molarity

calculate the molarity of a solution containing 4.50mmol of NaCl in 3.80mL of solution

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 80
asked by jazmin
  1. M = moles/L = mmoles/mL.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  2. can someone expllain to me step by step please

    1. 👍 0
    2. 👎 0
    posted by jazmin
  3. Can you divide mmole by mL? If so
    mmole/mL = M.

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. chemistry

    Calculate the molarity of 12.5g of sucrose (C12H22O11) in 80mL of solution. 12.01 x 12 = 144.12 1.01 x 22 = 22.22 16.00 x 11 = 176.00 ------------------- 342.34 12.5g ----- / 342.34 = 0.003/80 = 4.56 80mL

    asked by kiki on October 25, 2016
  2. CHEMISTRY

    1. Not sure of how to do the calculations... Make a 0.200 m solution of NaCl in a 100. mL volumetric flask. ... Solution A's question or statement is the same but with M (molarity) Is this right? The small m means molality. If it

    asked by Allison on February 3, 2017
  3. Chemistry

    1. Not sure of how to do the calculations... Make a 0.200 m solution of NaCl in a 100. mL volumetric flask. ... Solution A's question or statement is the same but with M (molarity) Is this right? The small m means molality. If it

    asked by A on February 2, 2017
  4. science

    a solution is made by dissolving 25 g NaCl in enough water to make 1.0 L solution. Assume that density of the solution is 1.0 g/mL. calculate the mass percent, molarity, molality, and mole fraction of NaCl.

    asked by Kyle on January 5, 2015
  5. science

    a solution is made by dissolving 25 g NaCl in enough water to make 1.0 L solution. Assume that density of the solution is 1.0 g/mL. calculate the mass percent, molarity, molality, and mole fraction of NaCl.

    asked by Kyle on January 5, 2015
  6. college chemistry

    a solution is made by dissolving 25 g NaCl in enough water to make 1.0 L solution. Assume that density of the solution is 1.0 g/mL. calculate the mass percent, molarity, molality, and mole fraction of NaCl.

    asked by Kyle on January 5, 2015
  7. chemistry

    a solution is made by dissolving 25 g NaCl in enough water to make 1.0 L solution. Assume that density of the solution is 1.0 g/mL. calculate the mass percent, molarity, molality, and mole fraction of NaCl. whats wrong 25 g NaCl

    asked by Kyle on January 5, 2015
  8. chemistry

    Calculate the molarity of each. a. 1.50 mole of NaCl in 8.00 L of solution 0.188 M NaCl b. 270 mg of NaCl in 3.00 mL of solution 90 M NaCl

    asked by krystal on February 22, 2012
  9. Chemistry

    What is the molarity of a solution of Mg(OH)2 if the solution contains 1.35 g in exactly 100 mL of solution??? A 15.0 mL solution of H2SO3 is neutralized by 12.0 mL of a standradized 1.00M NaOH solution. What is the concentration

    asked by Tasha on December 12, 2012
  10. chemisrty

    Q4) Suppose you prepare 950 mL of a solution by dissolving 100 grams of NaCl in 900 mL of water. Assuming the density of pure water to be 1 g/mL, answer the following questions with regards to this solution: a) What is the mass

    asked by lyan on January 16, 2012

More Similar Questions