Calculus (Answer Check)

86,499 results, page 30

math check

Simplify each rational expression. 3a(a-4)^2 over a^2(a-4) I don't understand how the answer would be 3(a-4) over a because the a-4 would cancel out??? 4-y^2 over y^2-2y once I simplify I get (2-y)(2+y) over (y-2)(y+2) I don't understand how the answer is -(y+2) over y 9-r^2 ...

Physics

Three identical balls, with masses M, 2M, and 3M are fastened to a massless rod of length L as shown. The rotational inertia about the left end of the rod is: That's the layout below. Would calculus be needed in this problem (intergration) because then Im in trouble. I know ...

Language Arts

What is the pattern of stressed and unstressed syllables and how many metric feet are their in the following line? "Under a spreading chestnut tree" My answer is that the pattern of stressed and unstressed syllables is unstressed, stressed and there are 4 metric feet, is this ...

French

Could you please check these Thanks you!!! Directions: Complétez Part 1 1. Au bord de la mer, on va à la ----------------. Answer: plage 2. Il faut mettre de la ---------- quand on prend un bain de soleil. Answer: créme solaire 3. Laure apprend à nager. Elle a un très bon...

science

The nonmetals in Groups 6A and 7A ____. a. lose electrons when they form ions b. have a numerical charge that is found by subtracting 8 from the group number c. all have ions with a –1 charge d. end in -ate Check my thinking but I don't think the correct answer is listed. I ...

Calculus Part 2

y = tan(sqrtx) Find dy/dx. So I found it and I got the answer as sec^2(sqrtx) but the answer is (sec^2(sqrtx))/2(sqrtx)...why? ---------------------------------- 2) Find the line which passes through the point (0, 1/4) and is tangent to the curve y=x^3 at some point. So I ...

Calculus

You are expecting a tax refund of $4,000 in 4 weeks. A tax preparer offers you an "interest-free" loan of $4,000 for a fee of $50 to be repaid by your refund check when it arrives in 4 weeks. Thinking of the fee as interest, what simple interest rate would you be paying on ...

Math 8R - HW Qs. Check

Write the product of (1.7 x 10 to the 9th power) x (1.4 x 10 to the 2nd power) in scientific notation My Answer - 2.38 x 10 to the 11th power am i correct and please reply this post

english

Which sentence uses who correctly? a. Who did you call? b.Who is the person that I should call? c.To who are you speaking? d. From who did you receive the call? i think the answer is A but i just want someone to check and see

math

Please double check me. A community service organization has 19 men and 7 women in its memebership. Write the ratio of women to men. a 19/7 b 7/19 c 19/26 d 7/26 answer: b Write a proportion that is equivalent top the statement: If 3 gallons of gasoline cost $5.37, then 8 ...

Calculus

Find the derivative of y with the respect to x: y=sin‾²(x³) y'=cos‾²(x³)(3x²) y'=3x²cos‾²(x³) How come my answer is incorrect? Thanks in advance.

Calculus

This is the question: i[dot]imgur[dot]com/EHneTuB[dot]jpg Am i correct in simply adding 1 + (-3), and equates to (-2) being the answer.

math check please

1 four buttons have diameters of 5/8 , 3/4, 9/16, and 7/8 which buttons is smallest? answer 9/16 2. I spent 1/3 of my time doing math homework and 2/7 preparing for a history test . what fraction of study time remain? answer: 13/21 3. least common multiple of 3, 6, 9 answer 18...

One more Chem

One more A helium balloon has a volume of 2.30 L at 23.5 deg C and a pressure of 1.00 atm at sea level. the ballon is released and floats upward. At a certain height the atmospheric pressure is 0.810 atm and the temp is 12. C. What is the volume of the balloon? ????? ??? (P1V1...

Math Algebra

A quick question to check my answer. Trains A & B are travelling in the same direction on parallel tracks. Train A is travelling at 100 miles per hour and train B is travelling at 110 miles per hour. Train A passes a station at 2:10 A.M. If train B passes the same station at 2...

Health of young children

A teacher is in a prime position to observe children because A.the teacher sees children in relation to other children of the same age. B. the teacher sees each child for fewer hours than the parent and can, therefore be objective. C.he or she is often involved in children's ...

French check my answers

I had to write 20 sentences , 2 sentences for each answer with 10 verbs in the present form and reprise. Please check my answers and help me to correct them, thanks 1. Je chante. Je peux chanter. 2. Tu dessine. Tu peux dessiner. 3. Il danse. Il peut danser. 4. Elle marche. ...

Microeconomics

A couple of assignment questions: Assume that the market for annual physical check-ups is in equilibrium, and not everyone gets an annual physical check-up. What is the effect on price and quantity if a government regulation fixes prices at the current level and requires ...

Language Arts

Please check my answers to these questions: Which of the following is best defined for drama? story with props, story written be performed by actors, and story with a happy ending. My answer is A. Second question What term describes construction onstage that suggest time and ...

Pre-Calculus

I am in Honors Pre-Calculus and am having a hard time understanding my teacher. I feel so stupid. Does anyone have any suggestions on a website that might give me some insight into what I am doing wrong? Thanks!

CALCULUS 2

Use calculus to find the volume of the following solid S: The base of S is an elliptical region with boundary curve 9x^2+4y^2=36. Cross-sections perpendicular to the x-axis are isosceles right triangles with hypotenuse in the base.

Calculus (pleas help I really need to check this)

Assume that each of the follwing functions gives the position of an object at time t. Find the velocities indicated by setting up and evaluating a limt algebraically. (a) s(t) = 3t^2, Find v(-1). (b) s(t) = 1/t , Find v(2). (c) s(t) = square root of t, Find v(1). The answers ...

Calculus 12th grade (double check my work please)

2- given the curve is described by the equation r=3cos ¥è, find the angle that the tangent line makes with the radius vector when ¥è=120¨¬. A. 30¨¬ B. 45¨¬ C. 60¨¬ D. 90¨¬ not sure A or D 2.) which of the following represents dy/dx when y=e^-2x Sec(3x)? A.3e^-2x ...

Math

calculus help needed example: sin-1(-1/2) how do you figure this out? The sin^-1 means the arcSin, or the angle whose sine is ... so sin^-1(1/2) is the angle whose sine is -.5, which is -30 degrees. In your calculator, put in -.5, then press INV sin. so as my answer do i put ...

Algebra :/

A bank offers two checking plans anywhere charge .15 cents a check; accucheck cost .77cents a month plus 8 cents per check. For what number of checks will the accucheck plan cost less than anywhere check? Less than 11 checks? More than 11 checks? 11 checks? 11 or more checks?

Calculus prince@18

let the function h(x)= (integrand symbol from 2 to x^2)arctan (t) dt. Find h'(x). This question confused me because i know the derivative of an integral is the original function. I just need help with finding the derivative of that integral. I don't know how to post integral ...

AP Calculus AB

Hello! I'm having trouble with this related rates problem: A 5ft tall person is walking away from a 16ft tall lamppost at a rate of (2/x) ft/sec, where x is the distance from the person to the lamppost. Assume the scenario can be modeled with right triangles. At what rate is ...

Calculus

The limit from x--> infinity of x^(3/x) i keep getting 3/infinity, which is infinity and this answer is incorrect.

calculus

lim t-> -infinity for sqrt(4t^2-5t-1)/(2t-3) I get infinity or -infinity, but the real answer is -1. How does this occur?

calculus

Differentiate 3x+2(37,500,000/x) I know the answer is suppose to be 3(x^2-25,000,000)/x^2 but I'm not sure how to get there.

statistics

The time (sec) that it takes a librarian to locate an entry in a file of records on checked-out books has an exponential distribution with lambda symbol=0.5. a)What proportion of all location times are less than 20 sec? At most 20 sec? Atleast 25 sec/ Between 10 sec and 25 sec...

Math

The length of a rectangle is 5 inches less than 3 times the width. The perimeter of the rectangle is 14 inches. Find the length and width of the rectangle. I did this: Length 3x-5; width 3x Then I did guess and check and came up with X=2 solving the problem with a perimeter of...

french

Can you check these also thanks. Directions: Récrivez les phrases au passé composé. Le passé composé: être ou avoir. 1. Marie monte au troisième étage. Answer: Marie est monté au troisimème êtage. 2. Elle monte ses bagages. Answer: Elle a monté ses bagages. 3. Elle...

English

Please check my answer thsnks :) When preparing a formal business presentaion, the phase that can make or break your report is the _________ phase. 1 2 revision outline 3 4 organization writing I picked 3

Math

Please check my answer thanks You bought 4 chairs for $22.oo each a table for $212 and an umbrella for $85 what is the total bill if your sales tax rate is 6% 22x4=88 then add 88 212 + 85 ___________________ 385 x 6% _________________

Health/ Basic Clinical Procedures

please check my answer thank you True or Faise I said True Cilia prevent the entrance of pathogens into the body by providing an acidic envioroment

behavior problems (dogs)

Please check my answer thanks When a well-trained dog is placed in a stay and ignores a distraction, the dog is showing A. intelligence. B. sociability. C. dominance. D. impulse control. I picked D

Algebra 1B

I can not figure out the answer to this problem. (^6)(-7^6+5) I'm not sure if that sign is correct. It's suppose to be the symbol that looks like a check mark and goes over the 6 on left and over the 6+5 on right. Please help

Language Arts (Check answer)

because the story is written as a series of dated reports, we can see that the story is structures according to a. Cause and effect b. Chronological order c. Comparison and contrast d. Problem and solution ***

chemistry

The rock in a lead ore deposit contains 84% PbS by mass. How many kilograms of the rock must be processed to obtain 2.3 kg of Pb? WebAssign will check your answer for the correct number of significant figures. kg

College Algebra 1

Factor completely. Remember to look first for a common factor and check by multiplying. if polynomial is prime, state this. -36a^2-96ab-54b^2 I couldn't find the right answer.

Check my french answer?

3. It is customary to greet someone on the street with "allô". (2 points) true false i think its false only causes theres many ways to say hello. any input?

Grammar

Topic sentences in body paragraphs should usually show some relationship to an idea from the introduction or thesis statement. 1. True 2. False I answered true. Check my answer for me and thanks.

precalculus

can you check my work? In exercises 10-12, sketch the curve represented by the parametric equations. Then eliminate and write the corresponding rectangular equation whose graph represents the curve. 10. x=t2-6 y=1/2t-1 answer: t=2y-6= (2y+2)2-6 =4y2+8y-2

Algebra (answer check)

Where is the vertex of the graph of y equals negative x squared plus 2 x plus 5 located? (1,5) < it's not this one (1,6) (-1,3) <-- (-1,2) Which values best approximate the solutions of -4x^2+7x+5=0? 0.9 and 2.3 0.9 and 5 -0.5 and 2.3 <-- -0.5 and 5 What is the ...

English-Beowulf

Who is Scyld? Where is he from? Where does he go? What does he do? Why does the poem begin here rather than with Hrothgar and Grendel? Scyld id Beowulf's father. Scyld was a Danidh king from the Scandion Lands. Scyld leaves to protect Lord Frea where he dies. The people send ...

time and stress management

progessive mmuscle relaxation is a technique used for (a)falling asleep (B)becoming aware of tension in muscles (C)prepping surgery patients (d)raising blood pressure my answer is b to achieve a low state of arousal,you need to (a)control breathing,thought ,and tension within ...

algebra

1)Simplify:(3x^0y^-4)(2x^2y)^3 answer=6x^6 over y 2)Simplify:2x^2y^5z^-4 over 8x^6yz^3 answer= y^4 over 4x^4z 3)Saturn is 1.4 x 10^9 kilometers away from the sun. If light travels 3.0 x 10^4 km per second,how long does it take light from the sun to reach saturn? Express the ...

brief calculus

I have everything right but the last question asking how many cases per week The consumer demand equation for tissues is given by q = (97 − p)^2, where p is the price per case of tissues and q is the demand in weekly sales. (a) Determine the price elasticity of demand E ...

calculus

The circumference of a sphere was measured to be 74 cm with a possible error of 0.5 cm. (a) Use differentials to estimate the maximum error in the calculated surface area. (Round your answer to the nearest integer.) cm2 What is the relative error? (Round your answer to three ...

calculus

evaluate integral or state that it is diverges integral -oo, -2 [2/(x^2-1)] dx ----------------------------------- integral -oo, -2 [2/(x^2-1)] dx Through partial fractions, I came up with lim [ln(x-1)-ln(x+1)] b, -2 b->-oo I get (ln(3)-0)-(oo-oo)). The answer in the back ...

Calculus integral

evaluate the integral: integral from -pi/4 to 0 for the function 6sec^3x dx. it has to be an exact answer and i did it and keep getting it wrong. I got 4sqrt(2)-4ln(-sqrt(2)+1)

Calculus Problem

I need to find the integral of e^(2x)sin(3x) I used integration by parts and I let u=e^2x and dv=sin(3x) My final answer was (-3/8)(e^(2x))(cos(3x)) - (1/8)(e^(2x))(sin(3x)) but it's wrong. Please help!!

pre calculus

Use Hooke's Law for springs, which states that the distance a spring is stretched (or compressed) varies directly as the force on the spring. A force of 265 newtons stretches a spring 0.15 meter. (a) What force is required to stretch the spring 0.2 meter? (Round your answer to...

calculus

I am trying to find equation of the tangent line to the curve 2/(1-3x) at x=0 using the definition. I applied it into the formula lim h->0 [f(a+h) - f(a)]/h which gave me [2/(1-3x+h) - 2/(1-3x)]/h I took the conjugate and came with [4/(1-3x+h)^2 - 4/(1-3x)^2] / h(2/(1-3x+h...

law and ethics in med

please check my answer thanks :) Which of the following is MOST pertinent in a legal or court room context? 1. confidentiality 2. privileged communication 3 etiquette 4.pt's expectaion of privacy I think it might be #2 I am not really sure

math

can someone check my answer please? solve using multiplication principle. -4x>1/11 The way I solved it was dividing both sides by -1/4 to isolate x then I simplified left side which is -1/44 simplifying it to -1/11 is this correct or did I miss a step somewhere?

Chemistry

Can someone please check to see if I balanced this chem. equation which is an incomplete combustion reaction: 2C3H8 + 11O2 ->> 3CO2 + 4H2O +2CO +C(s) My answer: 7C3H8 +22O2 -->> 6CO2 + 28H2O +4CO +11C Thanks!

Social Studies

Hello, I was wondering if you guys here could check over If this answer is right. =) Which Term means this? (99)Responsibility to ensure the prosperity of the city A.Civic Duty B. Magistrates. This is the Rome old Goverment Terms

Vocabulary- check my answer!

What does the parenthesized word mean? Hoping to avoid being punished, the child *(groveled)* at the feet of his parents in the hopes that they would forgive his misbehavior. wished laughed praised begged.... is this right?

Business Law

To obtain a social security number you must complete a form and show evidence of where you were A. live B. where to school C. go to Church D. were born I chose D. Check my answer to make sure please? Because I was stuck between A ad D.

Social Studies

Which early civilization had a well-organized, unified empire with an elaborate system of roads covering more than 10,000 miles?   Iroquois Aztecs Mayan** Incas can someone check my answer please?

Math Check

The only inequalities where I have to check the values between the points are polynomial and rational inequalities, right? And not any other type of inequalites By Checking I mean to know which way to shade on a graph Just making sure

Computer Programming

I need a check on my answers 1) prompt a user to enter an employee name, employee id, and hours worked until a value of "-1" is entered for employye name. my answer: Start Declarations num EmployId, HrsWrked string EmployName housework() detailLoop() Stop housework() output "...

Chemistry

Can someone please explain how to solve this problem. Thank you very much. A chunk of silver has a heat capacity of 42.8 J/degrees C. If the silver has a mass of 181 grams, calculate the specific heat of silver. Heat capacity is 42.8 J/C for 181 g. What you want is for 1 g. So...

math ( CHECK MY WORK)

1. on 3 tests, a student scored a total of 258 points. if the student improved his performance on each test by 5 points, what was the score on each test a. 81,86,91 b. 80,85,90 c. 75,80,85 d. 70,75,80 is the correct answer A. 2. an item costs x dollars. the tax rate is 5% of ...

Calculus

Skeletal remains had lost 81% of the C-14 they originally contained. Determine the approximate age of the bones. (Assume the half life of carbon-14 is 5730 years. Round your answer to the nearest whole number.) yr

calculus

Skeletal remains had lost 70% of the C-14 they originally contained. Determine the approximate age of the bones. (Assume the half life of carbon-14 is 5730 years. Round your answer to the nearest whole number.)

pre calculus work

given f(x)= 5x+4/5x^2+4x and g(x) = 1/x a. determine the domains of f(x) and g(x) b. simplify f(x) and find any vertical asymptotes c. explain how the two functions differ I have absolutely no idea how to answer this question - can you please help me to figure it out?!

algebra

Solve the linear equation using any technique you have learned. Name the technique. Check. 3x + 12 = -7x - 28 I know the answer is x = -4 and I know that substitution is the technique that is used, but I can't figure out how to set this up

Algebra 1 Check

This is the last question on my homework and I wanted to know if I got it right. Thanks! Which of the following inequalities is true for all real numbers of x? a.) x^2≤x^3 b.) 2x^3≤4x^2 c.) 4x^2≤(4x)^2 d.) 4(x-3)^2≥4x^2-3 My answer: C.

Art

7. Which of the following pairs are art movements? A. Impressionism, Victorian B. Renniasance, Expressionism C. Renoir, Classicism D. Art Deco, Cubism My answer is B and you please check @Ms.Sue

Math

12) 2 1/7 x 3 2/3= 15/7x11/3=165/21=55/7=7 6/7 13)Divide. Write the answer in simplest form 3/7 divided by 2/3=9/14 14)1/8 divided by 3/4=1/6 15)2 1/7 divided by 3 2/3=45/77 Can you please check to see if I got the above answers correct Thank you

math check

A machine produces parts with lengths that are normally distributed with ó = 0.52. A sample of 16 parts has a mean length of 75.07. (a) Give a point estimate for ì. (Give your answer correct to two decimal places.) 75.07. (b) Find the 99% confidence maximum error of estimate...

Science -Check Answers-

1. A kitchen ceiling light has five light bulbs on it. When one of the lights goes out, the other four bulbs stay lit. This is an example of a series circuit. True OR False My Answer: True 2. Adding a _______________ to an electric circuit would increase the magnetic field ...

calculus

Suppose that the radius r of a right circular cone of fixed height h = 20 cm is increasing at a rate 4 cm/s. How fast is the volume increasing when r = 10? Give your answer correct to two decimal places.

Calculus

Find the linear approximation of the function f(x)=^3sqrt(1+3x) at a=0 and use it to approximate ^3sqrt(1.03)Is this an overestimate or underestimate of the actual value? Explain your answer in terms of the tangent line and the curve.

Calculus

Solve: dy = [2+(y-2x+3)^0.5]dx The answer in the book is 4(y - 2x + 3) = x^2 + C, but I don't know how to solve. I've tried solving, but this ODE is not exact, nor homogeneous and I don't think the method of integrating factors apply either. Please help. Thanks in advance.

Calculus Help

Use differentials to estimate the amount of paint needed to apply a coat of paint 0.03 cm thick to a hemispherical dome with diameter 54 m. (Round your answer to two decimal places.)

Calculus

Find the volume of the solid obtained by rotating the region bounded by the curves: y = x^2 and x = y^2 about the line y = 1. I received the answer pi/30, using the outer radius of (1 - x^2) and the inner radius of (1 - x^(1/2)). Is this correct?

Calculus

What are the coordinates of the point on the graph of f(x)=(x+1)(x+2) at which the tangent is parallel to the line with equation 3x-y-1=0? a)(-3,2) b)(-1,0) c)(0,2) d)(1,6) To answer this, I put f(x)=(x+1)(x+2) into the form f(x)=x^2+3x+2 and found the derivative which is f'(x...

calculus

Please answer. An airplane at an altitude of 3000m, flying horizontally at 300km/hr, passes directly over an observer. Find the rate at which it is approaching the observer when it is 5000m away.

Math - calculus

Suppose f(x)=x^p where p>1 and [a,b]=[0,1]. According to the Mean Value Theorem there is at least one number c such that f(b)−f(a)=f′(c)(b−a). In this particular case the number c is unique but it depends on p. c=____ Your answer will be in terms of p.

To sam!

Was the five part unknown question for compounds A through E yours? If so, did you get it answered ok? no it was not mine! can you please check my math? can you please check my math?

Spanish 7th grade-Please check

Please check. How would I say "I feel like drawing. Would it be: Yo tengo ganas de dibujar.

TO MS SUE

Please check my answers to my question, I posted this question before but no one answered or helped me. All I need is for someone to check my answers :)

ged math

Using estimating.$195 of erin's $1190 monthly check goes for a car payment. What percent of Erin's check is used for this payment?

Chemistry conversions check

I'm sooooooo not sure if I'm doing this right, but can someone check it please? Thanks :)) 5) Determine the mass in grams of 3.01 x 10^23 atoms of Cl (element) I got 17.5 grams...is this right?

Geometery

A water storage tank is shaped like a circular cylinder with half of a sphere at each end. Find the volume of the tank if the cylindrical section is 100 cm long with a 40cm diameter. Use 3.14 for ~~ Be sure to round the final answer to two decimal places. (Here are my choices ...

Science

Can someone check if these are right: Tell the reaction rate 1.)Question: one antacid tablet is placed in a glass of cold water, while another table is placed in a glass of hot water. Answer: increasing TEMPERATURE 2.) Question: a mixture of baking powder, flour, sugar, and ...

math check

1 four buttons have diameters of 5/8 , 3/4, 9/16, and 7/8 which buttons is smallest? answer 9/16 2. I spent 1/3 of my time doing math homework and 2/7 preparing for a history test . what fraction of study time remain? answer: 13/21 3. least common multiple of 3, 6, 9 answer 18...

Spanish-SraJMcGin I'm confused at your answer-plea

I'm confused by your reply-Is Day of the Saint like having a second birthday? I thought it was false but then according to your answer, I'm thinking it is a kind of second birthday-Thank you for rechecking Here is the running conversation Posted by Emma- on Monday, May 23, ...

Calculus

A stone is dropped from the upper observation deck of a tower, 200 m above the ground. (Assume g = 9.8 m/s^2.) a)Find the distance (in meters) of the stone above ground level at time t. b)With what velocity does it strike the ground? (Round your answer to one decimal place.) c...

Health care

Please check my answer thanks :) Pick pick the best answer to the following question. You belong to an HMO. By paying the HMO premium and being treated through that HMO, you are helping to.. 1. increase plan enrollment 2. decrease managed care costs 3. provide more managed ...

Literacy 2

Please check my work. Thank you 1. When is the best time to cite a source. A. As soon as you decide a source is not worth using in your paper. B. Before you find the source. C. When start to create your bibliography. D. As soon as you find the source My Answer C 2. Wildcards A...

accounting

Can someone please check my answer to this question: In recent years, a company has greatly increased its current ratio. At the same time, the quick ratio has fallen. What has happened? Has the liquidity of the company improved? My answer: The decrease in the quick ratio shows...

Math (check answers)

please check these 4.B 5.B 4.what is the side length of a square with an area of 64 m2? A.32 m B.8 m C.128 m D.64 m 5.what is the length of rectangle with an area of 12 yd2 and a width of 3 yd A.8 yd B.4 yd C.9 yd D.21 yd

Science

Can someone please check my work On science biography quiz It takes my teacher so lone time to grade them so please check it 1.D 2.C 3.B 4.D 5.A 6.B 7.C 8.A 9.D 10.D

Physics (PLEASE CHECK WORK)

For safety in climbing, a mountaineer uses a nylon rope that is 50m long and 1.0cm in diameter. When supporting a 90kg climber, the rope elongates 1.6m. Find its Young's modulus This is what I have so far, I am getting the wrong answer. Can you please fix my mistake? (Studying...

math,correction

can someone correct these for me i'll appreciate it thank. dirctions: solve 3x-7=2x+8 my answer: x = 15 directions: solve 2/5x=-10 my answer: x = -25 Directions: solve -3(x+1)=2(x-8)+3 my answer: x= -3.2 1 looks ok. Show your work on 2 and 3 and we can correct them. okay this ...

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20
  21. 21
  22. 22
  23. 23
  24. 24
  25. 25
  26. 26
  27. 27
  28. 28
  29. 29
  30. 30
  31. 31
  32. 32
  33. 33
  34. 34
  35. 35
  36. 36
  37. 37
  38. 38
  39. 39
  40. 40
  41. 41
  42. 42
  43. 43
  44. 44
  45. 45
  46. 46
  47. 47
  48. 48
  49. 49
  50. 50
  51. 51
  52. 52
  53. 53
  54. 54
  55. 55
  56. 56
  57. 57
  58. 58
  59. 59
  60. 60
  61. 61
  62. 62
  63. 63
  64. 64
  65. 65
  66. 66
  67. 67
  68. 68
  69. 69
  70. 70
  71. 71
  72. 72
  73. 73
  74. 74
  75. 75
  76. 76
  77. 77
  78. 78
  79. 79
  80. 80
  81. 81
  82. 82
  83. 83
  84. 84
  85. 85
  86. 86
  87. 87
  88. 88
  89. 89
  90. 90
  91. 91
  92. 92
  93. 93
  94. 94
  95. 95
  96. 96
  97. 97
  98. 98
  99. 99
  100. 100