a density of 1.0 M solution of NaCL

29,680 results, page 78

  1. Chemistry-PLease help!

    What is the density of CO2 gas at -25.2 degrees celsius and 98.0kPa?
  2. physics

    if a wooden beam is 30 x 20 x 500 cm. and has a mass of 150 kg. what is the density of the wood
  3. 9th grade chemistry

    How do you determine the density of 22 ml of a blue liquid that has a mass of 51.1g
  4. organic chemistry

    calculate the mass in grams of 10.0ml if mercury (Hg) is the density Hg 13.6g/ml
  5. physics

    Calculate the number density of strontium titanate (SrTiO3), ρ = 5.12 g cm -3
  6. science

    what unknow liquid with a density of 10g/mi and volume of 10 mi what is the object mass
  7. chemistry

    what is the volume of 250.0 grams of acetone whose density is 0.7899 g/cm
  8. chemistry

    what is the density of a piece of metal that has a mass of 18g and volume of 2mL
  9. chemistry

    You discover that the volume of the material is 150 mL. Its mass is is 1701g. What is its density?
  10. chemistry

    What is the density of sulfur dioxide gas at 25 degrees celsius and 754 mm Hg?
  11. Science

    How can you make density of 1g/ml, for a 600 ml bottle whose mass is 27 gms
  12. Science

    How can you make density of 1g/ml, for a 600 ml bottle whose mass is 27 gms
  13. AP Chemistry

    NF2- has (2, 3, 4) regions of high electron density and (2, 4, 6) bonded electrons.
  14. chemistry

    a gasoline tank has a mass of 60 kg and a density of .752 gcm^3 what is the volume
  15. physics

    A piece of metal has a density of 0.20g/cm^3.what is the volume in cm^3 of a 1g sample of a substance?
  16. science

    calculate the density of a liquid if 150g of a substance with 188mL volume
  17. Chemistry

    What is the mass of 36.0mL of a liquid if its density is 2.70g/mL? is the right answer 97.2 g?
  18. chemistry

    how do you calculate density of a substance with a mass of 100g and a volume of 48ml
  19. science-electromagnetism

    how do we calculate the current density given the magnetic field?
  20. Science

    If an object has a volume of 22 liters and a mass of 35 kilograms what's the objects density?
  21. Science

    If an object has a volume of 22 liters and a mass of 35 kilograms what's the objects density?
  22. Science

    If an object has a volume of 22 liters and a mass of 35 kilograms what's the objects density?
  23. science

    If a cocolate bar has a mass of 5 grams and a volume of 10cm3 what is its density
  24. PHYSICAL SCIENCE

    density of a sample of zinc that has a mass of 48 kilograms and a volume of 7.5 mL.
  25. science

    how is it possible a can with calculated density greater than 1.00g/ml could have floated?
  26. Chemistry

    What is the density of a gasoline sample that has a volume of 13.3 mL abd a mass of 8.86 grams?
  27. chemistry

    Given density of Mercury, 200.59....how do I calculate for the mass of 33.5mL
  28. math

    A cube of side length of 11cm and a mass of 2000g has what density?
  29. physics

    a star has a mass of 2.0 10 30kg and a radius of 3.4*106m. what is its average density in kg/m3
  30. principles of physics

    Find the density of a 4.2- kg solid cylinder that is 13 cm tall with a radius of 5.0 cm.
  31. enviromental science

    what are the two causes of density in deep current waters.
  32. Chemestry

    I got NaOH 7%, its density is 1,08g/ml. Calculate the molar concentration
  33. Chemistry

    Describe the density and compressibility of solids versus liquids and gases.
  34. chemistry

    What is the density of a sphere with a radius of 12.7 meters and a mass of 285 kilograms?
  35. science

    what is the density of a piece of wood that has a mass of 85.0 grams and a volume of 100.0 cm 3 ?
  36. AP Human Geography

    What are some mathmatical examples of physiological and agricultural density?
  37. chemistry

    Ethylene glycol (antifreeze) has a density of 1.11 g/cm^3 What is the volume in liters of 3.42 kg of this liquid?
  38. Chemistry

    What is the density, in grams per liter, of N subscript 2 gas at STP
  39. general chemistry

    the radius of a chlorine atom is 99 pm and its mass is 5.89 X 10^-23 grams what is the density
  40. chemistry

    Ethylene glycol (antifreeze) has a density of 1.11 {\rm g/cm^3}.What is the mass in G of 435mL of this liquid?
  41. math

    A 14-gram object has a volume of 35 cubic centimeters. Find its density.
  42. Chemistry

    What is the volume of a sample of helium that has a mass of 5.13x10^-3 and a density of 0.17847g/L
  43. Chemistry

    What is the density of 3.40 Liters of Hydrochloric acid (HCl) that has a mass of 24.5 grams?
  44. chemistry

    the density aniline c6h5nh2 is 1.02g/mL how many molecules are present in 1.00Lsample
  45. AP Chemistry

    assuming a density of 1.0 g/mL, calculate the molarity and mole fraction of 3.0% h2o2
  46. chemistry

    if a coin with 3.0 cm diameter, 0.2 cm thickness weighs 10.377g, what are its volume and density?
  47. Physics

    A piece of metal has a mass of 85 cg and a volume of 450L. What is it's density in g/cm3?
  48. math

    Suppose thatthe joint density of X and Y is given by (x,y)=e-(x/y).e(-y) ,0<x<‡,0<y<‡ and is o otherwise. Find P(X>1 / Y=y)
  49. Maths

    Suppose thatthe joint density of X and Y is given by (x,y)=e-(x/y).e(-y) ,0<x<‡,0<y<‡ and is o otherwise. Find P(X>1 / Y=y).
  50. Science

    An object has a volume of 22 liters and a mass of 35 kilograms what's the objects density?¿???????????????
  51. science (Need FAST FEEDBACK!!!)

    Is a density bottle the same as a pycnometer?
  52. Chemestry

    Calculate the density of an object with a mass of 2.14g and a volume of 11.40mL.
  53. chemistry

    All polymers made from polyethylene will have the same density.
  54. Chemistry

    Calculate the mass of a 0.253-mL sample of a liquid with density 0.789 g/mL
  55. chemistry

    Skim milk has a density of 1.028 g/mL. How many grams are needed to get 0.786L?
  56. Chemistry

    Find density of C02 at room temperature and normal pressure.
  57. Integral Calculus

    Find Mx, My, and (x, y) for the lamina of uniform density ρ bounded by y=1/2x ,y>0 x=2
  58. chemistry

    vapour density of gas is 11.2 volume occupied by 22.4gms at STP?
  59. chemistry

    The density of an elemental gas is 2.14 kg/m3 at STP. What is its approximate molecular weight?
  60. science

    what is the density of an object with a mass of 60g and a volume of 2cm cubed
  61. math

    calculate the mass of cube which has a density of ,1000kg/m^3 and side of length 2m
  62. physics

    : what is the density of an object with the mass 60g and volume 25cm cube
  63. Biochemical methods

    Expain the preparation of 250ml of 2.5% v/v H3PO4 (MW=98.0,density=1.71,%purity=85%
  64. pandu

    Calculate the density of sphere whose mass 20g and its diameter 14 cm
  65. Chemistry

    If the density of a gas is 1.2g/L at 745.torr and 20 Celsius, what is the molecular mass?
  66. science

    What influence does the density of methylated spirit have on the surface tension?
  67. science

    The measured density oe He at NTP is 0.1784g/l.what is the weight of one mole?
  68. chemistry

    The measured density oe He at NTP is 0.1784g/l.what is the weight of one mole?
  69. physics

    what is the importance/significance of calculating the magnetic flux density of a solenoid?
  70. science

    What is the density of a piece of wood that has a mass of 25.0 grams and a volume of 29.4 cm3
  71. physics

    Find the density of the earth if its mass is 6×10^3kg and radius is 6.4×10^3km
  72. Science

    A 1.37molal of H2SO4 has a density of 1.22g/mL.Determine the Concentration in Normality
  73. science

    Water has a density of 1g/ml. If an object has a densidy of less 1g/ml will sink or float?
  74. Physics

    The density of an object is 1500kgm-3, the mass is 10000g find the volume
  75. Maths

    What is the density of a block of wood with a mass of 1 gram and a volume of 2 cm3
  76. chemistry

    What volume of alcohol would you use if you needed 25.0 g? Density is 0.7855 g/ml at 20°C
  77. Physical sci

    The Density of aluminum is 2.70 g/cm3. What volume does 2000 g occupy?
  78. science

    How do I prepare 3% H2SO4 from concentrated sulphuric acid (98% with density 1.84g/ml)?
  79. Biology

    Calculate the molality and molarity of 16% aqouos methanol by volume density 0.9g/ml
  80. algebra

    Solve the system of equations using the addition (elimination) method. If the answer is a unique solution, present it as an ordered pair: (x, y). If not, specify whether the answer is "no solution" or "infinitely many solutions" and state how you arrived at that conclusion. 4x...
  81. chemistry

    the much used drug cocoaine is an alkaloid. Alkaloids are noted for their bitter taste, and indication of their basic properties. Cocaine, C17H21NO4 is soluble in water tot he extent of 0.17 g/100 ml solution, and a saturated solution has a pH of 10.08. What is the Kb for ...
  82. Chemistry help pliz

    Explain (using equations) how a solution of 1.0 mol dm^-3 in both CH3COOH and CH3COONa is resistant to changes n pH when we add either small amounts of acid or small amount of base (such solution is called a buffer)
  83. Chemistry

    H2C2O4.2H2O(s) is primary standard substance. 2.3688g of oxalic acid hydrate were completely neutralized by 42.56ml of NaOH solution. Calculate the molar concentration of the NaOH solution. Write the balanced equation for the reaction.
  84. Chem AP

    A 0.505-g sample of a compound is dissolved in enough water to form 100.0 mL of solution. This solution has an osmotic pressure of 2.56 atm at 25°C. If each molecule of the solute dissociates into two particles (in this solvent), what is the molar mass of this solute?
  85. chemistry

    A 125.0 mg sample of an unknown, monoprotic acid was dissolved in 100.0 mL of distilled water and titrated with a 0.050 M solution of NaOH. The pH of the solution was monitored throughout the titration, and the following data were collected. Determine the Ka of the acid. ...
  86. chemistry

    A solution contains 0.20 M Cl- and 0.20 M SO4^2-. a) identify a cation that could be added to the solution to give a precipitate with only one of these anions. MY answer: Cu+ b) write the net ionic equation for the precipitation reaction in part a) MY answer: Cl^- + Cu^+ ==>...
  87. Algebra 1 (Reiny or Kuai)

    1. The school band sells carnations on Valentine's Day for $2 each. They buy the carnations from a florist for $0.50 each, plus a $16 delivery charge. a. Write a system of equations to describe the situation. A: y = 2x; y = 0.50x + 16. b. Graph the system. What does the ...
  88. Chemistry

    Consider a 9% by mass aqueous ethyl alcohol solution. a.) Calculate the molality of this solution_____m b.) Given that ethyl alcohol is a molecular solute, calculate the freezing point of this solution. ________ degrees Celsius. c.) Consider the boiling point of each solution...
  89. CHEMISTY

    A 25.0 mL sample of perchloric acid solution required 45.3 mL of 0.101 sodium hydroxide solution for complete neutralization. what was the concentration of the perchloric acide solution? work: 0.0453 L NaOH x ( .101 mol NaOH/ 1L NaOH) x (1 mol HClO4/ 1 mol NaOH) x (25.0 mL ...
  90. college chemistry

    .361 g of a non-volatile solute is dissolved in 160.0 g of water. The solute does not react with water nor dissociate in solution. Assume that the resulting solution displays ideal Raoult's law behaviour. At 90 oC the vapour pressure of the solution is 5.1701×102 torr. (The ...
  91. Chemistry

    1. A chemist prepares a solution by dissolving 4.603 g of NaNO3 in enough water to make 200 mL of solution. What molar concentration of sodium nitrate should appear on the label? Answer in units of M 2.If the chemist mistakenly makes 225 mL of solution instead of the 200 mL, ...
  92. chemistry-last one i swear

    calculate the normality of Ca(OH)2 in a solution made by dissolving 4.75 g Ca(OH)2 in enough water to a make 250 mL of solution
  93. chemistry

    A saturated solution of ammonium sulfate, (NH4)2SO4, in water at 30 0C contains 78.0 g (NH4)2SO4 per 100.0 g H2O. What is the molality of this solution?
  94. Chemistry

    Urea (NH2)2CO is dissolved in 100.0 g of water. The solution freezes at -0.085 degrees C. how many grams of urea were dissolved to make this solution.
  95. chemistry please

    if i want to find the molarity of a solution that is: 5mL of a 3.521 x 10^-5 M solution, and filled to the 50mL line with ethanol, would this be: (3.521 x 10^-5)(.04L ethanol)?
  96. algebra

    Use < or > to make the statement true. -11 > -5 is this right. Solve for the indicated letter. b=2c for c The solution is c=2*c is this right. Solve -0.5<-20 THe solution is (x|4 Check these problem for me please
  97. algebra

    solve by the elimination method 3r - 7s =-29 7r + 3s = 29 What is the solution of the system? Type an ordered pair. Type an interger or a fraction or type N if there is no solution or type 1 if there are infinitely many solutions.
  98. Chemistry II

    A total of 30.6 g of potassium hydrogen phthalate is needed to completely neutralize a 500.0 mL solution of sodium hydroxide. What is the molarity of the sodium hydroxide solution?
  99. Chemistry

    How can the Tyndall effect be used to distinguish between a colloid and a solution? Can the presence of Brownian motion distinguis between a solution and a colloid? explain.
  100. chemistry

    A beaker contains 250.0 mL of a 1.00 M HCl solution. How many moles of the acid would remain in the solution after 0.199 moles of HCl are neutralized?
  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. 17
  19. 18
  20. 19
  21. 20
  22. 21
  23. 22
  24. 23
  25. 24
  26. 25
  27. 26
  28. 27
  29. 28
  30. 29
  31. 30
  32. 31
  33. 32
  34. 33
  35. 34
  36. 35
  37. 36
  38. 37
  39. 38
  40. 39
  41. 40
  42. 41
  43. 42
  44. 43
  45. 44
  46. 45
  47. 46
  48. 47
  49. 48
  50. 49
  51. 50
  52. 51
  53. 52
  54. 53
  55. 54
  56. 55
  57. 56
  58. 57
  59. 58
  60. 59
  61. 60
  62. 61
  63. 62
  64. 63
  65. 64
  66. 65
  67. 66
  68. 67
  69. 68
  70. 69
  71. 70
  72. 71
  73. 72
  74. 73
  75. 74
  76. 75
  77. 76
  78. 77
  79. 78
  80. 79
  81. 80
  82. 81
  83. 82
  84. 83
  85. 84
  86. 85
  87. 86
  88. 87
  89. 88
  90. 89
  91. 90
  92. 91
  93. 92
  94. 93
  95. 94
  96. 95
  97. 96
  98. 97
  99. 98
  100. 99
  101. 100