Pre-Calculus

Could someone check my answers?

25. 32^(2x-3)=2

Answer- x= 8/5

26. 9^(2x+1)=81

Answer- x= 1/2

27. 1/4=2^3x

Answer- x= -2/3

28. 1/27=3^2x

Answer- x= -3/2

29. 9^x=27

Answer- x= 3/2

30. 32^x=4

Answer- x= 2/5

31. 27^(x+1)=9

Answer- x= 1/2

32. 125^(x-2)=25

Answer- x= 7/2

33. 81^(x-1)=27^2x

Answer- x= -2

34. 4^(3x-7)=32^2x

I'm having problems with number 34.

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 380
  1. 34.
    4^(3x-7) = 32^x
    (2^2)^(3x-7) = (2^5)^x
    2^(6x-14) = 2^(5x)

    6x - 14 = 5x
    x = 14

    #31 and #32 are also incorrect, the rest are good

    31.

    27^(x+1) = 9
    (3^3)^(x+1) = 3^2
    3^(3x+3) = 3^2
    3x+3=2
    x = -1/3

    32.

    125^(x-2)x = 25
    (5^3)^(x-2) = 5^2
    5^(3x-6) = 5^2
    3x-6=2
    3x = 8
    x = 8/3

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  2. Thank you

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. math (please help)!

    Geometry ***(PLEASE CHECK MY ANSWER)*** 1. If triangle RST = triangle NPQ, which of the following is true? A.) ÚR = ÚP B.) ÚR = ÚQ C.) ÚT = ÚP D.) ÚT = ÚQ

    asked by Shadyy on November 15, 2013
  2. EDTECH

    Which of the following is a good test-taking strategy for multiple-choice questions? A)answer C is almost always the correct answer, so pick answer C if you don't know the answer. B)read the answers first, then read the question.

    asked by Royal on March 15, 2017
  3. Algebra II

    Please check answers: Use the equation of the exponential function whose graph passes through the points (0,-2) and (2,-50) to find the value of y when x= -2. My answer: -2/25 Solve 64^x/=5/2 Thanks.

    asked by Lucy on March 29, 2008
  4. Math

    Help meh please Check my answers I suck at dis 1. 4y+3≤y+6 Answer=y≤3 2. -2y>2 Answer=y

    asked by Memes on October 12, 2017
  5. Language Arts

    Directions: replace the bold faced word with a contraction. 1. We will(bold faced) see you t the English class next week! Answer: We'll 2. There is (bold faced) no milk in the refrigerator. Answer: There's 3. There will (bold

    asked by Patrick on March 2, 2016
  1. Algebra

    1) Simplify: (Y^4) (y^3) A:y^1 B:y^7 (my answer) C:y^12 D:y^43 2)Simplify: Y^6 / y^2 A: y^8 B: y^4 C: y^3 ( my answer) D: y^1 3: Convert into a fraction 5-^3 A: 1/5 B:1/15 (my answer) C:1/25 D:1/125 4: 15^0=? A:0 (my answer) B:1

    asked by Lexi on September 26, 2016
  2. mATH

    1. Compare using , or =. -15 and -21 A < (MY ANSWER) B > C. = 2. Which nuumber is greater than -24? A -42 B-27 C -16 (MY ANSWER) D -30 3. Which set of integers is ordered from greatest to least. A -13, 4, 0, -8 B -5, -2, 3, 1 C

    asked by naomi on April 3, 2017
  3. Social studies

    What was the purpose of the Great Wall? A to separate warring states B to keep out nomads to the north*** C to standardize Chinese roads D to make trade and transportation easier (*** my answer) Please NO answers please just check

    asked by Lala on December 6, 2018
  4. Math 8R: Homework Check - Part 2

    Part 2: Simplify by combining like terms and using the distributive property 11. 3x + 5x Answer: 8x 12. 3x + 5y - 2x + 8, Answer: 1x + 5y + 8 13. 9 + 5m + 6b - 2m - 4, Answer: 3m + 5 + 6b 14. 3ab + 6c - ab + 10 - 2c, Answer: 2ab +

    asked by Laruen on October 28, 2012
  5. Math

    Hi, would someone mind just checking the answer I got for this formula and tell me if I'm on the right track or not. Question... x+y=21 3x=4y Answer I got... x=84 y= -63 I didn't get that. Check your math. I found 7y=63 but not y

    asked by Jessica on October 22, 2006

You can view more similar questions or ask a new question.