Sign language

1. Which of the following is not a core component of acceptance into the deaf community?
A. Attitudinal
B. Audiological
C. Linguistic
D. Hearing aids

2. Which of the following terms best represents the three categories most strongly associated with membership in the deaf community?
A. Audiometric, linguistic, hearing
B. Audiometric, linear, attitudinal
C. Audiological, linguistic, attitudinal
D. Audiological, linear, hearing

3. As technology advances, how is membership in the deaf community affected?
A. It’s stopping
B. It’s staying the same
C. It’s not permitting
D. It’s changing

If someone could please help I’d be very thankful

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. My answers are
    D. Hearing aids
    C. Audiological, linguistic, attitudinal
    And D. It’s changing. Could someone tell me if those are right

    1. 👍
    2. 👎
  2. I agree with your answers.

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Writeacher
  3. Thank you @Writeacher

    1. 👍
    2. 👎
  4. does anyone have answers to da whole quiz?

    1. 👍
    2. 👎
  5. Answers are:
    1. D
    2. C
    3. D
    4. D
    5. C
    6. A
    7. A
    8. B
    9. C
    10. C
    100% I promise :)

    1. 👍
    2. 👎
  6. Stranger is correct

    1. 👍
    2. 👎
  7. let’s go 2020 all the right answers stranger is right

    1. 👍
    2. 👎
  8. Stranger is correct December 2020

    1. 👍
    2. 👎
  9. Your wrong person above. All are correct except #8: it is D-1546.

    1. 👍
    2. 👎
  10. he's right ^^^^ 2021

    1. 👍
    2. 👎
  11. stranger is wrong on 2 and 8
    2) C
    8) D

    1. 👍
    2. 👎
  12. 1. Hearing aids

    2. Audiological, linguistic, attitudinal

    3. It’s changing

    4. FALL

    5. C

    6. A

    7. 1920

    8. 1546

    9. A modified sign points backwards

    10. Present, future

    1. 👍
    2. 👎
  13. mouse is right

    1. 👍
    2. 👎
  14. 8 is D and the rest are correct.

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Sign language please help

    Time will tell exam 1: After the DPN protests students had (4 points) a) a larger Deaf administrative representation on campus b) more technological services for the deaf on campus c) increasing opportunities for scholarships d)

  2. Shalee ^~^

    1) Which of the following statements about the sun's structure is true? The sun has a solid surface The sun has an interior and an atmosphere The sun's interior is similar to the Earth's; it has a core, mantle, and crust*** The

  3. Science

    Which statement is correct about the inner core and mantle of the Earth? (1 point) A.The mantle is entirely liquid, while the inner core in entirely solid. B.The mantle is both solid and liquid, while the inner core in entirely

  4. ASL (American Sign Language)

    Time will tell exam 1: After the DPN protests students had (4 points) a) a larger Deaf administrative representation on campus b) more technological services for the deaf on campus c) increasing opportunities for scholarships d)

  1. why is physics so hard??????

    a velocity vector of 40 degrees below the positive x-axis has a y-component of -10 m/s. What is the value of its x-component. I know the answer is 11.9 m/s. When I first tried it, I got 6.43 and then I just tried bunch of stuff

  2. classroom management techniques

    14. Which of the following is part of the strategy of modifying behavior? A. Analyze the behavior that needs changing. B. Inform the student that he or she needs to change his or her behavior. C. Ignore students who demonstrate a

  3. English 10

    What is a theme in Elie Wiesel’s “Nobel Prize Acceptance Speech”? Nobel Prize Acceptance Speech A)A good life can quickly become tragic. B)Those who witness injustice without speaking up are also guilty. C)People should live

  4. L O

    describe a recent service delivery protest in your community . What are the problems that the community faced?what did the community members do before the protest? Measures taken by the local governmen to address the issue. How

  1. Science

    1) Which of the following statements about the sun's structure is true? The sun has a solid surface The sun has an interior and an atmosphere The sun's interior is similar to the Earth's; it has a core, mantle, and crust*** The

  2. Physics (electromagnets)

    2. How might the following things affect the strength of the electromagnet (nail and coil and battery)? ◦ Thickness of the core. ◦ The amount of current going through the wire. ◦ How many times the wire is wrapped around the

  3. curriculum

    What are the differences between the responsive component and the productive component in the aesthetic domain? A. Appreciation of natural beauty, appreciation of the fine arts, and the ability to form judgments and preferences

  4. Science

    1. Which of the following statements about the sun's structure is true? A. The sun has a solid surface. B. The sun has an interior and atmosphere. C. The sun's interior is similar to Earth's; it has a core, mantle, and crust. D.

You can view more similar questions or ask a new question.