1. physics

    A 2.0-kg wooden block slides down an inclined plane 1.0 m high and 3.0 m long. The block starts from rest at the top of the plane. The coefficient of kinetic friction between the block and plane is 0.35. What is the speed of the block when it reaches the bottom?
  2. cary collage

    "A 2.5-kg block slides down a 25 degree inclined plane with constant acceleration. The block starts from rest at the top. At the bottom, its velocity reaches 0.65 m/s. The length of the incline is 1.6m. a) What is the acceleration of the block? b) What is the coefficient of ...
  3. physics

    A 2.5-kg block slides down a 17.0° inclined plane with constant acceleration. The block starts from rest at the top. At the bottom its velocity reaches 0.70 m/s. The length of the incline is 1.7 m. What is the acceleration of the block? What is the coefficient of friction ...
  4. physics

    another question: the 20 kg block is at the top of a 10 m long inclined plane. The block starts from rest and slides without friction down the length of the incline. The block is 5 m high. 1) Determine the gravitational potential energy of the block at the top of the incline. ...
  5. physics

    another question: the 20 kg block is at the top of a 10 m long inclined plane. The block starts from rest and slides without friction down the length of the incline. The block is 5 m high. 1) Determine the gravitational potential energy of the block at the top of the incline. ...
  6. physics

    A 20. kg block is placed at the top of a 10. meter-long inclined plane. The block starts from rest and slides without friction down the length of the incline. (A diagram shows a height of 5.0 m, the 10. m length of incline/hypotenuse and the 20. kg block sliding on the ...
  7. physics

    A 2.6 kg block slides down a 25° inclined plane with constant acceleration. The block starts from rest at the top. At the bottom, its velocity is 0.75 m/s. The incline is 1.6 m long. (a) What is the acceleration of the block? (b) What is the coefficient of friction?
  8. Physics

    A 2.3 kg block slides down a 25° inclined plane with constant acceleration. The block starts from rest at the top. At the bottom, its velocity is 0.65 m/s. The incline is 1.6 m long. What is the coefficient of friction?
  9. physics

    An 8kg block starts from rest from the top of a plane, inclined at 40o with respect to the horizontal, and slides down at a constant acceleration. If the coefficient of kinetic friction between the block the plane is 0.35 determine how far the block travels in 3s. 2013/
  10. physics

    An 8kg block starts from rest from the top of a plane, inclined at 40o with respect to the horizontal, and slides down at a constant acceleration. If the coefficient of kinetic friction between the block the plane is 0.35 determine how far the block travels in 3s. 2013/
  11. physics

    A 20. kg block is placed at the top of a 10. meter-long inclined plane. The block starts from rest and slides without friction down the length of the incline. (A diagram shows a height of 5.0 m, the 10. m length of incline/hypotenuse and the 20. kg block sliding on the ...
  12. Physics

    A 2.6 kg block slides down a 25° inclined plane with constant acceleration. The block starts from rest at the top. At the bottom, its velocity is 0.80 m/s. The incline is 1.6 m long. (a) What is the acceleration of the block? m/s2 wb=m*g=2.6*9.8=25.48 fp=25.48sin25=10.77n Fn=...
  13. Physics

    a block , mass .10 kg, slides from rest without friction down an inclined plane 2m long which makes an angle of 20 degrees with the horizontal.(a) WWhat force accelerates the block down the plane?(b)j What is the velocity of the block when it reaches the botton of the pplane...
  14. Math/Physics2

    The block has mass m=8.5 kg and lies on a fixed smooth frictionless plane tilted at an angle theta=20.0 degrees to the horizontal. Determine the acceleration of the block as it slides down the plane. If the block starts from rest 15.0 m up the plane from its base, what will be...
  15. Physics

    A block of mass 12 kg starts from rest and slides a distance of 8 m down an inclined plane making an angle of 40◦ with the horizontal. The coefficient of sliding friction between block and plane is 0.4. The acceleration of gravity is 9.8 m/s^2 What is the net force ...
  16. Physics

    A wooden block of mass m = 2.3 kg starts from rest on an inclined plane sloped at an angle 26 degrees from the horizontal. The block is originally located 1.9 m from the bottom of the plane. Assume the inclined plane is friction less. 1)What is the magnitude of the component ...
  17. Physics

    A block slides down a frictionless 3m long inclined plane making 10 degrees with the horizontal. The block starts from rest. Find acceleration of the block and its speed at the bottom.
  18. physics

    A block of mass 2kg slides down a plane having an inclination of ƒá=15.0„a . Ignore friction. The block starts from rest at the top of the incline and the length of the incline is 2.00m. The velocity of the block when it reaches the bottom of the incline is?
  19. Physics

    A 4.6-kg block slides down an inclined plane that makes an angle of 26° with the horizontal. Starting from rest, the block slides a distance of 2.6 m in 4.9 s. Find the coefficient of kinetic friction between the block and plane.
  20. Physics

    A 4.0-kg block slides down an inclined plane that makes an angle of 25° with the horizontal. Starting from rest, the block slides a distance of 2.5 m in 5.4 s. Find the coefficient of kinetic friction between the block and plane.
  21. Physics

    A 4.3-kg block slides down an inclined plane that makes an angle of 26° with the horizontal. Starting from rest, the block slides a distance of 2.1 m in 5.1 s. Find the coefficient of kinetic friction between the block and plane.
  22. physics

    A 5.4 kg block slides down an inclined plane that makes an angle of 38 with the horizontal. Starting from rest, the block slides a distance of 2.5 m in 5.3 s. The acceleration of gravity is 9.81 m/s2 . Find the coefficient of kinetic friction be- tween the block and plane.
  23. Physics

    A 5.1 kg block slides down an inclined plane that makes an angle of 26 degrees with the horizontal. Starting from rest, the block slides a distance of 2.9 m in 4.6 s. The acceleration of gravity is 9.81 m/s2 . Find the coefficient of kinetic friction between the block and plane.
  24. Physics

    A block slides down a frictionless plane having an inclination of 13.0°. If the block starts from rest at the top and the length of this incline is 1.62 m, find the acceleration of the block.
  25. Physics

    A block slides down a frictionless plane having an inclination of 14.3°. If the block starts from rest at the top and the length of this incline is 1.77 m, find the acceleration of the block.
  26. physics

    I need to sketch a graph of the gravitational potential energy (y axis) of a block as a function of its kinetic energy (x axis). The block is at the top of an inclined plane. It starts from rest and slides without friction down the length of the incline. I need help with ...
  27. physics

    A block lies on a smooth plane tilted at an angle è = 28.5° to the horizontal. Ignore friction. (a) Determine the acceleration of the block as it slides down the plane. 1 m/s2 (b) If the block starts from rest 9.40 m up the plane from its base, what will be the block's speed...
  28. Physics

    A block slides down a frictionless plane having an inclination of 18.9deg. If the block starts from rest at the top and the length of this incline is 2.21m, find the acceleration of the block. b). What is the block's speed when it reaches the bottom of the incline?
  29. physicS

    A block slides down a frictionless plane having an inclination of 14.6°. If the block starts from rest at the top and the length of this incline is 1.90 m, find the acceleration of the block. can someone just help me out with the equation I should be using? i really want to ...
  30. physics

    An block of mass m , starting from rest, slides down an inclined plane of length L and angle θ with respect to the horizontal. The coefficient of kinetic friction between the block and the inclined surface is μ1 . At the bottom of the incline, the block slides along ...
  31. physics

    An block of mass m , starting from rest, slides down an inclined plane of length L and angle θ with respect to the horizontal. The coefficient of kinetic friction between the block and the inclined surface is μ1 . At the bottom of the incline, the block slides along ...
  32. Physics

    A block slides from rest from the top of a plane 8m long and inclined 35o with the horizontal. If the coefficient of friction is 0.20, find how long it will take the body to reach the bottom of the plane.
  33. Physics

    A 2.5 kg block sits on an inclined plane with a 30 degree inclination. A light cord attached to the block passes up over a light frictionless pulley at the top of the plane and is tied to a second 2.5 kg mass freely hanging vertically. The coefficients of static and kinetic ...
  34. Physics

    A wooden block of mass 9 kg is at rest on an inclined plane sloped at an angle theta from the horizontal. The block is located 5 m from the bottom of the plane. A) Find the frictional force for theta = 20 B)If the angle is increased slowly the block starts sliding at an angle ...
  35. physics

    A block of mass m is initially at rest at the top of an inclined plane with a height = 4.4 m which makes and angle of θ = 17 degrees with respect to the horizontal. It is observed to be traveling at v = 0.2 m/s a distance d after the end of the inclined plane as shown. ...
  36. Physics

    A block slides down an inclined plane that makes an angle of 23° with the horizontal. There is friction between the block and the plane. If the acceleration of the block is 2.1 m/s2, find the coefficient of kinetic friction between the block and the plane.
  37. science

    A steel block weighing 12N is pulled up an incline plane 20° above the horizontal by a constant force of 7.35 N which makes an angle of 10° above the inclined plane. The block stars from rest and is pulled 2.0m along the inclined plane. the coefficient of friction between ...
  38. Physics

    An block of mass , starting from rest, slides down an inclined plane of length and angle with respect to the horizontal. The coefficient of kinetic friction between the block and the inclined surface is . At the bottom of the incline, the block slides along a horizontal and ...
  39. physics (lVERY LONG)

    A force of 200 N is being exerted on a blocki, which has a mass of 10 kg and is on 30 degrees inclined plane. The force is acting up the plane and parallel to it. The coefficient of friction between the block and the plane is .3 and the plane is 12 m long. a. What is the ...
  40. Physics

    Can someone help me solve this one? I've tried it a few times, but I don't think I'm getting it right. A block of mass M = 2.2 kg starts from rest at a height of 3.6 m on a fixed inclined plane. The coefficient of kinetic friction between the block and the incline is μ = ...
  41. Physics

    A wooden block of mass m = 9 kg starts from rest on an inclined plane sloped at an angle θ from the horizontal. The block is originally located 5m from the bottom of the plane. If the block, undergoing constant acceleration down the ramp, slides to the bottom in t = 2 s, ...
  42. PHYSICS PLEASE HELP!!!

    Please someone have mercy this is a test grade and I have no idea what to do ! A force of 200 N is being exerted on a blocki, which has a mass of 10 kg and is on 30 degrees inclined plane. The force is acting up the plane and parallel to it. The coefficient of friction between...
  43. physics

    A block of mass 12 kg starts from rest and slides a distance of 7 m down an inclined plane making an angle of 40◦ with the horizontal. The coefficient of sliding friction between block and plane is 0.4. The acceleration of gravity is 9.8 m/s2 . What is the net force on the ...
  44. Physics

    A block slides down a frictionless plane having an inclination of 14.3°. If the block starts from rest at the top and the length of this incline is 1.77 m, find the acceleration of the block. b)What is the block's speed when it reaches the bottom of the incline? i found the ...
  45. Physics

    A block is released from rest at the top of an inclined plane. The height of the plane is 5.00 m and it makes an angle of 30.0 degrees with the horizontal . The coefficient of kinetic friction between block and surface is 0.200. What is the speed of the block (in m/s) when it ...
  46. Physics

    A 4 kg block slides down a rough inclined plane inclined at 30° with the horizontal. Determine the coefficient of kinetic friction between the block and the surface if the block has an acceleration of 1.2 m/s2.
  47. Physics

    A 4 kg block slides down a rough inclined plane inclined at 30° with the horizontal. Determine the coefficient of kinetic friction between the block and the surface if the block has an acceleration of 1.2 m/s2.
  48. Physics

    A block of mass 4.6 kg slides 15 m from rest down an inclined plane making an angle of 20 o with the horizontal. If the block takes 10 s to slide down the plane, what is the retarding force due to friction?
  49. physics

    Two blocks are connected by a string over a frictionless, massless pulley such that one is resting on an inclined plane and the other is hanging over the top edge of the plane. The inclined plane is inclined at an angle of 37 degrees. The hanging block has a mass of 16.0 kg, ...
  50. Phsycis/Math (please help)

    Two blocks are connected by a string over a frictionless, massless pulley such that one is resting on an inclined plane and the other is hanging over the top edge of the plane. The inclined plane is inclined at an angle of 37 degrees. The hanging block has a mass of 16.0 kg, ...
  51. Mechanics (M1) A level?

    A block moves on a rough slope of length 10 m inclined at 30 degrees to the horizontal. The coefficiebt of friction between the block and the slope is 0.4. The block starts from rest at the top of the slope. a) Find the speed at which the block reaches the bottom of the slope...
  52. Physics

    A block of mass 2.00kg starts at rest at the top of a ramp that is inclined delta= 40.0 degrees with the horizontal. The block slides down the ramp a distance of 3.60 meters where it contacts a relaxed spring with K=300N/m. If the coefficient of kinetic friction between the ...
  53. physics....plzzz help

    A 2.5 kg wooden block slides from rest down an inclined plane that makes an angle of 30o with the horizontal. If the plane has a coefficient of kinetic friction of 0.20, what is the speed of the block after slipping a distance of 2.0 m?
  54. Physics

    A block slides down a frictionless plane having an inclination of θ = 13.2°. The block starts from rest at the top, and the length of the incline is 1.70 m. -> Find the acceleration of the block. (m/s2 down the incline) -> Find its speed when it reaches the bottom ...
  55. Physics

    A block P of mass 2.75 kg is lying on a rough inclined plane of angle è=0.87 radians. Block P is attached via a model string that passes over a model pulley to a second block Q of unknown mass M kg hanging vertically. The coefficient of static friction between the block P and...
  56. Physics

    The blocks A and B are connected by a piece of spring. Block B rests on an inclined plane of 40° and block A hangs vertically. The coefficient of kinetic friction between block A and the inclined plane is 0.29. Calculate the acceleration of the system if the mass of block A ...
  57. physics 221

    Question Part Points Submissions Used An 8.61-kg block slides with an initial speed of 1.72 m/s down a ramp inclined at an angle of 27.4° with the horizontal. The coefficient of kinetic friction between the block and the ramp is 0.73. Use energy conservation to find the ...
  58. physics

    A block is released on an inclined plane from a height of 1m. There is friction (static and kinetic =.4) and the mass of the block is 5 kg, the mass of the pulley is 1 kg and it has a radius of 5 cm. The slope of the incline is 30 degrees. Find the acceleration of the block as...
  59. PHYSICS

    A BLOCK OF WOOD REST ON AN INCLINE PLANE AND THE COEFFICIENT OF FRICTION BETWEEN THE BLOCK AND THE PLANE IS KNOWN TO BE 0.31 At What Angle Must The Plane Be Inclined To The Horizontal So That The Block Begins To Move Down The Plane
  60. Physics

    A block of mass 0.5 kg rests on a smooth inclined plane. It is then pushed by a horizontal force of 16N. When the block has displaced 5m along the inclined plane. What would be the speed of the block if the plane is rough and a friction of 5N is acting on the block?
  61. physics

    hello! I have been having a lot of trouble with one physics problem that I have for homework: any help would be greatly appreciated! 'A block of mass 12 kg starts from rest and slides a distance of 8 m down an inclined plane making an angle of 40 with the horizontal. The ...
  62. PHYSICS HELP ASAP

    a 3 kg block slides down a frictionless plane inclined 20 degrees to the horizontal. If the length of the plane's surface is 1.50m, how much work is done, and by what force? suppose the coefficient of kinetic friction between the block and the plane. What would be the net work...
  63. Physics - Mechanics

    A small block of mass 1.2 kg is launched by a compressed spring with force constant k=600 N/m. The initial compression of the spring is 0.15 m. The block slides along a horizontal frictionless surface and then up an inclined plane that makes an angle θ=40˚ with the ...
  64. Physics - Mechanics

    A small block of mass 1.2 kg is launched by a compressed spring with force constant k=600 N/m. The initial compression of the spring is 0.15 m. The block slides along a horizontal frictionless surface and then up an inclined plane that makes an angle θ=40˚ with the ...
  65. Physics

    A 0.9-kg block (mass m) and a second block (mass M) are both initially at rest on a frictionless inclined plane. Mass M rests against a spring that has a force constant of 12.2 kN/m. The distance d along the plane between the two blocks is 3.64 m. The 0.9-kg block is released...
  66. Physics

    A block of mass m lies on a rough plane which is inclined at an angle è to the horizontal. The coefficient of static friction between the block and the plane is ì. A force of magnitude P is now applied to the block in a horizontal direction, towards the plane. Show that the ...
  67. Physics

    A 3.3 kg wooden block is placed on 22 degree inclined plane and is connected by a string that passes over a light friciton less pulley at the top of the incline and then attached to a hanging 3.0kg block.If the coefficient of static friction bet the 1st block and the surface ...
  68. physics

    A 3.3 kg wooden block is placed on 22 degree inclined plane and is connected by a string that passes over a light friciton less pulley at the top of the incline and then attached to a hanging 3.0kg block.If the coefficient of static friction bet the 1st block and the surface ...
  69. SCIENCE

    A block of mass m having charge q is sliding down an inclined plane of inclination and coefficient of friction.When uniform electric field E is applied parallel to the base of inclined plane,the block slides down with constant velocity.The value of E is?
  70. Physics

    An inclined plane is on a table 1.4m tall. A 6kg box is hanging vertically attached to a 2kg mass on a plane with an unknown incline plane with coefficient of sliding friction of .2 . a. determine the acceleration of the system. b. if the plane is 3.5m long and the blacks ...
  71. Physics

    A 3.00-kg block starts from rest at the top of a 33.5° incline and slides 2.00 m down the incline in 1.30 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the incline. (c) Find the frictional force acting on ...
  72. physics

    A 3.00 kg block starts from rest at the top of a 36.0'> incline and slides 2.00 m down the incline in 1.60 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the incline. (c) Find the frictional force acting on...
  73. physics

    A 3.00-kg block starts from rest at the top of a 31.0° incline and slides 2.00 m down the incline in 1.40 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the incline. (c) Find the frictional force acting on ...
  74. Physics

    A 3.00-kg block starts from rest at the top of a 25.5° incline and slides 2.00 m down the incline in 1.75 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the incline. (c) Find the frictional force acting on ...
  75. physics

    A 3.00 kg block starts from rest at the top of a 36.0'> incline and slides 2.00 m down the incline in 1.60 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the incline. (c) Find the frictional force acting on...
  76. physics

    A 3.00 kg block starts from rest at the top of a 36.0'> incline and slides 2.00 m down the incline in 1.60 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the incline. (c) Find the frictional force acting on...
  77. physics

    A 3.00-kg block starts from rest at the top of a 27.5° incline and slides 2.00 m down the incline in 1.20 s. (a) Find the acceleration of the block. m/s2 (b) Find the coefficient of kinetic friction between the block and the incline. (c) Find the frictional force acting on ...
  78. physics

    An 8.65-kg block slides with an initial speed of 1.52 m/s up a ramp inclined at an angle of 27.6° with the horizontal. The coefficient of kinetic friction between the block and the ramp is 0.56. Use energy conservation to find the distance the block slides before coming to rest.
  79. Physics

    An 8.74-kg block slides with an initial speed of 1.52 m/s down a ramp inclined at an angle of 27.0° with the horizontal. The coefficient of kinetic friction between the block and the ramp is 0.64. Use energy conservation to find the distance the block slides before coming to ...
  80. Physics

    An 8.70 kg block slides with an initial speed of 1.56 m/s **down** a ramp inclined at an angle of 28.4 with the horizontal. The coefficient of kinetic friction between the block and the ramp is 0.62. Use energy conservation to find the distance the block slides before coming ...
  81. physics

    A 20 kg block slides with an initial speed of 11 m/s up a ramp inclined at an angle of 25o with the horizontal. The coefficient of kinetic friction between the block and the ramp is 0.8. Use energy conservation to find the distance along the incline that the block slides ...
  82. College Physics

    An 8.67-kg block slides with an initial speed of 1.50 m/s down a ramp inclined at an angle of 27.1° with the horizontal. The coefficient of kinetic friction between the block and the ramp is 0.65. Use energy conservation to find the distance the block slides before coming to ...
  83. uos

    A 2.0-kg object starts from rest from the top of an inclined plane that makes an angle of 30° with the horizontal and has a rise of 0.40 m. It slides down the inclined plane and at the bottom has a kinetic energy of 60 J. Ignore friction and use g = 10 m/ .
  84. physics

    A physics student pulls a block of mass m = 20 kg up an incline at a slow constant velocity for a distance of d = 4.5 m. The incline makes an angle Δ = 30° with the horizontal. The coefficient of kinetic friction between the block and the inclined plane is µk = 0.2. a)...
  85. Physics

    A wood block with a mass of 100 grams is held at the top of an inclined board (point A in Figure 2). If we assume force of friction (Ff) is 0.35N and constant as the block slides down the ramp, what will the velocity be at point B after the block is released and slides down ...
  86. Physics

    A block initially at rest, slides down from the top of an inclined plane 30degrees above the horizontal. The plane is 100feet long and frictionless. what distance will it travel on a frictionless horizontal surface at the foot of the plane 6seconds after it has started from rest?
  87. Physics

    A block of mass 4 kg slides down a frictionless inclined plane angled 30 degrees above the horizontal. The force accelerating the block down the plane is thus: a. zero, since there is no friction b. 9.8N c. 19.6N d. 33.9N e. 39.2N
  88. ap physics

    Starting from rest, a 10.2 kg block slides 2.90 m down a frictionless ramp (inclined at 30.0° from the floor) to the bottom. The block then slides an additional 4.80 m along the floor before coming to a stop. Determine the coefficient of kinetic friction between block and floor.
  89. Physics

    A cubic block initially at rest slides with a constant acceleration on an inclined plane 10m long in 2s. Calculate the acceleration of the block.
  90. Physics

    A block slidly on a frictionless inclined plane if the block starts from rest to the top.Then,find the time to reach to the bottom and the velocity at the bottom
  91. Engineering science

    2. A wooden block slides directly down an inclined plane, at a constant velocity of 6 m/s. a. How large is the coefficient of kinetic friction if the plane makes an angle of 25 degrees with the horizontal? b. If the angle of incline is changed to 10º, how long far will the ...
  92. physics

    a block of ice slides down a 45degree inclined plane in twice the time it takes to slide down a 45degree frictionless inclined plane. what is the coefficient of kinetic friction between the ice block and the plane?
  93. physics

    a block of ice slides down a 45degree inclined plane in twice the time it takes to slide down a 45degree frictionless inclined plane. what is the coefficient of kinetic friction between the ice block and the plane?
  94. physics work and newton

    A 2.0 kg object starts from rest from the top of an inclined plane that makes an angle of 30 degrees with the horizontal and has a rise of .4m. It slides down the inclined plane and at the bottom has a kinetic energy of 60J. Ignore friction and use g = 10.m/s2. what is the ...
  95. value

    A block slidly on africtionless inclined plane placed an angle of inclination.If the block starts from rest to the top find the time to reach the bottom and the velocity at the bottom?
  96. Physics

    A 75 kg skier starts at rest on top of a icy inclined plane (with a 30 degree angle to the ground). He ends up going past the inclined plane and onto a flat ground. And comes to a rest. The coefficient of friction is .100. How long does it take for the skier to go from rest (...
  97. Physics

    A 75 kg skier starts at rest on top of a icy inclined plane (with a 30 degree angle to the ground). He ends up going past the inclined plane and onto a flat ground. And comes to a rest. The coefficient of friction is .100. How long does it take for the skier to go from rest (...
  98. physics

    A 75 kg skier starts at rest on top of a icy inclined plane (with a 30 degree angle to the ground). He ends up going past the inclined plane and onto a flat ground. And comes to a rest. The coefficient of friction is .100. How long does it take for the skier to go from rest (...
  99. Physics - Mechanics and Ocsillatory Motion

    An 8.70 kg block slides with an initial speed of 1.56 m/s up a ramp inclined at an angle of 28.4 with the horizontal. The coefficient of kinetic friction between the block and the ramp is 0.62. Use energy conservation to find the distance the block slides before coming to rest...
  100. Physics

    Block 1 is up an incline and is attacthed to block 2 by a rope, with m2 = 5.0 kg and è = 33°.If the coefficient of static friction between block #1 and the inclined plane is ìS = 0.24, what is the largest mass m1 for which the blocks will remain at rest?
  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. 17
  19. 18
  20. 19
  21. 20
  22. 21
  23. 22
  24. 23
  25. 24
  26. 25
  27. 26
  28. 27
  29. 28
  30. 29
  31. 30
  32. 31
  33. 32
  34. 33
  35. 34
  36. 35
  37. 36
  38. 37
  39. 38
  40. 39
  41. 40
  42. 41
  43. 42
  44. 43
  45. 44
  46. 45
  47. 46
  48. 47
  49. 48
  50. 49
  51. 50
  52. 51
  53. 52
  54. 53
  55. 54
  56. 55
  57. 56
  58. 57
  59. 58
  60. 59
  61. 60
  62. 61
  63. 62
  64. 63
  65. 64
  66. 65
  67. 66
  68. 67
  69. 68
  70. 69
  71. 70
  72. 71
  73. 72
  74. 73
  75. 74
  76. 75
  77. 76
  78. 77
  79. 78
  80. 79
  81. 80
  82. 81
  83. 82
  84. 83
  85. 84
  86. 85
  87. 86
  88. 87
  89. 88
  90. 89
  91. 90
  92. 91
  93. 92
  94. 93
  95. 94
  96. 95
  97. 96
  98. 97
  99. 98
  100. 99
  101. 100