    It requires 17.9 mL of 0.120 M KOH to titrate 78.0 mL of an HCl solution of unknown concentration. Calculate the initial HCl concentration.
  57. Chemistry

    It requires 25.1 mL of 0.110 M HCl to titrate 12.0 mL of an NaOH solution of unknown concentration. What is the NaOH concentration?
  58. ChemistryDrBob222

    Concentrated sulfuric acid is 18.4 molar and has a density of 1.84 grams per milliliter. After dilution with water to 5.20 molar the solution has a density of 1.38 grams per milliliter. This concentration of H2SO4 is often used in lead storage
  59. Chemistry, pH, Buffers

    Please help!! Given this data: mass of unknown acid 1.4671g Volume of NaOH used in titration 18.47mL Concentration of the NaOH used 0.2403M pH of the original acid solution 2.16 pH of the final acid solution 3.49 Show me how do I calculate the Ka of the
  60. chemistry

    what is the molarity of an unknown HCI concentration if it requires 75ml of a 0.2 M NaOH solution?
  61. Chemistry

    If 20.00 mL of 0.2019 M HCl requires 39.63 mL of a NaOH solution for complete neutralization, what is the concentration of the NaOH solutions? How many significant figures are justified in the answer?
  62. Chemistry

    Concentrated sulfuric acid is 18.4 molar and has a density of 1.84 grams per milliliter. After dilution with water to 5.20 molar the solution has a density of 1.38 grams per milliliter. This concentration of H2SO4 is often used in lead storage
  63. Chemistry

    Determine the volume of 0.240 M KOH solution required to neutralize each of the following samples of sulfuric acid. The neutralization reaction is shown below. H2SO4(aq) + 2 KOH(aq)---> K2SO4(aq) + 2 H2O(l) a) 26 mL of 0.240 M H2SO4 b) 143 mL of 0.14 M
  64. Chemistry, Buffers, pH

    Hi could someone please help me in the next 5 minutes with this question: Given this data: mass of unknown acid 1.4671g Volume of NaOH used in titration 18.47mL Concentration of the NaOH used 0.2403M pH of the original acid solution 2.16 pH of the final
  65. Chemistry (repost)

    Determine the volume of 0.240 M KOH solution required to neutralize each of the following samples of sulfuric acid. The neutralization reaction is shown below. H2SO4(aq) + 2 KOH(aq)---> K2SO4(aq) + 2 H2O(l) a) 26 mL of 0.240 M H2SO4 b) 143 mL of 0.14 M
  66. chemistry

    You weigh a sample of a monoprotic unknown acid and dissolve it in 50.00 mL of distilled water. Exactly half of this solution is titrated with Sodium Hydroxide to the phenolphthalein end point. The pH of the other half of the original solution is measured
  67. chemistry

    What is the concentration of NaOH? using this solution (0.04756 M (i think its stand for Molarity) H2SO4) what is the concentration of NaOH in 10.00 ml of a solution, titrate to an end point using 24.22 ml of acid? formula that was given is (H2SO4 + 2NaOH
  68. College Chemistry

    You weigh a sample of a monoprotic unknown acid and dissolve it in 50.00 mL of distilled water. Exactly half of this solution is titrated with Sodium Hydroxide to the phenolphthalein end point. The pH of the other half of the original solution is measured
  69. Chemistry

    In a titration of 26.0 mL of 0.840 M H2SO4, __________ mL of a 0.200 M KOH solution is required for neutralization. Express your answer to the nearest 1/10 mL. Hint: remember H2SO4 is a diprotic acid
  70. Chemistry

    If a chemist titrates 300.0 mL of H2SO4 with a 3.0 M solution of NaOH and requires only 3.4 mL of the base to reach the endpoint, what is the concentration of the sulfuric acid?
  71. Chemistry

    If a chemist titrates 300.0 mL of H2SO4 with a 3.0 M solution of NaOH and requires only 3.4 mL of the base to reach the endpoint, what is the concentration of the sulfuric acid?
  72. Chemistry

    If a chemist titrates 300.0 mL of H2SO4 with a 3.0 M solution of NaOH and requires only 3.4 mL of the base to reach the endpoint, what is the concentration of the sulfuric acid?
  73. Chemistry 30

    Calculate the molar heat of reaction for the NaOH(aq) using the data obtained from this experiment. (this is a neutralization question) H2so4 Volume= 30ml Concentration=1.0mol/l Initial temp. = 29.9 NAOH Volume= 50ml C = 1.0 mol/L Initial temp. = 29 Final
  74. Chemistry

    Consider 18.0 M H2SO4, if you need to make 250.0 mL of a 3.0 M solution of H2SO4, how would you do this? 18.0 M H2SO4 has a density of 1.84g/mL what is the molality of solution? Mass % of H2SO4 in the solution and the mol fraction of H2SO4 and water in the
  75. chemistry

    Consider 18.0 M H2SO4, if you need to make 250.0 mL of a 3.0 M solution of H2SO4, how would you do this? 18.0 M H2SO4 has a density of 1.84g/mL what is the molality of solution? Mass % of H2SO4 in the solution and the mol fraction of H2SO4 and water in the
  76. analytical chemistry

    DrBob222, it is me again. Continue the question 5mL of a solution A (unknown concentration) was transferred into sic 25mL volumetric flask. The following volumes of a standard solution of A with with a concentration 75ppm were added to the flask: 0mL,
  77. chem

    A 0.050 L solution of H2SO4 requires 200.0 mL of 4.0 M NaOH for phenophthalein to turns pink to colorless. What is the molarity of the original H2SO4 solution? I got 4M but my instructor said it's 8M how did he get that? Pls need help figuring it out.
  78. chemistry

    why do you need to construct a calibration curve when doing spectrophotometric determinations? Is it not possible to obtain the concentration of the unknown solution by simply getting the extinction coefficient of the species under study and then determine
  79. Chemistry

    I really need help with this question. If 2 trials using 10.0 mL of a solution with an unknown concentration were titrated using close to 20mL of a standard solution each trial, what approximate volume of the standard solution would be needed to titrate
  80. Chemistry

    A 20.0 ml sample of an unknown HCl solution requires titration with 15.0ml of 0.1MNaOH solution to reach equivalent point. What is the concentration of the HCl solution? HCl + NaOH ¨ H2O + NaCl A. 0.000075 B. 75 C. none of these D. 0.075
  81. Chemistry

    Determine the volume of 0.250 M KOH solution required to neutralize each of the following samples of sulfuric acid. The neutralization reaction is: H2SO4(aq) + 2KOH(aq) = K2SO49aq) + 2H2O(l) Find: 205 mL of 0.130 M H2SO4
  82. chemistry

    You were given 25.00 ml of an acetic acid solution of unknown concentration. You find that it requires 29.60 ml of a 0.1050 M NaOH solution to exaclty neutralize this sample. A) What is the molarity of the acetic acid solution? B) what is the percentage of
  83. chemistry

    this is a really long question. i don't understand how to answer it. help please. A 10.0% aquueous solution of sulfuric acid has a density of 1.0661 g/mL at 20 degrees celsius. A. how many grams of H2SO4 are found in 50.0 g of this solution? B. how many
  84. Chemistry

    A 5.00-mL sample of an H3 PO4 solution of unknown concentration is titrated with a 0.1003 M NaOH solution. A volume of 6.55 mL of the NaOH solution was required to reach the endpoint. What is the concentration of the unknown H3 PO4 solution?
  85. chemistry

    10.0 mL of a Cu2+ solution of unknown concentration was placed in a 250 mL Erlenmeyer flask. An excess of KI solution was added. Indicator was added and the solution was diluted with H2O to a total volume of 75 mL. The solution was titrated with 0.20 M
  86. Chemistry

    Concentrated sulfuric acid is 18.4 molar and has a density of 1.84 grams per milliliter. After dilution with water to 5.20 molar the solution has a density of 1.38 grams per milliliter. This concentration of H2SO4 is often used in lead storage
  87. chemistry

    I have solved the following question but i am not sure whether it is right or wrong.. Calculate the molar heat of reaction for the NaOH(aq) using the data obtained from this experiment. (this is a neutralization question) H2so4 Volume= 30ml
  88. Chemistry

    Determine the volume of 0.250 M KOH solution required to neutralize each of the following samples of sulfuric acid. The neutralization reaction is: H2SO4(aq) + 2KOH(aq) = K2SO49aq) + 2H2O(l) Find: 15 mL of 0.250 M H2SO4
  89. chemistry

    Suppose that 50mL of a solution of sulfuric acid of unknown concentration was titrated with a 0.100M solution of sodium hydroxide. If it took 45.5 mL of titrant to reach the equivalence point, what was the concentration of the unknown solution of sulfuric
  90. chemistry

    It takes 75 mL of 0.124 M KOH to neutralize 28.5 mL of H2SO4 solution. What is the concentration of the H2SO4 solution? Answer in moles/liter.
  91. chemistry 112

    A volume of 60.0mL of aqueous potassium hydroxide (KOH) was titrated against a standard solution of sulfuric acid (H2SO4). What was the molarity of the KOH solution if 19.2mL of 1.50 M H2SO4 was needed? The equation is
  92. AP Chem

    It takes 58 mL of 0.124 M KOH to neutralize 34.5 mL of H2SO4 solution. What is the concentration of the H2SO4 solution? Answer in unites of moles/liter.
  93. Chemistry

    It takes 56 mL of 0.124 M KOH to neutralize 45.4 mL of H2SO4 solution. What is the concentration of the H2SO4 solution? Answer in units of moles/liter
  94. chemistry

    It takes 62 mL of 0.124 M KOH to neutralize 46.7 mL of H2SO4 solution. What is the concentration of the H2SO4 solution? Answer in units of moles/liter
  95. chemistry

    It takes 62 mL of 0.124 M KOH to neutralize 46.7 mL of H2SO4 solution. What is the concentration of the H2SO4 solution? Answer in units of moles/liter
  96. Chemistry Help Pls!!!

    A 21.18 mL of 0.250 M NaOH is titrated with a H2SO4 solution. The initial volume of H2SO4 was 13.28 and the final volume of H2SO4 was 28.29 mL when the solution turned very slightly pink. What is the concentration of NaOH?
  97. college Chemistry

    A 21.18 mL of 0.250 M NaOH is titrated with a H2SO4 solution. The initial volume of H2SO4 was 13.28 and the final volume of H2SO4 was 28.29 mL when the solution turned very slightly pink. What is the concentration of NaOH?
  98. college Chemistry

    A 21.18 mL of 0.250 M NaOH is titrated with a H2SO4 solution. The initial volume of H2SO4 was 13.28 and the final volume of H2SO4 was 28.29 mL when the solution turned very slightly pink. What is the concentration of NaOH?
  99. Chemistry

    A student took 100 mL of a solution of Mg(OH)2 and reacted it with H2SO4 (aq) to calculate the concentration of hydroxide ions in the solution.  If 13.75 mL of 0.010 M H2SO4 was used to react with all of the OH- (aq) in the 100-mL solution, what was the
  100. chemistry

    It takes 62 mL of 0.124 M KOH to neutralize46.7 mL of H2SO4 solution. What is the concentration of the H2SO4 solution?