Algebra

1.Is the equation true false or open ?
9p+8=10p+7
A. Open; there is a variable
B. True; the expression are the same for all values of the vaiables.
False; the expression are never the same
2.Which is the solution of the equation
5-4x=-3?
A.0
B.2
C.-3
D.1/4
3.Which order pair is a solution of the equation y=x–3?
A.(-2,5)
B.(-5,2)
C.(2,5)
D.(5,2)
4.Which ordered pair is a solution of the equation y=3x?
A.(-2,-9)
B.(-8,-18)
C.(-8,-3)
D.(-10,-30)
5.which ordered pair is a solution of the equation y=-9x+4?
A.(10,-86)
B.(-4,-58)
C.(6,-41)
D.(-6,57)

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. Someone may check your answers.

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue
  2. Why couldnt you?

    1. 👍
    2. 👎
  3. Does anyone have the answers for these or not?

    1. 👍
    2. 👎
  4. ig not

    1. 👍
    2. 👎
  5. 1.A
    2.A
    3.A
    4.B
    5.A
    6.D
    7.C
    8.C
    9.B
    10.D
    11.C
    12.B
    13.A
    14.C
    15.D
    16.D
    17.D
    18.A
    19.B

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Science

    What do earthquakes and tsunamis have in common?(1 point) They modify Earth’s surface. They originate on Earth’s surface. I think its this one They only occur on landmasses. They only occur in the ocean. two statements are

  2. algebra

    (1) Is the equation true false or open? 9p + 8 = 10p + 7 A. open;there is a variable ***** B. true;the expressions are all the same for all values of the variiables C. false;the expressions are never the same (12) Which equation

  3. Math

    Is the equation true, false, or open? 5x+2=6x+11 a. Open; there is a variable b. True; the expressions are the same for all values of the variables c. False; the expressions are never the same

  4. math

    (1)Is the Equation true, false, or open? 4y + 8 = 6y + 3 A. True; the expressionas are the same for all values of variables B. False; the expressions are never the same ****** C. Open; there is a varible (12)Which equation is an

  1. Health P.E. (Check answers)

    1. The average heart beats about 100,000 times a day. Is it True? 2. The heart is located inside the ribcage and just to the right of the breast bone. Is it False? 3. The heart has four chambers and is divided into a right and

  2. algebra 1

    Is -7 + 9 = -9 + 7 true, false, or open? a. true b. false (this one?) c. open Is 4x - 3 = 19 true, false, or open? a. true b. false c. open (this one?) Which of the following is a solution to the equation 16 = 4x - 4? a. -5 b. -4

  3. algebra. help!

    Is 4x-3=19 true, false, or open? Which of the following is a solution to the equation 16=4x-4? a. -5 b. -4 c. 5 d. 16

  4. Math

    For questions 1-10, match each inequality with its corresponding solution by entering the capital letter only. For example, type "A" only. A. x-1>5 B.2x≤6 C.x-7>-4 D.-2x -3, open dot at -3 and shaded to the right 4.x 3, open dot

  1. Math

    Is the equation true, false, or open? 9p + 8 = 10p + 7 I think it's true... Am I correct???

  2. Math

    1. Is the equation true, false, or open? 4y 8 = 6y + 3 2. Which value is a solution of the equation 2 - 8x = -6? 3. Which ordered pair is a solution of the equation y - x - 4? 4. Which ordered pair is a solution of the equation y

  3. Algebra

    Is the equation true, false or open 4y+8=6y+3

  4. Biology (Science)

    Which of the following is not true about a hypothesis? 1) Previous knowledge can help support it. 2) It is a tentative explanation. 3) It can be proven to be false. 4) It must be testable to be useful. 5) It can be proven to be

You can view more similar questions or ask a new question.