Ask questions and get helpful responses.

Could you please check this answers thanks. Directions: Make the sentences plural 1. Je prends le car scolaire pour aller à l'école. Answer: Nous prenons le car scolaire pour aller à l' école. 2. Je prends l' ascenseur pour monter

62,010 results
  1. French

    Could you please check these answers thanks for your time. Directions (Give with my own answers) 1. Tu prends ton petit déjeuner à la maison ou à la cafétéria de l' école? Answer: Je prends mon petit déjeuner à la cafétéria de l' école. 2.
  2. French

    Could you please check this answers thanks. Directions: Make the sentences plural 1. Je prends le car scolaire pour aller à l'école. Answer: Nous prenons le car scolaire pour aller à l' école. 2. Je prends l' ascenseur pour monter au quatrième étage.
  3. French

    Could you please check these thanks. Directions: Write another word or expression for each phrase below. 1. un vol qui arrive de Paris. Answer: Un vol en provenance de Paris. 2. un vol qui va à Paris. Answer: Un vol à desination de Paris. 3. Un vol qui
  4. Spanish

    Can someone check my answers to this? I'm really confused on these practice problems. Thanks! Directions: Using informal, formal, plural and nosotros commands (use Dop's/Iop's if needed) to correctly answer the questions. The names in parathenisis are what
  5. Math Check

    Hi! Can someone check my answers? Thanks! Directions: Solve each system by using the elimination method. Make sure to write your answer in (x,y) form. 1.) 3x-5y=2 2x+5y=13 2.) 3x+11y=4 -2x-5y=9 My answers: 1.) (3,7/5) 2.) (-17,5)
  6. Spanish Homework

    Hi! I was wondering if someone can check my answers? Thanks! Directions: Respond correctly by using informal, formal, plural, and nosotros commands. 1.) Form the command for a friend: Don't come. My answer: No vengas. 2.) Form the command using the correct
  7. Spanish Check

    Hi! Can someone check my answers to these three Spanish sentences? Thanks! Directions: Re-write the Spanish sentences in the present subjunctive. 1.) I feel that she is honest. My answer: Siento que ella es honesta. 2.) We doubt that the boys clean the
  8. English

    1. Will you make your voice higher than usual? 2. I want you to make your voice loud so that the others can hear you clearly. 3. Can you make your voice clear and loud? 4. Can't you read the sentences out loud? 5. You need to read the part as loudly as
  9. English

    Is toast singular, plural, or both? Is the word plethora used correctly in these sentences. There is a plethora of dog hair in our carpet. There are a plethora of people at the mall. Thank you for using the Jiskha Homework Help Forum. A good Online
  10. English

    Which of the following sentences contains a collective noun used as a plural? a. The crew is made up of experienced whalers. b. A flock of gulls follows the ship hoping for fish. c. The school of fish divide and swim in different directions.
  11. English

    procedure: Formative Test Now. let's check how well you can use the expressions you've learned. I will distribute handouts. You should pick up a handout on the table. You have to fill in the blanks with suitable expressions. Are you finished. Two minutes
  12. French

    Can you check this to make sure it sounds right. Directions: Your own responses (check if they sound right) Part 1 1. Tu fais un voyage en train? Tu vas où? Answer: Oui, je vais en voyage à Saint Augustin en Florida. 2. Tu arrives à la gare en avance?
  13. Latin Practice

    Can someone give me some singular to plural and plural to singular basic sentences that are both masculine and female for me to try? I can only do really basic sentences like: The boys are slaves. The boys are roman The girls are in the fields Marcus and
  14. french

    L'imperfatif avec les pronoms: Mange ton dessert.= Mange-le. Va chez toi.= Vas-y. Prends tes affaires.= Prends-les. Are these correct?
  15. math, correction plz

    Can someone correct these for me.PLZ Problem#1 Directions solve equation �ãx+4 = 3 My answer: x = 5 Probelm #2 Directions solve equation �ã(4x+1) + 3 = 0 My answer x = 2 Problem #3 Directions solve equation �ã(2y+7)+4=y My answer y= 1 and y = 9 the
  16. Solving Equations Unit Test, Connexus 8th grade

    Here are the answers for the Unit Test! Please just use these to check your answers instead of copying them :) C@n’t K33p G0!ng — Today at 10:56 AM 1: c 2: b 3: d 4: d 5: a 6: b 7: d 8: b 9: c 10: a 11: b 12: a 13: c 14: d 15: a 16: d 17: a 18: b 19: a
  17. English

    How would you make the last name "Busch" plural? I think Busches. How would you make the last name "Rothfus" plural? I think Rothfuses.
  18. english

    what is the plural form of turkey. i think it is turkie am i right can somebody help me If you look up the word in a hard copy dictionary (as I did), you would find that the plural is turkeys. Looking it up yourself will get you similar answers more
  19. English

    1. Make sure you go to bed early. 2. Make sure you play ping-pong with him. 3. Make sure you talk with the person. 4. Make sure you go back home early. 5. Make sure you call your mother. 6. Make sure you send the money to him. 7. Make sure you take a taxi.
  20. grammar

    to make a pronoun antecdent agreement ouut of this orginal sentence Each meber of the sorority has to make their own bed. I would write it as Each member of the sorority had to make their own bed. is that right? original: Each member of the sorority has to
  21. English

    1. I can make a vegetable soup. 2. I can make vegetable soup. (Do we have to use 'a' ornot?) 3. I can make ramen. 4. I can make pasta. 5. I can make seafood. 6. I can make raw fish. 7. I can make noodles. 8. I can make sandwich. 9. I can make bread. 10. I
  22. Spanish 2

    Can someone help me with these two? Thanks! :) Directions: Re-write the sentences in Spanish. The sentences are in all tenses. 1.) Include a direct or indirect object pronoun in the re-write: He used to buy books for the students. 2.) We have eaten
  23. English

    Could you check these sentences, please? Thank you. 1)The protagonist soon sees a light coming from the bottom of the wall that make(s) the figures seem spectral and unbearable, like demons looking at him from different directions. 2) He devoted his entire
  24. com 155

    I need you to check the 3 sentences for the correct use of a plural: 1. Personal financial information should be kept in files. 2. Store financial papers in a filing cabinet. 3. Bank statements should be stored in a safe place.
  25. Language Arts :)

    Hello, I'm a random 6th grader who would really appreciate it if someone will check my answers (that I didn't give them) to the Language Arts 6 A Unit 2: Characters and Conflict Unit test. BTW I am NOT cheating I am using my well - searched - for
  26. English

    The plural forms of knife, wife, leaf are knives, wives and leaves. However, the plural forms of reef, chief and grief are reefs, chiefs and griefs. Do you have any rules about making plural forms? How come the plural forms are different?
  27. Comm 155

    Could you please check these sentences and tell me if they make sense. Write five sentences in which you address changes in your writing. 1. With practice, I have gotten better at grammar and punctuation. 2. Working with a study group has made my sentence
  28. English

    1. Match subjects and their feelings and make sentences. 2. Match subjects with thier feelings and make sentences. 3. Match each subject with its feeling and make sentences. 4. Make sentences after matching each subject with its feeling. ===============
  29. francais

    Please can you check my work so far. we have to fill in the gaps. my answers are in '..'. i have no idea what is supposed to go in the gaps my teacher says some answers would be better than others please could you help. Je ne mange jamais 'le porc' parce
  30. tenses

    The muffins were fresh. When discussing tenses, the subject of the previous sentencesthe can be called the 1. first person plural 2. second person plural 3. third person plural My answer 1. first person plural
  31. English

    In these two sentences, I'm not sure where to put the apostrophe to make it a plural possessive noun. We were excited to see the (children) photographs. The pictures looked like real (photographer) pictures.
  32. Beginner latin

    Can someone please give me five or four basic/beginner sentences that contain plural and singular words so I can translate them and you see if they are right? I have a test over grammar tomorrow, I can do sentences like: The girls were running through the
  33. language atrs

    A. singular possessive noun B. plural possessive noun C. singular possessive pronoun D. plural possessive pronoun E. singular verb F. incorrect usage G. singular noun H. plural noun tell me the answers for the following chose from the answers choices above
  34. French

    How would you make the following sentences into questions in French? 1. Are you (plural) weak or strong? 2. Is fabienne athletic? 3. Is he blonde or dark haired? 4. Are we American or French? 5. Are the two boys very sincere?
  35. French

    How would you make the following sentences into questions in French? 1. Are you (plural) weak or strong? 2. Is fabienne athletic? 3. Is he blonde or dark haired? 4. Are we American or French? 5. Are the two boys very sincere?
  36. English

    You are going to take a quiz. I'll distribute exam papers. You should write down the answers. Fill in the blanks with suitable expressions. Take one and pass the others to the other students. First write down your number and name on the top of the paper.
  37. ELA

    write each phrase to make it a plural, singular possessive ,or a plural possessive. the tail of the raccoon. more than one sweater. the leaves of the trees. Thank you for any help
  38. Ela

    Write each phrase below to make it a plural or singular possessive or plural possessive.the backpacks belonging to the girls,the covers of the bookd
  39. Science

    Both Mesopotamian cuneiform and Egyptian [Hieroglyphics] share the core attribute that they had images to represent [words or sentences]. Can someone check my answers? [Looking for help not answers]
  40. @SraJMcGin Spanish Check

    Hola! SraJMcGin was helping me yesterday with my Spanish sentences,(which was very helpful). Could you please check these last two I had and see if I'm on the right track? Thank you so much! :) Directions: Re-write the Spanish sentences in the present
  41. Solving Multi-Step Inequalities Quiz

    Please use these for checking your answers ONLY :) b, d, c, d, b, b, c, b, d, a If you got one wrong, make sure to go over why you got it wrong so you can improve :D (Also please make sure to check if these answers make sence. If they don't, it might be
  42. English

    Could you please check these sentences, please. Thank you. 1. Connect the sentences with a relative pronoun and make any necessary changes. 2. Write in brackets the relative pronouns that can be omitted. 3. Complete the sentences with a suitable word. (8
  43. Math Check

    Hi! Can someone check these two answers? Thanks! Directions: Find the correct number of solutions for the following system of equations. 1.) 5x - 3y + 2z = 3 2x + 4y-z = 7 x - 11y + 4z = 3 2.) 2x + y- 3z = 4 4x + 2z = 10 -2x + 3y - 13z = -8 A.) One
  44. Spanish Check

    Hello! Can someone please help me check my answers? I really appreciate it and thanks! Directions: Rewrite the following English sentences in correct Spanish form. The verb you will just is limpiar. 1.) I cleaned the house. 2.) Has Juan cleaned the house?
  45. English grammar

    The words here and there have generally been labeled as adverbs even though they indicate place. In sentences beginning with here or there, the subject follows the verb. Ex) There (is / are) two pins on the table. In this sentence 'two pins' is the subject
  46. Spanish Help

    Hi! Can someone check my answers to make sure that I am doing these right? Thanks so much! :) Directions: Match the command to the correct Spanish command. 1.) Listen! (friend) 2.) Listen! (you guys) 3.) Don’t listen! (stranger) 4.) Don’t listen!
  47. french

    Hey, Can someone take a look at my french below, and let me know what corrections / changes I need to make please? French - Specialites: Cafe, creme beignet, et pate de francais English - Specialities: Coffee, Donuts (do I just add an s to beignet in
  48. English

    What kinds of food can you make? 1. I can make pasta. 2. I can make ramen. 3. I can make noodles. 4. I can make fruit soup/juice. 5. I can make cooked rice. 6. I can make cookies. 7. I can make bread. 8. I can make Japanese food, sushi. 9. I can make
  49. Spanish

    Can you double check if I followed the directions correctly this time too and the answers were correct. Give the correct form of the appropriate verb, saber or conocer, which would be used in writing the following sentences in Spanish.Be sure the verb is
  50. math,correction

    can someone correct these for me i'll appreciate it thank. dirctions: solve 3x-7=2x+8 my answer: x = 15 directions: solve 2/5x=-10 my answer: x = -25 Directions: solve -3(x+1)=2(x-8)+3 my answer: x= -3.2 1 looks ok. Show your work on 2 and 3 and we can
  51. 3 grade english ms sue

    conjunctions directions-combine each pair of sentences using the conjunction shown. in combining the pairs,use the underlined repeated words and phrases only once.make any necessary changes in words. add a comma in compound sentences. example- you can see
  52. English

    Now, let's check how well you can use the expressions you've learned. I will distribute handouts. You have to solve the problems. Are you finished? Then, I'll check the answers. Look at the answers on the blackboard. Check your answers. How many students
  53. Eng

    Which of the following would be an appropriate way to add variety to your sentences? A. Make your sentences read like a spoken conversation. B. Used more close-up words C. Use questions and answers together. D. Add personal anecdotes. Answer is "C"
  54. Spanish

    I have a question-I need to compare Spanish nouns in the singular versus plural to English. I know to make it plural in Spanish- I add s to a noun ending in a vowel and es if it is a consonant but I don't know how to actually put the comparison between the
  55. ELA

    Which of the following would be an appropriate way to add variety to your sentences? A. Make your sentences read like a spoken conversation. B. Use questions and answers together. C. Add personal anecdotes. D. Use more close-up words. D is wrong. I am
  56. Grammar

    Write three sentences that use an apostrophe correctly. One sentence must use an apostrophe with a plural noun that ends in "s". The other two sentences must use the apostrophe in two different ways. 1. Tom’s room is unorganized. 2. I believe
  57. Math

    Solve each of these systems using the substitution method. Make sure to check your answers ! 2x + 3y = -4 x - 2y = 5 Question 1 answers x = 1, y = -2 x = -1, y = 2 x = 1, y = 2 x = -2, y = -1
  58. vocab help

    i need 3 sentences using wretched plz help Please do not post the same question twice. Please follow directions below and let us know what you have come up with. We will give you feedback on the sentences you write.
  59. english

    1. Choose the answer that displays the correct spelling of the plural form of the words in parentheses. How many (praying mantis) will we have to import to fight the (grasshopper)? 2. Choose the answer that displays the correct spelling of the plural form
  60. Language arts

    Help I have a language arts portfolio but my mom turned in the directions thinking it was a quick check, it was a research and presentation for 7th grade I just need the directions
  61. French

    Could you please check these thanks. Part 1 Directions: Choose the right word with the right statement. Word Bank A. donner B. téléphoner C. mettre D. décrocher E. commposer 1. ------ le numéro Answer: E 2. ----- le téléphoner Answer: D 3. ------- un
  62. FRENCH

    I know that "prendre" and "emporter"(for portable items) both mean "to take" but somehow I have the feeling that they are not synonymous. Is it correct to say: "je prends un livre de la table"(I take a book from the table) but "j'emporte un livre à
  63. English

    form 5 sentences using singular and plural pronoun
  64. English

    1. Read the sentences on the page loudly, not in a soft voice. 2. I need you to raise your voice when you read the passage. 3. Would you read the sentences aloud? Don't read them in a quiet voice. 4. Your voice is too low/too soft/too quiet/too small. Will
  65. English

    1. Why don¡¯t we pull over and ask for directions? 2. Why don¡¯t we pull over and ask for direction? (Do we have to use the plural form 'directions' or the singular form 'direction'? Are both OK? Thank you for your help. Have a good time.)
  66. English singulars and plurals

    Question 1 A count noun describes something that what? cannot be divided into distinct units can be divided into distinct units has no plural has no singular Question 2 A noncount noun describes something that what? can be divided into distinct units has
  67. English

    Formative Test Now, let's check how well you can use the expressions you've learned. I will distribute handouts. You have to solve the problems. You will have 5 minutes. Are you finished? Then, I'll write down the answers. Look at the answers on the
  68. English

    58. The muffins were fresh. When discussing tenses, the subject of the previous sentence can be called the A: first person plural. B: second person plural. C: third person plural. D: first person singular. Answer: C
  69. Math HELP

    I have my answers at the bottom but please do these questions so I can check my answers. Check my answers as well. Subtract these fractions. !Reduce them! 1. 5/7 - 3/10= 2. 11/18 - 5/12= 3. 1/3 - 1/6= 4. 7/12 - 1/16= 5. 7/8 - 3/10= 6. 7/8 - 1/12= 7. 7/10 -
  70. English

    1. None of the guests (has, have) left. 2. Each of these apples (is, are) ripe. 3.One of my favorite songwriters (is, are) Billy Joel. 4.Some of my cousins (has, have) come to my party. 5.All of the bread (was, were) eaten. Tell if the indefinite pronoun
  71. Math check answers please

    Sorry to bug again but can someone check my answers please thank you. 1. Simplify the expression 3w-10w A. 13w B. -7w C. -7 D. 7w 2. Y+2y+3z A. 2y+3z B. 3y+3z C. 2y^2+3z D. 6yz 3. 6r+r-5r A. 2r B. 1r+r C. 0r D. 7r-5r 4. 5x+2(x+6) A. 7x+6 B. 7x^2+12 C.
  72. Algebra

    Please check my answers I don't need for you to give me answers just say yes or no if they are all correct TY 1. X-6=8 A. X=-2 B. x=2 C. X=-14 D. X=14🔹🔹🔹 4. -2c=-18 A. c=-9🔹🔹🔹? B. c=-36 C. c=9 D. c=36 5. 2/3x=6 A. x=9🔹🔹🔹 B. x=4
  73. GRAMMAR / ENGLISH

    I need help with the following grammar exercise. Thank you in advance for your help!! Rewrite the following sentences, focusing on the grammar area specified above the sentence. If the sentence is already correct, write No Change. Punctuating Sentences 1.
  74. English

    Complete the sentences. My answers are with capital • you will stop • Will you try • I will make • If you start listening • you’ll have to • If you have • Will you be 1. WILL YOU BE honest and tell me how you feel about it? 2. I WILL MAKE a
  75. Sentences

    Are my sentences correct with the following directions? (Sentences below directions) Using California as a topic, number and write one example of each of the following: 1. A completely correct simple sentence with an appositive in it. 2. A sentence with
  76. English

    I will distribute a sheet of paper to each of you. Then you should draw a big box on the back first. After that draw three vertical lines and five horizontal lines to make a table. Then you can have three columns and six rows in the table. In the first
  77. English

    All of the following common nouns except a.emotion b.leader. c.tablet. d.Kindle. I am think D. Singular or plural nouns a.refer to whether a noun is singular or plural. b.can usually be changed in number by adding or deleting -s or-es. c.sometimes use the
  78. general science

    What are the four main directions? Check this site for the four cardinal (main) directions. http://worldatlas.com/aatlas/infopage/comprose.htm
  79. english

    When using plural possessives, do you make the noun afterwards plural? For example: Many families own pets which live in their homes. or Many families own pets which live in their home.
  80. English ASAP Please

    Which one of the following sentences demostates correct subject-verb or tense agreement? A. Neither my team nor Sandra's team are in the playoffs. B. One pair of shoes cost four dollars. C. How many times has she told you that same old story? D. The sound
  81. Grammar and Composition

    1. John and Nicole washes the dishes a. sentence structure is correct b. "Washes" should be changed to "wash" in order to make the subject and verb agree c. a verb usually agrees with its subject in number d. sentence needs a helping verb B 2. A kitten or
  82. ELA

    Using credible sources quick check: please check my answers or give me answers: 1.) What is one criterion a writer should use when evaluating a source? (1 point) how realistic it is how interesting it is its creativity its relevance*** 2.) When supporting
  83. english(check answers)

    please check answers 7.which of these sentences shows correct comma usage? A.Yes i enjoy writing poetry in my spare time.(I PICK THIS) B.After,a while,i suppose,the boy became less scared of the new girl. C.By the end of the first stanza,i had guessed that
  84. Introduction to Functions Unit Test

    Please only use this to check your answers :) 1. C 2. B 3. B 4. D 5. D 6. C 7. C 8. D 9. A 10. A 11. D 12. C 13. A 14. B 15. A 16. C 17. C Taken as of 11/27/21, mm/dd/yy, don't use any of these if they don't make sense :) Also, you're on your own for the
  85. English

    1. Complete the sentences by using the words in the parenthesis. 2. Complete the sentences by using the words in the parentheses. --------------------------- Which one is right? Do we have to use the singular form or the plural form at the end of each
  86. English (Check)

    For each noun listed, write one sentence using the singular possessive form and another using the plural possessive form. 1. passenger Singular Possessive: The passenger's seat was uncomfortable during the entire flight. Plural Possessive: The passengers'
  87. Quoting and Paraphrasing Quick Check

    Can you check my answers? 1. Which sentences contain direct quotes? Select the TWO correct answers. A - Some bird species have flown south each year for hundreds of years (Birdman). B - "The bread was so burned, it looked exactly like a hockey puck," Karen
  88. drbob222 math,correction

    i made some corrections for the previous postage can you check those when you get a chance please. Also for this one: my options of answers are: A)2y + 6/3 B)3x- 6 /2 C)2 + 2y D)2/3y + 6 Directions: Solve for x: 3x - 2y =6 3x - 2y = 6 +2y +2y 3x = 6 +2y --
  89. language arts (LA)

    In 1-2 sentences, explain how to use an apostrophe to show possession for singular and plural nouns and to form contractions. (2 points)
  90. English

    I urgently need you to check these sentences. Whad do you think I should do? 1) I graduated with honours in modern languages and I know how important memory is in learning a foreign language. 2) The headmaster of the school I'm teaching at has warned me
  91. Reading

    Not sure which answers to use.. please help: choose from these words: deficit, dissent,lucrative and agnostic.. 1& 2: My uncle decided to splurge and _____ with a country club because golf is his favorite_________.(Dissent & lucrative) 3 & 4 : Because my
  92. English

    I forgot to include these sentences: 1) I use the Internet to be kept up-dated (or to keep-up-to date) on the latest news (meaning to be informed on the ...) 2) is the spelling and word choice of the following food correct? Saurkraut (without plural), some
  93. English

    It's time to take a test. Close your textbooks. I will hand out test papers. Take one and pass the rest to the back. When you receive an exam paper, make sure to write down your name and number on the top. I will give you 5 minutes.....Time is up. I will
  94. Language Arts 7 B Unit 3 Unit Test

    1. What purpose might you set for reading the list of characters in A Surprising Point of View? A. to complete a task B. to make a decision C. to gain understanding*** D. to be inspired does anyone have all the answers? I already answered everything I just
  95. English

    Please check my answer and let me know how I can improve it thank you. Directions: Answer the following question in at least 2 sentences 1. How do you go about collecting information on your intended audience? ( I am not sure what else to do in regards to
  96. English

    Ms.Sue can you check my answers,I just want to make sure they were right.
  97. English

    Toss a coin. And if you get a head, move one space forward, and put a marker in the space. If you get a tail, move two spaces. Look at the word or picture on the space. By using it, make a sentence on the right side of the page. (Would you check the
  98. Spanish 1

    Conjugate the following verbs in Spanish- 1. Estudiar- singular and plural 2. correr- singular and plural 3. vivir- singular and plural This site will help you with that: http://www.spaleon.com/conj.php Thank you for using the Jiskha Homework Help Forum.
  99. English

    I will check your reading activity with a gun on the screen of this laptop. (A gun is a selecting program on the computer.) When a number shows up on the screen, the student should come up here and read one part aloud. This reading text is divided into 4
  100. Spanish Check

    Hello! Could someone please check these for me? Thanks a bunch! :) Directions: Rewrite the following English sentences in correct Spanish form. The verb you will just is limpiar. 1.) I will have cleaned the house. 2.) Jessica and Sara are sad that I

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20