PLEASE HELP ME! PLEASE!

1 )3x + 8y = 1
7x + 4y = 17
Answer: (3,1)

2) -3x + 5y = -7
9x + 2y = 38
Answer: (4,1)

3) 7r + 3s = 13
14r - 15s = -16
Answer: (1,2)

4) 2x - 7y = 42
4x - 14y = 64
Answer: No Solution ??

5) 9x + 12y = 15
3x + 4y = 5
Answer: Identity ??

6) 2 = 4s - 3t
2 = 12s - 9t
Answer: No Solution ??

7) 3a - 6b = 18
4a + 8b = 24
Answer: (6,0)

If I got any of these wrong, can someone please show me the right way to do them?

These I have no idea on how to do them.

8) 4x +8y = 5
5x +10y = 13

9) 13 = 8a - 8b
6 = 4a - 5b

10) 160 = 2x - 10y
120 = 3x - 15y

Can anyone show me how to do these ones, I keep trying to solve them, but keep getting the wrong answer?

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 300
  1. math help needed.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  2. There may not be tutors available for your subject and question at all times.
    Have patience.
    You posted this again about 1/2 hour after your first post of this question

    You have to keep checking back to see if your received an answer, sometimes it might take over an hour or even more.

    I gave you an answer in

    http://www.jiskha.com/display.cgi?id=1235612870

    I did not answer your first part, because all you have to do is check if your answers work in both of the two equations.

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Algebra 1B Radical expressions & data analysis

    1. Simplify 2/√5 A. 2/√5 B. √10 C. √10/5 D. 2√10/5 *** My answer 2. Simplify -11√112 A. -44√7 B. -176 √7 C. -27 √7 D. 4√7 *** My answer 3. Simplify 17√17 -9 √17 A. 8 *** My answer B. 8√17 C. 26√17 D.

    asked by Mermaid99 on May 23, 2016
  2. Grammar (Last one :) )

    Except for Ronnie and _____, everyone was on time. him(my answer) he Between you and _____, I know the answer to the mystery. I me(my answer) Leave your message with Ms. Horioka and _____. me(my answer) I It was Geraldine Ferraro

    asked by Anon on February 5, 2013
  3. Algebra

    1) Simplify: (Y^4) (y^3) A:y^1 B:y^7 (my answer) C:y^12 D:y^43 2)Simplify: Y^6 / y^2 A: y^8 B: y^4 C: y^3 ( my answer) D: y^1 3: Convert into a fraction 5-^3 A: 1/5 B:1/15 (my answer) C:1/25 D:1/125 4: 15^0=? A:0 (my answer) B:1

    asked by Lexi on September 26, 2016
  4. English

    Need to label the verb wish A for action of L for Linking... 1. The koala bears have climbed the tree. Answer=A 2. The peacock seemed more beautiful than before. Answer=A 3. In the rain forest display at the zoo, the birds looked

    asked by Ann on March 28, 2011
  5. Language Arts

    Directions: replace the bold faced word with a contraction. 1. We will(bold faced) see you t the English class next week! Answer: We'll 2. There is (bold faced) no milk in the refrigerator. Answer: There's 3. There will (bold

    asked by Patrick on March 2, 2016
  1. calculus

    Find the linearization of the function below at x = π/3.? y=sin(x)/x Your answer should be a linear function of x where the coefficients are accurate to at least two decimal places. You can enter π in your answer as "pi"

    asked by john on October 14, 2010
  2. Math

    Does studying for an exam pay off? The number of hours studied, x, is compared with the exam grade received, y. x 7 7 5 5 7 y 95 90 75 85 95 (a) Complete the preliminary calculations: SS(x), SS(y), and SS(xy). Incorrect: Your

    asked by DeeDee on May 29, 2013
  3. help me for this stupid worksheet

    the question is.. why did the ghost decide to haunt city hall? urgh i don't fee like doing it so im hoping someone has the answer :] You might have gotten an answer if you'd told us the source of your question. To which story,

    asked by brooke on January 31, 2007
  4. Math 8R: Homework Check - Part 2

    Part 2: Simplify by combining like terms and using the distributive property 11. 3x + 5x Answer: 8x 12. 3x + 5y - 2x + 8, Answer: 1x + 5y + 8 13. 9 + 5m + 6b - 2m - 4, Answer: 3m + 5 + 6b 14. 3ab + 6c - ab + 10 - 2c, Answer: 2ab +

    asked by Laruen on October 28, 2012
  5. Pre-Calculus

    Could someone check my answers? 25. 32^(2x-3)=2 Answer- x= 8/5 26. 9^(2x+1)=81 Answer- x= 1/2 27. 1/4=2^3x Answer- x= -2/3 28. 1/27=3^2x Answer- x= -3/2 29. 9^x=27 Answer- x= 3/2 30. 32^x=4 Answer- x= 2/5 31. 27^(x+1)=9 Answer- x=

    asked by Caroline on May 1, 2013

You can view more similar questions or ask a new question.