1. Physics Mechanics

    A 2.30 kg block is acted upon by a horizontal force F(x) = 30.0 - 10.0x where the force is measured in Newtons if x is measured in meters. The coefficient of kinetic friction between the block and the flat surface is 0.170. The block is initially at x = 0

    asked by Aya Serghosian on October 23, 2014
  2. Business Law

    "Damages caused to homes as a result of fire is an issue under property law. If some of the pople living in this houses in those areas are living in renting houses, if the property is damaged due to fire, and the people living in those houses were aware

    asked by Emma on March 10, 2018
  3. Statistics

    Age at onset of dementia was determined for a sample of adults between the ages of 60 and 75. For 15 subjects, the results were SumX=1008, and Sum(X-M)^2=140.4. Use this information to answer the following: a. What is the mean and SD for this data? b.

    asked by daniel on February 10, 2014
  4. Statistics

    Age at onset of dementia was determined for a sample pf adults between the ages of 60 and 75. For 15 subjects, the results were SumX=1008, and Sum(X-M)^2=140.4. Use this information to answer the following: a. What is the mean and SD for this data? b.

    asked by daniel on February 10, 2014
  5. Physics

    A block is pulled 2.9 meters up a 30° rough incline by an applied force Fa = 170 N, directed up the ramp. The frictional force has a magnitude of 90 N. The block starts from rest and has a final kinetic energy of 16 J. Find the following: a) The total

    asked by Dar on February 19, 2010
  6. physics PLEASE help

    A 5.0-kg block is at rest on a horizontal floor. If you push horizontally on the 5.0-kg block with a force of 10.0 N, it just starts to move. (a) What is the coefficient of static friction? (b) A 12.0-kg block is stacked on top of the 5.0-kg block. What is

    asked by Julie on February 17, 2012
  7. physics

    A 5.0-kg block is at rest on a horizontal floor. If you push horizontally on the 5.0-kg block with a force of 10.0 N, it just starts to move. (a) What is the coefficient of static friction? (b) A 12.0-kg block is stacked on top of the 5.0-kg block. What is

    asked by Julie on February 17, 2012
  8. physics

    A 10.0-kg block is at rest on a horizontal floor. If you push horizontally on the 10.0-kg block with a force of 20.0 N, it just starts to move. (a) What is the coefficient of static friction? b) A 12.0-kg block is stacked on top of the 10.0-kg block. What

    asked by melad on February 17, 2011
  9. Physics

    Block A is accelerating with block B at a rate of 0.800 m/s^2 along a frictionl es surface. It suddenly encounters a surface that supplies 25.0 N a friction. What is the new acceleration? (There is a picture with block A on top on a bigger block B with an

    asked by BlessedGalPal on October 9, 2018
  10. math

    The sum of the ages of the three Romano brothers is 63. If their ages can be represented as consecutive integers, what is he age of the middel brother?

    asked by Anonymous on April 11, 2009
  11. math

    In her art class, Ms. Walter has 12 students whose ages are listed below: 19, 20, 20, 20, 21, 22, 24, 24, 25, 25, 56, 60 She calculated the mean and the median of their ages. What is the relationship between these two values?

    asked by Sally on November 10, 2011
  12. MATHS

    5yrs ago,a mother was twice as old as her son.in 6yrs time,their ages sum 82,find their present ages

    asked by TRYSYENS on January 15, 2016
  13. college

    Please provide a detailed description of both the Avignon Papacy and the Hundred Years War, and tell me how each contributed to the end of the Middle Ages.

    asked by Steve on December 8, 2008
  14. Psychology

    You are opening a daycare center for children ages 6 months to 12 years old. Based on piaget what activities would you use for each age group?

    asked by Mike on April 7, 2009
  15. Simple Math

    In 10 years, Mr. Yen will be twice as old as his daughter. Their ages now add up to 61. How old is each person. Can you show me all the steps because I have a unit test tmw:) thankyou

    asked by SHINee on November 29, 2013
  16. Maths

    Mari is 3 times older then nandhini after ten years the sum of thare ages will be 80 find the present age???

    asked by Anonymous on December 4, 2016
  17. algebra

    Ann is five years older than twice her brother Dan's age, a. Write an algebraic expression to represent the sum od their ages.

    asked by Nicole on October 7, 2010
  18. math

    Ann is five years older than twice her brother Dan's age, a. Write an algebraic expression to represent the sum of their ages.

    asked by april on November 10, 2010
  19. PHYSICS PLEASE HELP!!!

    Please someone have mercy this is a test grade and I have no idea what to do ! A force of 200 N is being exerted on a blocki, which has a mass of 10 kg and is on 30 degrees inclined plane. The force is acting up the plane and parallel to it. The

    asked by Tyler on November 23, 2010
  20. algebra

    At an auto show, a car dealer asked the first 10 visitors their ages and the kinds of cars they own. The Venn diagram shows the details. A Venn diagram titled Ages of Car Owners, indicating the ages of owners of each type of car. Each of the three circles

    asked by Anonymous on July 18, 2012
  21. Physics

    a 2 kg block slides down a frictionless incline from point A to point B. A force(magnitude P=3N) acts on the block between A and B, as shown. Points A and B are 2 m apart. If the kinetic energy of the block at A is 10 J, and the work done by gravity is

    asked by Robert on March 24, 2011
  22. Physics

    I have a question 26. A box weighing 85 N rests on a table. A rope tied to the box runs vertically upward over a pully and a weight is hung form the other end. Detrmine the force that the table exerts on the box if the weight hanging on the other side of

    asked by Physics on August 26, 2009
  23. Physics

    A 5.7- kg concrete block rests on a level table. A 4.0- kg mass is attached to the block by a string passing over a light, frictionless pulley. If the acceleration of the block is measured to be 1.0 m/s2, what is the coefficient of friction between the

    asked by Eva on February 21, 2012
  24. Physics

    A 5.0- kg concrete block rests on a level table. A 3.7- kg mass is attached to the block by a string passing over a light, frictionless pulley. If the acceleration of the block is measured to be 1.0 m/s2, what is the coefficient of friction between the

    asked by Jordan on February 21, 2015
  25. Physics

    A 5.7- kg concrete block rests on a level table. A 4.0- kg mass is attached to the block by a string passing over a light, frictionless pulley. If the acceleration of the block is measured to be 1.0 m/s2, what is the coefficient of friction between the

    asked by Steve on February 21, 2012
  26. Physics

    A 5.7- kg concrete block rests on a level table. A 4.0- kg mass is attached to the block by a string passing over a light, frictionless pulley. If the acceleration of the block is measured to be 1.0 m/s2, what is the coefficient of friction between the

    asked by Steve on February 21, 2012
  27. Physics

    A block with a weight of 3.7 N is launched along a slope upwards by a spring with k = 2.25 kN / m. The slope makes an angle of 30° with the horizontal and has a vertical height of 0.75 m (measured from the starting point of the block). When the block is

    asked by Bob on October 19, 2017
  28. physics (lVERY LONG)

    A force of 200 N is being exerted on a blocki, which has a mass of 10 kg and is on 30 degrees inclined plane. The force is acting up the plane and parallel to it. The coefficient of friction between the block and the plane is .3 and the plane is 12 m long.

    asked by rhet butler on November 23, 2010
  29. Math

    Six years hence a man 's age will be three times his son 's age and three years ago,he was nine times as old as his son .find their present ages

    asked by Pooka on September 25, 2016
  30. Math

    Molly’s age is twice Anita’s. If the sum of the squares of their ages is 80, then Translate these words into an algebraic equation to determine their ages?

    asked by Karla on November 21, 2009
  31. physics

    A heavy wooden block rests on a flat table and a high-speed bullet is fired horizontally into the block, the bullet stopping in it. How far will the block slide before coming to a stop? The mass of the bullet is 10.5 g, the mass of the block is 10.5 kg the

    asked by esther on March 10, 2010
  32. physics

    A heavy wooden block rests on a flat table and a high-speed bullet is fired horizontally into the block, the bullet stopping in it. How far will the block slide before coming to a stop? The mass of the bullet is 10.5 g, the mass of the block is 10.5 kg the

    asked by Anonymous on March 10, 2010
  33. Maths

    "How old are your three children?" the maths teachers ask a former student. He is told their ages add to 13, and multiply to give the number on his study door (which they can both see). "i will need to know more", the master days, after a few moments

    asked by Jane on February 3, 2010
  34. mechanics

    You drop a block from rest. The block lands on the spring (spring constant = 160Nm) and compresses it .5 m before the block and spring momentarilty come to rest. (The spring then pushes the block upward.) What is the mass of the block? If needed, g=10ms2.

    asked by juanpro on July 6, 2014
  35. Physics

    A 34-g bullet traveling at 120m/s embeds itself in a wooden block on a smooth surface. The block then slides toward a spring and collides with it. The block compresses the spring (k=100 N/m) a maximum of 1.25 cm. Calculate the mass of the block of wood.

    asked by Brian on January 5, 2012
  36. physics

    A block of mass m = 2.00 kg slides down a 30.0° incline which is 3.60 m high. At the bottom, it strikes a block of mass M = 7.20 kg which is at rest on a horizontal surface Determine the speeds of the two blocks after the collision. lighter block =

    asked by Haley on March 24, 2011
  37. Physics

    A 34-g bullet traveling at 120m/s embeds itself in a wooden block on a smooth surface. The block then slides toward a spring and collides with it. The block compresses the spring (k=100 N/m) a maximum of 1.25 cm. Calculate the mass of the block of wood.

    asked by Zach on January 5, 2012
  38. Physics

    A block slides down a frictionless plane having an inclination of 18.9deg. If the block starts from rest at the top and the length of this incline is 2.21m, find the acceleration of the block. b). What is the block's speed when it reaches the bottom of the

    asked by joane on October 28, 2012
  39. physics

    A 12.0 g bullet is fired into a 13.9kg wooden block that is hanging straight down, suspended by a 2.00 m length of light line. The bullet has a muzzle velocity of 94.2 m/s. When the bullet hits the block, the bullet stays in the block. The block swings

    asked by Shelby on March 15, 2014
  40. math

    The sum of the ages of Jose and Valerie is 78 years. 9 years ago, Jose's age was 3 times Valerie's age. How old is Jose now? (A) Translate the given information into an equation using the variable x = current age of Jose. Your equation should contain 78,

    asked by Anonymous on October 9, 2015
  41. math

    The sum of the ages of Jose and Valerie is 78 years. 9 years ago, Jose's age was 3 times Valerie's age. How old is Jose now? (A) Translate the given information into an equation using the variable x = current age of Jose. Your equation should contain 78,

    asked by Anonymous on September 27, 2015
  42. physics

    A block of mass m1 = 3.2 kg rests on a frictionless horizontal surface. A second block of mass m2 = 1.9 kg hangs from an ideal cord of negligible mass that runs over an ideal pulley and then is connected to the first block. The blocks are released from

    asked by tsubasa on February 12, 2013
  43. Physics

    What is the acceleration of the upper block? The coefficient of kinetic friction between the lower block and upper block is 0.0005. The coefficient of kinetic friction between lower block and floor is 0.0001. Upper block is 1kg, lower block is 2kg, and

    asked by Doug on May 25, 2010
  44. Physics

    A 0.400 kg block of wood hangs from the ceiling by a string, and a 0.0700 kg wad of putty is thrown straight upward, striking the bottom of the block with a speed of 6.40 m/s. The wad of putty sticks to the block. How high does the putty-block system rise

    asked by Physics on April 29, 2010
  45. Physics

    A wooden block of mass m = 2.3 kg starts from rest on an inclined plane sloped at an angle 26 degrees from the horizontal. The block is originally located 1.9 m from the bottom of the plane. Assume the inclined plane is friction less. 1)What is the

    asked by Sydney on February 26, 2014
  46. MATH HELP

    Sam and Harry are family. Sam is currently is three times Harry's age. Sam's age is also 10 more than twice Harry's age. What are their current ages? Sam is 24 years old, and Harry is 8 years old. Sam is 39 years old, and Harry is 13 years old. Sam is 27

    asked by Oscar on December 20, 2015
  47. Physics Energy & Acceleration

    A light spring with force constant 3.45 N/m is compressed by 7.92 cm as it is held between a 0.241 kg block on the left and a 0.482 kg block on the right, both resting on a horizontal surface. The spring exerts a force on each block, tending to push them

    asked by mR. Ba3BOOS on November 1, 2011
  48. math

    the sum of the ages is 48, Bailey's mom is 15 more than twice his age. what is the ages of the two?

    asked by heath on May 5, 2011
  49. algebra 1

    3 kids ages =60 if they are consecutive even integers hat are their ages

    asked by rena on June 8, 2015
  50. algebra

    A man and a woman's ages total 98. He is twice as old as she was when he was her age now. What are their ages?

    asked by Albert on February 7, 2014
  51. physics

    a 20kg block is connested to a 30kg block by a string that passes over a frictionless pully. the 30kg block is connected to a spring that has niglible mass and a force constant of 250n/m.the 20kg block is pulled 20cm down the incline(40 degrees) and

    asked by sello on April 7, 2010
  52. Physics

    A 1.75-kg wooden block rests on a table over a large hole as in the figure below. A 5.20-g bullet with an initial velocity vi is fired upward into the bottom of the block and remains in the block after the collision. The block and bullet rise to a maximum

    asked by Ana on December 1, 2014
  53. physics

    A 3.39 kg block is placed on top of a 11.8 kg block. A horizontal force of F = 61.3 N is applied to the 11.8 kg block, and the 3.39 kg block is tied to the wall. The coefficient of kinetic friction between all moving surfaces is 0.112. There is friction

    asked by Anonymous on October 5, 2012
  54. physics

    Consider a block on an incline plane. The coefficients of static and kinetic friction between the block and the incline are µs = 0.353 and µk = 0.31. Calculate the critical angle θc, where the block just begins to slide. Answer in units of ◦. The

    asked by I dont like physics on November 24, 2015
  55. physics

    A baseball of mass m1 = 0.32 kg is thrown at a concrete block m2 = 6.25 kg. The block has a coefficient of static friction of μs = 0.71 between it and the floor. The ball is in contact with the block for t = 0.195 s while it collides elastically. What is

    asked by Anonymous on March 27, 2014
  56. Physics

    A 2.0 kg block of iron slides along a floor, decreasing its speed from 4.0 m/s to 1.0 m/s. a) How much work does the frictional resistance of the floor do on the block? b) If the reduction in velocity occurred over a distance of 10 m, what was the force of

    asked by idnchfywek on June 25, 2015
  57. Physics

    In Fig. 6-25, blocks A and B have weights of 49 N and 21 N, respectively. (a) Determine the minimum weight of block C to keep A from sliding, if µs between A and the table is 0.20. (b) Block C suddenly is lifted off A. What is the acceleration of block A,

    asked by Robert on November 19, 2010
  58. physics

    A 3.39 kg block is placed on top of a 11.8 kg block. A horizontal force of F = 61.3 N is applied to the 11.8 kg block, and the 3.39 kg block is tied to the wall. The coefficient of kinetic friction between all moving surfaces is 0.112. There is friction

    asked by Anonymous on October 5, 2012
  59. physics

    A 1.75-kg wooden block rests on a table over a large hole as in the figure below. A 4.60-g bullet with an initial velocity vi is fired upward into the bottom of the block and remains in the block after the collision. The block and bullet rise to a maximum

    asked by jeezy on March 25, 2012
  60. physics

    Block A with mass 4.0 kg, sits on a friction less table. Block B, with mass 2.0 kg, hangs down from a rope connected through a pulley to block A. What is the acceleration of block A?

    asked by sea lively on October 25, 2018
  61. statistics

    The ages of five randomly chosen cars in the parking lot are determined to be 7,9,3,4 and 6 years old. If we consider this sample in groups of 3, what is the probability of the true mean falling between 5.5 and 6.5?

    asked by terri on April 9, 2013
  62. Help please!! History

    The earlier years of the Middle Ages began with A. the Crusades. B. the collapse of the Roman Empire. C. the Renaissance. D. the search for new trade routes

    asked by kelly k on October 16, 2012
  63. physics

    Years ago, a block of ice with a mass of about 22kg was used daily in a home icebox. The temperature of the ice was 0.0 degrees Celsius when delivered. As it melted, how much heat did a block of ice that size absorb? The latent heat of fusion of water is

    asked by Norah on November 20, 2010
  64. physics

    A block of mass 1.4kg is placed on a rough surface. the coefficient of friction between the surfaces is 0.58. A constance force of magnitude 10N, making an angle of 37 degrees with the horizontal is acting on the block. the block is given an initial

    asked by usha on September 10, 2011
  65. statistics

    Suppose that the ages of students at a particular university average 26 years with a standard deviation of 2.8 years. Consider the sampling distribution of the sample mean age of students in a sample of n = 49. The mean of the sampling distribution is

    asked by Taylor on July 10, 2014
  66. Physics

    Three blocks of masses 1.0, 2.0, and 4.0 kilograms are connected by massless strings, one of which passes over a frictionless pulley of negligible mass, as shown above. Calculate each of the following. a. The acceleration of the 4 kilogram block b. The

    asked by Kate on February 28, 2010
  67. Physics

    A 2.5-kg block is sliding along a rough horizontal surface and collides with a horizontal spring whose spring constant is 320 N/m. Unstretched, the spring is 20.0 cm long. The block causes the spring to compress to a length of 12.5 cm as the block

    asked by Drew on May 31, 2014
  68. Math

    Please help me how to set this up. As a real-estate agent, Walter Jordn earns 3 3/4% commission on the houses he sells. In the last quarter of this year, he sold two houses, one for $225,000 and the other for $199,000. How much was his commissions for this

    asked by Amy on February 28, 2016
  69. Physics

    36.​A 50.0-kg block and 100-kg block are connected by a string. The pulley is frictionless and of negligible mass. The coefficient of kinetic friction between the 50-kg block and incline is 0.250. Determine the change in the kinetic energy of the 50-kg

    asked by Noor on April 15, 2013
  70. Physics 1

    A 50.0-kg block and 100-kg block are connected by a string as in Figure P8.36. The pulley is frictionless and of negligible mass. The coefficient of kinetic friction between the 50-kg block and incline is 0.250. Determine the change in the kinetic energy

    asked by Anonymous on October 21, 2011
  71. physics

    The block in the figure below lies on a horizontal frictionless surface and is attached to the free end of the spring, with a spring constant of 65 N/m. Initially, the spring is at its relaxed length and the block is stationary at position x = 0. Then an

    asked by help on December 15, 2008
  72. physics help needed very urgent !!!

    The block in the figure below lies on a horizontal frictionless surface and is attached to the free end of the spring, with a spring constant of 55 N/m. Initially, the spring is at its relaxed length and the block is stationary at position x = 0. Then an

    asked by helper on October 26, 2012
  73. Physics to be solved

    The block in the figure below lies on a horizontal frictionless surface and is attached to the free end of the spring, with a spring constant of 55 N/m. Initially, the spring is at its relaxed length and the block is stationary at position x = 0. Then an

    asked by Rioster2012 on October 26, 2012
  74. Physics

    A block P of mass 2.75 kg is lying on a rough inclined plane of angle è=0.87 radians. Block P is attached via a model string that passes over a model pulley to a second block Q of unknown mass M kg hanging vertically. The coefficient of static friction

    asked by Anonymous on March 6, 2012
  75. wORLD HISTORY

    What is one reason that the Middle Ages are sometimes referred to as the "dark ages? for the fertile soil that supported agriculture *for the persecution suffered by certain Christian groups, as well as Jews and Muslims for the political disorder that

    asked by BUBBLES on October 14, 2016
  76. Physics

    I have posted the same questions over and over and received no help. Will someone please help me? A horizontal spring with a spring constant of 200.0 N/m is compressed 25.0 cm and used to launch a 3.00 kg block across a frictionless surface. After the

    asked by Helppp on November 18, 2011
  77. i need sir damon steve reiny and bob physics

    A 100tones acts on a 300tones block placed on an inclined plan with a 3:4 slope, the coefficients of frictions btw the blocks and the inclined plane are 0.25 and 0.20 respectively (A) determine weather the block is in equilibrium ( if the block is not in

    asked by uwana on July 20, 2017
  78. phyics

    A block of mass m = 0.510 kg is fastened to an unstrained horizontal spring whose spring constant is k = 85.3 N/m. The block is given a displacement of +0.112 m, where the + sign indicates that the displacement is along the +x axis, and then released from

    asked by MATT on November 12, 2013
  79. PHYSICS

    A block of mass m = 0.889 kg is fastened to an unstrained horizontal spring whose spring constant is k = 89.4 N/m. The block is given a displacement of +0.128 m, where the + sign indicates that the displacement is along the +x axis, and then released from

    asked by Anonymous on November 18, 2015
  80. math

    The sum of the ages of Jose and Valerie is 78 years. 9 years ago, Jose's age was 3 times Valerie's age. How old is Jose now? (A) Translate the given information into an equation using the variable x = current age of Jose. Your equation should contain 78,

    asked by Anonymous on September 27, 2015
  81. Physics

    A block of mass M is hanging from a string of length L at velocity vb1. A bullet (mass b) is shot at the block. It passes through the block with a velocity of vb2. As a result, the block swings upwards and comes to a stop at an angle of α above the

    asked by orange on May 4, 2018
  82. math

    Ava and Kelly ran a road race, starting from the same place at the same time. Ava ran at an average speed of 6 miles per hour. Kelly ran at an average speed of 8 miles per hour.

    asked by Anonymous on June 2, 2016
  83. physics

    An 8 g bullet is shot into a 4.0 kg block, at rest on a frictionless horizontal surface. The bullet remains lodged in the block. The block moves into a spring and compresses it by 7.9 cm. The force constant of the spring is 1400 N/m. What is the impulse of

    asked by Zach on November 7, 2012
  84. physics

    In the Figure the pulley has negligible mass, and both it and the inclined plane are frictionless. Block A has a mass of 1.3 kg, block B has a mass of 2.7 kg, and angle è is 26 °. If the blocks are released from rest with the connecting cord taut, what

    asked by chirayu on March 23, 2009
  85. math

    Sue is two years older than Chris. Jim is 4 years older than Sue. Their ages total 68. How old is Sue?

    asked by bre on July 7, 2014
  86. Math

    The sum of the ages of a father and his son is 62 years. 15 years ago, the father was 7 times as old as his son. How old is the son now?

    asked by Saras on June 17, 2016
  87. maths

    ali's father was five times as old as Ali 7 1/2 years ago.After 7 1/2 years father will be twice as old as ALI .what are their present ages?

    asked by atish patel on October 17, 2015
  88. physics

    a block(500N) is being pulled along a surface having coefficients of kinetic and staic friction of 0.45 and 0.5 respectively..draw a free body diagram of the block and find the minimum force that can be applied to the block at an angle 15¢X below the

    asked by Anonymous on December 5, 2011
  89. Socials Please help!

    I need to write an essay response answering these 2 questions: 1. Are pit houses really the most efficient/ practical houses for the Plateau people? My ans: No, it isn't 2.Which lodging would be the best for the Plateau regions and why? (at least 4

    asked by Bethany on January 13, 2014
  90. physics

    A block of mass m = 0.605 kg is fastened to an unstrained horizontal spring whose spring constant is k = 67.5 N/m. The block is given a displacement of +0.120 m, where the + sign indicates that the displacement is along the +x axis, and then released from

    asked by twill on June 8, 2014
  91. mechanics

    Jayden holds a 3kg block pressed up against a spring on a horizontal and frictionless surface. The spring has a spring constant of 300Nm. The spring is fixed in place, but the block is free to move. The spring is initially compressed by .5 m and the block

    asked by juanpro on July 6, 2014
  92. Physics 121

    Two block are connected by a rope that runs over a pulley. The block on the tables has mass 4kg, the hanging block has mass 2kg, and the pulley has mass 0.5kg and radius 0.25m. Assume that the table is friction-less. If the block are released from the

    asked by Bob on May 7, 2012
  93. Physics help pleaseeee

    A horizontal spring with a spring constant of 200.0 N/m is compressed 25.0 cm and used to launch a 3.00 kg block across a frictionless surface. After the block travels some distance, the block goes up a 32 degree incline that has a coefficient of friction

    asked by Me on November 17, 2011
  94. Physics Help Please

    A horizontal spring with a spring constant of 200.0 N/m is compressed 25.0 cm and used to launch a 3.00 kg block across a frictionless surface. After the block travels some distance, the block goes up a 32 degree incline that has a coefficient of friction

    asked by Anonymous on November 17, 2011
  95. Physics

    A 3.00-kg block starts from rest at the top of a 25.5° incline and slides 2.00 m down the incline in 1.75 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the incline. (c) Find the

    asked by Anonymous on October 23, 2013
  96. physics

    A 3.00-kg block starts from rest at the top of a 27.5° incline and slides 2.00 m down the incline in 1.20 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the incline. (c) Find the

    asked by monic on October 2, 2012
  97. physics

    A 3.00 kg block starts from rest at the top of a 36.0'> incline and slides 2.00 m down the incline in 1.60 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the incline. (c) Find the

    asked by Anonymous on February 27, 2011
  98. physics

    A 3.00 kg block starts from rest at the top of a 36.0'> incline and slides 2.00 m down the incline in 1.60 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the incline. (c) Find the

    asked by Anonymous on February 27, 2011
  99. physic12-dymanics

    A 5kg block slides down an incline of 25 degrees to the horizontal at a constant speed. a) what is the net force on the block? b) what is the magnitude of the friction force acting on the block? c) If friction was negligible and the block was accelerating

    asked by sk on March 24, 2010
  100. Physics

    A 3.00-kg block starts from rest at the top of a 33.5° incline and slides 2.00 m down the incline in 1.30 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the incline. (c) Find the

    asked by Cindy on March 8, 2012