Math

t/-9 + 8= -5

Please help with this when I do it my answer is not -5.

asked by Cherie
  1. t/-9 = -13
    multiply by -9
    t = -9(-13) = 117

    check:
    Left Side = 117/-9 + 8
    = -13 + 8
    = -5
    = RS

    my answer is correct

    posted by Reiny

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. 8th Grade Algebra: Answer Check

    Find the length of the 3rd side of each right triangle. 1. 8^2+15^2=c^2 Answer: c=17 2. 5^2+b^2=13^2 Answer: b=12 3. 9^2+13^2=c^2 Answer: c~15.81 Simplify. Assume that all variables are nonnegative. { this means square root 4. {12
  2. 8th Grade Algebra: Answer Check #2

    Add or Subtract (Radicals) { this means squared 1.3{2 + 4{2 Answer: 7{2 2. 8{3 + 3{3 Answer: 11{3 3. 7{5 - 3{5 Answer: 4{5 4. 8{2 - 5{2 Answer: 3{2 5. 6{x + 7{x Answer: 13{x 6. 9{y + 3{y Answer: 12{y Multiply 7. -3x^2(4x^2-3x-5)
  3. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    Write each expression in simplest form. ( means square root 4. 3(11 + 4(11 Answer: 8(11 7. 7(2 - 2(8 Answer: 1(2 ?? 8. (48 + (75 Answer: 9(3 9.(3(10) Answer: 19 + 6ã10 10. (27/64 (Fractions) Answer: 3(3/8 ?? 11.
  4. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    Change each decimal to a fraction in lowest terms. 1) 0.4242.... Answer: 14/33 2)0.58 Answer: 29/50 3)0.14 (Repeating sign over both numbers) Answer: 14/99 Write each expression in simplest form. ( means that it is inside a square
  5. Pre-Calculus

    Could someone check my answers? 25. 32^(2x-3)=2 Answer- x= 8/5 26. 9^(2x+1)=81 Answer- x= 1/2 27. 1/4=2^3x Answer- x= -2/3 28. 1/27=3^2x Answer- x= -3/2 29. 9^x=27 Answer- x= 3/2 30. 32^x=4 Answer- x= 2/5 31. 27^(x+1)=9 Answer- x=
  6. Math 8R: Homework Check - Part 2

    Part 2: Simplify by combining like terms and using the distributive property 11. 3x + 5x Answer: 8x 12. 3x + 5y - 2x + 8, Answer: 1x + 5y + 8 13. 9 + 5m + 6b - 2m - 4, Answer: 3m + 5 + 6b 14. 3ab + 6c - ab + 10 - 2c, Answer: 2ab +
  7. Math

    Round each decimal number to the nearest hundredth. 1. 8.456 answer 8.460 2. 3.262 answer 3.260 3. 8.902 answer 8.900 4. 6.551 answer 6.550 5. 7.843 answer 7.840 6. 9.479 answer 9.480 7. 12.007 answer 12.010 8. 10.502 answer
  8. algebra

    Solve the given equations: 1. |2x-5|= 29 Answer: x=17 or is it........ x=-12 2. 5(x+3)-2x = -21 Answer: x=-12 3. 3x+3(1-x)= x-17 Answer: x=20 4. 2[1-3(x+2)] = -x Answer: x= -2 Factor Completely: 1. x^2-12x+20 Answer: (x-2)(x-10)
  9. Basic programming principles

    What would be the answer of the following: (only type in your answer at the answer space provided) Result a = 5 b = 7 Answer = 15 Do while answer <= 47 Answer = answer + a – b a = a + 6 b = b – 1 loop end
  10. Algebra

    Can someone check my algebra answers and help me with the problems I don't understand? 1. n^2-n-20/2n^2 times n^2+5n/n^2-25 answer: n+4/2n 2. (2x-6/21)/(5x-15/12) answer: 8/35 3. 5x-3/6 - x+3/6 answer: 2x/3-1 4. 5x/26 - 2x/13
  11. Matt 115

    Hello, I just wanted to know if someone could check my work to see if they are right or wrong. Thanks :) 5. Find 2/5 of 4/11. Answer: 8/55 8. Are 3/21 and 3/54 equivalent fractions? Answer: No 14. Write in decimal form 8

More Similar Questions