chemistry

The neutralization of 27.3 mL of an unknown concentration H2SO4 solution requires 72.2 mL of 0.12 M LiOH solution. What is the concentration of the H2SO4 solution (in M)?

asked by kyle J
  1. Please stop mooching for answers.

    posted by bobpursley

Respond to this Question

First Name

Your Answer

Similar Questions

  1. chemistry

    The neutralization of 27.3 mL of an unknown concentration H2SO4 solution requires 72.2 mL of 0.12 M LiOH solution. What is the concentration of the H2SO4 solution (in M)?
  2. chemistry

    The neutralization of 27.3 mL of an unknown concentration H2SO4 solution requires 72.2 mL of 0.12 M LiOH solution. What is the concentration of the H2SO4 solution (in M)?
  3. Chemistry

    The titration of 25.0 mL of an unknown concentration H2SO4 solution requires 83.6 mL of 0.12 M LiOH solution. What is the concentration of the H2SO4 solution (in M)? A) 0.40 M B) 0.10 M C) 0.20 M D) 0.25 M E) 0.36 M The answer is
  4. Chemistry

    The titration of 25.0 mL of an unknown concentration H2SO4 solution requires 83.6 mL of 0.12 M LiOH solution. What is the concentration of the H2SO4 solution (in M)?
  5. chemistry

    The concentrated H2SO4 of 155g dissolved in enough amount of water if acidic solution is 2.3L a) what is the mole of H2SO4 b) what is the concentration H2SO4 c) what is the concentration of H+(H3O+) created in the solution d) what
  6. Chemistry:Important!!!!!!!

    20.00 mL of a H2SO4 solution with an unknown concentration was titrated to a phenolphthalein endpoint with 39.13 mL of a 0.1061 M NaOH solution. What is the concentration of the H2SO4 solution?
  7. chemistry

    A 27.00mL sample of an H2SO4 solution of unknown concentration is titrated with a 0.1422M KOH solution. A volume of 40.22mL of KOH was required to reach the equivalence point. What is the concentration of the unknown H2SO4
  8. Chemistry

    A 25.00-mL sample of an H2SO4 (2 and 4 are subscripted) solution of unknown concentration is titrated with a .1328 M KOH solution. A volume of 38.33 mL of KOH was required to reach the endpoint. What is the concentration of the
  9. Chemistry

    A 25.00-mL sample of an H2SO4 (2 and 4 are subscripted) solution of unknown concentration is titrated with a .1328 M KOH solution. A volume of 38.33 mL of KOH was required to reach the endpoint. What is the concentration of the
  10. chemistry exercises

    The concentrated H2SO4 of 155g dissolved in enough amount of water if acidic solution is 2.3L a) what is the mole of H2SO4 b) what is the concentration H2SO4 c) what is the concentration of H+(H3O+) created in the solution d) what

More Similar Questions