1. PRE CALC

    Use matrices to solve the system. (If the system has infinitely many solutions, express your answer in terms of c, where x = x(c), y = y(c), and z = c. If the system has no solution, enter NONE for each answer.) 5x+2y-z=2 x-2y+2z= -1 3y+z= -17 ive done tons of these but this ...
  2. College Algebra

    Solve using substitution.If the system has infinitely many solutions, express your answer in terms of k. If the system is inconsistent, enter INCONSISTENT. Here is my work: y=5x-5 5x-y=5 5x-(5x-5)=5 5x-5x+5=5 5=5 y=5x-5 k=5x-5 5x=k+5 x=1/5k+1 x,y = (k/5+1, 5k-5)
  3. math

    Solve the system 6x+4y = 12 9x+6y = 18 If the system has infinitely many solutions, express your answer in the form x=x and y as a function of x x=? y=?
  4. Algebra 2 Helpp :(

    QUESTIONS (vvv) (1) Solve the system by subsitution 2x + y = -11 3 - 4y = 11 (2) Solve the system by elimination 2x + 6 = -12 5x - 5y = 10 (3) What is the solution of the following system? -3x - 2y = -12 9x + 6y = -9 (4) What is the solution of the following system? x - y = 11...
  5. MAT222

    -x+2y=-2 x-2y=2 the system has no solution the system has a unique solution: the system has infinitely many solutions. they must satisfy the following equation: y= the answer is the system has infinitely many solutions. i just don't understand how to get the equation y=?
  6. algebra 2

    Classify the system , and determine the number of solutions. This system is inconsistent. It has infinitely many solutions. This system is consistent. It has infinitely many solutions. This system is inconsistent. It has no solutions. This system is consistent. It has one ...
  7. calculus

    Solve the system by the method of your choice. Identify systems with no solutions and systems with infinitely many solutions, using set notation to express their solutions: (0 ,-5) (0 , 0) (-2 ,-1) (-2,-3)
  8. calculus

    Solve the system by the method of your choice. Identify systems with no solutions and systems with infinitely many solutions, using set notation to express their solutions: x + y = 3 -2 + y = -3 (0 ,-5) (0 , 0) (-2 ,-1) (-2,-3)
  9. college Algebra

    Write the system as a matrix and solve it by Gauss-Jordan elimination. (If the system is inconsistent, enter INCONSISTENT. If the system has infinitely many solutions, show a general solution in terms of x, y, or z.) x + 2y − z = 5 2x − y + z = 2 3x − 4y + 3z...
  10. Algerbra II

    Classify the system , and determine the number of solutions. The system is consistent and dependent and has infinitely many solutions. The system is inconsistent and independent and has no solutions. The system is inconsistent and dependent and has no solutions. The system is ...
  11. MAT222

    -x+4y=4 x-4y=-4 the system has no solution the system has a unique solution: the system has infinitely many solutions they must satisfy the following equation: y=0 the answer is the system has many solutions i just don't know the answer to the equation y=?
  12. Pre-calculus

    Solve the system of linear equations and check any solutions algebraically. (If there is no solution, enter NO SOLUTION. If the system is dependent, express x, y, and z in terms of the parameter a.) x-3y+2z=21 5x-13y+12z=81 I have an answer but i'm not sure if it's right.
  13. Maths

    The equations x+ ky + 2z =0 x + (2k-1)y + 3z =0 x + ky + (k+3)z = 2k-1 Find the values of k such that a) the system has a unique solution b) the system has no solutions c) the system has infinitely many solutions Thanks
  14. math

    The equations x+ ky + 2z =0 x + (2k-1)y + 3z =0 x + ky + (k+3)z = 2k-1 Find the values of k such that a) the system has a unique solution b) the system has no solutions c) the system has infinitely many solutions THANKS
  15. math

    3x+2y = 0 x-2y = 0 If the system has infinitely many solutions, express your answer in the form x=x and y as a function of x Your answer is x=? y=?
  16. Algebra

    Suppose a linear system of equations has 2012 equations and 2013 unknowns. Answer the following questions:  Can the system be inconsistent?  Can the system have a unique solution?  Can the system have infinitely many solutions?
  17. Algebra

    Solve the system of linear equations and check any solutions algebraically. (If there is no solution, enter NO SOLUTION. If the system is dependent, express x, y, and z in terms of the parameter a.) 3x-3y+6z=15 x+2y-z=11 5x-8y+13z=19
  18. college algebra

    Solve the system of linear equations and check any solutions algebraically. (If there is no solution, enter NO SOLUTION. If the system is dependent, express x, y, and z in terms of the parameter a.) x +2z=5 3x-y-z=12 6x-y-5z=27
  19. Discrete Math

    I am really stuck on these problems. I've worked a lot of them but I can't get these. Sometimes I think I know the answer but I can't show how I got it. 1.) Solve each matrix equation for X. 2X + 5A = B 2.) Find the following matrices: a. AB b. BA A= 2 4 3 1 4 2 B= 3 2 0 -1 -3...
  20. Algebra/Precalculus

    Solve the system of linear equations and check any solutions algebraically. (If there is no solution, enter NO SOLUTION. If the system is dependent, express x, y, and z in terms of the parameter a.) 3x-3y+6z=6 x+2y-z=8 5x-8y+13z=4 I don't know what parameter A is... Do I solve...
  21. Matrices

    Solve the system using matrices. Show all the row operations that you use. 3x-9y=30 2x+5y= -2
  22. help with math!!!!

    Solve each system using substitution. Tell whether the system has one solution, infinitely many solutions, or no solution. 13. -x + y = -13 3x - 1 = 19 15. 1/3y= 7/3 x + 5/3 x - 3y = 5 17. 3x + y = -13 -2x + 5y = -54
  23. Algebra 1

    Solve each system using substitution. tell whether the system has one solution, infinitely many solutions, or no Solution. 1.) y=2x -1 2x +2y= 22
  24. Algebra 1

    solve each system using elimination. 1.) 6x - 3y =15 7x + 14y =10 Tell whether the system has one solution, infinitely many solutions, or no solution. 1.) 9x +8y =15 9x +8y =30 2.) 5x - 3y =10 10x + 6y = 20
  25. Algerbra

    Q1. Solve the system of equationd by addition method. -2x+y=6 -3x-4y=20 Select the correct choice below and, if necessary, fill in the answer box to comlete your choice a)The solution is__(simplify your answer. type an ordere pair) b) Infinitely many solutions c) No Solution ...
  26. Math

    1. How many solutions does the system of equations have 3x=-12y+15 and x+4y=5 a. one b. two c. infinitely many*** d. none 2. How many solutions does the system of equations have y=6x+2 and 3y-18x=12 a. one b. two c. infinitely many d. none*** 3. How many solutions does the ...
  27. math

    i don't understand what to do.if someone can tell me what to do i can try to get the answer. solve each system by graphing.identify systems with no solutions and systems with infinitely many solutions, using set notation
  28. math

    Solve the following system of linear equations by graphing. (If the system has no solution, enter NONE for each answer. If the system is dependent, enter INFINITELY MANY for each answer.) 7x+2y=0 2x-7y=0 x = y =
  29. Algebra

    How many solutions does this system of equations have? y = 4x + 3 and 2y - 8x = 3 One, two, infinitely many, or no solutions? My answer is no solutions.
  30. Math

    Determine which system below will produce infinitely many solutions. A.-6x+3y=18 4x-3y=6 B.2x+4y=24 6x+12y=36 C.3x-y=14 -9x+3y=-42 D.5x+2y=13 -x+4y=-6 Solve the system of equations. x + 3y = −1 2x + 2y = 6 A.(-4,1) B.(2,-1) C.(4,-1) D.(5,-2) I think the answers are B for...
  31. math-please check my answer!!

    5x-7y=-14 7y-5x=14 what is the solution of the system of equations? ANSWER IS B??? A) A point B)Infinitely many solutions C) no solution Is the system consistent ot inconsistent? ANSWER IS CONSISTENT Is the system dependent or independent? ANSWER IS DEPENDENT??? Are my answers...
  32. math

    two systems of equations are giving below for each system choosethe best description of its solution if applicable give solution x+4y=8 -x-4y= -8 choose which one this problem fit in 1)the system has no solution 2) the system has a unique solution (x,y)= or the system has a ...
  33. pre - CALCULUS

    Solve the system by the method of your choice. Identify systems with no solution and systems with infinitely many solutions, using set notation to express their solution sets. x + y = -8 x - y = 14 A. {( 3, -11)} B. {( 3, 11)} C. {(x, y) | x + y = -8} D. ∅ B?
  34. Algebra

    True or false. 1. The system (2x - y = 3) and (x + 3y = 5) is consistent and independent. 2. There are infinitely many solutions to the system (2x - y = 3 and y = 2x + 5).
  35. Math

    ax+by=16 3x+2y=64 In the system of equations above, a and b are constants. If the system has infinitely many solutions, what is the value of ab?
  36. algebra

    1)What is the 4x^2=y^2+8y+32 answer= either hyperbola or parabola 2)The graph of which equation is a circle? answer= 5x^2+10x+5y=9 3)Solve the system of equations by graphing x^2+y^2=16 and y= -x+4 answer= (4,0),(0,-4) 4)Find the exact solutions of each system of equations x^2...
  37. Math

    1. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 9x+8y=15 9x+8y=30 a. one solution b. infinitely many solutions*** c. no solution 2. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 5x-3y=10 10x+6y=20 a. ...
  38. Algebra

    I'm asked to solve the following system using elimination and say how many solutions there are: 4x - 7y = 15 -8x + 14y = -30 The answer says that there are infinitely many solutions, but I am getting 8x - 14y = 30 and -8x + 14y = -30. I think they both come up as 30 and -30, ...
  39. Math

    1.How many solutions does the system of equations have? y=6x+2 y=6x+4 a. one b. two c. infinite d. none 2. How many solutions does the system of equations have? y=1/2x-3 x-2y=6 a. one b. two c. infinitely many d. none 3. How many solutions does the system of equations have? y-...
  40. math

    2x-3y=24 x+6y=18 substitution to solve system of equation. no sulution of infinitely many solutions
  41. algebra

    5x=7+4y 20x-16y=28 how many solutions are there for the system of equations? Infinitely many solutions No solution. two solutions or three solutions?
  42. Algebra

    2. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. x=-7y+34 x+7y=32 a. one solution b. infinitely many solutions c. no solution*** can you please solve this thank you
  43. Algebra Help

    1. Verify that (-4, 12) is the solution to the system. Show work to justify your answer 2x+y=5 -5x-2y=-6 2. Solve the system by graphing. State the solution. x + y =2 2y – x = 10 3. Solve the system by substitution. State whether the system has one solution, infinite ...
  44. Algebra

    How many solutions does this system have? x-2y=2 y=-2x+5 a. infinitely many solutions b. no solutions*** c. two solutions d. one solution
  45. Math

    How many solutions does this system have? x-2y=2 y= -2x+5 a. infinitely many solutions b. no solutions c. two solutions d. one solution ******
  46. Algebra

    Checking a few answers to some algebra problems: 1.Find the slope of the line that passes through the points (-4,1) and (3,5). I got m = 5-1 / 3-(4) Answer is m = 4/7 2.Find the equation, in slope-intercept form, of the line that passes through the points (-3, 3) and (-4, 2). ...
  47. College Algebra

    Solve the system of equations using matrices. If system has no solution say its inconsistent. 6x + y = 5 3x - y + z - w = 8 z + w = 2 Solve the system of equations using Cramers Rule if applicable. 4x + 2y = 8/5 5x - 5y = 5
  48. Intermediate Algebra

    Solve the system of equations by graphing. Then classify the system. f(x)=x+1 g(x)=-8x+10 What is the solution of the system? a)The solution is___? b)There are infinitely many solutions c)There is no solution Is the system consistent or inconsistent? a)inconsistent b)...
  49. Intermediate Algebra

    Solve the system of equations by graphing. Then classify the system. y=-x-13 5x-4y=-20 What is the solution of the system? a)The solution is___? b)There are infinitely many solutions c)There is no solution Is the system consistent or inconsistent? a)inconsistent b)consistent ...
  50. MATH HELP

    Solve the following system of equations: x − 2y = 6 2x − 4y = 10 Infinitely many solutions No solutions (0, 0) (6, 10) is it A
  51. Algebra II

    1. solve this system using matrices: 3.7x-2.3+4.2z=8 2.6+4.6y-3.9z=10 8x+2z=20 2. Write this system as a matrix equation: -2x+y=8 7x-3y=10
  52. Algebra 1 check answers

    If you were solving a system of equations and you came to a statement like 1 = 3, what do you know about the solution to the system? The solution is (1, 3). The solution is x = 1 and y = 3. There is no solution. There are infinitely many solutions. I think the answer is D or B...
  53. Algebra

    Solve the following system of equations by the elimination method. 1/3x+1/4y=7 1/3x-3/4y=-9 a)The solution is___?(Type an ordered pair. Use integers or fractions for any numbers in the expression) b)Infinitely many solutions c)No solution
  54. Algbra

    How many solutions does the system of equations have? -2x=-10y+6; x+5y=3 1 2 infinitely many none y=4x+3; 2y-8x=3 1 2 infinitely many none y-7x=-14; 7y-49x=-2 1 2 infinitely many none
  55. algebra

    Solve the system of equations using the addition (elimination) method. If the answer is a unique solution, present it as an ordered pair: (x, y). If not, specify whether the answer is "no solution" or "infinitely many solutions" and state how you arrived at that conclusion. 4x...
  56. algebra

    solve system graphically. be sure to check your solution. if a system has infinite number of solutions, use set builder notation to write the solution det. if a system as no solution, state this. a=1+b b=5-2a
  57. algebra

    1. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 6y=-5x+24 2.5x+3y=12 a. one solution b. infinitely many solutions*** c. no solution i know its B but can you solve it step by step for me thank you
  58. Math

    Solve the system of equations using the addition (elimination) method. If the answer is a unique solution, present it as an ordered pair: (x, y). If not, specify whether the answer is "no solution" or "infinitely many solutions" and state how you arrived at that conclusion. 3x...
  59. math

    A linear system may have a unique solution, no solution, or infinitely many solutions. Indicate the type of the system for th following examples by U , N , or I 7x+3y= pi 4x-6y= pi^2 2x+3y= 0 4x+6y= 0 2x+3y=1 4x+ 6y= 1 x+y=5 x+2y=10 2x-3y=5 4x-6y=10
  60. Linear Algebra

    Consider the system x-2y=k-1 4x+(1-k^2)y=8 For what values of k does the system have a. unique solution? b. infinitely many solutions? c. no solution?
  61. Math

    Which best describes a system of equations that has infinitely many solutions? consistent, independent inconsistent, dependent consistent, dependent inconsistent How many solutions does this system have? y = x + 5 y = -5x - 1 one none infinite two
  62. Algebra

    5) How many solutions does the system of equations have?x-4y=12 and 5x-20y=60 A.one B.two C.infinitely many D.none 6) How many solutions does the system of equations have? y-6x=-3 and 4y-24x=-16 A.one B.two C.infinitely many D.none
  63. math

    A linear system may have a unique solution, no solution, or infinitely many solutions. Indicate the type of the system for th following examples by U , N , or I , respectively. 1. 2x+3y=5 4x+6y=10 2. 2x+3y=5 2x+4y=6 3. 2x+3y=5 2x+3y=6
  64. physics

    At low speeds (especially in liquids rather than gases), the drag force is proportional to the speed rather than it's square, i.e., F⃗ = −C1rv⃗ , where C1 is a constant. At time t = 0, a small ball of mass m is projected into a liquid so that it initially has...
  65. Algebra 1

    How many solutions does this system have? y=x+5 y=−5x−1 A. One B. None C. Infinite D. Two** Which best describes a system of equations that has infinitely many solutions? A. Consistent, independent B. Inconsistent, dependent C. Consistent, dependent D. Inconsistent** I'm ...
  66. algebra

    Solve the system graphically. If a system has an infinite number of solutions, use set-builder notation to write the solution set. If a system has no solution, state this. 2x – y = 4 5x – y = 13 I do not understand how to do this
  67. Algebra help please!

    solve each system graphically. if a system has an infinite number of solutions, use set-builder notation to write the solution set. If a system has no solution, state this. y = 2 - x 2x + 2y = 4
  68. algebra

    Solve each system graphically. If a system has an infinite number of solutions, use set builder notation to write the solution set. If a system has no solution, state this. x + y = 6 x - y = 4 I'm lost, Please Help!! Thank you
  69. pre calculus

    use matrices to solve the system of equations , if possible. 2x+y+2z=4 2x+2y=5 2x-y+6z=2
  70. pre calculus

    use matrices to solve the system of equations , if possible 2x+3y+z=10 2x-3y-3z=22 4x-2y+3z=-2
  71. Pre Calculas

    Im really struggling and need help with this 1. One of the tables below contains (x,y) values that were generated by a linear function. Determine which table, and then write the equation of the linear function represented by the Table #1 x 2 5 8 11 14 17 20 y 1 3 7 13 21 31 43...
  72. math

    Identify the solution(s) of the system of equations, if any. x=1 y=1 a) no solutions b) (0,0) c) (1,1) d) infinitely many solutions
  73. MATH

    Identify the solution(s) of the system of equations, if any. x=1 y=1 a) no solutions b) (0,0) c) (1,1) d) infinitely many solutions
  74. Math

    Please help!!!! Solve each system graphically. Be sure to check your solution. If a system has an infinite number of solutions, use set-builder notation to write the solution set. If a system has no solution, state this. 6x - 2y = 2, 9x - 3y = 1 My answer: Equation 1 X-...
  75. algebra

    solve the systems of equations {4/7x+y=2/7 -1/8x-3/4y=-11/4 a. the solution of the system is b. there are infinitely many solutions c. there is no solution
  76. Linear Algebra

    For which values of 'a' will the following system have no solutions? Exactly one solution? Infinitely many solutions? x + 2y - 3z = 4 3x - y +5z = 2 4x + y + (a^2-14)z = a+2
  77. physics

    At low speeds (especially in liquids rather than gases), the drag force is proportional to the speed rather than it's square, i.e., F⃗ = −C1rv⃗ , where C1 is a constant. At time t = 0, a small ball of mass m is projected into a liquid so that it initially has...
  78. physics

    At low speeds (especially in liquids rather than gases), the drag force is proportional to the speed rather than it's square, i.e., F⃗ = −C1rv⃗ , where C1 is a constant. At time t = 0, a small ball of mass m is projected into a liquid so that it initially has...
  79. physics

    At low speeds (especially in liquids rather than gases), the drag force is proportional to the speed rather than it's square, i.e., F⃗ = −C1rv⃗ , where C1 is a constant. At time t = 0, a small ball of mass m is projected into a liquid so that it initially has...
  80. Algebra

    Solve each system graphically. Be sure to check your solution.If a system has an infinite number of solutions, use set-builder notation to write the solution set.If a system has no solution, state this. 2x - y = 1 x + 2y = 3
  81. math

    Solve each system graphically. Be sure to check your solution. If a system has an infinite number of solutions, use set−builder notation to write the solution set. If a system has no solution, state this. 6x – 2y = 2, 9x – 3y = 1
  82. Algebra II

    What is the first step for solving this system by substitution? DO NOT SOLVE!! 3x-2y=8 x+7y=10 How many solutions does this system of equations have? 3y-6x=12 y-2x=4 My answer is 1 solution. Is this correct?
  83. math

    Identify the solution(s) of the system of equations, if any. x=1 y=1 I think it is C but not 100% sure.... just seems to easy a) no solutions b) (0,0) c) (1,1) d) infinitely many solutions
  84. math

    Name the point of intersection for the following system, if it exists. Your answer will be an ordered pair, no solution, or infinitely many solutions. 4x-3y=-3 3x-y=-6
  85. Math

    1. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. 6y=-5x+24 2.5x+3y=12 a. one solution b. infinitely many solutions*** c. no solution 2. Tell whether the system has one solution infinitely many solutions or no solution. x=-7y+34 x+7y=32 a. ...
  86. Algebra

    Help!! I am having difficulty with a problem for hours now and if I could get some help, my head might stop pounding.Solve each system graphically. if a system has an infinite number of solutions, use set builder notation to write the solution set. If a system has no solution...
  87. MATH214

    Solve each of the following systems, if possible. Indicate whether the system has a unique solution, infinitely many solutions or no solution. (a) 3y = x – 10 y = x – 2 (b)x + y = 5 3x + 3y = 15
  88. MATH214

    Solve each of the following systems, if possible. Indicate whether the system has a unique solution, infinitely many solutions or no solution. x- 2y=3 4y- 2x=0
  89. need help please

    solve each system graphically. be sure to check your solution. if a system has an infinite number of solutions, use the set-builder notation to write solution set. if a system has no solution, state this. where appropriate, round to the nearest hundredth. 6x-2y=2 9x-3y=1
  90. math

    How many solutions does the system have? y - 5x = -6 3y - 15x = -12 A) infinitely many solutions B) no solution C) two solutions D) one solution
  91. college math

    system of equations: solve the following system of operations using matrices (row operations) {5x + y + z + w = -5} {x - 2y + 2z -3w = -4}
  92. HELP PLEASE

    Solve the system of equations using matrices. Use Gaussian elimination with back- substitution. x+y+z = -5 x-y+3z = -1 4x+y+z = -2
  93. Pre-Calculus

    Solve the system of equations using matrices. Use Gaussian elimination with back-substitution. x + y + z = -5 x - y + 3z = -1 4x + y + z = -2 I really need help.. 1 1 1 -5 1 -1 3 -1 4 1 1 1 -2 I've done so many different methods to solve this and I get stuck..
  94. Algebra 1

    Solve each system graphically. Be sure to check your solution. If a system has an infinite number of solutions, use set-builder notation to write the solution set.If a system has no solution, state this. I tried this and found no solution, is this right? x + y = 9 x - y = 1
  95. algebra1

    y=-x+8 x+y=7 a)(1/2,15/2) b)system has infinitely many solutions c)(-1/2,17/2) d)no solutions
  96. Linear algebra

    Consider for every real number a the linear system of equations: { x +( a + 1 )y + a^2 z = a^3 { ( 1 - a )x +( 1 - 2a )y = a^3 { x +( a + 1 )y + az = a^2 b)Find the values of a for which the system has no solution, infinitely many solutions, and a unique solution
  97. pre - CALCULUS

    Solve the system of equations using matrices. Use Gaussian elimination with back- substitution. x+y+z = -5 x-y+3z = -1 4x+y+z = -2
  98. pre-calc

    Solve the system of equations using matrices. Use Gaussian elimination with back- substitution. x+y+z = -5 x-y+3z = -1 4x+y+z = -2
  99. pre-calc

    Solve the system of equations using matrices. Use Gaussian elimination with back- substitution. x+y+z = -5 x-y+3z = -1 4x+y+z = -2
  100. Math 116

    Identify the solution (s) of the system of equations, if any. x=1 y=1 (A) no solutions (B) (0,0) (c) (1,1) (D) infinitely many solutions Identify the solution (s) of the system of equations, if any. 3x-2y=6 5x=5-25y (A) (28/13, 3/13) (B) (-3/17, 32/17) (C) (2/17,-3/17) (D) (32...
  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. 17
  19. 18
  20. 19
  21. 20
  22. 21
  23. 22
  24. 23
  25. 24
  26. 25
  27. 26
  28. 27
  29. 28
  30. 29
  31. 30
  32. 31
  33. 32
  34. 33
  35. 34
  36. 35
  37. 36
  38. 37
  39. 38
  40. 39
  41. 40
  42. 41
  43. 42
  44. 43
  45. 44
  46. 45
  47. 46
  48. 47
  49. 48
  50. 49
  51. 50
  52. 51
  53. 52
  54. 53
  55. 54
  56. 55
  57. 56
  58. 57
  59. 58
  60. 59
  61. 60
  62. 61
  63. 62
  64. 63
  65. 64
  66. 65
  67. 66
  68. 67
  69. 68
  70. 69
  71. 70
  72. 71
  73. 72
  74. 73
  75. 74
  76. 75
  77. 76
  78. 77
  79. 78
  80. 79
  81. 80
  82. 81
  83. 82
  84. 83
  85. 84
  86. 85
  87. 86
  88. 87
  89. 88
  90. 89
  91. 90
  92. 91
  93. 92
  94. 93
  95. 94
  96. 95
  97. 96
  98. 97
  99. 98
  100. 99
  101. 100