Language Arts: Censorship

6,429 results, page 48

  1. Childrens Literature

    language that is important to the story and exact dialogue that is important to the message or tone makes: A. sharing the book difficult for the teacher. B. for poor choice to share with young children. C. A story better when acted out with puppets instead of read. D. a story ...
  2. Social studies

    How has Aztec culture survived in Mexico? The Mexican military uses Aztec fighting tactics. Mexico still uses the Aztec calendar. The Mexican people have adopted many Nahuatl words into their language. My choice An Aztec Palace in Mexico city serves as the capital building.
  3. world literature

    Can someone tell me some websites I can use to define the following literary terms 1. literary journal 2.literary canon 3. reader-response criticism 4. anapest 5. tone 6. plot 7. characterization 8. setting 9. point of view 10. irony 11. theme 12. figurative language 13. ...
  4. English

    Hi, i have to write an literary essay for The Great Gatsby and the topic is "IN THE GREAT GATSBY, THE AMERICAN DREAM IS PRESENTED AS A TRAP." Can you give me some advice on how to write it and how to start it with a really nice hook? Our teacher says the hook is very important...
  5. language

    Analogies 1. war:peace::soldier:_____________ marine, captain, conscientious objector, sailor 2. piccolo:flute::violin:_______ cello, saxaphone, trumpet, bass drum 3. strengthen:build up::atrophy:_______ circulatory system, death,muscles, waste away 1.marine 2. cello 3. waste ...
  6. Creative Expression Skills

    Creative thinking can be facilitated by which: 1.asking open-ended questions, 2.valuing scientific language and thinking, 3.supporting concrete awareness,or 4.encouraging sequential analysis. I think creative thinking can be fostered by asking open-ended questions. You got it!
  7. english

    Can someone please give me some SIMPLE (easy for me to understand) meanings of the following poetry terms? because I am quite confused with the terms...especially alliteration, assonance,consonance, and rhyme. How can I identify them? 1. Poetry 2. Alliteration 3. Assonance 4. ...
  8. English

    Hello! Can you recommend me any poem or a short story ( really short) which I can do with my class? ( 19 year olds, learning English as a foreign language)I need to have one pre-reading activity, one while-reading and one post-reading activity. Thank you
  9. lang arts

    In both "Miracles" and "in Just—," the poets use images that appeal to the senses. In a paragraph, compare the use of imagery in the two poems. First, present images in each poem that appeal to the senses of sight, sound, and touch. Then, state at least one way in which the ...
  10. 8th grade lang arts

    We're studying different types of sentences. I think that the example in our notes is wrong. Example#1: After the rain, I went to the park. Ans: Labeled as simple. But, I think it should be complex. There's a similar sentence that was done in class and it was labeled as ...
  11. Diversity

    Which onw of the following statements is NOT valid about the presence of a "mismatch between home and school?" a.There are differencein language & social communication patterns b.Children's early developmental foundations might be at risk. c.Literacy & school achievement might...
  12. Language

    I have one more question. I think the author of this book made a mistake on the next analogy. Take a look and see if you agree. Platyhelminthes:platypus a)plateau:platitude b)worm:marsupial c)mammal:science d)crystalline:canine I think the author mistakenly labeled a platypus ...
  13. mathematics

    I am trying to prove that the second half of two part names determines the gender of the whole name in a Romance language. I have 30 second parts used only by males in my population and 5 only by females, with one used by both. It seems that I could reject the nul hypothesis ...
  14. Debug=true

    The source code that generated this unhandled exception can only be shown when compiled in debug mode. To enable this, please follow one of the below steps, then request the URL: 1. Add a "Debug=true" directive at the top of the file that generated the error. Example: <%@ ...
  15. Language

    in which sentece in the word utter used correctly a.the seals utter past the crabs and seaweed •• b.the seals will not utter cries of delight minnow feed c.the playful seals utter cries of delight d.the sting ray and the shark utter the seal Correct me if I'm wrong Utter=...
  16. English

    Figurative Language 1.."August is a day in the sun" These words compare _____ to _____. 2."Such a stinky flower that is makes people regret having a nose" These words suggest. 3. "the camera spoke for him" These words suggest. 4."them look like incomplete drawings" These words...
  17. language

    are these right? 1) a 2) d 3) c 4) a? please correct ms sue if they are not right correct them please and thank you!!!
  18. Math for Liberal Arts

    Directions: Define the necessary symbols, rewrite the argument in symbolic form, and us a truth table to determine whether the argument is valid. If the argument is invalid, interpret the specific circumstances that cause the argument to be invalid. Problem: 1. If you argue ...
  19. Spanish Persausive Essay

    Identify a problem that involves the Spanish language in some way. Your choice! (Example: Unfairness/bias issues in highstakes testing for ESL students) Propose a solution to the problem. And then support and develope your solution into a persuasive writing piece. (Doesn't ...
  20. Class 11th Physics

    My question is that, I read about Instantaneous Speed "Instantaneous speed of an object at an instant of time (t) is defined as the 'limit of the average speed as the time interval delta(t) at the given instant of time becomes infinitesimally small.'" What does this paragraph ...
  21. English

    1. Math is complex but useful. 2. Music is not only easy but also interesting. 3. Social studies is informative as well as interesting. 4. Music is not boring but exciting. 5. Technical arts is not only useful but also informative. 6. Chinese characters is annoying but helpful...
  22. English Language & Composition

    The following BODY paragraph appeared in a student essay submission. Read it carefully, identifying srengths and weaknesses in the margins and fixing any errors with regard to content, style, grammar, and mechanics. I this already & I could only find that there was no legit ...
  23. literature arts

    Which of the following lists includes the major art forms used in this opera 1. vocal music, acting and dance 2. vocal music and dance 3. vocal and instrumental music, acting , and dance 4. instrumental music, acting, and dance 5. vocal and instrumental music and acting my ...
  24. The Teacher Aide in Early Childhood Education Prog

    Could you please help 2. One of the primary concerns of child advocacy groups is A. the need to provide more supervisory care for children. B. providing children with sports, games, and arts and crafts activities. C. the problem of low wages for early childhood educators. D. ...
  25. Lang Arts

    Have you read this book called the outsiders well i need to do an oral presentation on it Here is a poem i need to know how this poem relates to the story and some other details with evidence from the story. Poem: Nothing Gold Can Stay Natures first green is gold Her hardest ...
  26. Lang Arts

    Have you read this book called the outsiders well i need to do an oral presentation on it Here is a poem i need to know how this poem relates to the story and some other details with evidence from the story. Poem: Nothing Gold Can Stay Natures first green is gold Her hardest ...
  27. ELA

    Reread the Preamble. Then rewrite it in common, everyday language. We the people of the United States, in order to form a more pefect Union, establish justice, insure domestic tranquillity, provide for the common defense, promote the general welfare, and secure the blessings ...
  28. English

    I forgot to add a point to the linguistic objectives. By the way, what do you think of the linguistic objectives I included? 1) achieve high levels of competence in English as a preparation to (end-year/last-year of high school) English CLIL (Content and Language Integrated ...
  29. Health PLZ HELP ASAP

    There are four communication skills that have been proven to be very effective when sharing information. The four skills are: using "I" message, active listening, assertiveness,.....(I have to figure out the last one) A, Aggressiveness B, Body Language C, cooperation D, ...
  30. speach esay : YOU ARE PRESIDENT OF ENGLISH LANGUA

    speach esay : YOU ARE PRESIDENT OF ENGLISH LANGUAGE SOCIETY YOU HAVE BEEN ASKED TO GIVE A SPEACH TO THE MEMBERS OF YOUR SOCIETY ON ''THE IMPORTANCE OF HAVING GOOD ENGLISH''?
  31. 11th grade visual art

    first of all this is my first time so i don't know if i am doing it right. I need help i have holiday homework that i need to do but i cant find good enough info for question 1 and i don't understand how to do question 2 below i will write homework exactlty the same as i have ...
  32. Bio

    What is an advantage of using an organism's scientific name rather then its common name? A.The scientific name is always given in the native language B.The scientific name is based upon the organism's kingdom and phylum C.The scientific name does not depend on any ...
  33. Math

    I'm tutoring someone 1st year arts math and they have been given this difficult question that I cannot mind boggel. It goes as follows: There are 6 couples at a party. Each can shake another persons hand once, but they can never shake their spouses hand. At the end of the ...
  34. AP Language and Composition

    I am writing a paper on the book The Great Gatsby by F. Scott Fitzgerald and my thesis is "In the Great Gatsby, F. Scott Fitzgerald shows us that material obsession often leads to the decay of ones soul." Does anyone know anywhere i can find sources relating to the Great ...
  35. language

    what is a sentence with the word off used as an adverb and another sentence with the word off used as a preposition!!!
  36. English

    1) Can you please suggest an internet site listing everyday computer language? In particular, I need to carry out some research on computer phrasal verbs as well as on phrases, English people normally use when referring to their conputer work. 2) By the way, do you know any ...
  37. Language

    Complite the sentences. A) We headed east on 89 until we crossed the _____ bridge. B) The_____ tournament was being held this year at Morgan secondary school. C) It looked like I would miss my _____ job since i wouldn't get home until after eight. D) Ehen i glanced at the time...
  38. Programming Language

    Create a method called countSelected, which takes an array of integers and an integer as input parameters and returns the number of occurences of the integer in the array. Example: data:{2, 1, 1, 8, 1, 0} select:1 ==> 3 public int countSelected (int[] data, int select) {
  39. language

    Lets say that two drivers are involved in an auto accident, and one is injured. what correction should be made? 1)chnage Lets to Let's 2)insert a comma after say 3)remove the comma after accident 4)change is to was 5)no correction im going to say 1
  40. EARLY CHILDHOOD EDUCATION & AFTER-SCHOOL DAY CARE

    1. Which type of after-school game is usually most successful with younger children? A. Highly structured group games B. Noncompetitive, physical games C. Individual, quiet games D. Educational reading and writing games 2. One of the primary concerns of child advocacy groups ...
  41. English--Please, help me!

    1. You can often tell the part of speech of a word even if you do not understand it. Identify the part of speech of three of the made-up words in this poem. Explain how you arrived at each answer. (Three made-up words are wade, gimble, gyre). 2. How can a poem like "...
  42. English

    Hello. Please help me with a few language problems. 1)Is it possible to say a)There are good responses about these experts. b)These experts have good responses. c)These experts are well reputed. Meaning: The experts have a good reputation, they are well spoken of. Are a),b),c...
  43. Language Arts

    Anybody out there from 7th grade connections academy??! need help checking my answers!!: 1. The author's tone in this editorial is (1 point) sad humorous compassionate angry 2. What is the key phrase used to signal a comparison or contrast in the following statement? "After ...
  44. language

    I need help with finding 13 mistakes in this paragraph. some parts of the grand canyon have steep rocky slopes There are no trees or plants. Othar parts have short stubby bushes. columns of rock up to a mile (5,280 ft) high reach up from the canyon floor The Vulcan's Throne is...
  45. teacher aide language and other barriers

    if one child displays discriminatory behavior toward another in the classroom you should? (a)seat the two students apart from one another (b)discipline the child immediately for misbehavior (c)have the children involved discuss their differences (d)consult the childs parents ...
  46. English

    Hello. Please help me with a few language problems. 1) Do you think it's possible to say: "What book is your favourite? What music is your favourite?" (The dictionary says "favourite" is used after nouns only (What is your favourite book?), but I guess I heard the sentences ...
  47. Language art

    When do we use some and do we use any. What is the use of some and any?
  48. Writting

    Persuasive Writing Assignment: Imagine that you are an agent who is interested in publishing new authors. Choose any book you like and present the book to a publisher in New York. You want to be the person responsible for putting the book on the shelf. You should convince the ...
  49. LANGUAGE ARTS UGRENT!!! (Check Answers)

    1. I was disgruntled by what you said, but I didn’t want to show my (1 point) happiness. **anger. jealousy. 2. When Peter tells everyone that Mr. Van Daan is going to sell Mrs. Van Daan’s coat, a stage direction reveals that Peter’s sympathy is with (1 point) his mother...
  50. Language Art

    3. Which of the following quotes from the text best reveals Windrider's approach to living? A- "I don't know much about being a father." B- "It's hard to put things to a letter, especially when the letter is read to your family by another person." C- "Then we must both be as ...
  51. PROGRAMMING

    PLS, I NEED TO BE GUIDED ON HOW TO WRITE A SIMPLE PROGRAM IN BASIC THAT WOULD PROMPT 3 LEVELS OF AUTHENTICATION WHEN UNAUTHORISED LOG-ON IS EFFECTED. You are not going to be able here to get detailed help on the program code, as there are many, many versions of BASIC language...
  52. Algebra

    1.Solve (x)/(x+10)+(x-3)/(x+2)=7/5..I got that there is no solution, is that correct? 2. Solve (x)/(x-5)+1=(5)/(x-5)..I got that there is no solution for this one too, is that correct? 3. Express your result in simplest form, (4)/(xy)+(6)/(xy)..I got (10)/(xy) is that correct...
  53. Art World Culture

    2.)Art has careers based on? A.)Many subject areas*** B.)Only art-based subject areas C.)Subject areas that involve history areas D.)Subject areas that involve languages arts only Is "A" Correct?
  54. English

    Can anybody help me to write an essay about"A way to decrease chance of becoming a victim of random violence". Don't walk in parking garages alone late at night. carry around pepper spray. easy as that. Martial arts can be very helpfull in some situations First, be aware of ...
  55. check

    #19, Inclusive Language-Quoting from Biased Material - The mayors and their wives were invited on a tour of the state buildings. Answer: The maors and their wives[sic] were invited on a tour of the state buildings. #8. Puctuation-colon - Studing is exciting: find something ...
  56. speech english

    what will continue to make Othello worthy of critical study? through a critical evaluation and reflection of othello, analysing the construction, content and language of the text??? theres has to be readings suchs as poost modernist, modernist, femist or post colonial ...
  57. langauge arts

    What is the best way to rewrite the following topic to form a focused thesis statement? Electric cars vs. Cars fueled with gasoline A. Cars fueled with gasoline shouldn't be allowed on the road, especially when electric cars are so readily available. B. Electric cars and cars ...
  58. US history HELP

    Use of the term Chicano indicated: 1. Mexican American opposition to illegal immigration 2. increasing opposition of Hispanic Americans to the Vietnam War 3. efforts of Hispanic Americans to make Spanish the national language 4. growing political assertiveness among Mexican ...
  59. World History

    Which statement BEST explains why Hunduism is one of the world's most complex repligions? A.Hinduism is very similar to Buddhism and Christianity. B.Hinduism is no longer practiced in presents-day India. C.Hinduism grew out of the overlapping beliefs of the diverse groups that...
  60. english

    Hello! I'm a French student,I'm 17, I've learned the beginning of Freedom by Jonathan Franzen. Sometimes, it seems confused as it's my second language. So I need help, please. Can you explain what happened with Patty, Eliza, Carter, Richard and Walter in the chapter 2: best ...
  61. Language Art's

    8.)In which sentence about The Diary of Anne Frank is the word bewildered used correctly? A.)Mr. Van Daan was bewildered as he took the food from storage. B.)Bewildered to cats, Mr.Dussel hopes Peters cat will stay away from him. C.)Mrs. Frank was bewildered by Anne's negative...
  62. Visual Arts

    1.Using the conventional color wheel, name two PAIRS of complementary colors. This means at least 4 colors. When you put complementary colors next to each other, What is the visual effect? 2. Describe the difference between visual texture and actual texture in art. Give some ...
  63. math.

    In Mrs. Harrington’s history class, 80% of the students speak English and 60% speak German. There are 30 students who can speak only one language. What is the maximum number of students who may speak both English and German in her class? so I think i'm supposed to start with...
  64. ENGLISH Literature

    In the poem " Disembarking at Quebec " what does I am a word in a foreign language means. Here are my thoughts: To me it means that I will be a stranger in a place that I don't know or don't belong. Thanks Much. Thank you for using the Jiskha Homework Help Forum. You have the ...
  65. English

    Hi! Does anyone know what is the right way to introduce flashcards to young learners of engliah as a foreign language? So, they are learning new words for the first time.First I need to show them each card and then just read them and they need to listen.They for the 2 next ...
  66. Socials

    In what ways did the Conferences reflect Victorian social values and beliefs? In ur answer, consider the roles that women and Native people were allowed to play in the negotiations. The women were a force that helped to build a sense of communal solidarity amoing participants ...
  67. language

    In this case, the injured driver received payment from his own insurance company. 1)driver received 2)driver, received 3)driver will have received 4)driver receives 5)driver, receives 4
  68. Language

    1. The distance to the finish line seemed (endless). 2. I have ever ran so (fast). 3. Eli ran a surprisingly (fast) time in the trial. 4. He walked (confidently) to the starting blocks. 5. Is the high jump the first (field) event? 6. We looked (exhausted), but we felt great! ...
  69. History

    Which best describes a consequence of Emperor Theodosius updating the Roman law code in AD 438? the religion of the Byzantium empire changed from paganism to Christianity the eastern and western lands of Byzantium united under Julius Caesar the Roman law code was translated ...
  70. Irish Exam

    I need a little help. I have a Irish exam coming up and I really need to pass. I would like help translating an English sentence into Irish text. The sentence is this: The little girl tried not to fall but instead ended up rolling down the hill. I know nothing about the Irish ...
  71. Business Communication

    With increased market globalization, intercultural competence: a) becomes less of a challenge b) is aided significantly by advanced technologies such as faxes, overnight delivery, and e-mail c) reduces the chances of interacting with people who speak another language d) is ...
  72. Language art

    What type of infinitive phrases are shown below (noun, adverb or adjective) 1.George wants to take Lea out tonight. adv 2.Would you like to read this detective novel? adj 3. Fifty years ago,people didn't know to avoid "bad"cholesterol. adv 4.My grandmother taught me to make ...
  73. language and barriers

    to be truly successful teacher aide in a nonbiased culturally diverse classroom you must? (a)be concerned about and aware of the problems of both minority and nonminority students (b)be particulary sensitive to minority students as many come from unstable homes (c)rely on and ...
  74. English

    Bret Harte "Plain Language from Truthful James" 1. What was the major theme in this poem? 2. What can we learn from the characters in the poem about the people of this time period. 3. What lesson can be learned from the plot if this poem. 4. What message was Hate trying to ...
  75. Early Child Ed.

    Would you please check these questions and my answers to make sure I have made the most appropriate choice? 1. A child who seems to frequently stand too close to other children in linemight have difficulty with: A. perseveration B. understanding directions C. spatial ...
  76. Foreign Languages

    French is spoken by more people than Italian. I personally don't think either language will increase in importance in the forseeable future. Check this website for the 30 most widely spoken languages in the world. http://www.krysstal.com/spoken.html Is it worth to study ...
  77. spanish

    is this translated right? In the morning I wake up at 8:30 a.m. The first thing I do is brush my teeth and comb my hair. Then I eat breakfast. By 9:00 a.m., I start my schooling (home). The first thing I work on is trigonometry. Then I do English, Trigonometry, American ...
  78. 6th grade world hstory plz check

    I pick A one drawback of voluntary trade was that it 1. requires two groups to use a common language 2. can make one group dependant upon another for necessary goods 3. does not occur unless there is a shortage of goods for atleast one group 4. forces groups to rely on ...
  79. french

    CAn someone proof read this? Nous sommes allées au Musée des Tissus et des Arts Décoratifs à onze heures. L’adresse a été 34, rue de la Charité, Lyon, France 69002. Nous avons vu des textiles du dix-huitième siècle et il y avait des tableaux par Boucher, Pilement, ...
  80. Sociology Multiple choice

    Which of the following is(are) true of culture? a. culture would be significant whether people held it in common or not b. despite the cultural diversity that exists in American society, there are symbols, language patterns, belief systems, and ways of thinking that are ...
  81. language

    think about the work you completed in your reading role determine the ideas that would be most worthy to share in a literary discussion about walk to moons provide an explanation for your choices how did the role you selected and the work you completed help you to understand ...
  82. Engliash

    Need some help from teachers :) On Friday I am teaching Phrasal verbs (ninth grade,learning English as a foreign language, introducing Phrasal verbs) Anyway, I need some funny ideas on how to practice phrasal verbs (not the typical fill in exercises) but something more ...
  83. Teachers Aide/Early Childhood Education and After-

    Here are my answers thus far....Number 20 has not been answered. 1.b 2.c 3.b 4.d 5.a 6.b 7.c 8.b 9.a 10.c 11.b 12.b 13.c 14.a 15.d 16.c 17.b 18.c 19.b 20.? 1. Which type of after-school game is usually most successful with younger children? A. Highly structured group games C. ...
  84. Language art

    Can you also check these type of infinitive phrases? Thanks 1.To have a balanced diet, keep the food triangle in mind. noun 2. To get good food at that place is impossible.noun 3.Brenda went to that popular, crowded cafe simply to see her friends.adv 4.We listened to Rosalie's...
  85. english

    Can you please identify the figurative language (i.e., metaphor, simile, imagery, personification, etc) for each sentence? 1. "We never felt so much power. Like we owned the world. We owned it. I swear we could held it in the palms of our hands and it was up to us whether we ...
  86. Language

    Hi! So I am having a hard time in Chinese class. Paying Attention that is. My teacher lets all the students goof off, and it's hard to pay attention. She doesn't care if we are on our phones, so it's a BIG temptation. I know that if I payed attention in class more, I could ...
  87. Teachers Aide/Language and other Barriers

    12. The best way for a school to demonstrate multicultural awareness is to A. host special “ethnic” or “diversity” student assemblies. B. include multicultural content in as many subject areas as possible—in mathematics, science, etc. C. celebrate ethnic or cultural ...
  88. help please

    16. Which of the following is used when a political activist reminds others of the trials and tribulations facing the nation if change does not occur? (1 point) ethos pathos logos 18. Identify the sentence that relies most strongly on emotional language. (1 point) If this ...
  89. Language

    Determine the ideas that would be most worthy to share in a literary discussion about The Watsons Go to Birmingham-1963. Provide an explanation for your choices. How did the role you selected and the work you completed help you to understand more about the text? Support your ...
  90. Language

    What is a pronou called that points out something? demonstrative http://grammar.ccc.commnet.edu/grammar/pronouns1.htm Scroll down. =)
  91. Language Art's

    3.)what is the prepositional phrase in the following sentence? The food & the extra water were kept in the storage cabinet. A.)THe food B.)& extra water C.)Were kept D.)In the storage cabinet
  92. maths

    In a class of 80 students, 53 study Art, 60 study Biology, 36 study Art and Biology, 34 study Art and Chemistry, 6 study Biology only and 18 study Biology but not Chemistry. Illustrate the information on a Venn diagram. Determine the number of students who study (I) Arts only...
  93. language

    spade, sparkle, sparrow, special specific, speckle, speech, spill, spirit, splash, splatter, splendid, split, spoke, spool, spouse, sprain, spring, sprinkle, spurt Write a letter using all the spelling words. make your spelling words in capital letters. Make sure that you have...
  94. English

    In shakespearian language, thou=you so how would you say, "I." I Shakespeare also used "you" often. Answering your question, the first person would be I, and plural, we. http://www.cummingsstudyguides.net/xThou.html
  95. English

    I just can't figure these sentences out. have to rewrite these sentences, correcting the problem of incorrect omission.? 1. A liberal arts background is excellent for such professions as lawyers and doctors. 2. American colleges consistently produce more physical education ...
  96. English

    just can't figure these sentences out. have to rewrite these sentences, correcting the problem of incorrect omission.? 1. A liberal arts background is excellent for such professions as lawyers and doctors. 2. American colleges consistently produce more physical education ...
  97. English/Lang. Arts

    Which of the following sentences from the article is an example of hyperbole? Here are the examples... A. Ivory-billed woodpeckers still graced the planet. B.According to experts, they need large areas of old-growth forest, including many big, dead trees, in order to survive....
  98. Language Arts

    1.) When MacNeil asks, "When before human history has so much humanity collectivity surrendered so much of its leisure to one toy, one mass diversion?" What is this persuasive technique called? A. repetition B. Generalization C. a rhetorical question D. a controversial ...
  99. Language

    1. We arrived (late) for the track meet. 2. The locker room smelled (musty). 3. Will the first event begin (soon)? 4. The (anxious) participants filled the bleachers. 5. Can you line up (quickly)? 6. I can't believe I finished (first)! 7. Is the high jump the fist (field) ...
  100. language and barriers

    to be truly successful teacher aide in a nonbaised culturally diverse classroom you must ? (a)be concerned about and aware of the problems of both minority and nonminority students (b)be particularly sensitive to minority students as mant come from unstable homes (c)rely on ...
  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. 17
  19. 18
  20. 19
  21. 20
  22. 21
  23. 22
  24. 23
  25. 24
  26. 25
  27. 26
  28. 27
  29. 28
  30. 29
  31. 30
  32. 31
  33. 32
  34. 33
  35. 34
  36. 35
  37. 36
  38. 37
  39. 38
  40. 39
  41. 40
  42. 41
  43. 42
  44. 43
  45. 44
  46. 45
  47. 46
  48. 47
  49. 48
  50. 49
  51. 50
  52. 51
  53. 52
  54. 53
  55. 54
  56. 55
  57. 56
  58. 57
  59. 58
  60. 59
  61. 60
  62. 61
  63. 62
  64. 63
  65. 64
  66. 65