1. 8th Grade Algebra: Answer Check

    Find the length of the 3rd side of each right triangle. 1. 8^2+15^2=c^2 Answer: c=17 2. 5^2+b^2=13^2 Answer: b=12 3. 9^2+13^2=c^2 Answer: c~15.81 Simplify. Assume that all variables are nonnegative. { this means square root 4. {12 Answer: 2{3 5. 2{75 Answer: 10{3 6. -3{72 ...
  2. 8th Grade Algebra: Answer Check #2

    Add or Subtract (Radicals) { this means squared 1.3{2 + 4{2 Answer: 7{2 2. 8{3 + 3{3 Answer: 11{3 3. 7{5 - 3{5 Answer: 4{5 4. 8{2 - 5{2 Answer: 3{2 5. 6{x + 7{x Answer: 13{x 6. 9{y + 3{y Answer: 12{y Multiply 7. -3x^2(4x^2-3x-5) Answer: 12x^2 8.(3b+5)(b-3) Answer: 3b^2-4b-15 9...
  3. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    Write each expression in simplest form. ( means square root 4. 3(11 + 4(11 Answer: 8(11 7. 7(2 - 2(8 Answer: 1(2 ?? 8. (48 + (75 Answer: 9(3 9.(3(10) Answer: 19 + 6ã10 10. (27/64 (Fractions) Answer: 3(3/8 ?? 11. 10(20 - 3(80 Answer: 10(5 12. (6/49 (Fractions) ...
  4. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    Change each decimal to a fraction in lowest terms. 1) 0.4242.... Answer: 14/33 2)0.58 Answer: 29/50 3)0.14 (Repeating sign over both numbers) Answer: 14/99 Write each expression in simplest form. ( means that it is inside a square root. 1. (54 Answer: 3(6 2. (98 Answer:(14*(7 ...
  5. Pre-Calculus

    Could someone check my answers? 25. 32^(2x-3)=2 Answer- x= 8/5 26. 9^(2x+1)=81 Answer- x= 1/2 27. 1/4=2^3x Answer- x= -2/3 28. 1/27=3^2x Answer- x= -3/2 29. 9^x=27 Answer- x= 3/2 30. 32^x=4 Answer- x= 2/5 31. 27^(x+1)=9 Answer- x= 1/2 32. 125^(x-2)=25 Answer- x= 7/2 33. 81^(x-...
  6. Math 8R: Homework Check - Part 2

    Part 2: Simplify by combining like terms and using the distributive property 11. 3x + 5x Answer: 8x 12. 3x + 5y - 2x + 8, Answer: 1x + 5y + 8 13. 9 + 5m + 6b - 2m - 4, Answer: 3m + 5 + 6b 14. 3ab + 6c - ab + 10 - 2c, Answer: 2ab + 4c + 10 15. 6(m+3), Answer: 6m + 18 16. 8(x-2...
  7. Math

    Round each decimal number to the nearest hundredth. 1. 8.456 answer 8.460 2. 3.262 answer 3.260 3. 8.902 answer 8.900 4. 6.551 answer 6.550 5. 7.843 answer 7.840 6. 9.479 answer 9.480 7. 12.007 answer 12.010 8. 10.502 answer 10.500 9. 0.052 answer 0.050 10. 5.607 answer 5.610 ...
  8. algebra

    Solve the given equations: 1. |2x-5|= 29 Answer: x=17 or is it........ x=-12 2. 5(x+3)-2x = -21 Answer: x=-12 3. 3x+3(1-x)= x-17 Answer: x=20 4. 2[1-3(x+2)] = -x Answer: x= -2 Factor Completely: 1. x^2-12x+20 Answer: (x-2)(x-10) 2. x^2-x-20 Answer: (x-5)(x+4) 3. x^2-49 Answer...
  9. Basic programming principles

    What would be the answer of the following: (only type in your answer at the answer space provided) Result a = 5 b = 7 Answer = 15 Do while answer <= 47 Answer = answer + a – b a = a + 6 b = b – 1 loop end
  10. Algebra

    Can someone check my algebra answers and help me with the problems I don't understand? 1. n^2-n-20/2n^2 times n^2+5n/n^2-25 answer: n+4/2n 2. (2x-6/21)/(5x-15/12) answer: 8/35 3. 5x-3/6 - x+3/6 answer: 2x/3-1 4. 5x/26 - 2x/13 answer: 1x/26 5. 3x^2/9x^5 answer: 1/3x^3 6. (x^2+...
  11. Matt 115

    Hello, I just wanted to know if someone could check my work to see if they are right or wrong. Thanks :) 5. Find 2/5 of 4/11. Answer: 8/55 8. Are 3/21 and 3/54 equivalent fractions? Answer: No 14. Write in decimal form 8 583/10,000 Answer: 8.0583 22. Solve for the unknown: 8/...
  12. Algebra

    Hiya. I have 7 expressions that I have been asked to simplify. I worked all of them out, and if you could, I'd like you to check my work for me. Here they are: 1. (x^2 + 3x - 9) + (-4x^2 + 2x - 3) My answer: -4x^4 + 5x - 12 2. (x - 2)(3x + 5) My answer: 3x^2 - 30x - 10 3. (r...
  13. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    4. 3ã11 + 4ã11 Answer: 8ã11 7. 7ã2 - 2ã8 Answer: 1ã2 ?? 8. ã48 + ã75 Answer: 9ã3 9.(3ã10) Answer: 19 + 6ã10 10. ã27/64 (Fractions) Answer 3ã3/8 ?? 11. 10ã20 - 3ã80 Answer: 10ã5 12. ã6/49 Fractions) Answer: ã6/7 ?? 13. 3ã...
  14. Math

    Combine like terms to simplify the expression. 1/_4+6+9y= Answer: 5y+6 2/ 20a+7+3= Answer: 20+10 3/_5k+9_2+9k= Answer: 4k+7 4/ 17+2.9h+3= Answer: 30+14 Simplify the expression. 5/ _4(3+d)+7d_d= Answer: _16+6d 6/ 8+5(j_5)+3j_1= Answer: 32+8j_1 7/ 9(b_3)+4(b_5)= Answer: 5b+22 8...
  15. math

    Hi I need help with 5 questions..some of it is confusing to me. I just want to make sure my answers are right. 1.6^-7 x 6^4 6^-3 ; 6^-11 ; 6^-28 ; 6^11 - my answer is 6^-3 2. 7/ 7^5 = 7^-2 (supposed to find the missing value which is the other exponent on top of the 7 that's ...
  16. Physics Help

    State the number of significant figures. 1) 809 Answer : 3 2) 0.0060 Answer : 5? 3) 0.00000095 Answer : 9? 4) 5.60 Answer : 3 5) 5.743 Answer : 4 6) 0.010 Answer : 4?
  17. maths

    1. Q: 2|3x-5| when x=(-3) A: 24 2. Q: |6-x|+4 when x=5 A: 5 _______________ Simplify the expression. 1. (-4)(-x)(x^2) my answer: 4x^3 2. (24)(-5x)(-x) my answer: 120x^2 3. -x(4-x) my answer: -4x-x 4. -4t(t+2) my answer: -4t^2+(-6t) 5. b^2(4-b^2) my answer: 4b^2-b^4 6. (c+3c^2...
  18. Algebra

    1) Simplify: (Y^4) (y^3) A:y^1 B:y^7 (my answer) C:y^12 D:y^43 2)Simplify: Y^6 / y^2 A: y^8 B: y^4 C: y^3 ( my answer) D: y^1 3: Convert into a fraction 5-^3 A: 1/5 B:1/15 (my answer) C:1/25 D:1/125 4: 15^0=? A:0 (my answer) B:1 C:15 D:1/15 5: Select all the expressions that ...
  19. 8th Grade Algebra-Answer Check

    Write each decimal as a fraction in lowest terms. 1. 0.111... Answer: 1/9 2. 0.02 Answer: 1/50 3. 0.7272... Answer: 8/11 4. 0.012012... Answer: 4/333 ?? 5. 0.66666.... Answer: 2/3 6. 0.396 (reapeating sign over all numbers) Answer: 44/111 ??? If I got any of these wrong, can ...
  20. rounding to sig figs

    round the following to THREE significant figures: i tried some of them...please check to see if i did them right...thank you a) 356,309 a. Answer: 356,000 b) 0.05738949 a. Answer: 0.0574 c) 0.05999999 a. Answer: 0.0510 d) 583,689 a. Answer: 584,000 e) 3,556 a. Answer: 3,560 f...
  21. Math

    Please double check Real Numbers and Order |4| + |3| Answer: 7 |-9| - |4| Answer: 5 Adding Real Numbers 7+ (-9) + (-5) + 6 Answer: 17 |-27 + 14| Answer: 13 Subtracting Real Numbers –1/2 – (-5/8) Answer: 2 –3.4 – (-7.6) Answer: -4.2 –54 – 119 Answer: 65 Multiplying ...
  22. Math

    Please double check me Dividing Real Numbers (-9)(5)/3 Answer: 15 4 – (-3) +1 / 2 –2 / (-2) Answer: 2 16 / (-2) * (-4) / 2 3power + 4 Answer: 6 Subtracting Real Numbers –1/2 – (-5/8) Answer: 2 –3.4 – (-7.6) Answer: -4.2 –54 – 119 Answer: 65 Adding Real Numbers ...
  23. math

    Please check. (-6m^2n+3mn^2-5mn+2)+(4m^2n+2mn^2-6mn-9) Answer: -2m^2n+5mn^2-11mn-7 (2x^4-3x^2+7x)-(5x^3+2x^2-3x+5) Answer: 2x^4-5x^3-5x^2+10x-5 (a-8)(a-1) Answer: a^2-9a+8 (z+6)^2 Answer: z^2+12z+36 (5x+2y)^2 Answer: 25x^2+20xy+4y^2 Is that order okay? Does it matter? (2x-7)(...
  24. math

    Please check. (-6m^2n+3mn^2-5mn+2)+(4m^2n+2mn^2-6mn-9) Answer: -2m^2n+5mn^2-11mn-7 (2x^4-3x^2+7x)-(5x^3+2x^2-3x+5) Answer: 2x^4-5x^3-5x^2+10x-5 (a-8)(a-1) Answer: a^2-9a+8 (z+6)^2 Answer: z^2+12z+36 (5x+2y)^2 Answer: 25x^2+20xy+4y^2 Is that order okay? Does it matter? (2x-7)(...
  25. drbob222 math,correction

    i made some corrections for the previous postage can you check those when you get a chance please. Also for this one: my options of answers are: A)2y + 6/3 B)3x- 6 /2 C)2 + 2y D)2/3y + 6 Directions: Solve for x: 3x - 2y =6 3x - 2y = 6 +2y +2y 3x = 6 +2y -- ------ 3 3 so my ...
  26. chemistry (WEBWORK)

    Use the labels (CV+, –OH, CVOH, , Ea (activation energy), & G) to complete the reaction potential energy profile below. More than one answer is possible for some spots. a. (Use i, ii, iv, etc. for your answer) b. (Use i, ii, iv, etc. for your answer) c. (Use i, ii, iv, etc. ...
  27. Reiny or Steve could you check my Math?

    1. (9m+6)+(-5m-6) my answer: 4m 2. (3r^2+7r+1)+(4r^2-8r-2) my answer: 7r^2-r-1 3. (6h-1)-(9h+4) my answer: -3h-3 4. (m^2-m-4)+(m-5) my answer: m^2-9 5. (4x+4)+(3x+2+1) my answer: 7x+7 Now this was book work for me so it doesn't have multiple choice, so are my answers correct?
  28. Math

    Does studying for an exam pay off? The number of hours studied, x, is compared with the exam grade received, y. x 7 7 5 5 7 y 95 90 75 85 95 (a) Complete the preliminary calculations: SS(x), SS(y), and SS(xy). Incorrect: Your answer is incorrect. . (SS(x)) (my answer was 100.9...
  29. math check

    1. find the square root of 25 answer 5 2. find the median of the following set of numbers 33,72,23,27,77,68,85 answer 68 3. find the mean of the following numbers 13, 15,18,18,18,19,22,26,28,33 answer 21 4. find the mode 15,14,10,15,,16 answer 15 5. the total budget of a ...
  30. Math - Check My Answers

    Please help me with the following(there is 9 problems so be prepared): 1.2^(1/3)∙4^(1/3) I think it is 4 for the answer. 2. 11^(1/2)∙11^(1/2) I think it is 11 for the answer. 3. 2^(1/2)∙2^(1/2) I think it is 2 for the answer. 4. 3^(1/3)∙9^(1/3) I think ...
  31. 5th grade Math

    Having problems with less than/greater than decimals. Wanted to double check some answers. a)0.5_1.0 My Answer is < b)3.2_3.02 My answer > c)4.83_4.8 My answer < d)6.25_6.4 My answer < e)0.7_0.07 My Answer >
  32. PLEASE HELP ME! PLEASE!

    1 )3x + 8y = 1 7x + 4y = 17 Answer: (3,1) 2) -3x + 5y = -7 9x + 2y = 38 Answer: (4,1) 3) 7r + 3s = 13 14r - 15s = -16 Answer: (1,2) 4) 2x - 7y = 42 4x - 14y = 64 Answer: No Solution ?? 5) 9x + 12y = 15 3x + 4y = 5 Answer: Identity ?? 6) 2 = 4s - 3t 2 = 12s - 9t Answer: No ...
  33. Algebra Please Check answers

    Directions: Determine whether each trinomial is a perfect square. If so, factor it. 2. 4a^2+4a+1 Answer: 2(a+1)^2 3. 9m^2+15m+25 Answer: no 4. d^2-22d+121 Answer: (d-11)^2 Directions: Determine whether each binomial is the difference of squares. If so, factor it. 5. x^2-16 ...
  34. Calculus

    This is a problem we did previously on a test; my answer was marked correct, but I am having trouble getting my answer in the same form that my teacher gave it. The question: Find the derivative of (x/(x+1))^1/2 His answer: ( (x(x+1))^(1/2) ) / (2x(x+1)^2) My answer: ((x+1)^(1...
  35. Grammar (Last one :) )

    Except for Ronnie and _____, everyone was on time. him(my answer) he Between you and _____, I know the answer to the mystery. I me(my answer) Leave your message with Ms. Horioka and _____. me(my answer) I It was Geraldine Ferraro _______ ran for vice president in 1984. who(my ...
  36. algebra

    Factor completely with respect to the integers. I just need to see if I can simplify or factor the answers I got even further. 1. x^3 + 64 Answer: (x+4)(x^2-4x+16) Can this simplify any? 2. 8x^3 - 64 Answer 8(x-2)(x^2+2x+4) 3. x^-2x^2+4x-8 Answer: (x^2+4)(x-2) 4. 2x^3 + 3x^2...
  37. language arts

    tell which letter is a correct answer to the questions. a question may have more than one right answer. Which of the following can be inflamed? a. a wound b. a menu c. an interrogation d. a congregation (I know for sure an answer is 'a' but I'm wondering if c and/or d is an ...
  38. 8th Grade Algebra- Answer Check

    Solve each system of equations, give the solution and state whether there are no solutions or many solutions. 1 )3x + 8y = 1 7x + 4y = 17 Answer: (3,1) 2) -3x + 5y = -7 9x + 2y = 38 Answer: (4,1) 3) 7r + 3s = 13 14r - 15s = -16 Answer: (1,2) 4) 2x - 7y = 42 4x - 14y = 64 ...
  39. Language Arts

    Read each sentence. Circle the contraction or contractions in each sentence below: 1. He's going to show me how to prepare dinner. Answer: Circle He's 2. Can you tell if she's your friend or enemy? Answer: Circle she's 3.We'll have to empty out our garage very soon. Answer: We...
  40. French

    Could you please check my answers thank you so much. Directions: Tell whether each item is either casual or formal. Using sport and habillé 1. Des baskets Answer: sport 2. Un tailleur Answer: habillé 3. Un jean Answer: sport 4. Un complet Answer: habillé 5. Une blouson ...
  41. algebra

    Need some one check my homework. Evaluate 3p/q when p=2 and q=6. Answer:1 Use < > or = for __ to write a true sentence: 0.001 __ 0.0010 Answer:< Question 3 Evaluate -3/8 - 5/8. Answer:7 Question 4 Evaluate: 84 + (-99) + 44 - (-18) - 43 = Answer:4 Question 5 Multiply...
  42. Math 8R: Homework Check - Part 4

    Part 4: Translate and solve: 25. 6 less than twice a number is ten Answer : 2n - 6 = 10 (answer: n = 8) 26. The quotient of a number and 4 plus 3 is 8 Answer: n/4 + 3 = 8 (answer: n = 29) 27. 4 less than three times a number is -28 Answer: 3n - 4 = -28 (answer: n = -8) 28. ...
  43. Math

    Can you please check my answers for these questions? I'm having a little trouble with my signs, because I sometimes substitute in wrong, so I get these wrong because of that, Thank you! For the following problems, use f(x) = x^2+ 3; g(x) = –3x; h(x) = 8x - 5; a. (f + h)(x...
  44. Math

    Confused on these but these are my answers. *Not multiple choice* 1) -18 + 4 + x = 9 - 19 *my answer is -10* 2) 32 - 6x + 7x = -15 + 28 *my answer is 13* 3) -4x + 5(x -2) = -16 + 10 *my answer 4* 4) 4.8 + x -5.9 = 3.6 * my answer 4.7* 5) 1/3x + 1/3 (2x - 15) = 3 1/2 * my ...
  45. Physics - Significant figures

    State the number of significant figures. 1) 809 Answer : 3 2) 0.0060 Answer : 5? 3) 0.00000095 Answer : 9? 4) 5.60 Answer : 3 5) 5.743 Answer : 4 6) 0.010 Answer : 4?
  46. English

    Choose.. 1/ Ali is ( old, older ,oldest than Hani. Answer: older 2/ the elephant is ( big, bigger, biggest) than the horse. Answer: bigger. 3/ Sam answered ( more , most, much carefully than his sister . Answer: more. 4/ Ann is the ( young , younger, youngest) one in our ...
  47. English

    Need to label the verb wish A for action of L for Linking... 1. The koala bears have climbed the tree. Answer=A 2. The peacock seemed more beautiful than before. Answer=A 3. In the rain forest display at the zoo, the birds looked stange and exotic. Answer=L 4. The goats in the...
  48. Algebra

    Write y = -2/5x + 3 in standard form using integers. A)2x+5y=-15 B)2x-5y=15 C)2x+5y=3 D)2x-5y=3 I don't agree with any of these answer choices. I cam up with this answer; 2x+5y=15, but it is not one of the answer choices. Is my answer wrong? If so, what's the right answer? ...
  49. French

    Bonjour! Could you please check these thank you very much!! Directions: Use the form of de la, du, des, or de l' and also le la or les. Oh, j' achète des carottes, (1)------ épinards, (2)------- haricots verts. (1)Answer: des (2)Answer: des Moi, je mange (1)-------- légumes...
  50. algebra

    (y^2 - y + 2)/(y + 2) I put this in calc101 . com and I got an answer with y - 3 in the quotient and got 8 in thr remainder area. My answer key says the answer is y - 3 + 8/y + 2. Can someone explain how the answer key has this answer?
  51. Math

    The scale on a map is 1 in: 4 miles. Find the actual distance in miles for each length on the map. 1/ 2 in. Answer: d=8 2/ 7.2 in. Answer: d=288 3/ 3.5 in. Answer: d=140 4/ 11 in. Answer: 44 Write the ratio as a scale in simplest form. 3cm\15cm Answer: 1/5 or 1:5 71/5 in./30 ...
  52. math check please

    1.Write 4x4x4x4x4 as a power of 4. Answer: 4^5 2. Evaluate. 72 divide 8-9 divide 3 Answer: 0 3. Give the place value for the indicated digit 8 in the number 138,350 Answer: Thousands 4. Fencing a rectangular field that measures 37 ft by 27 ft How much fence should i buy? ...
  53. ELA

    Complete the exericse with basic words.Add ion to each verb to make a basic word protect answer: protection confess answer: confession imitate answer: imitation impress answer: impression express answer: expression
  54. Language Arts

    Directions: replace the bold faced word with a contraction. 1. We will(bold faced) see you t the English class next week! Answer: We'll 2. There is (bold faced) no milk in the refrigerator. Answer: There's 3. There will (bold faced) be time to chat later. Answer: 4. It is (...
  55. science

    write T if the statement is true or F if it is false. a.)All the planets travel around the sun at the same speed.my answer is T. b.)The sun's gravity keeps the planets in orbit around it. my answer is F. c.)There is an asteroid belt between Jupiter and Saturn.my answer is T. d...
  56. Math

    Could someone double check me Write the answer in lowest terms 5/9 + 8/9 = 13/18 What is the perimeter of a rectangle if the length is 7/11 ft and the width is 2/11ft? Answer: 9/11 ft Write the answer in lowest term 17/36 – 13/36 Answer: 1/9 8/15 + 3/20 Answer: 11/35 1 3/8...
  57. Algebra 1 Answer Check

    1. Simplify 49^3/2. My answer: 343? 2. Simplify 5^ãx^25y^125. My answer: x^5y^25? 3. When the polynomial 5x - 2x + 8x^2 - 7 is written in standard form, what is the leading coefficient? My answer: -2? 4. Classify the polynomial 5x^2 + 9x + 1 according to tis degree and ...
  58. Grammar

    Choose the best answer: 1.The number of spurs ( 'is', 'are', 'am') not identifiable. Answer: are 2. One of the injection sites on the biceps ( seem, seems, seeming) inflamed. ANSWER: seems 3. Digital examination of the lungs ( reveals, reveal, revealing) consistent pink tissue...
  59. ALGEBRA! URGENT. Check Answers!

    1. 18x^2 + 6 + 4x - 15x^2 - 4 + 13x Answer: 3x^2 + 17x + 2 2. 3x^2 + 6 - 2x + 5x - 4x^2 + 9 Answer: -x^2 + 3x + 15 3. 3x^2 + 5x - 7x + 3 - 5x^2 + 2 Answer: -2x^2 + 2x + 5 4. In the expression -7x - 3x^2 + 5. What is the coefficient of x? Answer: I think it's 7 or -7 Thanks!
  60. math

    I checked the answer in my textbook on what the answer is if I factor 2x^2-x-10 The answer is (2x-5)(x+2) That answer makes sense to me if I expand it I'll get 2x^2-x-10. My issue is I don't know how I would get 2x^2-x-10 in factored form
  61. Algebra

    Please confirm if I did the follow problems correctly: A) Find the sum or difference. (5a – 3b) + (2a + 6b)= 7a + 9b Answer: = 7a + 9b B) Let’s work a few of these (FOIL) 1) (x+2) (x+8) = x 10 Answer: x10 2.) (x+5) (x-7) = x + 11 Answer: x + 11 3.) (2x+4) (2x-3) = 4x + 7 ...
  62. math

    My homework tells me to divide the answer ,add the answer, and find the mixed fraction in the answer, but they don't tell me where I get the answer . What do I do? Surely there is more info. If not, you can't do it.
  63. Algrebra

    Please confirm if I did the follow problems correctly: A) Find the sum or difference. (5a – 3b) + (2a + 6b)= 7a + 9b Answer: = 7a + 9b B) Let’s work a few of these (FOIL) 1) (x+2) (x+8) = x 10 Answer: x10 2.) (x+5) (x-7) = x + 11 Answer: x + 11 3.) (2x+4) (2x-3) = 4x + 7 ...
  64. Algebra(check pt 3)

    1)The dimensions of ST. S[7/12 -1/9] [-1/3 1/9] T[4 -5 2] [8 -1 3] answer=2x3 2)The pair of matrices that are inverses. P[3 1] Q[4 4] R[0 -1/4] [-4 0] [12 21] [1 3/4] S[7/12 -1/9] T[4 -5 2] U[-9 6 4] [-1/3 1/9] [8 -1 3] [-5 -2 3] V[3 1] [0 2] [-4 5] answer=S and R 3)Find the ...
  65. physics/ conversions

    Please check these problems. 1. 92 X 10^3 km ---> dm My answer: 9.2 X 10^8 dm 2. 5.52 X 10^8 g ---> kg My answer: 5.52 X 10^11 kg 3. 8.66 X 10^-9 m ---> mm My answer: 8.66 X 10^-12 mm 4. 1 um ---> m My answer: 1 X 10^-6 m Thanks. 1 and 4 are correct. No so for 2 ...
  66. maths, algebra

    State the degree of each of the following: a)3 b)x^0 My answer for a) was: 1 My answer for b) was: 1 BUT at the back of the book, the answer for a) was 0. The answer for b) was also 0. I just don't understand why I'm wrong.
  67. Algebra (check answers)

    Could you please check my answers we are using substitution to solve each system of equations. And at the end of every solution you are supposed to have an answer as a coordinate. 1. x=2y x+y=3 Answer (1,2) 2. 2y=3 x-y=10 Answer: (10,10) 3. y=x+7 x+2y= -21 Answer: (-3,-4) 4. ...
  68. English

    Choose 1/ ashraf(willbe, is) 20 next week. Answer: will be 2/ i (will go, am going) to paris tomorrow as every thing is ready. Answer: will go 3/ he (is buying, is going to buy) this car next month as he planned. Answer: is going to buy 4/ i think he ( willcome, is coming with...
  69. Algebra

    Hi! I just want you to check if my answers are correct. Factor the expressions: 1. 15a^2(b-2)^2 + 20a^3(b-2)^3 = my answer is 5a^2(b-2)^2 [3 + 4a(b-2)] 2. 18p^2q^3 (r-6)+ 24(r-6) = my answer is 6(r-6)[3p^2q^3 + 4] 3. 24(x-y)^2 + 48(y-x) - 72(x-y)^3 = my answer is 24[(x-y)^2 + ...
  70. Algebra 1 (Reiny)

    1Simplify the quotient (6.4 x 10^9) / (1.6 x 10^-3). Write the answer in scientific notation. My answer: 4 x 10^6? Simplify. 2. a^16/a^4 My answer: a^12? 3. (4y^6/x^3)^2 My answer: b^15/8?
  71. Algebra

    I need to test the integral bounds for the roots. 6x^3-7x^2+7x+9=0 I used synthetic division to find my answer. 1 6 -7 7 9 6 -1 6 6 -1 6 15 0 6 -7 7 9 0 0 0 6 -7 7 9 -1 6 -7 7 9 -6 13 20 6 -13 20 29 2 6 -7 7 9 12 10 34 6 5 17 43 my answer: -1<x<1 I don't understand why ...
  72. math

    This is for Ms. Sue ! 0.002,1/4,0.20,1/5 my answer 1/5 and 0.20 7/20,6/20,3.5,0.35 my answer 3.5 0.008,0.08,2/25,1/12 my answer 0.08 14%,1/8 , 0.065, 0.03 0.065, 0.03,1/8 , 14% 0.03, 0.065, 1/8 , 14%, my answer C 0.03, 0.065, 14%, 1/8 7/14,2/5 , 32%, 0.25 7/14, 0.25, 32%, 2/5 ...
  73. math

    would someone check these please 1. find the square root of 25 answer 5 2. find the median of the following set of numbers 33,72,23,27,77,68,85 answer 68 3. find the mean of the following numbers 13, 15,18,18,18,19,22,26,28,33 answer 21 4. find the mode 15,14,10,15,,16 answer ...
  74. Troy

    Can someone check my answers for the following problems. Simplify. Assume that no denominator equals 0. 1)(7x^2+3x-9)-(-x^2+8x-3) answer: 6x^2-5x-6 2) 5x^3(7x)^2 answer: 245x^5 3) (2x-3)^2 answer: 4x^2-9 4) Use synthetic division to find (2x^3-5x^2+7x-1)/(x-1) answer: 3 5)...
  75. Algebra(Check Please?)9nth Grade

    3.) 3x + y = -8 My answer: Y=-8 + -3x 4.)2x - y = 11 My Answer: y=2x + -11 5.) 4x + -8y = 24 My answer: y = 32x + -192 6.) 15x + 10 = -14 - 9x My answer: NEED HELP WITH THIS ONE.
  76. French

    Could you please check these thanks. Directions: Use with only the d form(de la, de l' des, or du) Au marché, Jean-Marc achète (1)------- pain, (2)------- jambon, (3) ------- fromage, (4)-------- fraises et (5)------- crème. Il va préparer (6)------ sandwichs au jambon et ...
  77. Algebra 2/Math

    Can you check these thanks. Solve the system by substitution or elimination. 2x+y=1 3x-y=14 Answer: (3,5) x-3y= -12 2x + 11y= -7 Answer: (39,17) 4x+2y=8 12x+6y=24 Answer: no solution 4x-2y=5 2x-y= -1 Answer: no solution 4a+3b =6 8a-b= -9 Answer: no solution
  78. Writing help!

    1.In the bitter cold, (he, him) and Dad struggled to save the orange crop. My answer:he 2. (Her and me, She and I) have joined the Shutter and Lens. My answer:she and I 3. Phil showed Danny and (I, me) his butterfly collection. My answer:me 4. Bert warned Hank and (I, me) ...
  79. math.chem

    Give the answer to the following calculation with the correct number of significant digits. Report your answer in scientific notation. (6.17 x 10-1 + 4.9 x 10-2) x (3.95 x 10-2 + 6.454 x 10-3) i know the answer is 0.0306, but how many sigfigs should the final answer have? ...
  80. French

    Please check these: I don't know how to do some of the accents sorry:( Directions: Fill in the correct form of au, à la, à l', or aux 1. Elle prête la chaise ------ voisin. Answer: au 2. Ils sont ------ église. Answer: à l' 3. E(with an accent)Ecrivez- vous -------- garç...
  81. Physics - bobpursely

    State the number of significant figures. 1) 809 Answer : 3 2) 0.0060 Answer : 5? 3) 0.00000095 Answer : 9? 4) 5.60 Answer : 3 5) 5.743 Answer : 4 6) 0.010 Answer : 4? Physics Help - bobpursley, Sunday, September 11, 2011 at 4:59pm 2, 3, 6 are wrong: Zeroes to the left of ...
  82. Math

    1. 1-(-3) = A. -4 B. - 2 C.2 D. 4 (MY ANSWER) 2. -9 - 2 = A. -11 (MY ANSWER) B. -7 C. 7 D. 11 3. -9 - 2 A. -14 (MY ANSWER) B. -4 C.4 D. 14 4. -64 - (-83) = A. -147 B. - 19 C. 19 (MY ANSWER) D. 29 5. the balance listed on kims bank statement was $65 in April. in may, her ...
  83. check math

    Here are my answers. Can you check if I got the right answers? Thank you! (x+3)(x-3)>0 answer: x<-3 or x>3 x^2-2x-15</=0 answer: -3</=x</=5 12x^2=3x answer: x=1/4 sin2x=sinx, 0</=x</=2pi answer: x=pi lx-3l<7 answer: (-oo,oo) (x+1)^2(x-2)+(x+1)(x-2)^2...
  84. Algebra 1

    1. Simplify 49^3/2. My answer: 343? 2. Simplify 5^ãx^25y^125. My answer: x^5y^25? 3. When the polynomial 5x - 2x + 8x^2 - 7 is written in standard form, what is the leading coefficient? My answer: -2? 4. Classify the polynomial 5x^2 + 9x + 1 according to tis degree and ...
  85. Precalculus

    Find the roots of the following quadratic equations by factoring. y=x^2+9x-36 I got (x+12)(x-3) but on the answer key it says that the answer is this, however it renames the x values with opposite values. For example, the answer on the review for it has my answer, but the ...
  86. Algebra 1

    Can someone please check my answers? Thank You 1) Find an equivalent expression without parenthesis -(y+87) Answer: -y-87 3) Solve -3x-13x=96 answer: x= -6 4) Find the decimal notation 14/25 Answer: .56 5) Divide if possible 7/0 Answer:0 6) Solve 7x+10=52 Answer: x=6
  87. Math (Algebra)

    How do you simplify the following fraction; 72 --- -68 I know the answer is -18 --- -17 What I do not know is how this is the answer.The example I looked at did not tell me how it came to the answer. What do I do to find the answer?
  88. Math/Algebra

    Find each sum or difference (3x^2 + 7x- 2)+ (2x^2 - 3x + 4) Answer: 5x^2 + 4x + 2 (4x + 8y) + (-7y + 3x) Answer: 7x+1y (x^2 + 4x - 1)+ (9x^2 - 8x + 9) Answer: 10x^2 - 4x + 8 (8x + 6) - (2x - 1) Answer: 6x+ 11
  89. Math

    HELP! can you check and help me with some of these? 1. y + 8 = -15 My answer: -7 2.3x = 27 My answer: 9 3. 5 + a = -19 My answer:-24 4. x + 1/3 = 5/6 My answer: NEED HELP WITH THIS ONE 5. -54 = -6y My answer: 9 6. a/3 = -11 My answer: -33 7.19.5 = -39.5 + f My answer: -20 8.p...
  90. (Math)Simplifying using the laws of exponents

    I need help with a few problems. 1.) (x^3/4 times y^1/3)^2/3 How is the answer x^1/2y^2/9 2.)(x^-1/3 times y) (x^1/2 times y^-4/3) How is the answer x^1/6 over y^1/3 3.)(4a^2b^-7/2)^1/2 How is the answer 2a over b^3/4 4.) (x^2/3y^-1/3 over 8x^1/2y)^1/3 How is the answer x^1/18...
  91. Reading

    I'm in seventh grade and working on my test for Reading. Everything is fairly simple and easy, but I came across a question that I cannot determine the answer for. The question is: "What is the meaning of the prefix pro- in the word 'proposed'?" The answer choices are: "above...
  92. help me for this stupid worksheet

    the question is.. why did the ghost decide to haunt city hall? urgh i don't fee like doing it so im hoping someone has the answer :] You might have gotten an answer if you'd told us the source of your question. To which story, poem, play are you referring? i need the answer ...
  93. English

    Can some one check these? Sentence structures ; 1. In the bitter cold, (he, him) and Dad struggled to save the orange crop. My answer: Him 2. (Her and me, She and I) have joined the Shutter and Lens. My answer: she and I 3. Phil showed Danny and (I, me) his butterfly ...
  94. Algebra

    this isn't the same question as my last post!! it's the second out of three. Hello! I'm looking over one of my tests and trying to see how to do things I got wrong, but I'm having trouble with three of the questions. Here's one of them: Find the simplified form of the equation...
  95. Algebra word problem

    There are 50 questions to answer in a triva contest. Each player starts with 100 points. He or she earns ten points for each correct answer but will lose four points for each incorrect answer. Each player must answer all 50 questions. What is the fewest number of questions a ...
  96. math

    Order of Magnitude (I'm not quite understanding it) 1) trying to 0.0000000734 estimated as the product with a single digit power of 10.*No multiple choice* 2) Trying to find the numbers that a greater than 7 x 10^-4 (Choose more than one answer type question) - 8 x 10^-4 * my ...
  97. English

    Need to decide which form is needed:present participle, past, past participle of each verb in parentheses. 1. Nora (see) the toy exhibit at the museum. ANSWER=Seen 2. People (speak) French in parts of Canada. ANSWER=spoke 3. That character has (say) "Good Grief" several times...
  98. French

    Can you check these. I'm not really sure how to do these so I need a little help and examples. Part 1: Des promoms interrogatifs et relatifs Complétez en utilisant qu'est-ce qui ou qu'est-ce que. 1. ---------- se passe? Answer: Qu'est-ce qui 2. ----------- est sur la table? ...
  99. MATH!+ check please~ thanks in advance!

    the equation 2x^2+ cy^2+Dx+Ey+f= 0 represent a conic. state the value(s) of C for which each of the following are possible: A circle: My answer: c= 2 an ellipse: My answer: c>0, cant equal 2 Parabola: My answer:c=0 a hyperbola: My answer: c<o ( any negative number) are ...
  100. French

    Could you check these answers also thanks so much and god bless. Directions: Indicate whether each item of clothing is for a man, woman, or for either. 1. un blouson Answer: Les deux 2. Un chemisier Answer: Les deux 3. Un pantalon Answer: Les deux 4. Une jupe plissée Answer: ...
  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. 17
  19. 18
  20. 19
  21. 20
  22. 21
  23. 22
  24. 23
  25. 24
  26. 25
  27. 26
  28. 27
  29. 28
  30. 29
  31. 30
  32. 31
  33. 32
  34. 33
  35. 34
  36. 35
  37. 36
  38. 37
  39. 38
  40. 39
  41. 40
  42. 41
  43. 42
  44. 43
  45. 44
  46. 45
  47. 46
  48. 47
  49. 48
  50. 49
  51. 50
  52. 51
  53. 52
  54. 53
  55. 54
  56. 55
  57. 56
  58. 57
  59. 58
  60. 59
  61. 60
  62. 61
  63. 62
  64. 63
  65. 64
  66. 65
  67. 66
  68. 67
  69. 68
  70. 69
  71. 70
  72. 71
  73. 72
  74. 73
  75. 74
  76. 75
  77. 76
  78. 77
  79. 78
  80. 79
  81. 80
  82. 81
  83. 82
  84. 83
  85. 84
  86. 85
  87. 86
  88. 87
  89. 88
  90. 89
  91. 90
  92. 91
  93. 92
  94. 93
  95. 94
  96. 95
  97. 96
  98. 97
  99. 98
  100. 99
  101. 100