Ask questions and get helpful responses.

Here are my answers and i wanted to check if they were correct to the quiz posted below. 1.a because its a model for the ppf 2.b Just wha thappens when technology is completely ignored 3.a because the model is

55,057 results
  1. math

    A student takes a multiple choice quiz with 12 questions and 5 alternatives per question. Unfortunately, this student has no idea what any of the answers are, so he randomly selects an alternative for each question on the exam. Using this “blind
  2. statistic and probability

    There are two independent multiple-choice quizzes where quiz 1 has eight questions and quiz 2 has 15 questions. Each question in the first quiz has four choices and each question in the second quiz has five choices. Suppose a student answers the questions
  3. Statistic

    There are two independent multiple-choice quizzes where quiz 1 has eight questions and quiz 2 has 15 questions. Each question in the first quiz has four choices and each question in the second quiz has five choices. Suppose a student answers the questions
  4. English

    You are going to take a quiz. I'll distribute exam papers. You should write down the answers. Fill in the blanks with suitable expressions. Take one and pass the others to the other students. First write down your number and name on the top of the paper.
  5. Math

    There are six true-false questions on a quiz. Not knowing any of the answers, a student guesses randomly. Find the probability of each event. Exactly two answers are correct. Exactly six answers are correct. At least five are correct. At least three
  6. Math

    Hi I did a quiz today it said I got A 5/9 but it did not show me the correct answers or the ones i missed so if it could be possible that someone could the answers so I could see which ones I need to fix please help me I just came here to see which ones
  7. math

    Lee forgot to study for her geography quiz, but she was not too worried because the quiz had only five true-false questions.Suppose she guessed all of the answers.What are the chances that she passed with four or five correct answers?
  8. Statistic

    A quiz consists of 10 multiple-choice questions. Each question has 5 possible answers and only one of them is correct. A student has not studied for the quiz and will pick his answers randomly. 1)Define the random variable x that will be used for problem,
  9. Modern World Studies

    I am CHECKING MY ANSWERS before i turn in my quiz there are 10 questions on the quiz. and i answered them all and i just need someone to double check my work.
  10. Stats

    Describe how to use a source of random data to simulate multiple trials of this situation. A student guesses on all 10 questions of a multiple-choice quiz. Each question has three choices. a. Assign 00-09 to all of the correct answers and 10-29 for all the
  11. Math.

    Hello this is where i wanna check my answers not cheat!! i just wanted to see if im correct! here are my questions and my answers: htt ps:// drive. google .com /fil e/d/1G-kGh156Udu2QboMo4iOo RT6K9B01jJl/view thats all the questions and my answers are: a b
  12. math data management

    a multiple choice quiz has 10 questions. each question has five possible answers.carman is certain that she knows the correct answers for questions 1 and 4. if she guesses the other questions, determine the probability that she gets 60 % on the quiz ? i
  13. Algebra

    Unit 1 : Ready, Set, Succeed Lesson 2: Be Your Own Best Resource 1. Which of the following assessment types has the greatest effect on your overall grade? A. discussion B. quiz C. quick check ***D. test 2. Which of the following assessment types has the
  14. STATISTICS

    A multiple-choice quiz has 15 questions, each with 4 possible answers of which only 1 is the correct answer. What is the probability that a student gets exactly 8 correct answers?
  15. statistics

    quiz consists of 7 multiple choice questions. each question has 5 answers, one of which is correct. if random guess is made, find the probability that 3 answers will be correct and 4 wrong
  16. Variety in Art quick check

    Heyo junky source has correct answers so yeah, try and learn from them because this site will be useless once you get into the real world and learning is best 1. the flowers 2. line 3. color and shape I took the quiz these are correct answers
  17. geography

    if anyone has the answers to unit7 lesson 4 quiz grade 8 that would be very helpful I am just trying to get some help with it i want to check my answers before i submit it.
  18. washington state history

    I really need help with my "world war ii begins" quiz. can somebody check my answers, please? 1. C 2. B 3. D 4. D 5. B 6. A 7. B,G,I 8. B 9. B 10. B If any of my answers are incorrect, please notify me right away.
  19. ELA

    Can someone please give me the answers to unit 4 lesson 3 cause and effect quiz. I want to check my answers.
  20. biology

    Biology quiz (EOG Which of the following statements is true A Cell's Phenotype is the first few words to the Quiz if this is not the case for you then these are not the answers 1)B 2)C 3)A 4)A 5)C 6)C 7)D 8)B 9)C 10)D your welcome this is a conexus quiz
  21. MATH, need answers as soon a posible

    What are the answers to the points, lines, angles, and triangles, unit 2 lesion 5, quiz check. need answers as soon as possible!!!!!
  22. Language Arts

    Does anyone know the answers to Walk two moons chapters 15-18 quiz so I could check my answers
  23. English

    Hey guys this is the 2.8.2-Quiz: Dialogue and Action in the Land Quiz. Just a reminder this is connections academy so if u get any wrong on yours I'm sorry but these are 100% correct answers 1. B 2. A 3. C 4. C 5. D Love to help you guys have a great day
  24. math

    I have no idea where to start! *A quick quiz consists of 3 multiple choice problems, each of which has 4 answers, only one of which is correct. If you make random guesses on all 3 problems, (a) What is the probability that all 3 of your answers are
  25. Discrete Math

    A quiz consists of 3 multiple choice questions, each of which have 10 answer choices. You are allowed three attempts at the quiz. What is the probability that someone would end up with a perfect score for the quiz simply by guessing the answers?
  26. Civics

    Would someone be willing to check my quiz answers?
  27. Social studies

    Does anyone have the answers to the quiz I need to check my answers Thanks it would help a lot
  28. English

    Now, let's check how well you can use the expressions you've learned. I will distribute handouts. You have to solve the problems. Are you finished? Then, I'll check the answers. Look at the answers on the blackboard. Check your answers. How many students
  29. American History

    Why did loyalists oppose separation from England? Select the two correct answers. A. They wanted to continue to resist the Intolerable Acts. B. They feared a loss of property. C. They argued independence would upset France. D. They were worried about mob
  30. Maths

    A quiz has 20 multiple choice questions, each with a choice of 4 answers. If Jay guesses an answer for each question at random, find the probability that he will score 75% on this quiz, correct to 2 significant figures. Answer: 0.000 003 4 Thanks for any
  31. chem

    okay so i have the answers but i just wanted to see if i was correct Balance these equations..i need the correct answers 1.H2+CL2->HCL 2.Ag+2n->Zn2+Ag 3.Mn4+Cu+->Mn2+ +Cu2+
  32. English

    Formative Test Now, let's check how well you can use the expressions you've learned. I will distribute handouts. You have to solve the problems. You will have 5 minutes. Are you finished? Then, I'll write down the answers. Look at the answers on the
  33. HELP!!

    ANSWERS FOR UNIT 2 Lesson 4 social studies QUIZ!!!! DOES ANYONE HAVE THE ANSWERS FOR THE WHOLE QUIZ!!!!!!!!
  34. statistics

    a quiz had 6 questions, each with 4 possible answers (only one of which is correct). If you answer them at random, find the probability that all are correct and at least one is wrong.
  35. Pre Algebra

    Plz help me! Does anybody here have the answers to the connections unit 7 lesson 7 quiz on solving inequalities by multiplying or dividing? Please give correct answers and work because i would really appreciate it! thx
  36. Algebra-Please check

    Please check- sqrt of 2x + 15 = x Answers: -5.3 -3.5 -3 5 I think according to my calculations it would be 5, correct? sqrt root of 7-x = 3-solve for x Answers: -2 2 4 -4 My choice would be 2 Is that correct- I squared both sides and came out with 7-x = 9
  37. science

    changes in bioversity quiz so im going to save eveyone the trouble and give you the answers 1.b 2.d 3.c 4.d 5.c 6.b 7.d 8.b also if you dont think its true because of the pattern then hear me out most quiz's use these patterns to make us think and make us
  38. Mathematics

    2. Write an equation to represent the statement: "The product of a number and five plus two is equal to 100." (1 point) A. 5 - x - 2 = 100 B. 5(x - 2)=100 C. 5 x + 2 = 100 D. 5 - 2 x = 100 3. Solve using mental math. (1 point) 5 x - 1 = 14 A. x = 3 B. x =
  39. Math for Trish To Help Me With

    Factor the following. You will earn 5 points for each polynomial that is factored correctly. Please label your individual answers with a – f. a.) 4x2 - 25 b.) 3x2 + 6y c.) x^2 - 7x + 10 d.) 2x^2 - 9x – 18 e.) 2ax + 6bx + ay + 3by f.) 6x^2 + 12x – 48
  40. English

    PLEASE CHECK MY ANSWERS------------------------------------------------ 1. Which sentence has proper subject-verb agreement?(1 point) A. Neither Harper nor Finn are aware of the details. B. Missouri and Illinois are states along the Mississippi River. C.
  41. Social Studies

    What are the Unit 2 Lesson 11 Quiz Answers for grade 8 Unit Test California Connections Academy??? I want to make sure my answers are correct. Thanks!!!
  42. connexus math Drawing Triangles Quiz

    here are my answers for the quiz :) b d b a d c b a c and then the written response idk if thats correct so..
  43. Science

    [I just need help finding the correct letters to the Quiz that my teacher graded. I got all of it wrong. The only problem is she did not write down the correct answers for me and I'm not TO sure which letter to chose. So here are the letters that I choose
  44. stat probability

    A multiple choice quiz consists of 20 questions, each with 3 possible equally likely answers. If a student guesses at the answer to each question, then the mean number of correct answers selected by the student is?
  45. LBCC

    A multiple choice quiz consists of 20 questions, each with 3 possible equally likely answers. If a student guesses at the answer to each question, then the mean number of correct answers selected by the student is?
  46. Percent Composition

    I figured out this percent composition problem and I got REALLY close answers, so I wanted to check in with someone to confirm if this is right. Which is the better ore for mining Aluminum: Either Al2(CO3)3 or AlPO4? For me the first one was the better
  47. Percent Composition

    I figured out this percent composition problem and I got REALLY close answers, so I wanted to check in with someone to confirm if this is right. Which is the better ore for mining Aluminum: Either Al2(CO3)3 or AlPO4? For me the first one was the better
  48. Language Arts :)

    Hello, I'm a random 6th grader who would really appreciate it if someone will check my answers (that I didn't give them) to the Language Arts 6 A Unit 2: Characters and Conflict Unit test. BTW I am NOT cheating I am using my well - searched - for
  49. Science

    This is no question, instead, the answers. Connections Academy Lesson 9: Conductors and Insulators Science 8 A Unit 4: Energy These are the real answers which I received from a student. Yes, I made sure they were correct. 1. C 2. B 3. C 4. B & C 5. D 6. D
  50. History PLS HELP LIKE RIGHT NOW

    Constitutional amendments are made so that ? I need all the answers for the whole quiz pls help it is the understanding laws quiz
  51. stats

    1. Suppose that you are taking a quiz of 6 multiple- choice questions (the instructor chose the questions randomly), each question having 6 possible responses. You did not study at all for the quiz and will randomly guess the correct response for each
  52. Science

    I need help for science lesson 6 unit 3 to check my answers do any of y’all know the correct answers to check mine off with
  53. MS CAREER EXPLORATION

    PLEASE NEED ANSWERS FOR QUIZ 2.3.4 GOVERNMENT, LAW AND OUBLIC SAFETY CAREERS QUIZ FIRST QUESTION IS AN ELECTED OFFICIAL IS ...
  54. Math 7B

    Can someone please help me and give me the answers for quiz Math 7B circle graphs quiz please.
  55. English

    You are going to have a short quiz. I will hand out exam papers to you. Take one and pass the rest to the back. You have to solve the 10 Engish problems in 5 or 7 minutes. When you are finished with solving the problems, I will write the answers on the
  56. Math

    Can someone please check my answers below for accurateness? The instructions are: Differentiate and simplify. 1) y=(2x^2+3x-1)(3x^2-5x-3) y'=(4x+3)(3x^2-5x-3)+(2x^2+3x-1)(6x-5) 2) y=(5x^2+3x-1)(3x^2-5x-3) y'=(10x+3)(4x^2-3)+(5x^2+3x-1)(8x)
  57. English

    Which of the following are correct definitions of a tall tale? Choose two correct answers. A. a story about a true moment in history B. a story that is set in the future C. a story that uses hyperboles*** D. a story about larger-than-life characters I
  58. SS

    I need the answers to ancient and medieval Europe quiz plz i wanna see if I’m correct
  59. Statistics

    On a very short quiz, there is one multiple choice question with 5 possible choices (a, b, c, d, e) and one true or false question. Assume you are taking the quiz but do not have any idea what the correct answer is to either question. You mark an answer to
  60. STATISTICS

    A multiple-choice quiz has 15 questions, each with 4 possible answers of which only 1 is the correct answer. What is the probability that a student gets at least 1 correct answer?
  61. statistics

    A multiple-choice quiz has 15 questions, each with 4 possible answers of which only 1 is the correct answer. What is the probability that a student gets 7 to 11 correct answer?
  62. Texas State History

    I'm taking the unit 3 lesson 10 quiz for Connections, and I need help answering one of the questions. 6. Why were the Spanish willing to allow white American settlers to colonize Texas? A. They couldn't find people from their own country willing to settle
  63. History

    In what region of the US were most of the nation's cities located in the 1850s? North** South East West Which of the following is a reason Southern states seceded from the Union? They wanted to support the Union. They wanted to abolish slavery. They wanted
  64. probability and statistics

    a multiple choice test onsists of 8 questions, each with 4 possible answers but only one of which is correct.what is the probability that an unprepared student will, by chance, get, a. all correct answers, b. exactly 5 correct answers, c. at most 4 correct
  65. probability

    a multiple choice test consists of 8 questions, each with 4 possible answers but only one of which is correct.what is the probability that an unprepared student will, by chance, get, a. all correct answers, b. exactly 5 correct answers, c. at most 4
  66. Social Studies

    Some of you might be looking for the answers for The Middle East Quick Check. Well look no more cause I have the correct answers! The answers for The Middle East Quick Check are: 1)B-The land would be divided between Jews and Palestinian Arabs. 2)C-It
  67. math

    anyone have the correct answers to lesson 4 solving multi step inequalities quiz part 1 and 2
  68. math

    James needs to bring his grade up to a B (80) in reading. What does he need to get on his next quiz? Quiz 1:77 Quiz 2:81 Quiz 3:74 Quiz 4:?
  69. English

    procedure: Formative Test Now. let's check how well you can use the expressions you've learned. I will distribute handouts. You should pick up a handout on the table. You have to fill in the blanks with suitable expressions. Are you finished. Two minutes
  70. Social Studies

    What were some reasons for the War of 1812? Select all that apply. A. Georgia wanted independence from the U.S. B. Georgia wanted control of Creek Indian lands. C. The U.S. was fighting for shipping rights D. The U.S. wanted rights to land claimed by the
  71. Pre Algebra Math

    Hi I rlly need someone to check my answers ASAP, and I need help on number 5, im totally fried >.< I can't get any attachments up, but any of you took the Polygons and Angles Quiz? Pretty plz with cherries on the top I need help!
  72. Government US

    26. U.S. Bureau of Labor statistics reveal that the great majority of those workers who lost their jobs in 2001 did so because a. they are lazy. b. of either a temporary layoff or the permanent elimination of a job position. c. they were undereducated for
  73. Language arts 6 a 2

    2.9.2 - Quiz: Sentence Patterns Quiz does anyone have the answers???
  74. MATH

    A quiz consists of 90 multiple-choice questions, each with 4 possible answers (A, B, C and D). For someone who makes random guesses for all of the answers, find the probability of getting A as right answer. A is the correct answer for all the questions
  75. Buzz math

    I wanted to check my answers on the module three practice test, can anyone help me?
  76. mathematics

    7.3.6 - Quiz: Solving Multi-Step Equations Quiz Algebra Readiness (Pre-Algebra) A / 7. Equations and Inequalities / 7.3. Solving Multi-Step Equations can you check my answers 1. B 8 2. A -4 3. A -5a 4. D 7a-11b 5. C 6x + 50 6. B 3 7. D 6 8. A
  77. Science

    THANK YOU DRWLS. I just wanted to thank you because you have been a major part of my successes in High school. Your answers are always clear, easy to understand, and most importantly correct! I just wanted to expresses my gratitude as you are truly the MVP
  78. statistics

    a quiz consists of 30 true or false questions. if the student guesses on each question, what is the standard deviation of the number of correct answers
  79. math

    What are the correct answers to Lesson 6: Shape and varibility of data quiz so i can prove my sister wrong? thank you if u answer this and this is 6th grade
  80. English

    1. Why do you not like becoming a journalist? Because I want to become an office worker. 2. Why don't you not like becoming a journalist? Because I want to become an office worker. (Are both questions the same? Are the answers suitable for each question?)
  81. Chemistry (URGENT)

    I have a test soon. If you can help me with these questions, that would be great. 1. Define and describe the following. a)Alkaline - metal - base b)Corrosive - burn/eat away - acid c)Caustic - harsh - both? (acid + base) d)Low pH - 0-6.99 - acid Please
  82. drbob222 math,correction

    i made some corrections for the previous postage can you check those when you get a chance please. Also for this one: my options of answers are: A)2y + 6/3 B)3x- 6 /2 C)2 + 2y D)2/3y + 6 Directions: Solve for x: 3x - 2y =6 3x - 2y = 6 +2y +2y 3x = 6 +2y --
  83. Science

    I noticed it was hard to check my answers on Black holes quiz in science so here are the answers Where could scientists look to observe a black hole? B center of the milky way Which of these characteristics of a star make it most likely to become a black
  84. History

    What was the main reason for king louis support of french exploration of north America? A.he wanted to increase wealth through trade and colonies. B.He wanted to spread religion to native Americans. C.he wanted to help the British develop the new
  85. Check My Answer Please

    Why were women fighting for suffrage? A:because they wanted to end abuse toward women B:because they wanted to win the right to vote**** C:because they wanted to gain the right to work D:because they wanted to end women's inequality Completely doing an
  86. History

    1) Which of the following are reasons why world was 2 began? (select all that apply) a. Countries were strongly nationalistic.*** b. Germany declared itself democratic. c. Fascist dictators wanted to create empires. d. Germany and the Soviet Union invaded
  87. Algebra 2

    A textbook company states that the average time a student needs to take a quiz from its book is 30 minutes with a standard deviation of 3 minutes. A teacher using the book is not sure that this is correct for her classes and wants to check. She collects
  88. Simplifying Rational Expressions4x-12/4x

    These are the answers i wanted corrected: 4x12/4x d+7/d^2-49 t^2-25/t^2+t-20 2x^2+6x+4/4x^2-12x-16 6-y/y^2-2y-24 You will have to use brackets to show the intended order of operation. How can we 'correct' your work if you supply neither solutions nor
  89. Algebra

    1. Find the slope of the graph of the linear function f with f(0)=4 and f(3)=13. I have no idea how to do this.. :( __________________________________ Evaluate the function when x=3, x=0, and x= -2. 2. f(x)=-1/2x+3 my answers: 1.5, 3, 1 3. h(x)=5.5x+4 my
  90. statistics probability

    A quick quiz consists of a multiple-choice question with 5 possible answers followed by a multiple-choice question with 5 possible answers. If both questions are answered with random guesses, find the probability that both responses are correct. Report the
  91. other Quadratic equations

    The problem is 7x^3-x+1=x^3+3x^2+x. Find all real answers. I came upwith two answers 3x^2=1 and 2x=1/2. The first answer just does not look right. I must be forgeting something! You can check them by putting in x=1/4 (the second answer), and then x=+-
  92. Math

    In a mathematics quiz, 20 problems are given, 5 points are given for each correct answer and 2 points are deducted for each incorrect answer. Ashley scores 51 points. How many correct answers does she have?
  93. Arkansas State History 2.3.7

    Quiz: Early Years of Statehood #1.) (in italics) use the map to answer the question. Question 1-) what geographic feature(s) of Arkansas made it difficult for settlers to travel? Select all that apply. Correct Answers-) A.) A- mountains/C.) C- forests
  94. ALGEBRA

    I NEED SOMEONE TO CHECK THESE PLEASE!!! IF B IS REPLACED WITH A NUMBER THAT SHOWS THE RELATIONSHIP INDICATED IN THE TABLE, ARE THESE ANSWERS CORRECT? Y = -X + B X Y 1 0 2 -1 8 -7 10 ? 20 ? 40 ? SO,
  95. Social Studies

    I'm supposed to (Quiz question)--> "Summarize the reasons why John Adams was not reelected as president in the election of 1800" But I'm not sure what to do so I wanted to ask (My question)---> Did the republicans not want John Adams to run again because
  96. Statistics

    In the quiz in Exercises 1 and 2, the grading scheme is as follows: each right answer is awarded 5 points, and 1 point is taken off for each wrong answer. Recall that the quiz consists of 10 questions, and that in the class, the average number of right
  97. STAT1

    In the quiz in Exercises 1 and 2, the grading scheme is as follows: each right answer is awarded 5 points, and 1 point is taken off for each wrong answer. Recall that the quiz consists of 10 questions, and that in the class, the average number of right
  98. Math 156

    1)Suppose you buy 1 ticket for $1 out of a lottery of 3000 tickets. If the prize for the one winning ticket is to be $500, what are your expected winnings? I'm assuming the answer for this one is $0.00 2)A basketball player with a free throw shooting
  99. career

    1, Jaden has a degree in marketing. She would like to run her department. She is going back to school to get a degree in: 2. Ben helps people choose the right insurance policy and sets up their policies. He is:. Well Im kinda getting tired of putting down
  100. Math

    How could I figure out which circle graph (out of a selection of answers) represents the data set I have been given? My data set: Dog: 10 Cat: 5 Fish: 5 I just want to check HOW to solve it. I think I have to: 1.) Turn the data into fractions 2.) Turn the

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20