French

Could you please check these answers to thanks.

Directions: Answer the questions

1. La majoritè des élèves prennent le car scolaire pour aller à l' école?
Answer: Oui, la majoritè des élèves prennent le car scolaire pour aller à l'école.

2. Les élèves prennent l' escalier ou l' ascenseur pour monter au premier étage?
Answer: Oui, les élèves prennent l' escalier pour monter au premier étage.

3. En cours de français, tout le monde comprend bien quand le professeur parle?
Answer: En cours de français, tout le monde comprend bien quand le professeur parle.

4. Vous apprenez beaucoup de choses en cours de français?
Answer: Nous apprenons beaucoup de choses en cours de français.

asked by French 101
  1. Looks good to me. (Perhaps on 3. and 4. I would have added "oui" in front of the answer.)

    posted by E.G.
  2. absolument! (meaning E.G. has it!)

    Sra (aka Mme)

    posted by SraJMcGin

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. French

    Could you check these thanks Directions: Answer as indicated, using the pronoun en. Part 1 1. Tu as de l'aspirine? Answer: Oui, j'en ai. 2. Tu as du sirop? Answer: Non, je n'en ai pas. 3. Tu as des médicatments? Answer: Non, je
  2. French

    Bonjour! Could you please check these thank you very much!! Directions: Use the form of de la, du, des, or de l' and also le la or les. Oh, j' achète des carottes, (1)------ épinards, (2)------- haricots verts. (1)Answer: des
  3. French

    Could you please check these thanks. Directions: Use with only the d form(de la, de l' des, or du) Au marché, Jean-Marc achète (1)------- pain, (2)------- jambon, (3) ------- fromage, (4)-------- fraises et (5)------- crème. Il
  4. French, foreign languages

    I need help completing an assignment that includes completing sentences from a reading. T The questions have my answers within them to complete the sentence. Once you have read the the questions with my answers within the
  5. French

    Could you check these thanks: Directions: Vrai ou Faux? 1. Un film doublé a des sous-titres. Answer: vrai 2. Un film en version originale est toujours en français. Answer: faux 3. Au cinéma, il y plusieures séances le
  6. French

    Could you please check my answers thank you so much. Directions: Tell whether each item is either casual or formal. Using sport and habillé 1. Des baskets Answer: sport 2. Un tailleur Answer: habillé 3. Un jean Answer: sport 4.
  7. French

    Can you please check these thanks. Directions: Identify each person described below (we are in the sports chapter by the way) Part 1 1. Un garçon ou une fille qui joue -------------. Answer: un joueur ou une joueuse 2. Un joueur
  8. Math Check

    Hi! Can someone check my answers? Thanks! Directions: Solve each system by using the elimination method. Make sure to write your answer in (x,y) form. 1.) 3x-5y=2 2x+5y=13 2.) 3x+11y=4 -2x-5y=9 My answers: 1.) (3,7/5) 2.) (-17,5)
  9. Algebra Please Check answers

    Directions: Determine whether each trinomial is a perfect square. If so, factor it. 2. 4a^2+4a+1 Answer: 2(a+1)^2 3. 9m^2+15m+25 Answer: no 4. d^2-22d+121 Answer: (d-11)^2 Directions: Determine whether each binomial is the
  10. Math: law of exponents check answers

    I know that anything to the power of 0 is 1 but I need help with these 2 questions and check my answers: (xy)^0 / (z^2a^1)= (-2mn^2)^1 / (pqm)^0= (xy^2z)^0= 1? Negative Exponents: it says to leave answers with positive exponents

More Similar Questions