Calculus (Answer Check)

88,790 results, page 2

  1. Calculus

    Hi, I need someone to double check my answer because it doesn't seem right to me. Find the centroid of the region bounded by y=0 and y = x^2 -2x. I calculated the area to be 4/3 and centroid (1, 0.4)... is that correct? Thanks in advance!
  2. Pre-Calculus-check answers

    Which of the following results in the graph of f(x)=x^2 being expanded vertically by a factor of 3 and reflected over the x-axis? a) f(x)= (1/3)x^2 b) f(x)= -3x^2 c) f(x)= (-1/x^2)+3 d) f(x)=(-1/3)x^2 Answer: d Thanks for checking my answers
  3. Health please check my answer

    Please check my answer thank you :) Dr Hannah places a stethoscope to a seven - year old child's chest. The lungs reveal basilar rales. Which method is Dr Hannah using to perform the physical exam? A. Auscultation B. Palpation C. Percussion D. Visualization My answer is C
  4. English please check my answer

    Please check my answer thank you Cardiology is the study of the heart. Which of the following terms describes the foundation upon which the medical word is built that usually relates to the body organ involved ? A. Prefix B. Suffix C. Root D. Combining form My answer is Root (c)
  5. English please check my answer

    please check to see if I have the right answer thank you The patient had a radiogram performed. What doed the root word indicate I think it's b
  6. Accounting

    A check returned by a bank because the issuer's cash account balance could not cover the check is called a(n): a. Cancelled check b. Certified check c. Outstanding check d. NSF check
  7. Math Check

    Can someone check this for me? Thanks! Directions: Two integers from 1 through 40 are chosen by a random number generator. Write your answer as a fraction in simplest form a/b. P(both numbers are less than 30) (my answer: 9/16)
  8. Calculus- Damon, Steve, Reiny

    I forgot to mention that I am trying to find sigma squared.. given that the mean is r and p(x)= (1/r)(e^(-x/r)) on the interval [0,infinity), where r>0.. note: sigma squared= integral sign (-inf, inf) (x-M)^2 p(x) dx i got (r^2 - 2r)^(1/2) for sigma, but my answer is wrong...
  9. Earth Science - Please Check My Answer

    Please help with the following: How does sleet differ from snow? A. It is not a form of precipitation. B. It is liquid and not ice. C. It starts as rain and freezes in the air. D. It starts as water vapor and changes to a solid. I know that answer is not D because I got it ...
  10. Pre-Calculus-check answers

    Find the degree measure of the central angle whose intercepted arc measures 8cm in a circle of radius 15cm. Answer: -401.07 degrees
  11. Simplify

    Simplify the following number. ∛729 I think it is ∛9, but I do not know. Please help, and check my answer. I will appreciate it if you guys can answer this as soon as possible. It is part of a RATIONAL EXPONENTS question. The original equation was 9^(1/3)∙&#...
  12. Calculus Answer Check

    A particle moves along a line so that its position at any time t >= 0 is given by the function -t^3 + t^2 + 5t + 3, where p is measured in feet and t is measured in seconds. 1. Find the displacement during the first four seconds. My answer: 75 ft 2. Find the average ...
  13. algebra

    Check this problem for me do I have negative sign right with the answer. -1(-1)+-5-5=-2/-10==-1/5 the one on top and the -1(-1) and on the bottom is -5-5. so check this answer for me. Please, Please
  14. algebra

    Check this problem for me do I have negative sign right with the answer. -1(-1)+-5-5=-2/-10==-1/5 the one on top and the -1(-1) and on the bottom is -5-5. so check this answer for me. Please, Please
  15. Math 8R: Homework Check - Part 4

    Part 4: Translate and solve: 25. 6 less than twice a number is ten Answer : 2n - 6 = 10 (answer: n = 8) 26. The quotient of a number and 4 plus 3 is 8 Answer: n/4 + 3 = 8 (answer: n = 29) 27. 4 less than three times a number is -28 Answer: 3n - 4 = -28 (answer: n = -8) 28. ...
  16. Health please check my answer

    Please check my answer thanks The radiologist is able to evaluate the movement of body organs by doing what procedure A. Ultrasound B. MRI C. Film survey D. Fluroscopic exam I picked A
  17. please check my answer

    Please check my answer thanks :) Nurse employees at a non profit hospital neglect a patient,resulting in harm. The pt sues, in most states what would be the end result not really sure do they get charitable immunity
  18. Calculus POSTS please check

    Please check my calculus posts. They are at the bottom. Thanks.
  19. Calculus

    let f(x)=x^3(e^-x) Answer using calculus, use graphing calculator only to check work. a) Find the local and global extrema of f. b) Find the intervals where f is increasing/decreasing. c) Find the inflection points of f. d) Find the intervals where f is concave up/down. e) ...
  20. integral Calculus

    The region in the x-y plane bounded by the curve y=x^2, the line x=0 and the line x=5 and the x-axis. find the volume generated. can you help me check for correction the answer i got was = 625
  21. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    Change each decimal to a fraction in lowest terms. 1) 0.4242.... Answer: 14/33 2)0.58 Answer: 29/50 3)0.14 (Repeating sign over both numbers) Answer: 14/99 Write each expression in simplest form. ( means that it is inside a square root. 1. (54 Answer: 3(6 2. (98 Answer:(14*(7 ...
  22. Math help please *calculus*

    ok im having a bit of a problem rationalizing denominators. i have 2 to the root of 3 +4 divided by the root of 3. I have tried multiplying the top and bottom by the root of 3 and the answer, but then i get stuck at this part. Do i multiply 4 by 4 and make it a root? or am i ...
  23. Business Math

    Find the area of the indicated region. We suggest you graph the curves to check whether one is above the other or whether they cross, and that you use technology to check your answer. (Round your answer to four decimal places.) Enclosed by y = ln x, y = 2 − ln x, and x = 4
  24. Can someone check my answer plzzz!!!

    Simplify (6x^-2)^2(0.5x)^4 show your work IS this right?? (6x^-2)^2 * (0.5x)^4 =6^2 x^-4 *(0.5)^4 x^4 =(36 * 0.0625) * (x^4 * x^-4) = 2.25 * x^0 =2.25 *1 =2.25 is this right Can you check my answer?
  25. Pre-Calculus-check answers

    Write an equation of the tangent function with period 3pi/8, phase shift -pi/5, and vertical shift -2. Answer: y=tan(8x/3 - 8pi/15)-2 Thanks
  26. Calculus

    Find the derivatives of the following 18. y=〖cos〗^4 x^4 ANSWER: tanx2 19. y= sinx/(1+ 〖cos〗^2 x) ANSWER: 3sinx 20. y=sinx(sinx+cosx) ANSWER: sinx Can you check my answers?
  27. Calculus Help and Check

    find the derivative of the function integral from cosx to sinx (ln(8+3v)dv) y'(x)= (sin(8+3((sin(x)))+x)+sin(8+3sin(x)-x))/2 Is this the right answer?????
  28. Calculus AP - Volume of Revolution

    Hi. I have a few calculus problems that I have to do using the washers and shell method to find out what the volume of the graph rotated is. I'll post one question at a time with my work. The problem is, I should be getting the same answer for the problem with the shell method...
  29. Health please check my answer

    Please check my answer thanks Is this statement True or False A 16 -year old patient is having problems with a swollen gland on the left side of her neck, The physican is most likely to use visualization to determine if the gland has any atypical characteristics. My answer is ...
  30. Calculus Check

    A survey of one thousand people found that 70% of the people have a CD player, 85% have a telephone, and 45.2% have a computer. At least how many people have all three objects? Is the answer 152?
  31. Calculus Check

    A survey of one thousand people found that 70% of the people have a CD player, 85% have a telephone, and 45.2% have a computer. At least how many people have all three objects? Is the answer 258, because that's what I keep getting?
  32. Health care please check answer

    Please check my answer thank you :) How are children hospitals paid ? (excluded from Medicare acute care PPS) My answer they are paid based on reasonable costs.
  33. pre calculus

    can you check this question? An object moving vertically is at the given heights at the specified times. Find the position equation s = at^2 + v0t + s0 for the object given the following conditions. •At t = 1 seconds, s = 48 feet •At t = 2 seconds, s = 64 feet •At t = 3 ...
  34. Algebra

    Hiya. I have 7 expressions that I have been asked to simplify. I worked all of them out, and if you could, I'd like you to check my work for me. Here they are: 1. (x^2 + 3x - 9) + (-4x^2 + 2x - 3) My answer: -4x^4 + 5x - 12 2. (x - 2)(3x + 5) My answer: 3x^2 - 30x - 10 3. (r...
  35. Pre-calculus-check answers

    Write the polynomial equation of least degree that has the roots: -3i, 3i, i, and -i. Answer: (x+3i)(x-3i)(x-i)(x+i)=x^4+x^3-x^3i+9x^2+9x-9xi-9i 2)Determine if the expression 4m^5-6m^8+m+3 is a polynomial in one variable. If so, state the degree. Answer: It is a polynomial in ...
  36. math

    solve and check your answer. Please check this for me to see if I have the right answer. __2__ = __3__ 1-x 1+x x= 1/5
  37. Pre-calculus-check answers

    Determine whether the function f(x)[x+1] is odd, even, or neither. Answer: neither odd nor even 2)Find the least integral upper bound of the zeros of the function f(x)=x^3-x^2+1. Answer: upper bound, 1
  38. Help me check my calculus questions

    Can someone check my answers: 1) Use geometry to evaluate 6 int 2 (x) dx where f(x) = { |x|, -2 <= x <= 2} {2, 2 < x <= 4} {-x+4 4 < x <= 6} for my answer I got 0.512 2) R is the first quadrant region enclosed by the x axis, the curve y = 2x+a and the line x...
  39. Calculus

    Does my answer look correct? Find the derivative. 11, y= (e^3-e)(e+5)/6e my work: ((6e)(4e^3 + 15e^2 - 2e - 5) - (6)(e^4 + 5e^3 - e^2 - 5e))/ (6e)^2 Multiplied/divided everything through My answer: (10e^2 + 30e - 3)/ 18 I cant follow your work: I assume e is a derivative. (e^3...
  40. Social Studies - Please Check my Answer

    Please check my answer, I am not sure for this one. In 1784 the British forced American merchants to pay duties on a. trade goods imported from the British West Indies. - (This is my answer.) b. trade goods imported through Canadian ports. c. British goods sold in America. d. ...
  41. please check my answer health insurance

    please check my answer thank you for your help :) Prospective payment system determines payment before services are received True or False My answer is True
  42. Spanish-Check please! I need help

    Please check-I'm having a problem interpreting these questions and I have to answer them for homework. Could you please check my translation I'm not sure what these questions mean and I have to answer them for homework ¿Qué necesitas para comer en cereal?does this ask what I...
  43. Algebra (check answers)

    Could you please check my answers we are using substitution to solve each system of equations. And at the end of every solution you are supposed to have an answer as a coordinate. 1. x=2y x+y=3 Answer (1,2) 2. 2y=3 x-y=10 Answer: (10,10) 3. y=x+7 x+2y= -21 Answer: (-3,-4) 4. ...
  44. calculus

    find the solution of the differential equation dy/dt = ky, k a constant, that satisfies the given conditions: y(0)=50, y(5)=100 please show steps. INtegrate dy/dt I think the answer will be in the form of y=e^kt + C check that and see if it works. You should be memorizing your...
  45. Algebra Please check answers

    Could you please check these answers thanks. Directions: Factor each polynomial. If the polynomial cannot be factored, write prime. 1. a^2-16b Answer: (a-16)(a+16) 2. m^2+8m+16 Answer: (m+8)^2 3. 3a^2b+6ab+9ab^2 Answer: Prime 4. 2r^2+3r+1 Answer: Prime 5. z3+6z^2+9z Answer: Prime
  46. Health insurance please check answer

    please check my answer thank you very much :) Which health insurance program is designed to complement the retirment survivor , and disability insurance enacted under the Title II of the Social Security Act? I think the answer is Medicare
  47. Matt 115

    Hello, I just wanted to know if someone could check my work to see if they are right or wrong. Thanks :) 5. Find 2/5 of 4/11. Answer: 8/55 8. Are 3/21 and 3/54 equivalent fractions? Answer: No 14. Write in decimal form 8 583/10,000 Answer: 8.0583 22. Solve for the unknown: 8/...
  48. Calculus Please Check my answers

    f is a function that is differentiable for all reals. The value of f ′(x) is given for several values of x in the table below. The table: x -8,-3,0,3,8 f'(x)-4,-2,0,4,5 If f ′(x) is always increasing, which statement about f(x) must be true? f(x) passes through the origin ...
  49. calculus

    Find the interval on which the curve of y= the integral from 0 to x of 2/(1+3t+t^2)dt is concave up. I asked this question yesterday and I would like to see if someone could check my answer. I got the curve is concave up when x<-1.5
  50. please check my answer health insurance

    Please check my answer thanks :) True or False If an enrollee uses more services then first thought they would per the PPOM calculation then the plan would show a loss for that period I said True
  51. Genetics (plz check answer)

    Question: Calculate the frequency of the AA, Aa, and aa genotypes after one generation if the initial population consists of 0.2 AA, 0.6 Aa, and 0.2 aa. What I have done is: P = (0.2)+(0.5)(0.6)= 0.50 q = 1-p = 1 - 0.50 = 0.50 Can someone check my answer plz.
  52. bio (plz check answer)

    Question: Calculate the frequency of the AA, Aa, and aa genotypes after one generation if the initial population consists of 0.2 AA, 0.6 Aa, and 0.2 aa. What I have done is: P = (0.2)+(0.5)(0.6)= 0.50 q = 1-p = 1 - 0.50 = 0.50 Can someone check my answer plz.
  53. 6th Grade Math

    My Question: When Im doing multiplication, do i check it by using 2? For example: 84 times 37 = 3,078 How do i check my answer using estimation? - Answer: Im sorry, but i really need help on this question, I'm kinda stuck
  54. chemistry(Please Check)

    You dissolve 6.55 g of potassium nitrate in enough water to make a 250. mL solution. What is the molarity of this solution ?Answer: 0.0262 Please Check my answer
  55. maths

    1. Q: 2|3x-5| when x=(-3) A: 24 2. Q: |6-x|+4 when x=5 A: 5 _______________ Simplify the expression. 1. (-4)(-x)(x^2) my answer: 4x^3 2. (24)(-5x)(-x) my answer: 120x^2 3. -x(4-x) my answer: -4x-x 4. -4t(t+2) my answer: -4t^2+(-6t) 5. b^2(4-b^2) my answer: 4b^2-b^4 6. (c+3c^2...
  56. Calculus

    Can you check my answer? Solve the separable differential equation: dy/dx=(sqrt(x))/2y y=(2/3)x^(3/4) Let f be the function given by f(x)=x^3-5x^2+3x+k is a constant. a) On what intervals is f is increasing? (-oo,1/3), (3,oo) b) On what intervals is the graph of f concave ...
  57. Math

    Q. When your doing a multiplication problem, for example 84 times 37 = 3,108, how do you check the answer without a calculator? - A. I'm kinda confused on how to check the answer, do i do 84 times 400??
  58. please check my answer

    please check my answer thanks :) four chairs at $22.00 each 1 table for $212 and umbrella for $85 What is the total of this bill if the sales tax is 6% $22 x 4 ----- 88 212 + 85 -------- 385 x 0.6 % -------------
  59. please check my answer

    please check my answer thanks :) four chairs at $22.00 each 1 table for $212 and umbrella for $85 What is the total of this bill if the sales tax is 6% $22 x 4 ----- 88 212 + 85 -------- 385 x 0.6 % -------------
  60. Health please check my answer

    Please check my answer The term neoplasm refers to what ? A. invasive carcinoma B. malignant growth C. growth of a tissue D none of these I say it's B
  61. Health please check my answer

    Please check my answer thanks True or False The term malignant, when used in reference to hypertension is a treatable cancer I said True
  62. Calculus

    I've been trying to figure this out but I can't seem to find the correct answer... DIRECTIONS: Find the points of intersection of the groups of the equations, and check your results analytically. QUESTION 1: 2x - 3y = 13 5x + 3y = 1 QUESTION 2: x^2 + y^2 = 5 x - y = 1 THANK YOU!
  63. GRAMMAR HELP plz check ;-;

    "You have the answers in the back of the book," he said, "so you should check every answer." A.The period belongs outside of the quotation marks. B. (So) should be capitalized. C. Delete the comma after the word book. D. No revision is necessary. Im guessing that my answer ...
  64. Finite Math - Simplex Method

    I think I have a good understanding of how to set up the problems but and solve them but I am not constant yet with getting the correct answer. Is there a way to check the answer? I am doing an online math class and it would be nice if I could check before I commit. Thanks
  65. Calculus Please Check my answer

    the velocity of a particle moving along the x axis is v(t)=t^2+2t+1, with t measured in minutes and v(t) measured in feet per minute to the nearest foot find the total distance traveled by the particle from t=0 to t=2 minutes so, I took the integral of the equation so from 0 ...
  66. Calculus

    Check my work please? Determine if f(x)= (x^2-3x+2)/(1+x^2) has a horizontal asymptotes. If so, give the equation. So I took x^2 and divided everything by it. (x^2/x^2)-(3x/x^2)+(2/x^2) / (1/x^2)+(x^2/x^2) Cancelled out some x's and have -(3/x)+(2/x^2) / (1/x^2) Now as x ...
  67. Calculus (check my work)

    The measurement of the circumference of a circle is found to be 64 centimeters, with a possible error of 0.9 centimeter. Approximate the percent error in computing the area of the circle. MY ANSWER 8.83%
  68. Calculus (please check my answer)

    Find the Avrage value of the function i=15(1-e to the power of -1/2 t) from t=0 and t=4? A.7.5 sqrt 1+4e^-2 -e^-4 <<<<not sure though B.7.5 sqrt 4-2e^-2 + e^-4 C.7.5 sqrt 4+4e^-2 - e^-4 D.7.5 sqrt 5-2e^-2 + e^-4
  69. calculus

    My a.p. calculus teacher doesn't know how to do this problem (like many others) so he's giving us 5 points extra credit on our test if we can figure it out, but I don't know how to do it: It's as the lim-->infinity (x+sinx)/(x+cosx) We know the answer is 1 because it's in ...
  70. Calculus

    Consider the following. cos(x) + sqrt(y)= 1 (a) Find y' by implicit differentiation. y' = Correct: Your answer is correct. (b) Solve the equation explicitly for y and differentiate to get y' in terms of x. y' = ? (c) Check that your solutions to parts (a) and (b) are ...
  71. English please check my answer

    Please check my answer thank you. Gastrectomy is listed as the principal procedure on the surgical report. You know that (-ectomy) means excision or surgical removal. What part of the medical word does "ectomy " represent ? A. Root B. Suffix C. Prefix D. Combining form My ...
  72. Algebra 2 (check)

    I have some problems that I've answered and I need someone to check to see if I'm right. Im just posting the questons and my answer,if its wrong I'll post my work,so here it is bear with me please and thank you. 1)name which sets of numbers to which -28 belongs. my answer = ...
  73. 9th grade algebra/Ms Sue

    No, I did not check Reiny's answer that night. I did check it just now and it is the same answer I got the very first time I did the problem,but my Dad did not agree with me at that time. He did later after going over and over it. Thanks Ms. Sue. We just got notice that we won...
  74. Math: law of exponents check answers

    I know that anything to the power of 0 is 1 but I need help with these 2 questions and check my answers: (xy)^0 / (z^2a^1)= (-2mn^2)^1 / (pqm)^0= (xy^2z)^0= 1? Negative Exponents: it says to leave answers with positive exponents only, I did all these questions so please check ...
  75. Calculus, check my answer, please! 1

    Did I get this practice question right? 1. Consider the following functions: f(x)=cos(x^3-x) h(x)=|x-3|^3 g(x)=1n(|x|+3) s(x)=sin^3(x) Which of the following is true? (Points : 1) f is even, h and s are odd. ***f and g are even, s is odd. h and s are odd, g is even. s is odd, ...
  76. Science

    A ___________ helps demographers predict which age groups will experience the most growth. Please check your assigned reading and post your answer. We'll be glad to help you when we see your thoughts about this subject. telescope? A telescope is used to see distant objects -- ...
  77. pre algebra

    Mr Chee deposited $80 into his checking account. Then, after writing a $23 check for gas and a $90 check for his child's day care, the balance in his account was $67. How much was in his account before he made the deposit? How would you solve and check the answer?
  78. please check

    the meaning of HUMDRUM is a) morose c) exciting b) ordinary d) disruptive my answer: b) ordinary INTERMINABLE most nearly means a) brief c) internal b) fruitful d) endless my answer: d) endless TRIVIAL is best defined as a) minor c) weighty b) important d)extended my answer: a...
  79. Calculus check my answers

    1. The general solution of the differential equation dy - 0.2x dx = 0 is a family of curves. These curves are all: a. lines b. hyperbolas c. parabolas (my answer) d. ellipses 2. The table below gives selected values for the function f(x). Use a trapezoidal estimation, with 6 ...
  80. Calculus

    Can someone check my work and answer? Evaluate the integral from -1 to 0 of (4x^6+2x)^3(12x^5+1)dx My work: let u=4x^6+2x dx=du/24x^5+2 now we have the integral from -1 to 0 of u^3(12x^5+1)(du/24x^5+2) Simplifies to the integral from -1 to 0 of u^3(1/2+1/2) simplifies to the ...
  81. check math

    Here are my answers. Can you check if I got the right answers? Thank you! Solve for z: 4x+10yx=0 z=-2x/5y y^2+3yz-8z-4x=0 z=(-y^2+4x)/(3y-8) there was no z in your first equation, from you answer I can tell it should have been 4x + 10yz = 0 If so, the answer is right. last one...
  82. Pre-Calculus-check answers

    State the period and phase shift of the function y=-4tan(1/2x + 3pi/8) a) 2pi, -3pi/4 b) pi, 3pi/8 c) 2pi, 3pi/8 d) pi, -3pi/8 Answer: d 2) What is the equation for the inverse of y=cos x+3: a) y=Arccos(x+3) b) y=Arccos x-3 c) y=Arccos x+3 d) y=Arccos(x-3) Answer:d Thanks for ...
  83. Algebra

    Can someone check my algebra answers and help me with the problems I don't understand? 1. n^2-n-20/2n^2 times n^2+5n/n^2-25 answer: n+4/2n 2. (2x-6/21)/(5x-15/12) answer: 8/35 3. 5x-3/6 - x+3/6 answer: 2x/3-1 4. 5x/26 - 2x/13 answer: 1x/26 5. 3x^2/9x^5 answer: 1/3x^3 6. (x^2+...
  84. Reiny or Steve could you check my Math?

    1. (9m+6)+(-5m-6) my answer: 4m 2. (3r^2+7r+1)+(4r^2-8r-2) my answer: 7r^2-r-1 3. (6h-1)-(9h+4) my answer: -3h-3 4. (m^2-m-4)+(m-5) my answer: m^2-9 5. (4x+4)+(3x+2+1) my answer: 7x+7 Now this was book work for me so it doesn't have multiple choice, so are my answers correct?
  85. math (please help)!

    Geometry ***(PLEASE CHECK MY ANSWER)*** 1. If triangle RST = triangle NPQ, which of the following is true? A.) ÚR = ÚP B.) ÚR = ÚQ C.) ÚT = ÚP D.) ÚT = ÚQ <----- My Answer! 2. Given triangle RST = triangle NPQ, RT = 7x - 5, NQ = 5x + 11, find the ...
  86. Algebra

    1) Simplify: (Y^4) (y^3) A:y^1 B:y^7 (my answer) C:y^12 D:y^43 2)Simplify: Y^6 / y^2 A: y^8 B: y^4 C: y^3 ( my answer) D: y^1 3: Convert into a fraction 5-^3 A: 1/5 B:1/15 (my answer) C:1/25 D:1/125 4: 15^0=? A:0 (my answer) B:1 C:15 D:1/15 5: Select all the expressions that ...
  87. algebra(check)

    I'm pretty sure these are right but I just want to check. 1)Find the 20th term of the arithmetic sequence in which a1=3 and d=7 a.143 b.136 c.140 d.133 answer=b 2)Write an equation for the nth term of the arithmetic sequence -3,3,9,15... a.an=n+6 b.an=6n+9 c.an=6n-9 d.an=n-3 ...
  88. Pre-calculus

    Solve the system of linear equations and check any solutions algebraically. (If there is no solution, enter NO SOLUTION. If the system is dependent, express x, y, and z in terms of the parameter a.) x-3y+2z=21 5x-13y+12z=81 I have an answer but i'm not sure if it's right.
  89. Math Check

    Hi! Can someone check my answers for this question? Thanks!! Directions: Look for the probability for an experiment that deals with the drawing of two marbles (without replacement) from a bag containing one green, two yellow, and three red marbles. Put the final answer in a/b ...
  90. Math Check

    Hi! Can someone check my answers for this question? Thanks!! Directions: Look for the probability for an experiment that deals with the drawing of two marbles (without replacement) from a bag containing one green, two yellow, and three red marbles. Put the final answer in a/b ...
  91. Calculus

    Use the Fundamental Theorem of Calculus to find the area of the region bounded by the x-axis and the graph of y = 4 x3 − 4 x. Answer: (1) Use the Fundamental Theorem of Calculus to find the average value of f(x) = e0.9 x between x = 0 and x = 2. Answer: (2) Draw the ...
  92. 8th Grade Algebra-Answer Check

    Write each decimal as a fraction in lowest terms. 1. 0.111... Answer: 1/9 2. 0.02 Answer: 1/50 3. 0.7272... Answer: 8/11 4. 0.012012... Answer: 4/333 ?? 5. 0.66666.... Answer: 2/3 6. 0.396 (reapeating sign over all numbers) Answer: 44/111 ??? If I got any of these wrong, can ...
  93. Math

    Round each decimal number to the nearest hundredth. 1. 8.456 answer 8.460 2. 3.262 answer 3.260 3. 8.902 answer 8.900 4. 6.551 answer 6.550 5. 7.843 answer 7.840 6. 9.479 answer 9.480 7. 12.007 answer 12.010 8. 10.502 answer 10.500 9. 0.052 answer 0.050 10. 5.607 answer 5.610 ...
  94. 5th grade Math

    Having problems with less than/greater than decimals. Wanted to double check some answers. a)0.5_1.0 My Answer is < b)3.2_3.02 My answer > c)4.83_4.8 My answer < d)6.25_6.4 My answer < e)0.7_0.07 My Answer >
  95. Calculus

    Hello, Could somebody kindly check my answer for the following question? Find the derivative of the following function: h(x)=3e^(sin(x+2)) h'(x)=3'(e^(sin(x+2))+3(e^(sin(x+2))' h'(x)=0(e^(sin(x+2))+3(e^(sin(x+2))(cos(1)) h'(x)=3cos1(e^(sin(x+2)) I would greatly appreciate your...
  96. Calculus really quick check

    The graph of f ′(x) is continuous and decreasing with an x-intercept at x = 2. Which of the following statements must be true? Edit The graph of f has an inflection point at x = 2. The graph of f has a relative maximum at x = 2. The graph of f is always concave down. MY ...
  97. Math Check

    Hi! Can someone check my answers? Thanks! Questions: 1.) What are all of the foci's for this Ellipse? (x-2)^2/3 + (y-2)^2/4=1 A.) (3,2) B.) (2,2) C.) (1,2) D.) (2,3) E. (2,1) My answer: B & E. 2.) What is the eccentricity for this Ellipse? A.) 2 B.) 1/2 C.) 3/4 D. 1 My answer: A.
  98. Physics check

    I just want somebody to check my answer on this problem please :-) There is a box which weighs 1000 kg. There is an applied force acting upon it with a force of 20000 N (horizontally). The mu is 1.2. What is the acceleration (again, horizontally) of the object? I got 8.24 m/s^...
  99. Math- Check over please

    A ball is dropped from a height of 3m and bounces on the ground. At the top of each bounce, the ball reaches 60% of it's previous height. Calculate the total distance travelled by the ball when it hits the ground the fifth time. Could you please check over my answer? Sn= a(r^n...
  100. Math check answers please

    Sorry to bug again but can someone check my answers please thank you. 1. Simplify the expression 3w-10w A. 13w B. -7w C. -7 D. 7w 2. Y+2y+3z A. 2y+3z B. 3y+3z C. 2y^2+3z D. 6yz 3. 6r+r-5r A. 2r B. 1r+r C. 0r D. 7r-5r 4. 5x+2(x+6) A. 7x+6 B. 7x^2+12 C. 7x+12 D. 7x (x+6) 5. -3m+...
  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. 17
  19. 18
  20. 19
  21. 20
  22. 21
  23. 22
  24. 23
  25. 24
  26. 25
  27. 26
  28. 27
  29. 28
  30. 29
  31. 30
  32. 31
  33. 32
  34. 33
  35. 34
  36. 35
  37. 36
  38. 37
  39. 38
  40. 39
  41. 40
  42. 41
  43. 42
  44. 43
  45. 44
  46. 45
  47. 46
  48. 47
  49. 48
  50. 49
  51. 50
  52. 51
  53. 52
  54. 53
  55. 54
  56. 55
  57. 56
  58. 57
  59. 58
  60. 59
  61. 60
  62. 61
  63. 62
  64. 63
  65. 64
  66. 65
  67. 66
  68. 67
  69. 68
  70. 69
  71. 70
  72. 71
  73. 72
  74. 73
  75. 74
  76. 75
  77. 76
  78. 77
  79. 78
  80. 79
  81. 80
  82. 81
  83. 82
  84. 83
  85. 84
  86. 85
  87. 86
  88. 87
  89. 88
  90. 89
  91. 90
  92. 91
  93. 92
  94. 93
  95. 94
  96. 95
  97. 96
  98. 97
  99. 98
  100. 99
  101. 100