Noted early childhood experts worry that preschool reading-skill instruction activities may: A. reduce play time. B. intimidate parents. C. accelerate mental growth. D. lead kindergartners My answer A please help

49,393 results
  1. Reading

    All of the following statements about reading skills are true EXCEPT: A. Different activities require different types of reading. B. It is not always necessary to perform a thorough reading. C. It is best to use skimming when you look for specific

  2. Early Childhood

    Which of the following statements regarding the early childhood teacher's science background is true? A It is not necessary for the early childhood teacher to have a science background, she can learn as she goes. B. As long as the teacher knows where to

  3. curriculum

    Which of the following is an example of a project-approach activity for a preschool class? A. At 9:00 in the morning every day, half the children in the class do sorting and counting activities while the other half work on an art project. After 20 minutes,

  4. english

    I have to edit the following sentences to untangle mixed constructions. Here is the list of five and my corrections below them. 1. Early diagnosis of prostate cancer is often curable. 2. Depending on our method of travel and our destination determines how

  5. Teaching

    1) T/F. Although there are many benefits in parents and teachers working together, research shows no change in children's learning when parents are involved. False 2) T/F. An appropriate approach to the initial conference at the beginning of the school

  6. Supportive learning environment

    The ideal early childhood schedule for preschool children contains which of the following? A. Frequent changes in activities so children don't get bored B. A 45-minute circle time activity C. Integrated activities within a large block of time D. A specific

  7. EARLY CHILDHOOD EDUCATION & AFTER-SCHOOL DAY CARE

    1. Which type of after-school game is usually most successful with younger children? A. Highly structured group games B. Noncompetitive, physical games C. Individual, quiet games D. Educational reading and writing games 2. One of the primary concerns of

  8. Teaching

    21) T/F. Reflection is an important element for children in an early childhood portfolio. 22) T/F. Rotating and changing areas and materials in the room creates insecurity in the children. 23) T/F. Rubrics are not an appropriate use of self-assessment in

  9. Teachers Aide/Early Childhood Education and After-

    Here are my answers thus far....Number 20 has not been answered. 1.b 2.c 3.b 4.d 5.a 6.b 7.c 8.b 9.a 10.c 11.b 12.b 13.c 14.a 15.d 16.c 17.b 18.c 19.b 20.? 1. Which type of after-school game is usually most successful with younger children? A. Highly

  10. Nutrition, Health, and Safety for Young Children

    What is a good thesis statement which discuss the overall wellness of young children and the role an Early Childhood Education Setting can play in a young child's health and well-being?

  11. Teaching

    5) T/F. Assessment tests should be used to determine grade or level placement for children. 6) T/F. At least daily children should have a block of time for spontaneous, free play. 7) Authentic assessment I. is often referred to as performance assessment

  12. Lesson Plan on What Makes Us Grow

    I am looking for a lesson plan on "What Makes Us Grow" for my Early Childhood Education Class. I have never done one and was hoping to find an example. It is for the a class size of 15 children and I have to include objectives, time required, materials,

  13. Effective Learning Environment

    Which of the following statements accurately reflects the role of texture in the early childhood environment? A. Textures can help to control noise and create space definition. B. It's important to have flat rather than textured surfaces because they're

  14. College: Modern System Analysis and design

    Construct a Gantt chart and network diagram for a project you are or will be involved in. Choose a project of sufficient depth from work, home, or school. Identify the activities to be completed, determine the sequence of the activities, and construct a

  15. Writing Essay

    All of the following statements about reading skills are true EXCEPT : A. Different activities require different types of reading. B. It is best to use skimming when you look for specific information. C. "Study Reading" requiers attention to details. I got

  16. English

    Which of the following provided a clue about the timeframe of A Girl Named Zippy? A. Everyone familiar with my childhood in Mooreland agreed with Melinda’s position. B. We tried a variety of hairstyles in those early years. C. I decided to go play rodeo

  17. Early Child Ed.

    I have already posted these questions - but I still need more help to understand. Several stated (A) was the correct answer, but I am confused with this question. Please help me to understand,if you donot mind!! A normally developing child can learn two

  18. Observing development of the young child

    The type of pretend play in which Preschool children role play with others is called? Dramatic play B, onlooker play C, solitary play D, access ritual play

  19. teachers aide early chidhood education and after s

    which type of afterschhol game is usually most successful with young children? (a)highly structured group games (b)noncompetitive physical games (my answer) (c)indivual quiet games (d)educational reading and writing games one of the primary concerns of

  20. Math And Science for Young Children

    Early childhood encompasses three of the four Piagetian stages. Which one of the stages is NOT reached during early childhood? A. Preoperational B. Concrete operational C. Sensorimotor D. Formal operations IS D the correct answer

  21. ece

    On the Child Development Checklist, you've checked the item "Spends time watching others at play" for a preschool child in your group. Which of the following is the most likely reason for the child's behavior? A. The child needs the teacher's help to get

  22. english

    All of the following statements about reading skills are true EXCEPT A. Different activities require different types of reading. B. It is not always necessary to perform a thorough reading. C. It is best to use skimming when you look for specific

  23. Early childhood literacy

    Noted early childhood experts worry that preschool reading-skill instruction activities may: A. reduce play time. B. intimidate parents. C. accelerate mental growth. D. lead kindergartners My answer A please help

  24. education

    Most time spent participating in activities in an early childhood classroom that uses DAP are of which type? a. direct instruction b. discussion c. explorations d. relatively equal amounts of time are devoted to each type of activity

  25. creative expression and play

    A preschool teacher wants to support children’s creativity and play in her classroom. How can she provide these opportunities for them? A. Designate time in the daily schedule for free play, centers, and other activities that will allow children to

  26. English Comp

    Compare and Contrast Essay for Preschool Pre-school (Pre-K) and Kindergarten, on an equal level; when it comes to the educational standards of teaching. Preschool allows student an opportunity for additional educational preparations, so that the first

  27. child development

    what is considered normal cognitive development at each of the five stages of development: infancy, early childhood, middle childhood, early adolescence, and late adolescence. do u have any sites i can look at. thanks

  28. concepts of development

    Early childhood encompasses three of the four Piagetian stages. Which one of the following stages is not reached during early childhood? A. Preoperational B. Concrete operations C. Sensorimotor D. Formal operations my answer is d.

  29. Child Development

    Compare the social and emotional development of children in early childhood (2-6) and middle childhood(6-10).

  30. child development

    Consider the developmental age groups of early childhood and adolescence ??Create a profile for each age group, detailing the normal physical development of each. ??Document the changes from early childhood to adolescence. ??Post your response in 200 to

  31. Child care and family

    When early childhood professionals have concerns about a child's development, what should they do? A. They should never approach the parent about concerns. B. The early childhood professional should make observations, which can help clarify and document

  32. child development AED 202

    develop a presentation for early childhood and middle childhood groups that addresses health issues appropriate for each developmental level

  33. Child Care

    4. Which of the following is not a reason why an early childhood teacher would choose to use a virtual field trip over live, hands-on experience? A. The teacher doesn't like leaving the classroom. B. The location is too far away. C. The actual trip would

  34. Reading

    When it comes to children’s phonemic awareness skill? a. typically begins developing in five-year-olds b.teachers prefer to teach it by direct instruction c. the majority of children develop it without direct instruction d. it develops before phonetic

  35. AED

    A child’s perception of self varies by age and emotional development. As a professional, it is important that you recognize a child’s self image as it relates to his or her development. How do strategies that promote a healthier self-image differ as a

  36. if you see this this is not a question in social

    Which geographic feature did early explorers use the most during their expeditions? answer is c 2 What were the main economic activities of early settlers? answer is a and c 3 Of the following choices, which statements describe exploration and early

  37. graduate statistics

    Does computer-assisted instruction help community college health students with reading difficulties to learn reading skills at a faster than normal rate? A researcher arranged for one of these students to have access to a set of computer-learning programs

  38. ECE

    Noted early childhood experts worry that preschool reading-skill instruction activities may: A. reduce play time. B. intimidate parents. C. accelerate mental growth. D. lead kindergartners

  39. reading and writing

    I am having a hard time getting started. I need to compare what I would expect to see in the classroom in terms of expected reading and writing development. How might this influence what reading and writing activities you might assign? what could youdo to

  40. English

    ms sue is this a good argumentative essay? ------------------------------- Is there too much homework assigned? Some people in my school are discussing if there is too much homework each day. Should there be less homework, or more homework? I think there

  41. Statistics

    A study of two groups of children since early childhood: One group of 62 attended preschool. A control group of 61 children from the same area and similar backgrounds did not attend preschool. Over 10 year period as adults, 38 of the preschool sample and

  42. Early Child Ed.

    Are my answers to these questions correct? 1.Children with special needs often need: A. more teacher instruction in shorter amounts. B. increased child-initiated activities. C. more teacher instruction in longer amounts. D. fewer child-initiated

  43. AED 202

    I am having trouble with this assignment. Outline what is considered normal cognitive development at each of the five stages of development:infancy, early childhood, middle childhood, early adolescence and late adolescence. I looked in the reading and am

  44. child development (answer included)

    • Write a 200- to 300-word response that identifies and explains distinguishing characteristics of each of the five developmental periods how does this sound The five developmental periods The five developmental periods are the following, infancy, early

  45. Early Child Ed.

    Would you mind please, checking these questions and my answers? 1. Which of the following is the best example of a teachable moment? A. A teacher telling a young child it is time to use the potty. B. A child struggling to put on his own shoes. C. A child

  46. child care

    a childs development is affected most by? I am not an expert, there are some of those around. The following is based on my experinece as a teacher and parent: 1) Genetics 2) Early childhood nuturing (touching, stimulation, holding, talking to, etc) 3)

  47. AED

    i Outlines what a teacher perceives as average skills for a child within the chosen developmental stage · Provides examples of assignments or activities the student would assign to improve reading and writing skills based on what he or she has observed ·

  48. Creative Activities in Other Curriculum Areas

    1. Using macaroni in child’s art project A. Is a creative use. B. Should be done only with supervision. C. Should be discouraged because. D. Isn’t a good idea; young children might try to eat it. 2. The use of rhythm instruments in a music program A.

  49. Early Childhood

    1. Using macaroni in child’s art project A. Is a creative use. B. Should be done only with supervision. C. Should be discouraged because. D. Isn’t a good idea; young children might try to eat it. 2. The use of rhythm instruments in a music program A.

  50. Curriculum Areas

    1. Using macaroni in child’s art project A. Is a creative use. B. Should be done only with supervision. C. Should be discouraged because. D. Isn’t a good idea; young children might try to eat it. 2. The use of rhythm instruments in a music program A.

  51. Eng 122

    Select the most accurate APA-style reference: (Points : 1) Kenney, M. (2012). Child, family, and neighborhood associations with parent and peer interactive play during early childhood. Maternal & Child Health Journal, 1688-101.

  52. eng 122

    Select the most accurate APA-style reference: (Points : 1) Kenney, M. (2012). Child, family, and neighborhood associations with parent and peer interactive play during early childhood. Maternal & Child Health Journal, 1688-101.

  53. Early Child Ed.

    Would you please check these questions and my answer to be sure I have chosen the most appropriate choice? 1. There are many books in the library corner but they often wind up on the floor. What enviromental change might help? A. Close the library corner

  54. Early Child Ed.

    Would the correct answer to this question be "competition?" Research about the impact of cultural values on peer social interaction in an early childhood classroom may lead one to conclude that this environment may create biases if the primary social

  55. Movement and Music

    Can you please check my semester exam before I turn it in? 1. Children who do poorly in school are primarily ______ learners. a. Auditory b. Kinesthetic c. Spatial d. visual My answer: c 2. A movement program that emphasized divergent problem solving,

  56. Early Child Ed.

    Would you please check these questions and my answers? If they are wrong-- please let me know. 1. Early childhood professionals know that the beginning step in assisting non-mainstream children to develop literate style oral language is to: A) identify

  57. education

    1.For motor development,the greatest importance for the developing infant is. A.tummy time b.sitting c.crawling d.walking my answer is crawling 2. At what stage does the ability to use imagination begin to develop? A.infancy b.toddlerhood c.preschool

  58. random

    i'm done with my hw so i was wondering, is there a specific time where the experts for different subjects come on...like Ms.Sue is on most of the time, and science experts are not on as much also, which experts are connected to literature, grammar, and so

  59. AED

    what ‭ is considered normal cognitive development of each of the following infancy, early childhood, middle childhood, early adolescense, and late adolescense. I need help because i do not know what to write and i need 2oo-300 words

  60. English

    How might an instruction manual designed for troubleshooting differ from an instruction booklet designed for improving performance in a skill?

  61. psychology

    Sara sets up an experiment with a control group and a experimental group to study how reading to preschool children may improve their first-grade reading achievement scores. In her study, the independent variable will be A first-grade reading achievement

  62. Cultural Diversity

    Asian emphasis on the value of filial piety may be noted in: (a)a family's reluctance to disagree with an early childhood professional (b)encouragement of interaction between adults and children (c)strict adherence to Buddhist teachings (d)a mother's

  63. early childhood

    What examples of apprenticeships can you think of in infancy, early childhood, middle childhood, early adolescence and late adolescence?

  64. Art Question

    The best enviroment for art activities is which? 1. equipped with all materials in one place that is easily accessibe to children. 2. one that can accomodate a large number of children. 3. clean and arranged to avoid accidents. 3rd, unless u want children

  65. cultural diversity

    1. Asian emphasis on the value of filial piety may be noted in: A. A family's reluctance to disagree with an early childhood professional. B. Encouragement of interaction between adults and children. C. Strict adherence to Buddhist teachings. D. A mother's

  66. checking my answers cultural diversity

    What degree of intensity and individualization does tier 1 instruction represent? A. Low level of individualization, specialized intensive instruction B. High level of individualization, specialized intensive instruction C. Low level of individualization,

  67. Infant and toddler

    Keeping in mind that productive play is the pathway to learning for preschool-age children,what interesting materials and experiences might promote cognitive and language growth?( Including activities that promote literacy development)

  68. AED

    help! Is it best to adjust instruction to teach in accordance with individual learning styles, or should students experience and be encouraged to participate in activities that require learning styles other than those they naturally prefer? In other words,

  69. mental

    consider the developmental age group of early childhood and adolescence as defined by text. create a profile for each group,detailing the normal physical development of each group. Documentthe chages from early childhood to adolescence post your response

  70. Health,Nutrition, and safety

    What is the overall wellness of young children and the role and early childhood education setting can play in ayoung children and well-being.

  71. Education

    Most of the vocabulary students will acquire throughout a school yearwill be through: a. lessons you have taught throughout the school year; b. classroom reading and self-selected reading; c. specific strategies you've taught throughout the year; d. none

  72. careers in early childhood education

    Factors that support the need for a more family-centered approach to education include an increase in the divorce rates and the: a.)increasing numbers of immigrant families. b.)need for children to respect their elders. c.)federal legislation that forces

  73. AED

    A child’s perception of self varies by age and emotional development. As a professional, it is important that you recognize a child’s self image as it relates to his or her development. How do strategies that promote a healthier self-image differ as a

  74. Education/College

    I have to invent a fictional character and do charts on them from infancy to early childhood,middle and late childhood adolescence, and early adulthood. I have to give this character a name , race, gender and parents. I will have to find pictures to

  75. Education

    Which Early Childhood setting follows closely to Montessori theory, Naeyc accredited, childcare, first grade, preschool or primary. and then i have to give an example thanks. NAEYC accredidation is for Birth through Kindergarten. So that rules out some of

  76. Health

    It is recommended that a person do strengthening activities at least twice a week to reduce and manage stress such as ________. A. Sit-ups and lifting weights B. writing in a journal C. Reading a book D. All of the above D?

  77. child care management mod 4

    Teachers in child care centers should meet which of the following educational qualifications? A. High school graduate B. High school graduate with some college course work in child development or early childhood education C. Two to four years of college

  78. Apa format

    Hello, could you tell me if this reference is correct for journal reference thanks. Isbell, Rebecca, Sobol,Joseph, Lindauer, Liane,& Lourance, April.(2004. The Effects of Storytelling and Story Reading on The Oral Language Complexity and Story

  79. ece

    1.wich of the following dramatic play behaviors are most typical for a 2-year old child? a.uses realistic props,and repeats routines over and over. b.prefers exciting and danger-packed themesfor play. c.plays in groups of one gender, with lots of dialogue.

  80. pschy

    What is the latest point in the childhood years at which behavioral interventions are likely to be relatively effective in treating children with conduct disorder? Choose one answer. a. toddlerhood b. early childhood c. preadolescence d. late adolescence

  81. Teaching in Early childhood progras

    Why should teachers offer a variety of small-group activities for children every day? I. The children will be at different developmental levels. II. The children will be coming from different cultural backgrounds. III. Different children will be interested

  82. Preschool dilemma

    Hi, I am a new preschool teacher and would like some ideas on what different types of lesson plans or activities to do or teach on the first week of school... I also would like to know if you have any ideas or activities that I could do with my students

  83. Human Growth

    During which developmental period do children begin to develop self-control and develop a gender identity? A. infancy B. Early childhood C. Middle childhood D. Adolescence I choose C

  84. Geometry 1 question

    Use the truth table to test the validity of the following argument. If you play varsity sports, then you are dismissed from school an hour early. You are dismissed from school an hour early. Therefore, you are a varsity athlete. valid invalid Sorry about

  85. child development (answer included)

    Consider the developmental age groups of early childhood and adolescence as defined by the text. Create a profile for each age group, detailing the normal physical development of each group. Document the changes from early childhood to adolescence. Post

  86. Early Child Ed.

    Cn you help me with this question? Which would be the best answer for this question (B or D)? A normally developing child can learn two languages(English and the native language)simultaneously,provided that: A. the early learning teacher provides language

  87. english

    What is the author referring to in this reading passage? Thus early had that one guest,--the only guest who is certain, at one time or another, to find his way into every human dwelling, --thus early had _______ stepped across the threshold of the House of

  88. school

    1) Art pieces should always be discussed, and children should explain why they drew what they did. True 2) Because young children have difficulty distinguishing reality from fantasy, puppets should not be used very often in the classroom. False 3) Children

  89. Early Childhood Education

    Studies show that early readers: A. watched educational television more than two hours a day. B. had access to a variety of reading material and watched educational television. C. knew all of the letters and sounds by age 2. D. were read fiction and

  90. Early Childhood

    Studies show that early readers: A. watched educational television more than two hours a day. B. had access to a variety of reading material and watched educational television. C. knew all of the letters and sounds by age 2. D. were read fiction and

  91. English

    Hello. I would be very grateful for some help. Please help me to make the sentence correct: "Please let me know when the letter comes so that I don't worry / so that I won't worry / for me not to worry / lest I worry." Thank you.

  92. Biographical Essay Evaluation (Writeacher)

    I tried to eliminate as much wordiness as I could. What final revisions do you suggest? "Freedom has always been one of my favorite things about summer. For ten weeks, I am free of schoolwork, poor grades, and disappointment. Thus, my freedom in the summer

  93. Introduction to Early Childhood Education

    Early childcare education professionals teach children for birth to age 3 age 3 to 6 age 3 to 8 birth to age 8** Child care centers and family child care homes provide care and educations under federal regulations**?? in cooperation with local school

  94. Early Child Ed. -Please help!

    Would you please check these questions and my answers? The first question is pretty tricky- but its talking about transitions during early childhood services. 1. Transition planning for children with special needs should focus primarily on: A. maintaining

  95. Literacy

    How is print literacy addressed in large group activities in a preschool classroom?

  96. P.E.

    From the list below, select the practice considered unsafe A.Determine your ability level by trying an advanced skill B.Do a thorough warm-up prior to starting your dance session C.Know your limitations prior to trying a new dance skill. D.Use a spotter

  97. Child Psychology

    Sara sets up an experiment with a control group and an experimental group to study how reading to preschool children may improve their first grade reading achievement scores. In her study, the independent variable will be

  98. English

    Hello. Please help me with a few language problems. 1)Is it possible to say a)There are good responses about these experts. b)These experts have good responses. c)These experts are well reputed. Meaning: The experts have a good reputation, they are well

  99. cultural diversity

    NAEYC supports "third space" thinking as a desirable technique for use in A. stimulating children's right-brain processes. B.enhancing staff performance in the early childhood setting. C.Resolving conflicts, especially those involving cultural issues.

  100. cultural diversity

    1. National Association for the Education of Young Children supports "third space" thinking as a desirable technique for use in: A. Stimulating children's right-brain processes. B. Enhance staff performance in the early childhood setting. C. Resolving

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20