Principles of marketing

1. Experimental research is used to study A. Consumer behaviors B. The natural habitats of consumers C. Cause of effect relationships D. Focus group responses
2. Customer relationship management is used for all of the following except A. To target highly valued customers B. To identify all customers who shop with company C. To develop strong customer relationships D. To create offers tailored to specific customers
3. Value marketing refers to A. A marketing plan that costs very little to implement
B. A marketing plan for products that stress quality for less C. A marketing plan that plays on a good set of values D. A marketing plan for products that are inexpensive
4. Which of the following is not a major influence on business buyer behavior A. Environment factors B. Organizational factors C. Individual factors D. Procurement factors
5. The value proposition includes all of the benefits that the A. Product promises to deliver B. Customers receives from a product C. Seller promises to deliver D. A customer attributed to the product
6. When a company chooses to market to several market segments and uses separate offers for each market the company is using a what strategy A. Differentiated marketing B. Concentrated marketing C. Micro marketing D. Undifferentiated marketing 7. Direct channels of distribution include what as members A. Manufactures, retailers, and customers B. Manufactures and retailers C. Manufactures and wholesalers D. Manufactures and customers 9. What occurs when businesses offering competitive products attempt to satisfy the same consumers wants and needs A. Brand competition B. A monopoly C. Monopolistic competition D. Product competition 10. Marketers try to spot what shifts in order to discover new products that might be wanted A. Social class B. Subcultural C. Cultural D. Social role 11. Product promotion refers specifically to all activities undertaken to A. Inform consumers about the product B. Ensure that the product price is what consumers will pay C. Ensure that the product price is higher than the competition D. Inform consumers and encourage them to buy the product. Please need help

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 90
  1. My answers are I’m not good at this
    1. B
    2. A
    3. C
    4. A
    5. B
    6. A
    7. C
    9. D
    10. D
    11. A

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. economics

    give all answers in detail what is consumer awareness Need of consumer awareness Consumer law in india forms of consumer exploitation consumer protections-i)some perspectives ii)case study role of producers in protecting consumers

    asked by anonymous on June 14, 2006
  2. science

    Ok listed below is the question. I have chosen to use incarcerated women with a mental illness: nature vs. nurture. Population will be women who have been incarcerated and diagnosed with a mental illness between the ages of 18 and

    asked by Jennifer on January 18, 2012
  3. social studies

    give all answers in detail what is consumer awareness Need of consumer awareness Consumer law in india forms of consumer exploitation consumer protections-i)some perspectives ii)case study role of producers in protecting consumers

    asked by shubhada on November 14, 2006
  4. economics-to Ms Sue OR ANYONE

    I HAVE TO PREPARE A PROJECT ON 'CONSUMER AWARENESS'(CLASS 10TH). SO CAN YOU PLZZZ TELL ME THAT WHAT IS TH NEED OF CONSUMER AWARENESS IN TODAY'S WORLD?& HOW CONSUMERS ARE EXPLOITED? &SOME MORE INFORMATION ABOUT 'CONSUMER

    asked by bhavna on June 11, 2006
  5. psychology

    What dictates the design (experimental versus quasi-experimental) and the type of manipulation used in a research study?

    asked by Betty on March 18, 2012
  6. maths!

    6) There are three research and development projects focusing on the development of three new products A, B and C. The markets into which the new products are to be launched are identical. However, consumer preference is at

    asked by mozza on December 9, 2009
  7. marketing

    can you help me understand these better please o Consumer demographics o Consumer psychographics o Consumer behaviors o A segment profile o A target strategy

    asked by scooby9132002 on May 24, 2009
  8. Research

    I would like to have your input on the following questions. (1) Why is students study habits worth a study for a research proposal? (2) For the following research topic, describe a quantitative and a qualitatitive study focused on

    asked by Michael on November 28, 2012
  9. Psychology

    Dr. Allen is trying to determine the best method by which to draw a comparison between the amount of time his students spend in the library to the grade point average of his students across the spectrum. Which research design

    asked by J.J on April 23, 2013
  10. science

    h t t p: / / tinypic . co m/r/f2vw1w/3 In the link above (take out the spaces) there is supposed to be a picture representing a foodweb. 1. Which letter is the producer? Is it A? 2. I'm not sure what B and C would represent? A.

    asked by casey on August 30, 2009

More Similar Questions