chemistry

The density of 3M solution of NaCl is 1.25 g/mL. Calculate the molality of the solution.

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 108
asked by varsha
  1. see below

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. science

    a solution is made by dissolving 25 g NaCl in enough water to make 1.0 L solution. Assume that density of the solution is 1.0 g/mL. calculate the mass percent, molarity, molality, and mole fraction of NaCl.

    asked by Kyle on January 5, 2015
  2. college chemistry

    a solution is made by dissolving 25 g NaCl in enough water to make 1.0 L solution. Assume that density of the solution is 1.0 g/mL. calculate the mass percent, molarity, molality, and mole fraction of NaCl.

    asked by Kyle on January 5, 2015
  3. science

    a solution is made by dissolving 25 g NaCl in enough water to make 1.0 L solution. Assume that density of the solution is 1.0 g/mL. calculate the mass percent, molarity, molality, and mole fraction of NaCl.

    asked by Kyle on January 5, 2015
  4. chemistry

    I have two that I can not figure out: #1: calculate the MOLALITY of 10.00 g/L of the salt, if its molar mass is 100.0 g/mol and solution density D=1.100 g/mL work: 10.00 g NaCl x (1mL/1.100g) x (1kg/1000 mL)= 0.00909 kg 100.0 g x

    asked by sam on November 21, 2015
  5. chemistry

    a solution is made by dissolving 25 g NaCl in enough water to make 1.0 L solution. Assume that density of the solution is 1.0 g/mL. calculate the mass percent, molarity, molality, and mole fraction of NaCl. whats wrong 25 g NaCl

    asked by Kyle on January 5, 2015
  6. chemistry

    10g of nacl were added to 10ml of water. the resulting solution was diluted to be a final volume of 250ml. Given the density of the solution is 0.9864g/ml. Calculate the molality of the solution. Who helps

    asked by Fai on December 25, 2012
  7. chemistry

    A 2.500×10−2M solution of NaCl in water is at 20.0∘C. The sample was created by dissolving a sample of NaCl in water and then bringing the volume up to 1.000 L. It was determined that the volume of water needed to do this was

    asked by Jason on May 24, 2015
  8. chemistry

    A 2.500×10−2M solution of NaCl in water is at 20.0∘C. The sample was created by dissolving a sample of NaCl in water and then bringing the volume up to 1.000 L. It was determined that the volume of water needed to do this was

    asked by Jason on May 24, 2015
  9. chemistry

    a solution is made by dissolving 25 g NaCl in enough water to make 1.0 L solution. Assume that density of the solution is 1.0 g/mL. calculate the mass percent, molarity, molality, and mole fraction of NaCl. help please 25g/58.44g

    asked by an on January 6, 2015
  10. Chemistry

    A solution is 3.00M NaCl. The solution density is 1.05 g/mL. Calculate the molality?

    asked by Camilo on February 4, 2014
  11. chemistry

    Calculate the molality of a 2.50 molarity NaCl solution. Density of solution = 1.08 g/ml.

    asked by Anonymous on March 4, 2010

More Similar Questions