Grammar

11.The physician started to perform the operation, but the patient was not yet completely under anesthesia.
a)Started to
b)Perform
c)Was not
d)Completely under

12)Before his death at age 82, comedian Rodney Dangerfield’s motto was, “I don’t get no respect.”
a)No
b)Was
c)At
d)Before

13)The mailperson’s job is to put the envelope’s in every mailbox on the block.
a)Every
b)Block
c)Envelope’s
d)Mailperson’s

14)The charge nurse overheard the nursing assistant discussing the private details of a client medical condition with personnel friend in the hospital cafeteria.
a)Details
b)Overheard
c)Client’s
d)Personnel

15)The car that he had seen at the Ford dealer was the one that he final decided to buy.
a)Was
b)Had seen
c)To buy
d)Final

16)He had already finished studying at an university when he was called to join the army.
a)Was called
b)Studying
c)Had already
d)An

17)The nurse asked the patient to choose ate items from the menu that are his favorites.
a)Ate items
b)To choose
c)His favorites
d)That are

18)He ate for pieces of fried chicken at dinner, and no vegetables.
a)Ate
b)For
c)No
d)At

19)The most important things in my life are making money, traveling abroad, and to live well.
a)In
b)To live
c)The most
d)Are

20)It’s true that children depend in their parents for food, clothing and shelter.
a)It’s
b)In
c)Clothing
d)That

Select the word or phrase that is not used correctly
My answers
11.D
12.A
13.C
14.D
15.D
16.D
17.A
18.B
19.A
20.B

asked by Anonymous
  1. All are right except for 19.

    posted by Ms. Sue
  2. Thank, you so much for your help!

    posted by Anonymous
  3. You are very welcome.

    posted by Ms. Sue

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. hcc

    The physician started to perform the operation but the patient was not yet completely under anesthesia. which part of sentence is wrong?
  2. English

    Select the word or phrase in the sentence that is not used correctly 1) The physician started to perform the operation, but the patient was not yet completely under anesthesia. a) Started to b) Perform c) Was not d) Completely
  3. Math

    I need help with a few problems. Please help. Perform the indicated operation. -13 - (-22) _______________ -11 - (-11) A)9/22 B) 450 C)-13/-11 D)Undefined Multiply (4)(–5)(10). Find the reciprocal of (-1/5) (15) Find the
  4. health

    According to the AMA, what is a key reason behind a physician’s duty of confidentiality to a patient? A. The U.S. Constitution requires a physician’s confidentiality. B. The patient will feel more confident in disclosing
  5. medical insurance

    the patient is seen by his family physician for follow-up treatment of recently diagnosed asthmatic bronchitis. the physician's fee is 75$. the patient copayment is 20$, and the patient is not required to pay any additional amount
  6. Computer programming

    Ok so the question is this: the manager of the Super Supermarket would like to be able to compute the unit price for products sold there. To do this, the program should input the name and price of an item and its weight in pounds
  7. Health

    I Feel its B. Or D. Trcky question According to the AMA, what is a key reason behind a physician’s duty of confidentiality to a patient? A. The U.S. Constitution requires a physician’s confidentiality. B. The patient will feel
  8. Allied Health

    According to the AMA, what is the key reason behind a physician's duty of confidentiality to a patient? A. The U.S. Consititution requires a physician's confidentiality. B. The patient will feel more confident in disclosing
  9. college algebra

    1. divide and simplify x^2+x-56/x^1-1 / x-7/2x+2 2. find the product in simplest from for x^2+x-6/2x^2-x-3 * x^7-2x^6+4x^5/x^4+8x 3. perform the indicated operations and simplify: 2/3x +4/3x^2 y^4 -6/2x^4 y^5 4. perform the
  10. Social studies

    What conclusion can be made about the british policy of assimilation? That it started because of settlement. That it started because of respect toward different culture. That it started because of exploration. That it started

More Similar Questions