Check my answers?

A. 75 %
B. 12.5%
C. 25%
D. 3.13%
E. 9.38%

3. what percentage of land on the earths surface is inhospital lands? - B
4. what percentage of earths surface is covered by land? - C
5. what percentage of land on earth is usable, for living on, but not for agriculture/farming?-D
6. What percentage of land on earth can be used for agriculture/farming?- A
7. What percentage of the earths surface is covered by water?- E
8. What is the ratio of land to water on earth?
a. 25% land:75% water <----
b. 75% land:25% land
c. 40% land:60% water
d. 10% land:90% water
9. what percentage of the total land area is available for mans use, living and agriculture/farming?
a.9.38%
b.3.13% <---
c.12.51%
d. 75%
10. In the first bar graph from the lesson resource, you were to look at the three bars showing all the water on earth. What was the split, percentage wise, of salt water versus freshwater?
a. saltwater 75%, freshwater 25%
b. Freshwater 75%, saltwater 25%
c. freshwater 97%, Saltwater 25%
d. saltwater 97%, freshwater 3% <----
11. A. .9%
B. 30%
C. 68.7
in the data table below the graph, what percentage of the freshwater on earth is found in 'outher source'? -A
12. in the data table shown below the bar graph, what percentage of the freshwater is in groundwater sources?- C
13. In the data table below the bar graph, what percentage of the freshwater on earth is in icecaps, glaciers, and inland seas?- B
14. A. 26%
B..09%
C..006%
In the data table below the graph, what percentage of the fresh water on earth is in the river? -C
15. In the data table bwlow the bar graph, what percentage of the frieshwater on earth is in atmosphere and soil moisture?- B
16. In the data table below the bar graph, what percentage of the fresh water on earth is in lakes. -A
17. What percentage is not easily accesible or usable?
a. .6% <---
b. 12.5%
c.50%
d. 99%
18.Subtract the answer for the last question from 100%. what does the remainder represent and what are the sources of this percentage of water?
a. 97%- rivers only
b. 1%- lakes, river, and groundwater <---
c.99.4%- lakes only
d. 50%- atmosphere and soil moisture
19. In the united states, from what water source do we get most of our water for everyday use?
a.aquifers
b. icecaps, glaciers, and seas.
c. lakes and rivers<---
d. atmosphere and soil moisture.

  1. 👍 1
  2. 👎 6
  3. 👁 3,907
  1. Earth space science.

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  2. If you label your posts accurately, you're more likely to get a response from a tutor with that expertise.

    1. 👍 0
    2. 👎 4
    👩‍🏫
    Writeacher
  3. all correct

    1. 👍 1
    2. 👎 4
  4. All wrong actually
    5). What percentage of the land on earth is usable for living on BUT NOT for agriculture is E. 9.38%
    6).what percentage of land CAN be used for agriculture is D. 3.13%
    7). What percentage of earth is covered by water is A. 75% (you learn that in intermediate school c'mon)
    9). What percentage of the total land area is available for mans use? C. 12.51%
    10). What was the split percentage wise of salt water vs. Freshwater
    D. Saltwater 97% : freshwater 3%
    15). Percentage of fresh water on earth is lakes? A. 26%
    16). B. 09%
    17). D. 99%

    1. 👍 7
    2. 👎 1
  5. Anonymous is right with his/her corrections.

    1. 👍 2
    2. 👎 0
  6. Correcto mundo anonymous

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  7. The two answer above me are kinda correct. Here are the answers combined to make sense.

    3: B
    4: C
    5: E
    6: D
    7: A
    8: A
    9: C
    10: D
    11: A
    12: B
    13:C
    14: C
    15: A
    16: B
    17: D
    18: B
    19: C

    You're welcome.

    1. 👍 3
    2. 👎 0
  8. ZaipherX is Correct as of October 2020

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. S.S

    What was the name of the illegal land deal in which Georgia legislators accepted bribes from land companies in exchange for the right to purchase millions of acres of Georgia territory? A.the Georgia Land Grab B.the Trail of

  2. S.S

    Which of the following would describe how loyalists land was redistributed in Georgia? A. land was given to the indians who helped the patriots. B. land was given in bounty grants to soldiers for their advice. C. a lottery was

  3. Social Studies

    Which of the following was one result of the three-field system? A. Farmers could share their land and labor. B. Farmers could clear more forest land. C. Farmers could produce more crops each year. D. Farmers could use draft

  4. Social studies

    1. What is the purpose of a land grant? A. A land grant protects land for the exclusive use of the government B. A land grant always reserves property for Native Americans only C. A land grant gives property to a certain person or

  1. Statistics

    College officials want to estimate the percentage of students who carry a gun, knife, or other such weapon. How many randomly selected students must be surveyed in order to be 94% confident that the sample percentage has a margin

  2. Science

    The process of restoring an area of land to a more natural, productive state of land is called A.contour farming. B. mining. C. Land reclamation. D.desertification. I think the answer is C.

  3. Statistics

    Many states are carefully considering steps that would help them collect sales taxes on items purchased through the Internet. How many randomly selected sales transactions must be surveyed to determine the percentage that

  4. History/English

    [ ] = My answer Select the thesis of the given text. Before contact with Europeans, most Native American cultures in North America viewed land and resources as belonging to the whole group. Everyone lived on the land, and everyone

  1. maths

    mr williams bought a plot of land for $40000. the vale of the land appreciated by 7% each year. calculate the value of the land after a period of two years.

  2. geography

    3. Which statement presents a belief shared across Native American cultures in North America about rights to land? 1.The present generation had the right to exploit the land. 2.The individual rights to use land were temporary.

  3. statistics

    Assume that a set of test scores is normally distributed with a mean of 100 and a standard deviation of 20. Use the 68-95-99.7 rule to find the following quantities: Suggest you make a drawing and label first… a. Percentage of

  4. Statistics

    Assume that a set of test scores is normally distributed with a mean of 100 and a standard deviation of 20. Use the 68-95-99.7 rule to find the following quantities: Suggest you make a drawing and label first… a. Percentage of

You can view more similar questions or ask a new question.