Maths

What's the answer for x^2-2x+3 and 2x^2+9x+4?

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. Writing an algebraic expression like a polynomial does not constitute asking a question.

    Are they supposed to be equations you are trying to solve? If so, you need to say what they are equal to.

    Are you trying to "factor" them?
    The second polynomial factors into
    (2x+1)(x+4). The first cannot be factored without using complex numbers. Did you mean to write x^2 -3x + 2?
    THAT can be factored

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Algebra

    1) Simplify: (Y^4) (y^3) A:y^1 B:y^7 (my answer) C:y^12 D:y^43 2)Simplify: Y^6 / y^2 A: y^8 B: y^4 C: y^3 ( my answer) D: y^1 3: Convert into a fraction 5-^3 A: 1/5 B:1/15 (my answer) C:1/25 D:1/125 4: 15^0=? A:0 (my answer) B:1

  2. Algebra 1B Radical expressions & data analysis

    1. Simplify 2/√5 A. 2/√5 B. √10 C. √10/5 D. 2√10/5 *** My answer 2. Simplify -11√112 A. -44√7 B. -176 √7 C. -27 √7 D. 4√7 *** My answer 3. Simplify 17√17 -9 √17 A. 8 *** My answer B. 8√17 C. 26√17 D.

  3. math check please

    1.Write 4x4x4x4x4 as a power of 4. Answer: 4^5 2. Evaluate. 72 divide 8-9 divide 3 Answer: 0 3. Give the place value for the indicated digit 8 in the number 138,350 Answer: Thousands 4. Fencing a rectangular field that measures 37

  4. help me for this stupid worksheet

    the question is.. why did the ghost decide to haunt city hall? urgh i don't fee like doing it so im hoping someone has the answer :] You might have gotten an answer if you'd told us the source of your question. To which story,

  1. Physics - bobpursely

    State the number of significant figures. 1) 809 Answer : 3 2) 0.0060 Answer : 5? 3) 0.00000095 Answer : 9? 4) 5.60 Answer : 3 5) 5.743 Answer : 4 6) 0.010 Answer : 4? Physics Help - bobpursley, Sunday, September 11, 2011 at 4:59pm

  2. PLEASE HELP ME! PLEASE!

    1 )3x + 8y = 1 7x + 4y = 17 Answer: (3,1) 2) -3x + 5y = -7 9x + 2y = 38 Answer: (4,1) 3) 7r + 3s = 13 14r - 15s = -16 Answer: (1,2) 4) 2x - 7y = 42 4x - 14y = 64 Answer: No Solution ?? 5) 9x + 12y = 15 3x + 4y = 5 Answer: Identity

  3. 8th Grade Algebra-Answer Check

    Write each decimal as a fraction in lowest terms. 1. 0.111... Answer: 1/9 2. 0.02 Answer: 1/50 3. 0.7272... Answer: 8/11 4. 0.012012... Answer: 4/333 ?? 5. 0.66666.... Answer: 2/3 6. 0.396 (reapeating sign over all numbers)

  4. Algebra

    Write y = -2/5x + 3 in standard form using integers. A)2x+5y=-15 B)2x-5y=15 C)2x+5y=3 D)2x-5y=3 I don't agree with any of these answer choices. I cam up with this answer; 2x+5y=15, but it is not one of the answer choices. Is my

  1. Math 8R: Homework Check - Part 2

    Part 2: Simplify by combining like terms and using the distributive property 11. 3x + 5x Answer: 8x 12. 3x + 5y - 2x + 8, Answer: 1x + 5y + 8 13. 9 + 5m + 6b - 2m - 4, Answer: 3m + 5 + 6b 14. 3ab + 6c - ab + 10 - 2c, Answer: 2ab +

  2. English

    Need to label the verb wish A for action of L for Linking... 1. The koala bears have climbed the tree. Answer=A 2. The peacock seemed more beautiful than before. Answer=A 3. In the rain forest display at the zoo, the birds looked

  3. ELA

    (for Connexus ELA 7th grade who is lazy like me) LESSON 8: CREATING A TEXT TRAILER QUIZ :) 1. the answer is D. 2. the answer is D. 3. the answer is D. 4. the answer is C. 5. the answer is C. 6. the answer is D.

  4. rounding to sig figs

    round the following to THREE significant figures: i tried some of them...please check to see if i did them right...thank you a) 356,309 a. Answer: 356,000 b) 0.05738949 a. Answer: 0.0574 c) 0.05999999 a. Answer: 0.0510 d) 583,689

You can view more similar questions or ask a new question.