So here's the problem: 6a^-2 + 9a^2 all over 3a^-2 The answer is suppose to be 2 + 3a^4 I keep getting the answer as 5. Can you show me how to solve this problem correctly?

97,649 results
  1. Sophomore Success Unit 7 Lesson 2 Answers

    Sophomore Success Unit 7 Lesson 2 Answers 1. Why is it so important to understand a problem from the perspective of all involved parties? Answer - It will help you reach a solution that will be as fair and reasonable as possible. 2. Which of the following

  2. Career planning

    Which of the following is an effective first reaction to a problem . A. Asking questions to help you understand the problem B. Deciding on a solution as quickly as possiable C. Finding someone else to handle the problem D. Removing yourself from the

  3. Biology

    A woman who is a carrier for hemophilia marries a man who does not have hemophilia. What are the chances of them having a son or daughter with hemophilia? Show your work. I need help with this short-answer/essay/written problem. I think the answer to this

  4. chemistry

    Suppose you are asked to find the area of a rectangle that is 2.1-cm \rm cm wide by 5.6-cm \rm cm long. Your calculator answer would be 11.76 cm 2 \rm cm^2 . Now suppose you are asked to enter the answer to two significant figures. (Note that if you do not

  5. Calculus (Please check my work!)

    Suppose that y = f(x) = x^2 - 4x + 4. Then on any interval where the inverse function y = f-1(x) exists, thederivative of y = f-1(x) with respect to x is: (Hint: x^2 - 4x + 4 can be factored and rewritten as "something" squared.) Work thus far: Okay, so I

  6. Logs.

    Can you please help me with the following log. problems? thanxs! Solve the exponential equation. Use a calculator to obtain a decimal approximation, correct to two decimal places, for the solution. 7^x = 6^(x + 7) this is how far I got: x log 7/x log 7=

  7. math

    Problem 1:A semi-circular garden has a radius of 10 meters. What is its area? ( Use pi =3.14) Answer:157m^2 Problem 2:The base of a cylindrical tank has a radius of 4.5 meters. What is its area? ( Use pi=3.14) Answer:65.585m^2 Problem 3:In the middle of a

  8. Chemistry

    Suppose you are asked to find the area of a rectangle that is 2.1-cm wide by 5.6-cm long. Your calculator answer would be 11.76 cm2. Now suppose you are asked to enter the answer to two significant figures. (Note that if you do not round your answer to two

  9. Pre-Algebra

    Well, this problem is really stumping me, so here it is. Directions: In each problem, first draw a picture of the situation to the right of the problem. Then decide whether the problem involves measuring length or area growth to help you answer the

  10. Math

    Are there any problems in this? -3 1/5 / -2/3 = -4 4/5 Here is the work it showed. -3 1/5 / -4 4/5=-16/5 * -3/2=-8/5 * -3/1 = -24/5= -4/5 To me, I think there is something wrong in this the answer suppose to be positive, not negative. The only thing that I

  11. math

    What strategy did you use in solving this problem? 22. Suppose that you wanted to find the whole numbers represented by each of the letters in the following addition problem: Which problem-solving strategy might be most helpful to you in solving this

  12. Chemistry

    Suppose you are asked to find the area of a rectangle that is 2.1- wide by 5.6- long. Your calculator answer would be 11.76 . Now suppose you are asked to enter the answer to two significant figures. (Note that if you do not round your answer to two

  13. Algebra

    There are two similar triangles XYZ, and ABC. If x = 8, c = 5, and y = b, find z and a. How am I suppose to solve this problem if y = b? Do I find what b is first? Or will the answer be with a variable?

  14. calculus

    In the following problem, suppose f(x) is continuous (and differentiable) function on the interval (0,1). Suppose also that for 0 < x>please show steps

  15. Math

    I'm doing some practice questions for my Complex Numbers unit and I'm confused on how to get the answer for this problem: (Radical -50x^2y^2) My answer guide says that the answer is 5i |xy| (Radical 2) Could someone please show me how to do the problem?

  16. Math

    which value is the "whole" in the following problem: 14 is what percent of 56? I said the "whole" is 56, due to the problem not stating whether i was to solve the problem by using proportions or whatever. May you check my answer? Thank You

  17. Science

    The drawing shows an edge-on view of two planar surfaces thatintersect and are mutually perpendicular. Surface 1 has an area of 1.7 m^2, while surface 2 san area of 3.2 m^2. The electric field in the drawing is uniform andhas a magnitude of 250 N/C. Find

  18. Math

    Solve each literal equation for the indicated variable 2x-3y=4 for x The answer is suppose to be x=3/2y+2 I don't understand how you do this problem?

  19. Probablity

    Problem 8A. Starting at time 0, a red bulb flashes according to a Poisson process with rate λ=2 . Similarly, starting at time 0, a blue bulb flashes according to a Poisson process with rate λ=1 , but only until a nonnegative random time X , at which

  20. math-college algebra

    y-3=1/2(x-6) "finding the value of a variable" x=2 I know the answer is 1, but how do I work the problem to get 1. This problem is in our text book and in the back it states the answer is 1. I tried working the problem serval times and I do not come up

  21. Math

    Suppose your teacher tells you to write a word problem using the number3.which would be the best object to use in your problem?explain.Then write and solve a word problem using that object. tricycle bike wagon.

  22. Math

    Suppose k is a continuous function so that k(-2)=3 and k'(-2)= -4 . a. Use the given information to approximate the value of k(-1.4). b. If k''(x)

  23. Algebra

    2: Y^5 x y^14= A: 2y^19 B: y^60 C: y^19 D: 2y^60 3: w^12 ÷ w^18 A: w^30 B: w^-30 C: w^6 D: w^-6 4: Using the numbers 3, 2, and 4, which of these problems would have a solution of 4? A: 4 x 2^3 ÷ 2^3 B: 2 x 2^3 ÷ 2^4 C: 3 x 2^3 ÷ 2^4 D: 3 x 2^4 ÷ 2^4

  24. Math

    I am very sorry but I was wrong with the problem. The math problem is: 9 / (3.6-2.1) Thank you Anonymus for your answer but I want the problem that I wrote above. If you help me again pleaseeeeeeeee. I don't know how to resolve this. Thanks again.

  25. Language Arts

    Read each sentence. Circle the contraction or contractions in each sentence below: 1. He's going to show me how to prepare dinner. Answer: Circle He's 2. Can you tell if she's your friend or enemy? Answer: Circle she's 3.We'll have to empty out our garage

  26. Algebra

    My second question is in section 5.4, problem 39. x+4/x-2 < or = 1; Since the inequality in not , should the answer to this problem in the back of the book be: {x|x< or = 2}, or in interval notation: (-infinity, 2)? Please explain this problem. Thanks.

  27. Math

    Instructions Suppose we have a sequence (1), (2, 3), (4, 5, 6). (7, 8, 9, 10), (11, 12, 13, 14, 15), ... where (1) is the first element of the sequence, (2, 3) is the second, etc. What is the first number in the 100th element of the sequence? Be sure to do

  28. precalculus

    suppose the only information you know about a function f is that the domain of f? is the set of real numbers and that f f(1)=1,f(2)=4,f(3)=9,f(4)=16what can you say about the value of ,f(5). Hint the answer to this problem is not 25 the shortest correct

  29. math, correction,plz

    Can someone correct these for me..plz... Problem #1 simplify. ((p^5)^4)/(p^6) MY answer: p^14 Problem #2 Write using positive exponents only. b^-6 MY answer: (1)/(b^6) Problem#3 Write 1.81 X 10^-2 in standard notation My answer. 0.0181 Problem #4 Subtract

  30. Algebra- Middle

    My math question ask is 1/3(x-9) = 2x+7 greater than or less than 4/3(x+4)= -4x. The problem (1) answer = 6. Problem (2) answer = -1. Therefore problem (2) is less than problem (1). Are the answer to the equations correct. Sincerely

  31. PHYSICS

    Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with these. Here is problem #2: Suppose the spring in a pinball machine has a spring

  32. Calculus

    This is a problem we did previously on a test; my answer was marked correct, but I am having trouble getting my answer in the same form that my teacher gave it. The question: Find the derivative of (x/(x+1))^1/2 His answer: ( (x(x+1))^(1/2) ) / (2x(x+1)^2)

  33. algebra

    Solve the inequality. |2x+3|< 26 So there are two answers to this problem? Do you switch the inequality sign for the second answer? This is the absolute value of some quantity I suppose. We have |2x+3|< 26 Thus we want numbers such that -26 < 2x+3 < 26 You

  34. Math Help please! :)

    I need some help with a problem for Pythagorean Theorem, if you would like to help! 13.65=√6.5^2+12^2 For the problem above, I need help finding the steps to doing it, I'm one of those kinds of people that can get the problem, but not sure how I got it.

  35. math,correction

    Problem #1 subtract. Express your answer in simplest form (3x)/(18) minus (x)/(18) MY steps: (3x-x)/(18) = (2x)/(18) and answer: (2x)/(18) Problem #18 write in simplest form. (3x^5)/(15x^12) My steps: (3)/(15) = .60 x^5-12 = x^-7 so my answer is: .60x^-7

  36. math

    Suppose your teacher tells you to write a word problem using the number 3. Which would be the best object to use in your problem? Explain. Then write and solve a word problem using that object. (tricycle, bike, wagon)

  37. math

    Suppose you want to cover the backyard with decorative rock and plant some trees as the first phase of the project. You need 30 tons of rock to cover the area. If each ton cost $60 and each tree is $84, what is the maximum number of trees you can buy with

  38. Math!!!

    Suppose Y ∼ N(μ=0, σ). Find σ so that the normal population contains 90% of its probability between -1 and 1. Please round your answer to two decimals. . [Hint: The normal distribution is symmetric around 0, so you can simplify the problem and only

  39. algebra

    (2x+3)/5 = -(3x-2)/2 - (-3/2)(-3/2) I've done this problem a few times and keep getting -37/38 which seems like a dumb answer to the problem. I know I think the answer should be a whole number so I don't know if that's what's confusing me. Is my answer

  40. Algebra Question

    I did a problem and used the substitution method and it took me forever to solve by hand. Is there a shorter way to show how this problem was done. The problem was x+y+z=7,x-y+2z=7,2x+y+3z=15 The final answer came out to be x=4 z=2 y=1

  41. biology

    find an instance of an ecological “mess” that has taken place in your city/county/region. Outline the history of the problem – what caused it? What is being done to resolve the problem? Suppose that you had been in charge of the situation. What might

  42. math,correction

    Solve for x. Problem #22 25x^2 = 13 My answer: x = + - radical (13)/(5) Problem #32 2 (x - 5 )^2 = 3 My answer: x = 5 +- radical (3)/(2) Problem #42 Solve for x x^2+4x+4=7 (hint factor the left-hand side) My answer: x = -2 +- radical (7)

  43. Calculus

    I finished this problem but I wanted some feedback because I don't know if it's entirely correct. Suppose that functions f and g and their derivatives with respect to x have the following values at x=2. f(x)=8 g(x)=2 f'(x)=1/3 g'(x)=-3 Find d/dx of f(g(x))

  44. algebra

    I'm stuck with this problem. h = -16t^2 + 312 the "t" is seconds after object released and h stands for height. We're suppose to set the equation to 0 so far this is what I have: -16t^2 + 312 = 0 -8(2t^2+39)= 0 -8=0 can be disqualified but how do I factor

  45. Physics

    The drawing shows an edge-on view of two planar surfaces thatintersect and are mutually perpendicular. Surface 1 has an area of 1.7 m^2, while surface 2 san area of 3.2 m^2. The electric field in the drawing is uniform andhas a magnitude of 250 N/C. Find

  46. Physics

    When you see a traffic light turn red, you apply the brakes until you come to a stop. Suppose your initial speed was 12.9 m/s, and you come to rest in 35.0 m. How much time does this take? Assume constant deceleration. What equation do I use to solve this

  47. math

    Solve each equation. What am I doing wrong because the answer is suppose to be 11/2 and I don't get the answer. Here's what I'm doing... Problem: 2x+1/4-3x-4/5=1/2 I get: 10x+5-12x-16=10 Which gives me -2x=21 My answer is -21/2 the correct answer is

  48. Algebra

    I cannot solve the problem please help me. I'm suppose to set the equations up to solve for t. x = y + rt + at^2/2 Even when I plug in the values I don't get the answer. x = 16.4 y= 0 r= 0*cos(45)a=0 t is suppose to equal 2.32 if I set the problem up

  49. Math

    I posted this problem the other day and someone answered it but when I checked my book I realized that I wrote the problem wrong. This morning when I posted I had put the wrong answer. The answer is suppose to be 1/8 but I don't understand how to solve the

  50. Math

    I posted this problem the other day and someone answered it but when I checked my book I realized that I wrote the problem wrong. The answer is suppose to be 43/128 and I can't get it. Thanks (1/4)^2/(1/2-3/4)+ 3/2^3

  51. lattice math

    Why should we estimate before solving a problem? We should estimate before solving a problem to make sure our answer is close to the real answer. Here's a simple problem. Suppose we want to find wnat a 6% tax on a $10 purchase would be. When you do the

  52. math

    i am wondering if the following answer to my math problem is correct f(x)=x^3-4x-2 [2,3] We are doing limits and are suppose to use the Intermediate value thereom the answer i put was f(2)0

  53. Math

    What do the brackets mean in this problem? a[(b-c)/d]-f Am I suppose to times the answer of everything in the parenthesis by a?

  54. math help

    Thank you for helping me with the last problem Reiny and Bosnian. However, I have one more problem that I need help with please and I have no idea how work the problem. I used an on line calculator to get the answer. It didn't give an explanation on how to

  55. Math

    How would you write the steps out to this problem in words? The answer is suppose to be 1235/48. Thank you for all your help. Greatly appreciated!! (-5)^2+(2/3-1/4)^2+5/2^2/(-3/2)^2

  56. math

    I need some explanation on how to to this problem. (a) 3/3^-4 the answer is suppose to be (a)243 i worked on it and i placed the ^-4 to the top so then i got 81/3= 27 so (a) 27... tanks in advance if anyone can explain..

  57. math

    I need some explanation on how to to this problem. (a) 3/3^-4 the answer is suppose to be (a)243 i worked on it and i placed the ^-4 to the top so then i got 81/3= 27 so (a) 27... tanks in advance if anyone can explain..

  58. Math

    I am suppose to write 2/30 as a percent. My answer choices are a .o6%, b. .005% c. .6% d. .05% I thought I would divide 2 into 30 which would be .06 and then moving 2 spaces to the right equaling 6%. How do I solve this problem.

  59. algebra

    Could you please check my answer to this problem: Simplify the expression Original problem: (3x^2+10x-8)/(3x^2-17x+10) x (2x^2 + 9x -5)/(x^2 + 3x-4) The answer I got was: (3x +4)(x-2)/ (3x-2)(x-5) x (2x-1) ( x +5)/ (x +4) (x-1) so basically the problem

  60. confused

    Ok. when it comes to writing expression I get all confused can some help with this problem.....please Suppose an investor has increased your budget by $22,250. The investor does not need to be repaid. Rather, he becomes part owner of your business. Will

  61. ALGEBRA

    Suppose you see a car with an advertised price of $30,250 at $605.15 per month for 5 years. What is the amount of interest paid? I need help with this problem.Please give me the steps to figure this problem out.

  62. Chemistry

    @DrBob222 I got the last question that I posted wrong and I solved it the same way. Could you show me the answer and how you got it? My test is Friday and this is a practice problem. Suppose that 30 mL of 0.5 M CsOH and 55 mL of 0.1 M NaHS are mixed. What

  63. Calculus

    Given two problems: Problem A: Tau = Integral(0 to v) v/(q^2 - v^2) dv q = constant Problem B: Tau = Integral(V TO 0) v/(q^2 - v^2) dv q = constant Why is it that, SUBSTITUTION RULE is used in problem A, and QUOTIENT RULE is used in problem B? The two

  64. Variation

    Please check my work, the answer I am suppose to get is 17.5, but instead I got 2.5. Solve the problem. 66. y varies jointly as a and b inversely as the square root of c, y=24 when a=6,b=4, and c=49. Find y when a=2, b=5, and c=16. -I got: y=kab/ sqrt of

  65. pre-cal

    The sq root of -4 (3-sq root of -9) a)6 +6i b)-6+6i c)6-6i d)-6-6i Again the i's are in italics. I would think that c and d could be eliminated because the answer is suppose to be in the form a + bi but they could be trting to trick you. I'm not quite sure

  66. math,correction

    Problem 22 Solve each quadratic equation by completeling the square. x^2 -6x-3 = 0 MY answer: x = 3 +- 2 radical (3) Problem 28 2x^2+10x+11=0 My answer: x = -2.5 +- 0.5 radical (3) Problem 38 Find two consecutive positive integers such that the sum of

  67. math

    suppose that we agree to pay you 8cents for every problem in this chapter that you solve correctly and fine you 5cents for every problem done incorrectly, if the end of 26 problems we do not you each other any money, how many problems did you do?

  68. Calculus

    Find f'(c) if f(x)=-3e^(x+2)+ e^(-5) [NOTE:A small algebraic manipulation is needed first to get f(x) into a form so that the derivative can be taken and your answer isn't a # but rather a formula that returns and answer.] attempt at the problem:

  69. math.......

    I need help. This is an example problem, but i am having trouble finding the answer to all problems like this. I came up with 50 something as my answer. That is NOT an option. Please help!!! this is the example problem. If a pair of jeans costs 39.50

  70. PHYSICS PLS HELP

    Internal resistance problem. Suppose that in Figure 3.3, Vo=13V, R1=250kphm, R2=375kohm, and Ri=1.9Mohm. Initially, the voltmeter is disconnected. EXAMPLES: What is the voltage across R2? [Answer: 7.8 V.] What is the voltage across R2 with the meter

  71. Math,correction Plz

    Can someone correct these for me please. Problem #68 Science and medicine. Find the time required for an object to fall to the ground from a building that is 1400 ft high. Using the formula t=(1)/(4)radical(s). My answer: 9 minutes and 35 sec. Problem #2

  72. Physical Science

    If you can help with this problem, I would so appreciate it. If I can understand, I think I can do the rest of them. Here is the problem and the answer. How do I work through to the answer? A certain radio wave has a frequency of 1.03 MHz. What is the

  73. Chemistry

    My teacher gave us the answer to a chemistry problem and i cannot figure out how she got the answer. Can you help me work out this problem so i can better understand it. A gas under an initial pressure of 0.60atm is compressed at a constant temperature

  74. Mathematics concepts

    Matthew sits at his desk unable to figure out the answer to a division problem. He reaches into his desk and pulls out a calculator. What is the correct response for Matthew's teacher to have? A. "Put that calculator away, you can't cheat on your work." B.

  75. Science

    The problem I'm trying to answer is: Ann is driving down a street at 59 km/h. Suddenly a child runs into the street. If it takes Ann 0.719 s to react and apply the brakes, how far will she have moved before she begins to slow down? Answer in units of m. I

  76. algebra

    So here's the problem: 6a^-2 + 9a^2 all over 3a^-2 The answer is suppose to be 2 + 3a^4 I keep getting the answer as 5. Can you show me how to solve this problem correctly?

  77. math

    i got help with this problem a couple days ago. the answer and explanation given made sense to me but on my list of answers it said the the answer is suppose to be: r=[-pih+sqrt(pi^2h^2+2piA)]/2pi if anyone can figure out how to get that thanks so much.

  78. Math

    How do you solve this? I have tryed so many times and can not get the right answer. (1.65-1.05)^2/0.4+0.8 The answer is suppose to be 1.7 but everytime I do the problem i don't get anything near that answer. Help would be greatly appreciated.

  79. Math

    How do you solve this. The answer is suppose to be 8x+5 and when I do the problem my answer is nowhere near the correct answer. 5{x-(3-x)+4}-2x

  80. math

    I appreciate your help. This is the last problem that I need help with today. The answer is suppose to be -1/4 3x/x+1=5x over x-1 -2

  81. chemistry

    I need help with the following problem: Calculate the upper and lower limits of the volume (in cm^3) of a cylinder 5.2+- 0.1 centimeters long and 1.6+- 0.1 centimeters in diameter. I know I am suppose to plug the numbers in the sphere formula V= pi/4(d)

  82. Physics

    For the problem (8.99 X 10^9 NM^2/c^2)(1 X 10^-6c) / (.1m)^2 = .90 N When I put this in my calculator I did not get .90N. Am I suppose to convert the units to get the answer. Thank you for your help.

  83. math: algebra

    I need help checking my answer. I wasn't sure if 8 and 8 were both side lenegth's or if 22 is the slant height but I think it is got kind of confused there also wasn't sure how I was suppose to solve it but I sloved the problem how I though it was suppose

  84. geometry

    what is (6x^2-8x+8) divided (x-3)? i have done this problem about 20 times literally and can not get the right answer. i would also like to know if i'm suppose to use place holders on any number with and X or just X^2?

  85. math,correction

    Can someone correct these for me plz... Problem#6 Factor. x(x-5)-2(x-5) My answer is: (x-2)(x-5) Problem#7 Factor completely. x^2-x-6 My answer is: (x+2)(x-3) Problem#8 Factor completely. 35x^2+40x+5 My answer is: (7x+1)(5x+5) Problem #9 Factor by

  86. Algebra 1B

    I can not figure out the answer to this problem. (^6)(-7^6+5) I'm not sure if that sign is correct. It's suppose to be the symbol that looks like a check mark and goes over the 6 on left and over the 6+5 on right. Please help

  87. Calculus

    I want to know how to find the local linearization. So in this problem I'm doing, I'm given the f(x) equation and it says "about x = 0" I'm suppose to approximate value of f(0.3) Are there specific steps I need to take to go about this problem?

  88. Math

    How would you explain how to do this problem step by step in words? The answer is suppose to be 43/128 11/16-(-3/4)^2/2^3/5

  89. physics

    Suppose you are asked to find the area of a rectangle that is 2.1- wide by 5.6- long. Your calculator answer would be 11.76 . Now suppose you are asked to enter the answer to two significant figures. (Note that if you do not round your answer to two

  90. maths

    The probability that Katarina will correctly solve a given Brilliant math problem is 1/8. The probability that Layla will solve the same problem correctly is 1/12. The probability that they will give the same incorrect numerical result is 1/1001. Suppose

  91. Belinda, Math

    I aked the instructor about that problem that looked like this: (w-(1)/(4))^2 and he said that what i thought was right. which was : the answer:w^2-(1)/(2)w+(1)/(6) Yes, that's right. I just thought your way of getting the answer was more complicated than

  92. Math

    Look at problem 4. Suppose Leila moves her books onto a bookshelf with 6 shelves. She puts an equal number of books on each shelf. Describe what the array for this problem looks like and write a multiplication sentence.

  93. College Algebra

    Problem: Use Common or Natural Logarithims to solve the exponential equations symboliclly. 2e^7x+4=4 (Round to four decimal places) I tried solving this way 2e/2^7x+4=4/2 e^7x+4=2 ln e^7x+4=ln 2 7x+4=ln 2 7x+4-4=ln 2-4 7x=ln 2-4 7x/7=ln 2-4/7 x=ln 2-4/7

  94. Math

    Dividing Exponents Hi! I was simplifying the problem 4^4/4^6 I tried ways of simplifying I learned in the lesson, and I got the answer 1/2 or 4^-2 The problem is, none of the choices I was given match those. I've tried redoing it several times, and I still

  95. math

    Suppose you want to cover the backyard with decorative rock and plant some trees as the first phase of the project. You need 30 tons of rock to cover the area. If each ton cost $60 and each tree is $84, what is the maximum number of trees you can buy with

  96. math 116 appendix d

    b) Suppose you want to cover the backyard with decorative rock and plant some trees as the first phase of the project. You need 30 tons of rock to cover the area. If each ton cost $60 and each tree is $84, what is the maximum number of trees you can buy

  97. math concepts

    Matthew sits at his desk unable to figure out the answer to a division problem. He reaches into his desk and pulls out a calculator. What is the correct response for Matthew's teacher to have? A. "Put that calculator away, you can't cheat on your work." B.

  98. Physics

    Suppose a nucleus of 93X236 fissions into two fragments whose mass ratio is 0.37:0.63. With the aid of the drawing, estimate the energy (in MeV) released during this fission. Ive treied to do this problem but i keep getting the wrong answer. I keep getting

  99. math,correction,plz

    Solve each of the following quadratic equations by completing the square. Problem#22 sect. 10.2 x^2-6x-3=0 My answer I keep getting two different answers : I get these two everytime i do it differently. I get : x= 3 +- radical(12) or x = 3+-2radical(3)

  100. Astronomy help

    I have already solve the problems in many time, but still cannot get the correct answer, can someone kindly help me to solve the problem, please? 1. Suppose the Moon is at a (center-to-center) distance D from Earth. Find an exact expression for the

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20