Language Arts: Censorship

6,210 results, page 47

Language art

What type of infinitive phrases are shown below (noun, adverb or adjective) 1.George wants to take Lea out tonight. adv 2.Would you like to read this detective novel? adj 3. Fifty years ago,people didn't know to avoid "bad"cholesterol. adv 4.My grandmother taught me to make ...

language and barriers

to be truly successful teacher aide in a nonbiased culturally diverse classroom you must? (a)be concerned about and aware of the problems of both minority and nonminority students (b)be particulary sensitive to minority students as many come from unstable homes (c)rely on and ...

English

Bret Harte "Plain Language from Truthful James" 1. What was the major theme in this poem? 2. What can we learn from the characters in the poem about the people of this time period. 3. What lesson can be learned from the plot if this poem. 4. What message was Hate trying to ...

Early Child Ed.

Would you please check these questions and my answers to make sure I have made the most appropriate choice? 1. A child who seems to frequently stand too close to other children in linemight have difficulty with: A. perseveration B. understanding directions C. spatial ...

spanish

is this translated right? In the morning I wake up at 8:30 a.m. The first thing I do is brush my teeth and comb my hair. Then I eat breakfast. By 9:00 a.m., I start my schooling (home). The first thing I work on is trigonometry. Then I do English, Trigonometry, American ...

french

CAn someone proof read this? Nous sommes allées au Musée des Tissus et des Arts Décoratifs à onze heures. L’adresse a été 34, rue de la Charité, Lyon, France 69002. Nous avons vu des textiles du dix-huitième siècle et il y avait des tableaux par Boucher, Pilement, ...

Foreign Languages

French is spoken by more people than Italian. I personally don't think either language will increase in importance in the forseeable future. Check this website for the 30 most widely spoken languages in the world. http://www.krysstal.com/spoken.html Is it worth to study ...

6th grade world hstory plz check

I pick A one drawback of voluntary trade was that it 1. requires two groups to use a common language 2. can make one group dependant upon another for necessary goods 3. does not occur unless there is a shortage of goods for atleast one group 4. forces groups to rely on ...

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-

Here are my answers thus far....Number 20 has not been answered. 1.b 2.c 3.b 4.d 5.a 6.b 7.c 8.b 9.a 10.c 11.b 12.b 13.c 14.a 15.d 16.c 17.b 18.c 19.b 20.? 1. Which type of after-school game is usually most successful with younger children? A. Highly structured group games C. ...

Sociology Multiple choice

Which of the following is(are) true of culture? a. culture would be significant whether people held it in common or not b. despite the cultural diversity that exists in American society, there are symbols, language patterns, belief systems, and ways of thinking that are ...

language

think about the work you completed in your reading role determine the ideas that would be most worthy to share in a literary discussion about walk to moons provide an explanation for your choices how did the role you selected and the work you completed help you to understand ...

Engliash

Need some help from teachers :) On Friday I am teaching Phrasal verbs (ninth grade,learning English as a foreign language, introducing Phrasal verbs) Anyway, I need some funny ideas on how to practice phrasal verbs (not the typical fill in exercises) but something more ...

maths

In a class of 80 students, 53 study Art, 60 study Biology, 36 study Art and Biology, 34 study Art and Chemistry, 6 study Biology only and 18 study Biology but not Chemistry. Illustrate the information on a Venn diagram. Determine the number of students who study (I) Arts only...

Language art

Can you also check these type of infinitive phrases? Thanks 1.To have a balanced diet, keep the food triangle in mind. noun 2. To get good food at that place is impossible.noun 3.Brenda went to that popular, crowded cafe simply to see her friends.adv 4.We listened to Rosalie's...

english

Can you please identify the figurative language (i.e., metaphor, simile, imagery, personification, etc) for each sentence? 1. "We never felt so much power. Like we owned the world. We owned it. I swear we could held it in the palms of our hands and it was up to us whether we ...

English

I just can't figure these sentences out. have to rewrite these sentences, correcting the problem of incorrect omission.? 1. A liberal arts background is excellent for such professions as lawyers and doctors. 2. American colleges consistently produce more physical education ...

English

just can't figure these sentences out. have to rewrite these sentences, correcting the problem of incorrect omission.? 1. A liberal arts background is excellent for such professions as lawyers and doctors. 2. American colleges consistently produce more physical education ...

English/Lang. Arts

Which of the following sentences from the article is an example of hyperbole? Here are the examples... A. Ivory-billed woodpeckers still graced the planet. B.According to experts, they need large areas of old-growth forest, including many big, dead trees, in order to survive....

Language

Hi! So I am having a hard time in Chinese class. Paying Attention that is. My teacher lets all the students goof off, and it's hard to pay attention. She doesn't care if we are on our phones, so it's a BIG temptation. I know that if I payed attention in class more, I could ...

Teachers Aide/Language and other Barriers

12. The best way for a school to demonstrate multicultural awareness is to A. host special “ethnic” or “diversity” student assemblies. B. include multicultural content in as many subject areas as possible—in mathematics, science, etc. C. celebrate ethnic or cultural ...

help please

16. Which of the following is used when a political activist reminds others of the trials and tribulations facing the nation if change does not occur? (1 point) ethos pathos logos 18. Identify the sentence that relies most strongly on emotional language. (1 point) If this ...

Language

Determine the ideas that would be most worthy to share in a literary discussion about The Watsons Go to Birmingham-1963. Provide an explanation for your choices. How did the role you selected and the work you completed help you to understand more about the text? Support your ...

Language

What is a pronou called that points out something? demonstrative http://grammar.ccc.commnet.edu/grammar/pronouns1.htm Scroll down. =)

Language Art's

3.)what is the prepositional phrase in the following sentence? The food & the extra water were kept in the storage cabinet. A.)THe food B.)& extra water C.)Were kept D.)In the storage cabinet

language

spade, sparkle, sparrow, special specific, speckle, speech, spill, spirit, splash, splatter, splendid, split, spoke, spool, spouse, sprain, spring, sprinkle, spurt Write a letter using all the spelling words. make your spelling words in capital letters. Make sure that you have...

Language Arts

1.) When MacNeil asks, "When before human history has so much humanity collectivity surrendered so much of its leisure to one toy, one mass diversion?" What is this persuasive technique called? A. repetition B. Generalization C. a rhetorical question D. a controversial ...

English

In shakespearian language, thou=you so how would you say, "I." I Shakespeare also used "you" often. Answering your question, the first person would be I, and plural, we. http://www.cummingsstudyguides.net/xThou.html

English

These are a few sentences on the Augustan Age I'd like you to check. I'm unsure about punctuation and word choice. 1. The 18th century England was called Augustan after the period of Roman history which had achieved political stability and power as well as a flourishing of the...

Language Arts

I'd like to know if I answered these correctly. 1.Both the Whitman poem and the Dickinson poem are examples of poetry that? A. abandons conventional rhyme and meter. B. stresses the pangs of unrequited love. C.praises the work of ordinary people. D. captures the cadence of ...

(Arts/Theater)(Stuck on what to do) Help please?

My improvisation teacher today told us to bring something with us to class where you can do a physical action with it. This action must be something you can do in barely 10 minutes and must have an actual ending to that action. We're doing this assignment tomorrow and I have ...

Language

1. We arrived (late) for the track meet. 2. The locker room smelled (musty). 3. Will the first event begin (soon)? 4. The (anxious) participants filled the bleachers. 5. Can you line up (quickly)? 6. I can't believe I finished (first)! 7. Is the high jump the fist (field) ...

language and barriers

to be truly successful teacher aide in a nonbaised culturally diverse classroom you must ? (a)be concerned about and aware of the problems of both minority and nonminority students (b)be particularly sensitive to minority students as mant come from unstable homes (c)rely on ...

English

Writers often use language and images to foreshadow events that are going to take place in a story. Consider these words and phrases from the passage: dank tropical night moonless Caribbean night moist black velvet From these the reader can predict that Whitney and/or ...

Language

In "All Together Now," why does Barbara Jordan most likely mention the conflict in Bosnia? A.It shows that people of different ethnic backgrounds can live in peace. B.It shows that improvements in race relations are still necessary despite past progress. C.It shows that other ...

Art History

I am looking for references (links, URLs, articles, websites or any other information) to answer this question. "Consider the ways in which art produced in seventeenth, eighteenth-century, and early nineteenth-century (up to c. 1830) Europe was mobilized for political purposes...

Geography

The people of Africa vary greatly across the continent. Thousands of different ethnic groups occupy this vast continent. In two or three well-developed paragraphs, suggest two ways in which ethnic groups can differ from one another besides language. Use specific examples of ...

language

Circle the verb in each sentence. then think of an exact verb to make the sentence more interesting. rewrite the sentence using your exact verb. 1. One night, Zia concetta goes to the statue. 2. The giant statue moves off the pedestal. 3. the statue's clever plan beats the ...

History -Reed or Ms. Sue

Essay Prompt: What were the 3 most important social changes in the United States, circa 1870s-1900s? Reed or Ms. Sue, if I do the one for the 3 most important social changes for an essay do you think i could talk about the bungalow craze/arts and crafts movement, National ...

AP world

Which of the following statements about early Amerindian peoples is true? a economic and political rivalries led to nearly constant conflict among various groups b they relied heavily on the wheel and an impressive network of roads c seafaring knowledge allowed for extensive ...

Grammar

Readthe sentences. Write the first letter of the type of figurative language used in each sentence, S=Simily M=Metaphor H=Hyperbole P=Personification 1. The wind whistled through the trees. P 2. I am so hungry I could eat a horse. H 3. She was as quiet as a mouse. S 4. I have ...

language

1.which factor is most helpful in helping technology to progress? a) unintended consequences b) a better understanding of the natural world c) risk-benefit analysis d)obsolete technologies 2. an oven is a technological system. which of the following describes into this system...

Lang. Arts

select the pronoun that belongs in the underlined space. 1.___ of the people in Sri Lanka are Sinhalese,2._______are Buddhist by tradition. A smaller percentage are Tamil, of Hindu background. Civil wars have torn apart the small nation,3._____is a bloody and violent history. ...

Language

Compound words are two words that have been joined together to create a new word. The new word is related to both the smaller words. a) back/fore/under +_______ b) bank/cook/text + _______ c) blue/goose/straw + ______ d) day/flash/high + _________ e) high/sub/drive + ...

English

Thank you very much. I still find it difficult to rephrase this sentence: Macbeth says that if he must know his deed, than (?) it would be best to lose all knoweledge of himself. Does it mean that "he would rather lose knowledge of himself than acknoledge his crime"??? 2) Can ...

language

Familiarize oneself with the types of jobs most often available, with the various employment offices, and with the skills most in demand. what correction should be made? a)change Familiarize to Familiarized b)replace oneself with yourself c)insert a comma after various d)...

Fine Arts

-From my last post- Does this answer it? **from my textbook** During the Italian Renaissance, artists and scholars developed an interest in the art and literature of ancient Greece and Rome. This interest in the classics was called humanism. Humanists, the scholars who ...

Language Arts

Chapter 1: The Cobbler's Son My name was Tommy Stubbins, son of Jacob Stubbins, the cobbler of Puddleby-on-the-Marsh; and I was nine and a half years old. At that time Puddleby was only quite a small town. A river ran through the middle of it; and over this river there was a ...

English

Posted by John on Thursday, December 18, 2008 at 9:21pm. We see a movie at a movie theater. We see a play at a theater such as the Joe's theater. Can you see a movie at a theater? English - Writeacher, Thursday, December 18, 2008 at 10:24pm Are you asking if all the sentences/...

ENGLISH

Hello! Need someone whose mother tongue is English to explain to me what " a gentle genius" means. I am teaching English as a foreign language and this expression is one of the titles from the book. I can't find the definition online. I just came across a book about Einstein ...

careers in early childhood education

All of the following include the three trends that emerge in the way children relate to each other Except: a.)children become more sensitive to their play partners. b.)children begin to use language more effectively in their interactions. c.)cooperative play increases as ...

Lang Arts

2. What do you learn about Ben price's character from his actions at the end of they story a. He is a determined man who will stop at nothing to catch Jimmy b. He is a forgiving man who is willing to let jimmy go c. He is a jealous man who wants Annabel for himself d. He is a ...

spanish

ok, i'm gonna try to do the steps on this question. i'm not sure if i totally understand the question but i'll try. 1. "¿Quién ese muchacho?" "Es _____ muchacho que está en el club de artes marciales, ¿no? (look at the question) 2. "Who is that boy? "He is the _____ boy ...

teacher aide language and other barriers

the best way for a school to demonstrate multicultural awareness is to ? (a)host special ethnic or diversity student assemblies (b)include multicultural content in as many subject areas as possible in mathematics,science etc.(my answer) (c)celebrate ethnic or cultural holidays...

language

A number of States have adopted no-fault auto insurance, but what is it exactly? what correction should be made? 1)chnage States to states 2)change have to has 3)change have adopted to adopted 4)remove the comma after insurance 5)change what to which i think its 3 but not sure

inclusive language

Can you please verify if I have done this correctly 1. Each advisor was contacted by his students. my answer Each advisor was contacted by their students. or Each advisor was contacted by his or her students. His or her students, not their students (because you are saying EACH...

World History

1.Which of the following is one of the notable achievments of early china? A. a complex system of writing B. a single spoken language*** C. cotton textiles D. copper ore technology 2. How did the Zhou dynasty come to rule a large part of China? A.by establishing a wide trading...

SS

Which of the following caused a severe economic crisis in Japan during the 1990s? Taxes were raised too high. Bad bank practices caused a recession.** Too many workers went on strike. Trade embargos increased. Which of the following is a cultural exchange that the people of ...

language

is my free verse peom correct? can you check for any errors? thank you. Sitting On The Beach Sitting on the beach Watching the sun set, It makes me calm. Sitting on the beach Watching people walking past, Holding hands. Sitting on the beach Watching the changing tide, While ...

Lang Arts

2. In “Cream Puff,” Jen is a dynamic character because she shows her active personality in the story. is the main character of the story. stays the same during the course of the story. changes during the course of the story. 3. Jen resolves her conflict by learning how to ...

eng. language

i have an essay to write about: if i would be given the liberty to be someone else that day, who would i be??? and how would i spend my time?" this is the question. i will be glad if i get the composition written by someone Well, that's not going to happen at this website. We ...

Sociology

If Andrea's parents have her take violin lessons, take a foreign language and attend science camp in hopes of her developing skills so she can get into a competitive college, is that an example of human capital or cultural capital? I was leaning towards human capital but human...

Just a question

Is there such thing as a personologists? Yes, there are people who profess to be able to deduce people's personality from their facial behavior and body language. They seem to have coined the word and created a profession with that name, even though it is not in most ...

Geography

Multiple select These cultural characteristics indicate the influence of the early colonists in Latin American. 1) Spanish is the official language of most countries. 2) Roman Catholicism is the most widely practiced religion. 3) Native Americans speak traditional languages. 4...

3rd grade language

Circle the verb in each sentence. then think of an exact verb to make the sentence more interesting. rewrite the sentence using your exact verb. 1. One night, Zia concetta goes to the statue. 2. The giant statue moves off the pedestal. 3. the statue's clever plan beats the ...

ap english exam

Does anyone know where I can find a free online copy of questions 28-43 on the 1996 AP English Language & Composition Exam? I found the exam but for some reason they skipped questions 28-43. I couldn't find it online, but it's possible that questions 28-43 were just trial ...

english

From the adventures of Huckleberry Finn: "Good gracious! anybody hurt?" "No'm just killed a nigger." What devices of satire does this quote have? Mockery? Sarcasm? Overstatement? Understatement? Parody? Irony? Pathos? Mock-Heroic? Sarcasm: witty language used to convey insults...

WRITTEN COMMUNICATION

What is "(sic)" 19. Inclusive language-quoting from biased material - The mayors and their wives were invited on a tour of the state buildings. answer: The mayors[sic] and their wives were invited on a tour of the state buildings

assortment

I realize that these are diverse in nature, but I do attend a liberal arts institution. Well, I have three matters that are not pressing in nature but rapidly will become important. I may have to return here after refining these. So, here we go: 1) Are there any places that ...

comprehensive grammar

Inclusive Language: Nonsexist 1a. I understand Dr. Maurice hired a new nurse. What is her name? 1b. I understand Dr. Maurice hired a new nurse. What is his or her name

word order

Which is the correct ordering of adjectives and adverbs in the English language? adverb-adjective-noun adjective-adverb-noun adverb-noun-adjective noun-adjective-adverb

formal language

The class of sets accepted by two-way finite automata is the same as the class of sets accepted by one-way finite automata.

English

Can someone help me with these questions please. Bret Harte "Plain Language from Truthful James" 1. What was the major theme in this poem? 2. What can we learn from the characters in the poem about the people of this time period. 3. What lesson can be learned from the plot if ...

Language

I started to think that making but Byron been all of his summer in heat was more punishment than even juvenile delinquent like him deserved. Why can the reader most likely conclude about Kenny's feelings ? A. He is glad thet Byron will be staying with grandma Sands B. He is ...

language

i have a writing project due on verbal/linguistic. write a story, such as a day in the life of a pencil, in which narrate the writing process from the pencils ( or the writing objects)point of view. it says to describe your day as a student takes you through his or her writing...

Psychology

Basic arthmetic is not an easy task for Jeanne. In fact, she has to work hard at understanding mathematical concepts. She finds it hard to believe that basic math skills are: A) present in all species B) A natural inclination, because they relate to language C) Present in all ...

Early Child Ed.

Would you please check these questions and my answers? If my answers are not correct- please let me know! 1. Use of cohesive devices reflects a speaker's ability to: A. talk about things that are obvious. B. string ideas together to show specific relations. C. use episodic,...

Teachers Aide/Language and other Barriers

7. Besides learning to speak and read English, another goal of an ESL program is to A. prepare immigrant students for U.S. citizenship. B. help immigrant students “graduate” from bilingual classes to English-only ones. C. reduce the use by immigrants of their native tongue...

math-Ms. Sue

ms Sue I was not sure how to do a response to you but my prior question was the following and you had answered to take the total number of students and make this the denominator and the history majors the numerator which I did and makes this 300/1225 so then to get the ratio I...

Liberal arts math

1) A lottery draws six numbers from 42 possibilities, without regard to order. What is the total number of possible results of the drawing. In the lottery from the before, what is the probability that you pick the winnin number? In the Lottery from number 1, you pay the state ...

english

I'm not sure about my answers . The directions state rewrite the following sentece, focusing on the grammar and rule are . If the sentence is already correct write no change. Can you help me correct them please. The grammar rule is for sentences 1 & 2: Inclusive Language-...

Language

Which lines from "The Fairies' Lullaby" best help the reader understand the author's calm tone? A. you spotted snakes with double tongue, / Thorny hedgehogs, be not seen. B. Philomel(Nightingale) with melody / Sing in our sweet lullaby; C. Hence, you long-legged spinners, ...

Language

Which lines from "The Fairies' Lullaby" best help the reader understand the author's calm tone? A. you spotted snakes with double tongue, / Thorny hedgehogs, be not seen. B. Philomel(Nightingale) with melody / Sing in our sweet lullaby; C. Hence, you long-legged spinners, ...

language

at the party Alyssa danced more happily than I have ever seen him before What type of adjective or adverb is more happily comparative adjective comparative adverb superlative adjective superlative adverb -----------

Fine Arts

Please i need help, Im trying so hard on this and i just cant do it. Im suppose to look at the painting Magdalene with Smoking Flame by Georges de la Tour, and use the art criticism approach to explain why this piece of art is a success or failure in the art world. I know the ...

Social Studies (Check Answers)

1. What is the basic independent unit of world politics? A) country B) province C) nation**** D) organization 2. Which of the following groups is an example of the basic unit you selected in the previous question? A) people who share a common language B) people who choose to ...

Sociology

Supporters of multiculturalism argue that it helps us come to terms with our diverse present and strengthens the academic achievement of African-American children. Some call for Afrocentrism, the dominance of African cultural patterns in people’s lives. Opponents of ...

physics

What's inertia? Inertia is the tendency of an object at rest to remain at rest; or the tendency of an object to continue moving if it is moving. In plain language, it's the tendency of an object to want to continue doing whatever it's doing. I had a definition years ago given ...

Human Relations Part 1

1. Strong language often means A. weak feelings. B. risk-taking. C. strong feelings. D. shared knowledge 2. Which of these statements is true? A. A good attitude can make you tired. B. Being tired makes it harder to have a good attitude. C. A good attitude happens by accident...

Mathematics for Liberal Arts

Casinos make their money by skimming off the small percentage difference between winning and losing often found in gambling. In this problem, we want to estimate how much a casino make winning 51% of the time, while the patrons win 49% of the time. a) Estimate the number of ...

Into to com

Analyze how language functions in the video “Power of Words.” What makes this video so effective in illustrating the various principles of verbal communication? Can you think of a real life situation where the specific words you choose can radically impact the message you ...

English

I forgot to write a few other sentences. I hope you can have a look at them, too. 1)What are the main themes covered in the tales? Describe the pilgrims'journey and explain the significance of its route. 2) Present the character of the merchant, pointing out his appearance,...

Language 7

Rewrite the sentences below so that the pronouns match the correct nouns, or change the pronoun so that it matches the right noun or nouns. a) She took the sweater out of the drawer and wrapped it up. b) The ball slowly rolled into the net, but it was already over. c) Susan ...

ap world

Which of the following statements about early Amerindian peoples is true? a economic and political rivalries led to nearly constant conflict among various groups b they relied heavily on the wheel and an impressive network of roads c seafaring knowledge allowed for extensive ...

Language Arts

Chapter 1: The Cobbler's Son My name was Tommy Stubbins, son of Jacob Stubbins, the cobbler of Puddleby-on-the-Marsh; and I was nine and a half years old. At that time Puddleby was only quite a small town. A river ran through the middle of it; and over this river there was a ...

ECE311 Early childhood curriculum

1.A teacher working with a dual-language learner should __________ a.speak to the DLL child even if the child does not respond. b.use different phrases in English with the same meaning so the DLL gets overall greater exposure to English. c.encourage the family to only speak ...

profile story

This is a piece of my profile story can someone proofread it for grammar and content? thanks Shipp’s proudest achievement at WMU her co-founding of Young Broadcaster’s of Tomorrow (YBOT). YBOT is a WMU broadcasting group of students with interests in the broadcasts arts. ...

Grammar Check

Can you please see if what I wrote is in formal language and the grammar is correct? Thank You In the novel, Dos Passo's women never equaled success, were mainly considered prositutes, married to get ahead, and were failures when it came to keeping a romantic relationship ...

Where can I find a site to translate German?

Where can I find a place to translate German? Search on google or here under foreign languages click german. Here is one translation website, but be careful -- machine translators are often inaccurate. http://babelfish.altavista.com/ =) Thank you for using the Jiskha Homework ...

7

what name comes from a greek word meaning strange If you don't put the right subject in the block, the foreign language experts will fail to see it. περίεργα ? It depends on the context. Thank you for using the Jiskha Homework Help Forum. Here is the ...

Psychology

1.Which of the following is an example of something that remains stable across the lifespan? A. Gender (I chose this) B. Physical size C. Language D. all over above 2. Which of the following is true of the life-span perspective? A. It is primarily concerned with ...

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20
  21. 21
  22. 22
  23. 23
  24. 24
  25. 25
  26. 26
  27. 27
  28. 28
  29. 29
  30. 30
  31. 31
  32. 32
  33. 33
  34. 34
  35. 35
  36. 36
  37. 37
  38. 38
  39. 39
  40. 40
  41. 41
  42. 42
  43. 43
  44. 44
  45. 45
  46. 46
  47. 47
  48. 48
  49. 49
  50. 50
  51. 51
  52. 52
  53. 53
  54. 54
  55. 55
  56. 56
  57. 57
  58. 58
  59. 59
  60. 60
  61. 61
  62. 62
  63. 63