homework

1. If you consider The Call of the Wild to be an allegory, which one of the following statements would be true?

A. Judge Miller represents the primordial condition.
B. Buck represents some characteristic of humanity.
C. John Thornton represents the civilized world.
D. The book is a story about the need for socialism.


2. On page 14 of The Call of the Wild, what's meant by the phrase "The domesticated generations fell from him"?

A. Buck has lost a lot of hair in his fight with Spitz.
B. Buck is learning to love a human being again.
C. Buck is losing his civilized characteristics.
D. Buck longs to return home to the Judge's family.


3. The survival of the fittest is an idea promoted by

A. Carl Jung.
B. Friedrich Nietzsche.
C. Charles Darwin.
D. Karl Marx.


4. In Buck's thinking, the "noblest" prey of all is

A. another dog.
B. a very fast rabbit.
C. a moose.
D. man.


5. The Yukon is the main _______ for this story.

A. symbol
B. genre
C. plot
D. setting


6. How did John Thornton die?

A. He died from frostbite to his feet.
B. He was killed by a group of wild wolves.
C. He was killed by Native Americans.
D. He died in the river rapids.


7. What does Buck often dream of as he sleeps by the campfire?

A. Judge Miller's home
B. Primitive man
C. John Thornton
D. His fight with Spitz


8. The term racial unconscious means that

A. we're all racists at heart to some degree, even though we're unaware of it.
B. each species and culture shares ancient memories, stored in the unconscious part of the mind.
C. you must learn the law of club and fang to survive.
D. nature weeds out the weakest and unfit.


9. What happens the first time Buck is beaten?

A. He learns he has to obey men, but decides never to surrender inside.
B. He has his spirit as well as his body crushed.
C. He learns that he can't get away with stealing another dog's food.
D. He swears that he'll someday have his revenge on Spitz.


10. The term hierarchy refers to

A. a team in which everyone is equal and has to pull his or her own weight.
B. a power structure in which each member knows his or her own place.
C. a situation in which higher species such as men will always be in control of lower species such as animals.
D. a condition in which the weak must die so the strong can survive.


11. The purpose of the expedition Buck takes with Thornton and his partners is to

A. search for a gold mine.
B. find a new camp.
C. deliver mail.
D. hunt for food.


12. On page 14 of The Call of the Wild, Jack London writes, "In vague ways he remembered back to the youth of the breed." This statement is an example of

A. the will to power.
B. natural selection.
C. survival of the fittest.
D. the racial unconscious.


13. What breed of dog is Buck?

A. St. Bernard and Scotch shepherd mix
B. Husky and Scotch shepherd mix
C. St. Bernard
D. Husky


14. Mercedes's luggage is a symbol of

A. her party's inexperience.
B. civilization.
C. her domination.
D. her selfishness.


15. What word best describes the relationship between Buck and John Thornton?

A. Friendship
B. Trust
C. Attachment
D. Love


16. The death of Curly is an example of

A. the theory of evolution.
B. racial unconsciousness.
C. the law of club and fang.
D. the will to power.


17. The will to power is symbolized by

A. Buck's killing Spitz.
B. Hal's arguing with Charles.
C. Thornton's rifle.
D. Buck's becoming friends with Thornton.


18. Frangois and Perrault are

A. gold diggers from California.
B. dog trainers from Alaska.
C. agents of the Canadian government.
D. drivers of the mail train.


19. Who saves Buck from impending death at the hands of Hal?

A. John Thornton
B. Judge Miller
C. Frangois
D. Perrault


20. Which one of the following words best describes Hal, Mercedes, and Charles?

A. Sensitive
B. Frightened
C. Prepared
D. Inexperienced



Are you looking for answers to a specific question, or do you want answers to all the questions? It's been a few years since I read London's book, but none of these questions looks particularly difficult to me -which doesn't mean I'm going to just give answers. For starters, did you read the book?


Please indicate which answer you think is correct for each question. Then someone here will be happy to give you feedback.

=)


1. If you consider The Call of the Wild to be an allegory, which one of the following statements would be true?

A. Judge Miller represents the primordial condition.
B. Buck represents some characteristic of humanity.
C. John Thornton represents the civilized world.
D. The book is a story about the need for socialism.


2. On page 14 of The Call of the Wild, what's meant by the phrase "The domesticated generations fell from him"?

A. Buck has lost a lot of hair in his fight with Spitz.
B. Buck is learning to love a human being again.
C. Buck is losing his civilized characteristics.
D. Buck longs to return home to the Judge's family.


3. The survival of the fittest is an idea promoted by

A. Carl Jung.
B. Friedrich Nietzsche.
C. Charles Darwin.
D. Karl Marx.


4. In Buck's thinking, the "noblest" prey of all is

A. another dog.
B. a very fast rabbit.
C. a moose.
D. man.


5. The Yukon is the main _______ for this story.

A. symbol
B. genre
C. plot
D. setting


6. How did John Thornton die?

A. He died from frostbite to his feet.
B. He was killed by a group of wild wolves.
C. He was killed by Native Americans.
D. He died in the river rapids.


7. What does Buck often dream of as he sleeps by the campfire?

A. Judge Miller's home
B. Primitive man
C. John Thornton
D. His fight with Spitz


8. The term racial unconscious means that

A. we're all racists at heart to some degree, even though we're unaware of it.
B. each species and culture shares ancient memories, stored in the unconscious part of the mind.
C. you must learn the law of club and fang to survive.
D. nature weeds out the weakest and unfit.


9. What happens the first time Buck is beaten?

A. He learns he has to obey men, but decides never to surrender inside.
B. He has his spirit as well as his body crushed.
C. He learns that he can't get away with stealing another dog's food.
D. He swears that he'll someday have his revenge on Spitz.


10. The term hierarchy refers to

A. a team in which everyone is equal and has to pull his or her own weight.
B. a power structure in which each member knows his or her own place.
C. a situation in which higher species such as men will always be in control of lower species such as animals.
D. a condition in which the weak must die so the strong can survive.


11. The purpose of the expedition Buck takes with Thornton and his partners is to

A. search for a gold mine.
B. find a new camp.
C. deliver mail.
D. hunt for food.


12. On page 14 of The Call of the Wild, Jack London writes, "In vague ways he remembered back to the youth of the breed." This statement is an example of

A. the will to power.
B. natural selection.
C. survival of the fittest.
D. the racial unconscious.


13. What breed of dog is Buck?

A. St. Bernard and Scotch shepherd mix
B. Husky and Scotch shepherd mix
C. St. Bernard
D. Husky


14. Mercedes's luggage is a symbol of

A. her party's inexperience.
B. civilization.
C. her domination.
D. her selfishness.


15. What word best describes the relationship between Buck and John Thornton?

A. Friendship
B. Trust
C. Attachment
D. Love


16. The death of Curly is an example of

A. the theory of evolution.
B. racial unconsciousness.
C. the law of club and fang.
D. the will to power.


17. The will to power is symbolized by

A. Buck's killing Spitz.
B. Hal's arguing with Charles.
C. Thornton's rifle.
D. Buck's becoming friends with Thornton.


18. Frangois and Perrault are

A. gold diggers from California.
B. dog trainers from Alaska.
C. agents of the Canadian government.
D. drivers of the mail train.


19. Who saves Buck from impending death at the hands of Hal?

A. John Thornton
B. Judge Miller
C. Frangois
D. Perrault


20. Which one of the following words best describes Hal, Mercedes, and Charles?

A. Sensitive
B. Frightened
C. Prepared
D. Inexperienced



Question 3 = C. Charles Darwin.


if you consider the call of the wild to be an allegory, which one of the following statements would be true?


can you help with this?


if you consider the call of the wild to be an allegory, which one of the following statements would be true?


did u ever get the answers to this test??


can you help


1.b 2.c 3.c 4.d 5.d 6.c 7.b 8.b 9.a 10.b 11.a 12.d 13.a 14.b 15.d 16c 17.a 18.c 19.a 20.d
just got done takin the exam and these are the correct answers.


I need help with this quiz 00778900


How did John Thornton die?


1


d

these lines are an example of a/an


the phrase ;;mid-may'' is an example of


thank you i realy needed help i didn't know you can find this stuff on the internet lol

need help with this quiz 00778900

hopkin's use of "seared," "bleared," and "smeared" is an example of ?

on page 14 of the call of the wild,what meant by the phrase the domesticated generations fell from him

How many groups of three numbers can be made between numbers one through twenty? example: 123, 456, 789, 321, 654, and so on.

If you consider The Call of the Wild to be an allegory, which one of the following statements would be true?

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 137
asked by Ibi
  1. can u plsx help me?

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  2. On page 14 of The Call of the Wild, Jack London writes, "In vague ways he remembered back to the youth of the breed." This statement is an example of

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  3. if this be error and upon me proved, i never writ, nor no man ever loved

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  4. If this be error and upon me proved,
    I never writ, nor no man ever loved.
    These lines are an example of a/an

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  5. A villanelle is

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  6. the phrase mid-may is an example
    a. assonance
    b. consonance
    c. alliteration
    d. metaphor

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by linda
  7. The way Cowley uses the phrase "my own country" is an example of

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by frank
  8. the survival of the fittest is an idea promoted by

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  9. the survival of the fittest is an idea promoted by

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  10. The phrase "mid-May" is an example of

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by amanda
  11. 1.b 2.c 3.c 4.d 5.d 6.c 7.b 8.b 9.a 10.b 11.a 12.d 13.a 14.b 15.d 16c 17.a 18.c 19.a 20.d
    just got done takin the exam and these are the correct answers.

    Totally not right...

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by Shadow
  12. the phrase mid-may is an example of?

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by beverly
  13. qbdgzyu mkco ugyirdoq vkby soherj vcxeybauh nzakdt

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  14. The answers are 1.b 2.c 3.c 4.d 5.d 6.c 7.b 8.b 9.a 10.b 11.a 12.d 13.a 14.b 15.d 16c 17.a 18.c 19.a 20.d will give u a good grade i promise i just used it myself

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by JalisaJ
  15. 1. B Correct
    2. C Correct
    3. C Correct
    4. D Correct

    5. A D TEXT 21-9,37-9,S 22



    6. C Correct
    7. B Correct
    8. B Correct
    9. A Correct
    10. B Correct
    11. A Correct
    12. D Correct
    13. A Correct
    14. B Correct
    15. D Correct
    16. C Correct
    17. A Correct
    18. C Correct
    19. A Correct
    20. D Correct

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by jahala
  16. The given answers are correct

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by Jay
  17. Jahala is 100% correct. Thanks =)

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  18. D. the racial unconscious

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by Tonya
  19. thankz!! 100% correct

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  20. thanks so much

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  21. poetry, part1

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by Anita
  22. 3. C Correct
    4. A D TEXT 51-62
    5. D Correct
    6. C Correct
    7. B Correct
    8. B Correct
    9. A Correct
    10. B Correct
    11. A Correct
    12. D Correct
    13. A Correct
    14. B Correct
    15. D Correct
    16. C Correct
    17. A Correct
    18. C Correct
    19. A Correct
    20. A D TEXT 31-41 just took the test the answers are the same as what jahala posted. i just skipped a couple so not to look suspicious

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by Lynn
  23. ^ They can't prove anything.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by Ms. Sue
  24. jahala is 100 % just took the test (:

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by jake
  25. YALL SO DM FLAW I SWEAR EVERYTHING WAS SO WRONG

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  26. ughhhhhhhhhhhhhHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by Maria

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. literature the novel

    allegory of the call of the wild

    asked by Lydia on May 17, 2011
  2. english

    if you consider the call of the wild to be an allegory which one of the following statements would be true?

    asked by Anonymous on August 29, 2009
  3. Literature

    if you consider the call of the wild to be and allegory, which one of the following statements would be true?

    asked by Sengphokham on June 14, 2011
  4. 12th grade

    If you consider The Call of the Wild to be an allegory, which one of the following statements would be true?

    asked by Anonymous on November 16, 2010
  5. literature

    if you consider the call of the wild to be an allegory which one of the following statements would be true

    asked by mary on January 19, 2011
  6. literature

    If you consider The Call of the Wild to be an allegory, which one of the following statements would be true?

    asked by Anonymous on March 17, 2013
  7. Literature

    If you consider The Call of the Wild to be an Allegory,which one of the following statements would be true?

    asked by Tami on April 7, 2010
  8. literature

    my question is as followed if you consider the call of the wild to be allegory, which one of the following statements would be true?

    asked by kareemah on December 25, 2008
  9. literature

    The Novel if you cconsider the call of the wild to be an allegory which one of the following statements would be true?

    asked by Anita on November 5, 2010
  10. English

    If you consider The Call of the Wild to be an allegory, which one of the following statements would be true: Judge Miller represents the primordial condition.B Buck represents some characteristic of humanity

    asked by Alice on January 29, 2014
  11. literature

    If you consider The Call of the Wild to be an allegory, which one of the following statements would be true? A. Judge Miller represents the primordial condition. B. Buck represents some characteristic of humanity. C. John Thornton

    asked by alia on September 22, 2010

More Similar Questions