mathemactics

what is the answer of 5\6 of 42pounds

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 84
  1. (5/6) * 42 = 210/6 = ?

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    👩‍🏫
    Ms. Sue

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Algebra

    1) Simplify: (Y^4) (y^3) A:y^1 B:y^7 (my answer) C:y^12 D:y^43 2)Simplify: Y^6 / y^2 A: y^8 B: y^4 C: y^3 ( my answer) D: y^1 3: Convert into a fraction 5-^3 A: 1/5 B:1/15 (my answer) C:1/25 D:1/125 4: 15^0=? A:0 (my answer) B:1

  2. Algebra 1B Radical expressions & data analysis

    1. Simplify 2/√5 A. 2/√5 B. √10 C. √10/5 D. 2√10/5 *** My answer 2. Simplify -11√112 A. -44√7 B. -176 √7 C. -27 √7 D. 4√7 *** My answer 3. Simplify 17√17 -9 √17 A. 8 *** My answer B. 8√17 C. 26√17 D.

  3. help me for this stupid worksheet

    the question is.. why did the ghost decide to haunt city hall? urgh i don't fee like doing it so im hoping someone has the answer :] You might have gotten an answer if you'd told us the source of your question. To which story,

  4. math check please

    1.Write 4x4x4x4x4 as a power of 4. Answer: 4^5 2. Evaluate. 72 divide 8-9 divide 3 Answer: 0 3. Give the place value for the indicated digit 8 in the number 138,350 Answer: Thousands 4. Fencing a rectangular field that measures 37

  1. 8th Grade Algebra-Answer Check

    Write each decimal as a fraction in lowest terms. 1. 0.111... Answer: 1/9 2. 0.02 Answer: 1/50 3. 0.7272... Answer: 8/11 4. 0.012012... Answer: 4/333 ?? 5. 0.66666.... Answer: 2/3 6. 0.396 (reapeating sign over all numbers)

  2. Grammar (Last one :) )

    Except for Ronnie and _____, everyone was on time. him(my answer) he Between you and _____, I know the answer to the mystery. I me(my answer) Leave your message with Ms. Horioka and _____. me(my answer) I It was Geraldine Ferraro

  3. Math 8R: Homework Check - Part 2

    Part 2: Simplify by combining like terms and using the distributive property 11. 3x + 5x Answer: 8x 12. 3x + 5y - 2x + 8, Answer: 1x + 5y + 8 13. 9 + 5m + 6b - 2m - 4, Answer: 3m + 5 + 6b 14. 3ab + 6c - ab + 10 - 2c, Answer: 2ab +

  4. PLEASE HELP ME! PLEASE!

    1 )3x + 8y = 1 7x + 4y = 17 Answer: (3,1) 2) -3x + 5y = -7 9x + 2y = 38 Answer: (4,1) 3) 7r + 3s = 13 14r - 15s = -16 Answer: (1,2) 4) 2x - 7y = 42 4x - 14y = 64 Answer: No Solution ?? 5) 9x + 12y = 15 3x + 4y = 5 Answer: Identity

  1. Physics - bobpursely

    State the number of significant figures. 1) 809 Answer : 3 2) 0.0060 Answer : 5? 3) 0.00000095 Answer : 9? 4) 5.60 Answer : 3 5) 5.743 Answer : 4 6) 0.010 Answer : 4? Physics Help - bobpursley, Sunday, September 11, 2011 at 4:59pm

  2. Algebra

    Write y = -2/5x + 3 in standard form using integers. A)2x+5y=-15 B)2x-5y=15 C)2x+5y=3 D)2x-5y=3 I don't agree with any of these answer choices. I cam up with this answer; 2x+5y=15, but it is not one of the answer choices. Is my

  3. 8th Grade Algebra: Answer Check

    Find the length of the 3rd side of each right triangle. 1. 8^2+15^2=c^2 Answer: c=17 2. 5^2+b^2=13^2 Answer: b=12 3. 9^2+13^2=c^2 Answer: c~15.81 Simplify. Assume that all variables are nonnegative. { this means square root 4. {12

  4. rounding to sig figs

    round the following to THREE significant figures: i tried some of them...please check to see if i did them right...thank you a) 356,309 a. Answer: 356,000 b) 0.05738949 a. Answer: 0.0574 c) 0.05999999 a. Answer: 0.0510 d) 583,689

You can view more similar questions or ask a new question.