French

Can you check these thanks

part 1
directions: Exprimez d'une autre façon.

1. un télécopieur ---------
Answer: un fax

2. une télécopie ------------
Answer: un fax

3. une texte ------------
Answer: ses données

4. elle ne perd pas ----------
answer: le sauvegarde

5. elle transmet ----------
Answer: envoie

Part 2
Directions: Complete with the right word

1. Quand on commence à travailler on ------------ l'ordinateur.
Answer: allume

2. Quand on a fini de travailler on ------------- l'ordinateur.
Answer: éteint

3. Pour envoyer un fax, il faut mettre le document -------- écrite visible.
Answer: face

4. -------- il faut appuyer sur la touch.
Answer: un clavier

5. --------- vous avez fini! Ce n'est pas trop tôt!
Answer: document

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. Were you given a specific list of words to use? #5 = I would not use a noun. Perhaps something like "Enfin"

    Sra (aka Mme)

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. French

    3 - Au marché The new employee can't get anyone's order right. Say what each customer asked for and what the employee gave them. Modèle-je / des frites J'ai demandé des frites, mais il m'a donné du pain. 1. Malika / une pêche

  2. French

    Did I do this correctly: 1. Malika / une pêche Malika a demande une peche, mais il lui a donne une poire. 2. Soraya / une tomate Soraya a demande une tomate, mais il lui a donne un oignon. 3. Daniel / du pâté Daniel a demande

  3. French

    We just learned about the pronouns leur and lui. I really don't understand them but I attempted the homework so could you please check these thanks. Part 1 Directions: Rewrite each sentence replacing the italicized words with a

  4. language arts

    Stage directions are one element of a drama. In a paragraph, define and provide an example of stage directions from A Surprising Point of View. Then analyze the stage directions. Explain how these directions contribute to your

  1. Check french work pplz

    This is my french homework I have to fill in the blanks with either ai, as, a, avons, avez, and ont. In the parentheses that's what I put in the blank i was on this website with this work the other day and I finished it today and

  2. English

    Please check my answers :) The passage is The Miracle Worker by William Gibson. *** Means my answer 1)What does Annie's dialogue in the passage reveal about her character? A) She is proud and indifferent B) She is sarcastic and

  3. French

    Could you check these please Part 1 Directions: Complete with either e,es,ées, or s. J'ai pris ------- des photos. J'ai envoyé --------- les photos que j'ai pris --------- à mon amie Catherine. Je les ai envoyé --------- la

  4. French

    Could you please check these thanks. Directions: Complétez avec quel et puis répondez. 1. Tu fais un voyage? ------ voyage? Answer: quel 2. Ton avion part à ------- heure? Answer: quelle 3. Ton avion part de -------- porte?

  1. french

    Can you check these. Thanks Un petit accident (Fill in the blanks) 1. Il a eu un petit ---------. Answer: accident 2. Qu'est-ce qui lui est -------? Answer: arrivé 3. Il a ------ sur une peau de banane. Answer: glisse 4. Sur une

  2. French

    Could you please check these thanks Directions: Un peu de culture: Answer in the affrimative using a pronoun follow the model -Tu ne connais pas ce musée -Si, je le connais Part 1 1. -Te ne connais pasa cet acteur? Answer: -Si,

  3. French continued

    Could you please check these to thanks! Directions: Complete the names of these dishes you have for lunch using à, au, aux. 1. une soupe ------- oignon. Answer: à l' 2. un sandwich -------- jambon. Answer: au 3. un sandwich

  4. French

    Could you please check these Thanks you!!! Directions: Complétez Part 1 1. Au bord de la mer, on va à la ----------------. Answer: plage 2. Il faut mettre de la ---------- quand on prend un bain de soleil. Answer: créme solaire

You can view more similar questions or ask a new question.