Trig check my work please?

88,487 results, page 27

trig

Bob throws a ball straight up with an initial speed of 50 feet per second from a height of 6 feet. (a) Find parametric equations that describe the motion of the ball as a function of time. (Do this on paper. Your instructor may ask you to turn in this work.) (b) How long is ...

Please help

A rectangular picture frame has a perimeter of 58 inches. The height of the frame is 18 inches. What is the width of the frame? Please help show work and help answer thanks

vocab (english)

i have improving vocabulary skills 4th edition book and i need sentence check 2 answers and final check

Algebra Help

Let x = log_2 1/8 Write the exponential form of the equation and solve the equation for x. Does this work? Thanks! Exponential form is 2^-3=1/8 To Check: 2^-3=1/2^3=1/8

trig

use an inverse trig function to write è as a function of x (There is a right triangle. The hypotenuse is 2. è is the angle between the base and the hypotenuse. The base/adjacent side of è is (x + 1) The side opposite è does not have a value.) a) è = sqrt [4 - (x + 1)^2] ...

mark check my work algebra

a cartoonist uses the function below to calculate the net profit he earns from sellings his drawings.In the function, d represents the number of drawings he sells. N(d)= 30(d)-$500...what is domain of N(d)? is the answer all non negative real numbers?

trig

cosθ =5/13 with -π/2 < θ <0 find each of the following sin( θ - 5π/4) cos( θ - 11π/6) tan( θ + 5π/4) can some1 explain to me how to do these? im completely lost and this is the only thing about my assignment that i cant do can...

Trig (Last URGENT)

sin2x+cosx=0 , [-180,180) = 2sinxcosx+cosx=0 = cosx(2sinx+1)=0 cosx=0 x1=cos^-1(0) x1=90 x2=360-90 x2=270 270 doesn't fit in [-180,180) what do I do? Or maybe I did something wrong. sinx=1/2 x1=sin^-1(1/2) x1=30 x2=180-30 x2=150 is this correct? Please and Thank you

Science

Hi can you please check my work. A mutation that occurs in a diploid cell can be inherited only if A) the mutated allele is recessive. B) the mutated allele is dominant. C) the mutation occurs in a cell that produces gametes. D) the same mutation also occurs on the homologous ...

Language arts

Think about the work you completed in your reading character role. Determine the ideas that would be most worthy to share in a literary discussion about Johnny Tremain. Provide an explanation for your choices. How did the role you selected and the work you completed help you ...

Grammar and Composition

please check these: Divide each of the following words into its prefix, root, and suffix. some words may not have a prefix or a suffix. WORD misused subscribe distorted regression deported interruption prefix dissection postscript implacable PREFIX mis sub dis re de ? pre ? ...

Math PLEASE HELP ME!!

A restaurant offers a 13% discount on chicken wings on Mondays. If Travis eats $7.95 worth of chicken wings on Friday, how much would those wings cost on Monday??? PLEASE SHOW ALL WORK THANKS!!!!! :)

Math

Every time Mr. Cold born throws a ball of paper in the garbage can, the probability the ball goes in the cans is 3/4. What is the probability he misses 2 times in a row? Please show all work. Please help I don't understand probability

English

Can you please check these sentences, too? Thank you. 1.Hilary can't live without her mobile phone or without her car. She needs a car for work. 2.In contrast, Jason usually rides his bike around, catches trains and walks. Hilary need her computer to keep in touch with her ...

math help

Thank you for helping me with the last problem Reiny and Bosnian. However, I have one more problem that I need help with please and I have no idea how work the problem. I used an on line calculator to get the answer. It didn't give an explanation on how to do the problem ...

physics (please check)

A total resistance of 3 ohms is to be producd by combining an unknown resistor R with a 12 ohm resistor. What is the value of R and how is it connected to the 12 ohm resistor a) 4.0 ohm parallel b) 4.0 ohm in series c) 2.4 ohm in parallel d) 2.4 in series e) 9.0 in parallel My...

ENGLISH

A little old fool but doesn't bath. Who can it be? This doesn't make any sense at all. Please double-check. ?? open-ended introductins

Math- please check

I have to write a word name for 8.032 Eight and thirty two thousandths. IS this correct? Looks good to me.

English

Please check my answer thanks:) This is an example of paraphasing Sue studied Dr Jone's article and restated it in her own words. I said yes

Health Law

please check my answer thanks :) a pretrial conference most likely would occur when... i said ... during an appeal

math mortgages please check answer

The monthly payment on a$100,000 mortgage at a rate of 8 1/2 % for 20 years is 8678.23 I am not sure

health

In which condition is the patient most likely to hemorrage? a.thormbocytopenia b.polycythemia c.thalassemia d.erythroblastosis fetalis (c) could you please check my answer?

Chemistry

Can someone please check this for me? C4H8+5O2-->3CO2+4H2O+C Butane is a gas and .01 g of it is burned. Is .00218 g of carbon the result? Thanks

Math

Can someone please check this to see if I have reduced to simplest terms: {(-x-y)X(x-y)}/{(x-y)^2 + (x+y)^2} I get -1/2 (x-y)(x+y)divided by (x^2+y^2). Is this right and if so, can it be simplified any more? Thanks so much.

Math

Can someone please check this to see if I have reduced to simplest terms: {(-x-y)X(x-y)}/{(x-y)^2 + (x+y)^2} I get -1/2 (x-y)(x+y)divided by (x^2+y^2). Is this right and if so, can it be simplified any more? Thanks so much.

Math

Can someone please check this to see if I have reduced to simplest terms: {(-x-y)X(x-y)}/{(x-y)^2 + (x+y)^2} I get -1/2 (x-y)(x+y)divided by (x^2+y^2). Is this right and if so, can it be simplified any more? Thanks so much.

Algebra

Can someone please check this to see if I have reduced to simplest terms: {(-x-y)X(x-y)}/ {(x-y)^2 + (x+y)^2} I get -1/2 (x-y)(x+y)divided by (x^2+y^2). Is this right and if so, can it be simplified any more? Thanks so much.

chemistry

At what temperature (C) will a gas sample occupy 6.1 L if it originally occupies 17.8 L at 27.1C? T1V1=T2V2 T1(6.1)=(17.8)(300.25) T1=876? Please check my answer

chemistry

At what temperature (C) will a gas sample occupy 6.1 L if it originally occupies 17.8 L at 27.1C? T1V1=T2V2 T1(6.1)=(17.8)(300.25) T1=876? Please check my answer

MATH>>>>look.need.help.please.

what is the value of the expression (4.32 x 10^-3) + (6.025 x 10^-3) ? i came up with either 0.010345*10^-3 or 10.345*10^-3 and when i check them they're both wrong.

need your help

please check this if it correct word. thanks a lot. but for the emergency sadden reason that my father died , I will go to the Philippines earlier than my plan.

social studies

VIII standard could you please suggest a few steps to check child marriages : Sherry edlapadu ap india

calculus--please check

analyze the graph of the function f(x)=x^2+x-90/x+3 a. what is the domain? I think it is x‚-3 (-‡,-3)(-3‡) b. what is the equation of the vertical asymptote? is it x= -3 c. what is the horizontal asymptotes? none

calculus--please check

analyze the graph of the function f(x)=x^2+x-90/x+3 a. what is the domain? I think it is x‚-3 (-‡,-3)(-3‡) b. what is the equation of the vertical asymptote? is it x= -3 c. what is the horizontal asymptotes? none

8th grade math

I am not sure if I did it correct, can you please check this answer for me, Ms.Sue? :) Writing equations in point-slope form: m:3, p:(-1, -2) (y-y1) = m(x-x1) y-(-2)=3(x-(-1)) y+2=3x+3 y+2-2=3x+3-2 y=3x+1

teachers aide

Resources for educating young children with diverse abilities part-3 Please check my answer?This is my last exam. 1--c 2--b 3--c 4--c 5--a 6--d 7--b(not sure) 8--d 9--b 10-c 11-b 12-a 13-d 14-c 15-d 16-a 17-c 18-d 19-c 20-a

Chem

Can someone please check this for me? It's ranking the following bonds in order of increasing ionic bond character. Cl-Cl C-H H-Cl Mg-C H-O Na-Cl Ca-O Cs-F I'm not sure where Fe-O, and Fe-C fall. Thanks -MC

check my science hw please.

24. can provide an economic benefit to A. drug companies B. tourists C.hikers D.endangered species I got A for my answer.

Maths

Check my answer please? Not sure if I did this right. Let y = f(x) be a cubic polynomial with leading coefficient a = 2 and f(-2) = f(1) = f(2) = 0. find the factored form of f. I got: f(x) = 2(x + 2)(x - 1)(x - 2)

Edu tech

Can you please check this Probability can be used to determine the likelihood of specific ________. A:games B:occurrences C:questions D:opportunites D is my answer

Language arts

most unintentional poisoning occur in children under A.10 B.2 C.5 D.6 months My best answer is b can you check please @Ms.Sue

Math

Please check my answer~ Find the distance between points C (4,12) and D (-2,5) to th3 nearest tenth. d=sqrt(-2,4)^2+(5-12)^2 d=sqrt36+49 d=sqrt85 d=9.2

Algrebra

1: Dory bought 2 computers on sale for $210.99 each. He sold them to his friend for $240.00 each. What was his profit? -$52.99 -$58.02 ***** -$421.98 -$480.00 Please check;)

Vocabulary

The woman's screeches (screech)brought the neighbours running to her place. Please find to check whether is is correct. Thanks & regards.

Math 8R - HW Qs. Check

Topic - Logic In the clues below, each variable represent a different digit ranging from 0-9. Determine what digit each variable represent g+g+g = d (3+3+3 = 9) j+e = j (2+0 = 2) g (to the 3rd power) = d (3, to the 2nd power = 9) b+9 = d (6+3 = 9) f-b = c (7-6 = 1) i+h = a ...

algebra -

#21 -can you help me solve this equation: 3x^2 (2x - 2) i keep getting: 6x ^2 -6 #22 can you check this one: (2x ^2) (6x^2) i got 12x #23 can you check this one: (4m^2 + m -2) + (-m^2 - 3m) i got: -4m ^2 + 4m-2 #25 can you check this one: (3x^2 -x -1) + (2x^2 + 2x -1) i got: -...

math

A and B can finsih a work in 16 days and 12 days respectively. A started the work and worked at it for 2 days. He was then joined by B . find the total time taken to finish the work

Physics

A pendulum of length L=26.0 cm and mass m= 168 g is released from rest when the cord makes an angle of 65.2 degrees with the vertical. A) how far (m) does the mass fall before reaching its lowest point? My work: .26m - .109 = .151 m B) how much work (J) is done by gravity as ...

Grammar Correction to be made - Please

PROCUREMENT WORK MATRIX

math

solve the matrix equation for ax=bx+c for x={x1} { x2} where a= { 6 0} b={-1 -2} c= {1] [15 1} { 4 -2} [2} please show work if you can

maths indices

Simplify: (2x+3)^3/2 + (2x+3)^-1/2 / 2x+3 Can anyone explain how to work it out please? Thanks

ALGEBRA

SOLVE THE FOLLOWING EQUATION FOR U 4U + 8 = -12 could you please show the work

math

what is the slope and y intercept for the equation y=2/3 x +1 please show the work Thanks

algebra

How do you solve the following equation? I know x= 20 but do not know how to show the work. Please help...

Math

f(x)=x^2-6x+2 Find the h, the x-coordinate of this parabola. Can you please show work??!!

algebra

solve the following equation 5x + 4y = 12 Please show work... Thank You!!!

math

Solve the following equation -5x + 1 > 11 Please include work

simplify w/radicals

(3+4root(15))/(4-3root(15)) please show me your work

math- pre algebra

can you help me with this equation and may you please show your work? -3=3-y

Algebra 2 URGENT

Simplify: 1/u^2-2u-1/u^2-4 Please Show All Work!

Algebra 2 URGENT

Simplify: x+2/x^2+x-2/2x Please Show All Work!

math

solve the equation and please show the work. sqrt x+2-5=0

Math

solve by addition method: please show work. -3x + y = 3 2x -3y =7

Math

2x-1 =13 please help me to understand how to work this one it is due tonight thank you

mat115

please help with math problem. Can you show me the work. 7(-7)-7(2-3) ____________ 2(-6+9) Thanks for your help!

pre-algebra

6y+y=42 combine and solve...show work...please help

Math

Prime factorization of 12*x2*z2(exponents) Please show work. Thanks!

Math

Can someone please simplify this i am lost. X(x+1)+(x+1)(x+2) show your work

math

Simplify. Please be sure to show all of your work. 94-24*2-2/5*1/2

math

Determine if(3/8-1 is a solution to 8x-7y=10. Please show all of your work

math

Simplify. Please be sure to show all of your work. -3(-9) – |-5 – 3|

Math

x=-2y+1 x+3y=-2 Please help me solve each system of equations and show your work thanks.

Math

1.5x+4y=8 x+y=7 Please help me solve this system of equation and show your work.

Pre- Algebra

Solve -3(2w-1) = 5w - 19. Please show all of your work.

Math

3P+(2-3P)>28 show work with answer please because I don't understand how to do this inequality.

chem

calculate the PH of [OH-] = 4.5×10−3 M Please show how you work this problem.

college algebra

Please show me how to work this e^.05t =1600

Science!

When many gene pairs work together, this is called......? Help!!!!! Please!!!!!

Math

6-1/5y is less than or equal to 7 Please help me solve this and show your work thanks.

Math

x+y=20 x=y-4 Please help me solve each system of equations and show your work thanks

Math

y=5x-2 6x+3y=15 Please help me solve this system of equation and show your work thanks

Math

x+y=5 x-y=3 Please help me solve this system of equation and show your work thanks

Math

3x+3y=15 3x-6y=-12 Please help me solve each system of equation and show your work thanks.

Math

4x+y=-17 -3x+y=4 Please help me solve each system of equation and show your work.

Math

y=3x-1 y=-2x+9 Please help me solve this system of equation and show your work thanks

Calculus

Find the derivative of f(x) = x^3 Show all the work please and thank you!

Math

y=5x-3 y=2x+6 Please help me solve each system of equation and show your work thanks

Math

x+y=8 x+3y=14 Please help me solve each system of equation and show your work.

Math

2x+y=12 3x-y=13 Please help me solve the system of equation and show your work.

Math

4x-3y=33 x=-4y-25 Please help me solve this system of equation and show your work thanks.

Math

4x-3y=33 x=-4y-25 Please help me solve this system of equation and show your work thanks.

Math

w/4-w/5-1/3=16/15 Please help me solve this and show your work. I Need it ASAP

math

9(x-5)=4x-5 solve for x. please help me with this one and show the work so i can understand

Calculus

Does the line [x,y,z] = [-2,6,5] + t[3,2,-1] lie in the plane 3x - 4y + z + 25 = 0 ? Please show work.

alg

solve the following inequality x^2(8+x)(x-5)/(x+5)(x-2)>/=0 please show work

math..solve for u again.

u-2√2=3. please show work

math

solve by completing the square x^2-3x=4 please show work

calculus

find the rate of change of f(x)-x^2+4 a. from -2 to 0 b. from 1 to 3 c. from -2 to 1 please show work

math

find functions of f and g so that fog = H h(x)=(3x+2)^6 please show work

math

Find functions f & g so that fog = H H(x)=(3x+2)^6 Please show work

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20
  21. 21
  22. 22
  23. 23
  24. 24
  25. 25
  26. 26
  27. 27
  28. 28
  29. 29
  30. 30
  31. 31
  32. 32
  33. 33
  34. 34
  35. 35
  36. 36
  37. 37
  38. 38
  39. 39
  40. 40
  41. 41
  42. 42
  43. 43
  44. 44
  45. 45
  46. 46
  47. 47
  48. 48
  49. 49
  50. 50
  51. 51
  52. 52
  53. 53
  54. 54
  55. 55
  56. 56
  57. 57
  58. 58
  59. 59
  60. 60
  61. 61
  62. 62
  63. 63
  64. 64
  65. 65
  66. 66
  67. 67
  68. 68
  69. 69
  70. 70
  71. 71
  72. 72
  73. 73
  74. 74
  75. 75
  76. 76
  77. 77
  78. 78
  79. 79
  80. 80
  81. 81
  82. 82
  83. 83
  84. 84
  85. 85
  86. 86
  87. 87
  88. 88
  89. 89
  90. 90
  91. 91
  92. 92
  93. 93
  94. 94
  95. 95
  96. 96
  97. 97
  98. 98
  99. 99
  100. 100