english

this is a portion of my english homework that i cant do. i was assigned over 100 questions and these are the ones i need the most help with and i need to turn it in in like an hour so any help would be great :-)

1. Which is not a sentence fragment?
A. Because I knew she would have gone.
B. Although he wanted to go with Molly, he went with Sue.
C. Running down the street during the early morning.
D. While I was there.

2. Which is not a sentence fragment?
A. My friend is going to visit me next week.
B. After she saw that.
C. By wondering if she was right.
D. In front of the building down the street.

3. Which is not a sentence fragment?
A. When she saw the dog at the animal shelter, after she finished jogging.
B. Before going to the park.
C. Although I liked the color of the walls in the room, I decided to paint them a different color.
D. Many of my friends running down the street.

4. Which is not a sentence fragment?
A. Which the man bought immediately.
B. Before the cat ate his dinner.
C. Buying the chair was a good idea.
D. Sitting all day long.

5. Which is not a sentence fragment?

A. While driving his brother's motorcycle around the block, Fred decided that he would buy a motorcycle for himself.
B. Before going to the movie.
C. Since Marty liked it.
D. After the song.

6. Which is not a sentence fragment?
A. By the time Dottie wrote the letter.
B. Terri liked taking swimming lessons.
C. Because he didn't want her to go.
D. To buy six new video games.

7. Which is not a sentence fragment?
A. Learning the words to the song was difficult for her.
B. To jump that high in the air.
C. Even though he liked it.
D. In the backyard where she had left it.

8. Which is not a sentence fragment?
A. Trying to go early.
B. By the time I woke up, he was gone.
C. Finding a parking place at the movie theatre.
D. Who is the one that came in last.

9. Which is not a sentence fragment?
A. After walking down the street.
B. Who left it on the top step.
C. Hoping he gave good advice.
D. His sister saw Tyler run next door.

10. Which is not a sentence fragment?
A. Watching her cat climb the wall.
B. Sitting across the table.
C. By thinking about it.
D. Buying the hat was a great idea.

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. I'll get you started.

    A sentence fragment is a group of words that does not express a complete thought. For instance, in the first question, this is NOT a sentence fragment: B. Although he wanted to go with Molly, he went with Sue. It has an independent clause, "he went with Sue;" the first clause is a subordinate or dependent clause.

    In the second problem, this is the only one that is NOT a sentence fragment: A. My friend is going to visit me next week.

    Study this site about sentence fragments. Then try to do the rest of these yourself. If you post your answers, we'll be glad to check them for you.

    http://owl.english.purdue.edu/handouts/grammar/g_frag.html

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue
  2. 1. b
    2. a
    3. c
    4. c
    5. a
    6. b
    7. a
    8. b
    9. d
    10. d
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.

    1. 👍
    2. 👎
  3. Yay! They are all correct! :-)

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue
  4. b
    a
    c
    c
    a
    b
    a
    b
    d
    d

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Educational Technology

    1. Which of the following choices is a strategy that could help with time management? A. Spending most of the day on leisure activities. B. Doing homework in every spare moment. C. Cutting back on sleep. D. Creating a list of

  2. Grammar

    Label each sentence below as simple, compound, complex, or compound-complex. 1. You can enter the data, or you can interview the candidates. (compound) 2. No one knew the man, and no one asked his name. (compound) 3. After the

  3. math

    Calculate Jane's weighted grade: (round to the nearest tenth) Portion of Grade Jane's Averages Homework 15%. 67 Labs 10% 98 Quiz 25% 75 Test 50% 95

  4. Algebra

    A student spends more than 2 hours on his math and English homework. if Matt takes about twice as long as English what is the maximum time that the student can spend on English A. 1/3 B.1/2 C.1 D.2/3 I think its b please help!!

  1. English

    Identify the sentence that varies from formal standard English. A) I did not finish my social studies homework because I had a ton of math homework. B) I did not complete my social studies homework because I was busy with my math

  2. spanish

    How do I translate my spanish Thank you for using the Jiskha Homework Help Forum. First of all you need to determine the vocabulary in the sentence. When you actually post some work here we can help you use the dictionary. The

  3. english

    In the website I was able to learn about the English language very well, because in the website there are a lot of menus that english grammar, english vocabulary, english basics, english lesson, english pronunciation, english fun

  4. Math

    Ivan finished 4/5 of his math homework problems and all 3 questions for his science homework before dinner . If he finished a total of 43 problems before dinner , what is the total number of math homework problems he was assigned?

  1. English 100

    Make your corrections in the space provided beneath each sentence. Most students do not like english class. They think its a waste of there time and energy. Ain’t nobody likes to right papers and take tests anyway? Me and you

  2. statistics

    SAT Exam Scores – A school administrator wonders if students whose first language is not English score differently on the math portion of the SAT exam than students whose first language is English. The mean SAT math score of

  3. language

    Juan has an essay due in English on Wednesday and a page of math homework due on Friday. How should Juan approach this work? A. Get the math out of the way so he can focus on the essay. B. Split his study time between the courses

  4. British Lit

    Inverted word order, unclear pronouns, and variable spellings are characteristics of what type of English? A.Old English B.Elizabethan English C. Middle English

You can view more similar questions or ask a new question.