English

Need to label the verb wish A for action of L for Linking...

1. The koala bears have climbed the tree. Answer=A
2. The peacock seemed more beautiful than before. Answer=A

3. In the rain forest display at the zoo, the birds looked stange and exotic. Answer=L

4. The goats in the children's zoo are hoping for teats. Answer=A

5. Pnaa bears are rare. Answer=L

6. Soon the hippos will emerge from the murky water. Answer=A

7. The hoppopotamus can hold its breath for a long time. Answer=A

8. The snake's skin feels rather smooth. Answer=L

9. My family likes the zoo in our city.
Answer=A

10. The kangroos hop across the fields. Answer=A

11. Baby kangaroos are safe inside their mothers pouches. Answer=L

12. I admire the big cats for their grace and power. Answer=A

13. The monkeys easily swing from one tree to another. Answer=A

14. The restless monkeys ofter sound noisy. Answer=A

15. The prairie dogs scurry in and out of their holes in ghe ground. Answer=A

16. Their movement are rapid.
Answer=
L

  1. 👍 2
  2. 👎 0
  3. 👁 587
  1. Great! All but two of your answers are correct.

    Check numbers 2 and 14.

  2. I am in admire the big cats for their grace and power.

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. critical thinkng

    Three of the following statements about a verb are true. Which statement is false? A. A verb can express action. B. A verb can express a state of being. C. A verb takes the place of adjectives. D. A verb makes a statement about

    asked by Saddia on March 22, 2015
  2. Language Arts

    What follows a linking or action verb?

    asked by Cherbrena on November 8, 2009
  3. English

    Identify the part of speech or the form of a part of speech in the underlined portion of each sentence. 1. The yellow house down the street from me is for sale. (Down is underlined) a. preposition b. conjunction c. adjective d.

    asked by Heather on April 18, 2018
  4. Language

    Identify the verbs and verb phrases in the following sentences. Then, classify each verb or verb phrase as transitive action, intransitive action, or intransitive linking. Give the object(s) of each transitive action verb and the

    asked by Kyle on August 24, 2015
  5. Grammar

    Is this a correct sentence using a linking verb? My dog Sam is in the bathtub. Is "is" the linking verb?

    asked by Kam on April 28, 2011
  1. English Check answer

    The birds "chirped" loudly every morning before sunrise. (1 point) action verb (THIS ONE) helping verb linking verb none of the above

    asked by tracey on January 6, 2015
  2. English

    What is the action verb and linking verb in this sentence: The day was warm and sunny.

    asked by Paige on January 24, 2008
  3. history

    Which sentence has both an action verb and a linking verb? A. When the movie ended, the audience applauded. B. That story was exciting, and its ending was a big surprise! C. The trees look bare after they lose their leaves. D. The

    asked by bob on December 9, 2019
  4. 6th grade grammar

    Can you check these sentences? Identify whether each sentence includes an action verb, linking verb, or verb phrase. 1. Celina is coming to my house after dinner. Linking = is verb phrase = is coming 2. The weather was beautiful

    asked by Alexis on December 11, 2013
  5. language arts

    Action Verb or Linking Verb Many dogs use their tails for communication ans. "use" is the - Action Verb A dog's tail expresses playfulness of fear. ans. "expresses" - Linking Verb Other dogs have fluffy or curly tails ans - "have"

    asked by need help on January 25, 2017

You can view more similar questions or ask a new question.