Ask questions and get helpful responses.

According to Aristotle, an appeal that relies on an audience’s sense of right and wrong is an appeal to ethos, or ethics. an appeal to logos, or logic. an appeal to pathos, or emotion. an anecdote, or a story that

15,488 results
  1. English

    According to Aristotle, an appeal that relies on an audience’s sense of right and wrong is an appeal to ethos, or ethics. an appeal to logos, or logic. an appeal to pathos, or emotion. an anecdote, or a story that illustrates a point. I feel like the
  2. english (notificatins)

    an appeal to logic--(persuasive appeals) the emotions that a speaker demonstrates towards his or her subject--(pathos) an appeal to the credibilty of the speaker--(ethos) an appeal to a sense of right or wrong--(logos) devices in a speech that seek to
  3. english

    A-the dictionary definition of a word B-making assertions about a group that are too broad C-parts of a presentation that augment the words D-rhetorical devices that rely on faulty reasoning E- the emotional associations a work invokes audiovisual(A)
  4. english

    persuasive appeals (A) tone (D) ethos (E) pathos (B) logos (C) A) an appeal to logic B) the emotions that a speaker demonstrates towards his or her subject C) an appeal to the credibility of the speaker D) an appeal to a sense of right and wrong E) devices
  5. World History Answer Check

    1. How did the governments favored by Plato and Aristotle differ? Which view makes more sense to you? A: The government favored by Plato consisted of classes and categorization, whereas Aristotle's favored form of government was a constitutional one. Thus,
  6. Business Communication

    you are writing an appeal letter to solicit funds for your non profit organization. in this message you praise the audience for its past donations,emphasize how its contributions are needed now more than ever, and how these contributions benefit the people
  7. English

    Read the excerpt from Harriet Tubman: Conductor on the Underground Railroad. As they walked along she told them stories of her own first flight, she kept painting vivid word pictures of what it would be like to be free. Which rhetorical appeal is Tubman
  8. CRITICAL THINKING

    Please post a substantive response to the following discussion questions by clicking on Reply: Aristotle developed a theory of persuasion by which there are three ways a speaker can persuade an audience. Ethos is the idea that an audience can be persuaded
  9. Reading

    Which type of persuasive appeal is represented in the following sentence? Shouldn’t that determination be rewarded? A. Appeal to authority B.appeal to reason C.appeal to majority D.appeal to emotion Pls help
  10. Language Arts

    Which type of persuasive appeal is the represented in the following sentence? Shouldn't that determination be rewarded. A Appeal to authority B Appeal to reason C Appeal to majority D Appeal to emotion I THINK IT IS C? PLEASE HELP ASAP
  11. Language arts

    Which type of persuasive appeal is the represented in the following sentence? Shouldn't that determination be rewarded. A Appeal to authority B Appeal to reason C Appeal to majority D Appeal to emotion My guess is A
  12. Language Arts

    Which persuasive technique is used in the following sentence from the selection? So if you have any sense at all, avoid Storm Fever. A. Appeal to authority B. Appeal to reason C. Repition D. Rhetorical question Is the answer B?
  13. PUBLIC SPEAKING

    One of the primary jobs of an informative speech is to: A. appeal to the emotions of the audience. B. ask them to do something with the information. C. communicate information accurately and clearly. D. entertain the audience.
  14. English

    Can someone let me know if these answers are right? Thanks in advance! Questions 1-7 all have the same format and answer choices. The answer choices are fully explained here, but they are in shortened versions in the remaining questions. Although you do
  15. English

    Can someone let me know if these answers are right? Thanks in advance! Questions 1-7 all have the same format and answer choices. The answer choices are fully explained here, but they are in shortened versions in the remaining questions. Although you do
  16. weird maths question?

    This is the question, but i get the wrong answer. In a theatre, 1/5 of the audience were under the age of 50 and 1/4 of the audience were over 75. What fraction of the whole audience were between 50 and 75 inclusive. I simply used 1 - 1/5 - 1/4 = 11/20 but
  17. Philosophy

    Please help answer these questions Argument: Anything is possible Therefore, it must be possible that something is impossible This is a contraction - Not everything is possible because anything is possible. Types of appeals in arguments (Aristotle) Pathos
  18. English

    Read the passage from John F. Kennedy’s “Speech at American University.” The United States, as the world knows, will never start a war. We do not want a war. We do not now expect a war. This generation of Americans has already had enough—more than
  19. history/english

    Read the excerpt from President Jimmy Carter’s speech “Energy and the National Goals—A Crisis of Confidence.” But after listening to the American people, I have been reminded again that all the legislation in the world can’t fix what’s wrong
  20. English

    Which of the following should you do to make your argument effective? Answers: Compare the opposite side's views to something unpleasant. Include only general details the audience will understand. Use specific details to refute the opposite side's views.
  21. Language Arts Reading Book: "Life in a Sod House")

    what WORDS does the author use in "Life in a Sod House" to appeal to the reader's sense of sight? what DETAILS does the author use in "Life in a Sod House" to appeal to the reader's sense of sight?
  22. HELP! LANG ARTS??

    Which of the following best describes the persuasive appeal used in the sentence “Once you’ve cared for a loving animal, you are likely to treat human beings better as well”? A. appeal to reason B. ethical appeal I think the answer is B, but I'm not
  23. English

    What is a feature of appeal to moderation? • It relies on the idea of compromise but does not result in a logical outcome. • It rushes to a conclusion, even though there is very little evidence. • It assumes that everyone should have the same popular
  24. Work History Answer Check (Ms. Sue)

    According to Aristotle, what makes the rich and downtrodden poor rulers? A: According to Aristotle, the rich and downtrodden would make poor rulers because they would be greedy and selfish and treat each other unfairly due to pride or rascality.
  25. ELA

    Which of the following is an advantage of using audio?(1 point) The audience can view charts and graphs. The audience can see moving images. The audience does not miss important information. The audience is able to hear the tone the speaker intends.
  26. Business Communication

    Providing an audience with some background information on a topic before delivering the main message is an example if responding to which audience analysis question? A. What positive aspects can you emphasize? B. How will the audience use the document? C.
  27. ELA

    Which of the following is an advantage of using audio?(1 point) The audience can see moving images. The audience can view charts and graphs. The audience is able to hear the tone the speaker intends. The audience does not miss important information. plz
  28. check english answers please??

    Match the definition with the appropriate word. A. an appeal to logic B.the emotion that a speaker demonstrates towards his or her subject C.an appeal to the credibility of the speaker D.an appeal to the emotion E.devices in a speech that seek to convince
  29. Language Arts

    There is little, if any,m "storm" in the new movie Storm Fever. Aren't actors supposed to act, and aren't directors supposed to direct? Actor Robert Pierre seems to wander aimlessly around the set. And director Sue Smith can't seem to figure out to present
  30. Biololgy

    Genetic engineering a. Allows the use of bacteria as production factories for a number of molecules b. Relies of recombinant DNA technology c. Is dependent on RNA enzymes d.Relies completely on conjugation e. a and b
  31. English

    Which sense does the following image appeal? Sara brushed soft crumbs from her lap.
  32. INFORMAL LOGIC phi:103

    "THOMAS JEFFERSON OWNED SLAVES, SO SLAVERY MUST HAVE BEEN A GOOD IDEA" MAY COMMIT WHICH FALLACY? a.APPEAL TO PITY B. nO FALLACY COMMITTED C.APPEAL TO AUTHORITY D. APPEAL TO IGNORANCE
  33. PHI 103

    "Thomas Jefferson owned slaves, so slavery must have been a good idea" may commit which fallacy? (Points : 1) Appeal to pity No fallacy committed Appeal to false authority Appeal to ignorance
  34. English

    A writer decides to make an emotional appeal in an essay to persuade the audience of his or her opinion? A. a touching story B. historical facts C. expert opinions D. scientific evidence (this one?) Please help. Thank you!
  35. Physics

    Aristotle is sometimes quoted as claiming that a body falls at a speed proportional to its mass. Let us suppose that Aristotle’s experience was based on objects falling in air (with turbulent flow drag) essentially at their terminal speeds. a. If
  36. Physics

    Aristotle is sometimes quoted as claiming that a body falls at a speed proportional to its mass. Let us suppose that Aristotle’s experience was based on objects falling in air (with turbulent flow drag) essentially at their terminal speeds. a. If
  37. Physics

    Aristotle is sometimes quoted as claiming that a body falls at a speed proportional to its mass. Let us suppose that Aristotle’s experience was based on objects falling in air (with turbulent flow drag) essentially at their terminal speeds. a. If
  38. Government US

    What is the greatest restriction on appeals in the United States? a. the refusal by state appeals court judges to grant even a first appeal b. a federal law that bars in most instances a second federal appeal by a state prison inmate c. the lack of any
  39. Business Communication

    If an audience is opposed to what you have to say or resistant to change you are suggesting, a good approach is to: A. Be as ambiguous as possible to avoid offending the members of the audience B. Begin the message with something both you and the audience
  40. BUSINESS COMMUNICATION

    what are the 5 strategies in overcoming communication barriers? 1) minimize physical distraction 2)overcome emotional distraction well My question is that can Audience approach be included as 1 of the strategy because in the sense that it makes effort to
  41. critical thinking

    Which of the following is most accurate? A) An appeal to precedent is a type of inductive generalization. B) An appeal to precedent is a type of analogy. C) An appeal to precedent is a type of disjunctive syllogism. D) An appeal to precedent is a type of
  42. martin luther king speech "i have a dream"

    the counterargument, rebuttal of counterargument, story telling(using personal experiences or the experiences of others in order to appeal to the emotions and/or logic of a targeted audience), appeals to morals or ethics(using language, imagery, personal
  43. Language Arts!

    What kind of argument is used when an author compares water usage in the United States to water usage in poor countries. appeal to emotions appeal to ethics appeal to reason My answer: B
  44. critically anazlyzing images and using them

    Question 16 Images help to send messages, so we should choose our images based on ____________________. what the audience wants to see our own favorite images how we analyze our audience, what our underlying claims are, what logic we use, and what emotions
  45. English

    What is a feature of appeal to moderation? It assumes one thing causes another, even though there is no evidence linking the two. It relies on the idea of compromise but does not result in a logical outcome. It assumes that everyone should have the same
  46. English

    What is an example of dramatic irony in Hard Times? I think the answer is b When the audience knows that Stephen changed his name before Mr. Bounderby knows When the audience knows that Mrs. Gradgrind is dying When the audience knows that Thomas asked
  47. English Nonfiction: Persuasion Unit Test

    Identify the sentence that relies on emotional language. You’re slowly by going to a tanning booth every day. Identify the statement that is a verifiable fact. It is important to wear sunscreen when playing outside. Which of the following statements
  48. English

    Which of the following is NOT true about persuasive speaking compared to informative speaking? A. Involves more emotional appeal. B. Asks for commitment from the audience. C. Impartial point of view. D. Emotion-evoking language. is it C
  49. maths fraction

    At a concert, 2/7 of the audience were men and 2/5 of the remaining audience were women.The rest were children. a) what fraction of the audience were children? b) If there were 42 children, how many people were in the audience?
  50. english..... please help me

    is anyone can help to correct my english..thank you....please correct if it relevant to the question of my exination..thanks and GOD BLESS U. question..1.What is meant by “if we are to improve our speaking skills, we must first become more aware of
  51. please help me ms. sue

    is anyone can help to correct my english..thank you....please correct if it relevant to the question of my exination..thanks and GOD BLESS U. question..1.What is meant by “if we are to improve our speaking skills, we must first become more aware of
  52. ms. sue pls. help me urgent

    pls help me if my english is correct in grammar or relevant to the question thank you. question..1.What is meant by “if we are to improve our speaking skills, we must first become more aware of ourselves, our motivation, behavior patterns, and likely our
  53. Language Art's

    8.)Which of the following best describes the idea from MacNeil’s essay referenced in the previous question? a.)It is an opinion presented through an appeal to emotion.
  54. English

    I need to write an essay in which i have to state a generalization and then support it with details. My topic has to also appeal to a large audience. My topic should first be a broad and then narrowed. can you please tell me some possible list of topics
  55. AED 200

    Audience recognition Terms for different audience levels Issues of diversity Multiculturalism Issues of sexist language • Explain how these audience characteristics will impact your technical writing process as well as how you will adapt a technical
  56. AP English

    Refer to the excerpt from "A Bachelor's Complaint of the Behaviour of Married People." The phrase"as a sovereign Prince" in the third sentence of paragraph two is an example of which rhetorical device? a. an appeal to logic b. simile c. an appeal to
  57. LA Connections Academy

    To which sense does the imagery in line 6 appeal? Line 6: Quiet enough for my every thought. A: smell B: hearing C: sight D: taste Is it B?
  58. World History

    Hi, I've been assigned a project where I'm playing the role of a history revionist that has to make a top ten list of the problems with bureaucracy in Qing Dynasty China. Also, this has to appeal to senior citizens somehow (that's my assigned audience).
  59. English

    I have to research Sopocles and I'm stuck on a few of these statements about him: 1.I think he won more first place prizes for his plays than any other playwright in history, correct? 2.I think he was a priest, correct? 3.This one I'm stumped on and I've
  60. English

    1. When Elizabeth made a speech presentation demonstrating how to create an effective PowerPoint Presentation, her speech is about: A. events. B. processes. C. concepts. D. objects. is it B 2. When speaking about abstract concepts, make them concrete to
  61. English

    1. When a speaker seeks to explain or illustrate a process, she or he is probably speaking to: A. inform. B. persuade. C. entertain. D. celebrate. is it A 2. When the theme of a speech is, “Be all you can be. Join the Navy,” it is meant to: A.
  62. english 4

    Creon declares that anarchists are behind the burial of Polyneices. What dramatic irony lies in the declaration? The audience knows that it is the Sentry who buried him. The audience knows that it is a priest who buried him. The audience knows that Creon
  63. Ms. Sue please help!!

    To which sense does the phrase "staggering under the weight of their packs" appeal? 1.)Sound 2.)Smell 3.)Touch 4.)Sight* I saw somebody put "touch" but idk the answer.
  64. Language Arts

    Read the following excerpt from "Saving Water." “Abandon the bathtub, and hit the showers. Sometimes it just feels great to soak in the tub, but the tub holds between nine and 33 gallons (40 to 50 liters) of water, depending on how full we fill it.”
  65. COM 135

    In order for technical communication to be effective, the writer must evaluate the intended audience, its characteristics, knowledgebase, expectations, and requirements. Address the following issues as they relate to the user manual you will create for the
  66. English Quick ?

    The understanding of basic human rights fits with an individual's right to believe that cloning is either right or wrong. We can't use the words right or wrong. Any ideas that I could replace them with and still having it make sense?
  67. Business presentation

    Imagine you have been asked to make FOUR presentations on "Effective Presentation Skills" for FOUR very different audiences. What would be your presentation objective for each group? Write a 1-sentence objective statement (also known as "purpose
  68. Business Managment

    When would a full explanation of a visual be necessary? A.When similar material is presented to the audience quite frequently B.When the material is new to the audience C.When the information it presents is a minor part of your proof D.When the audience is
  69. english

    Can someone help me to check the grammar to see whether this paragraph make sense or not. if not, can you help me to correct it. thanks!! The report on the issues of feminism shapes both the stereotypes of women and the impact of the audience. Some
  70. African Amer. Study

    I had to put this in Chronological order. David Walker's appeal, American Colonization Society formed, Paul Cuffe leads African American to Sierra Leone. I put Paul cuffe leads African Americans to Sierra Leone for 1, David Walker's appeal for 2, and
  71. Anatomy

    What is a visceral sense? In most uses, a visceral sense is a "gut-level feeling." It's a unconscious feeling that something is right or wrong, even though we can't explain how we arrived at that conclusion. A medical dictionary has this definition.
  72. Quick English check

    Please check to see if I have these words in the correct sentences. Correct me if I'm wrong! :) 1. The defendants attorney objected to the plaintiff's ASSERTION, claiming it was hearsay. 2. The news media PROMULGATED the results of the election. 3. I tried
  73. algebra

    a speaker was so boring that one-half of the audience left after a few minutes. Five minutes later, one-third of the remaing audience left. Ten minutes later, one-fourth of those remaining left, leaving only nine people in the audience. How many people
  74. philosphy

    1.The attorneys for the prosecution were not able to establish beyond a reasonable doubt that Hinckley was sane when he fired at President Reagan. We know this because Hinckley's own lawyers declared that at the end of the trial. So, we have no choice but
  75. World History Answer Check

    1. Explain how the Code of Hammurabi influences politcal thought. A: The Code of Hammurabi influenced political thought because it was the first written code of law ever created. It was a very effective way to keep order and prevent conflict and was thus
  76. english

    creon declares that anarchists are behind the burial of Polyneices. What dramatic irony lies in the declaration? a. the audience knows that it is the Sentry who buried him b. the audience knows that it is a priest who buried him c. the audience knows that
  77. English

    To which sense do the following lines from “Grandma Ling” appeal? and there I faced my five foot height, sturdy legs and feet, square forehead, high cheeks, and wide-set eyes A. hearing B. taste C. sight D. smell
  78. Language Arts

    for each organizational strategy you choose, you must make sure that it: (1 point) has headings, charts, and tables. makes sense for your audience. is organized into a common group or category. is something that you are interested in.
  79. English Lit

    I have to research Sophocles and then eliminate what is wrong- and I'm stuck on a few of these statements about him: Thanks for checking 1.I think he won more first place prizes for his plays than any other playwright in history, correct? 2.I think he was
  80. English

    Wich Persuasive technique appeals to the readers reason A.bandwagon B. Logical appeal C.emotional appeal D.celebrity endorment E. Expert opinion
  81. Language Arts

    Precise Language Quick Check 1. A writer can use______ to achieve a more exact meaning and help the audience experience the story. 1A. precise language 2.What is sensory language? 2A. words that appeal to the senses 3.Which word is a more precise term for
  82. English

    Identify the sentence that most strongly relies on emotional language? I was surprised when you took a job with that company. It came as a real shock when you took a job with that company.******* When you took a job with that company, it really blew me
  83. Solving Equations Unit Test, Connexus 8th grade

    Here are the answers for the Unit Test! Please just use these to check your answers instead of copying them :) C@n’t K33p G0!ng — Today at 10:56 AM 1: c 2: b 3: d 4: d 5: a 6: b 7: d 8: b 9: c 10: a 11: b 12: a 13: c 14: d 15: a 16: d 17: a 18: b 19: a
  84. History

    Plato and Aristotle both argued that political life should reflect humans' aspirations to live in a genuinely "good" society. However, their visions and ideas were very distinct. How were these "good societies" similar, and how were they different? Whose
  85. language arts

    Which persuasive technique is used in the following sentence? The movie was advertised as "full of adventure." Isn't it. appeal to emotion appeal to reason repetition rhetorical question Someone help me please. I'm struggling. Thank you!
  86. language Arts

    Which persuasive technique is used in the following phrase from the selection? The movie was advertised as "full of adventure." It isn't. A. appeal to emotion B. appeal to reason C. repetition D. rhetorical questions Is it D?
  87. World History Answer Check (Ms. Sue)

    Why does Aristotle believe that man is meant for political association? A: Aristotle believes that man is meant for political association because he possesses a perception of good and evil, of the just and unjust, and of other similarities qualities.
  88. english 12th

    A dramatic chorus is __________. a speech made by one person speaking his or her thoughts aloud the contrast between what the character knows or understands and what the audience knows when a character says something to him- or herself in order to inform
  89. Finding and evaluating sources

    Question 15 Now that you have a list of citations and their accompanying bibliographic information, what question is not relevant when evaluating the source's audience? Can you tell who the author's intended audience is? Can you determine if the audience
  90. science

    Hi it's me again. I realize that my last question didn't make much sense, so I will try to explain it again. Her it goes..... A long time ago the Mayans predicted that it took so many days( years even) for the sun to orbit the jupiter. This was without any
  91. english

    Read this excerpt from “Ain’t I a Woman?� by Sojourner Truth. In which sentences does she make an emotional appeal to the audience by talking about her personal hardships? 1). I think that 'twixt the negroes of the South and the women at
  92. english

    Could someone check mty work? Which of the following would not be a good strategy for delivering a speech? Make sure your presentation is running properly Start talking over the audience to quiet them down (anser) Use correct grammar and well formed
  93. Stats

    I have tried to find the p value and z statitcs for each of the firms below and I am so confused becuase my answers arent making any sense. The randome sample is 40, the hypothesis we are testing is a lower tail test 35, pop st deviation is 6 and level of
  94. ela

    SCHULTZ: But Gies clearly was very special, even when someone still unknown betrayed those she called the hiders and they were taken away at gunpoint to death camps. Gies was not intimidated. She sneaked back into the secret hideaway to try to preserve any
  95. Math

    A speaker was so boring that one-half of the audience left after a few minutes. Five minutes later, one-third of the remaining audience left. Ten minutes later, one-fourth of those remaining left, leaving only nine people in the audience. How many people
  96. History

    How did nation's sections differences in economies lead to sectionalism? Answer : Each seciton has different economics because each place has different climates so they'll benefit on different things. South relies on slaves. Northeast relies on
  97. Social Studies 9

    In what ways do the People of the Northwest Coast's geographical location influence their lifestyle? Ex.If your group relies heavily on agriculture, they may have permanent settlements.If your group relies heavily on hunting, they may have to move around
  98. Finding and evaluating sources

    Question 15 Now that you have a list of citations and their accompanying bibliographic information, what question is not relevant when evaluating the source's audience? Can you tell who the author's intended audience is? Can you determine if the audience
  99. Public Speaking

    Critique my response The Question: We can listen at a rate at least three times faster than that rate that we can speak. What impact does this have on communication? Response: Ones should take the head-nodders and the note-takers as signs that the audience
  100. Liberal arts

    Which terms and 45p4q have a GCF of 9p3? Check all that apply. *18p3r x27p4q x36p3q6 *63p3 x72p3q6 The ones with the stars next to them are the correct ones and the ones with the x next to them are the wrong ones. Does answer choice A make any sense to any

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20