Math

Help meh please
Check my answers I suck at dis

1. 4y+3≤y+6

Answer=y≤3

2. -2y>2

Answer=y<-1

3. y/3<-1

Answer=y<-3

4. 3y≤2y+3

Answer= y≤1

5. Sari has to read a book for English class by the end of the week. She wants to read at least 200 pages in the first 5 days of the week. On average, how many pages should sari read per day to meet her goal?

Answer= 40 pages

A painter earnes 15 per hour. What is the minimum number of hours he must work to earn at least $200? Write an inequality to represent this situation and solve. Show your work.

Answer= idk man how does this work... Someone help me!


asked by Memes
  1. the first three are correct
    #4
    3y≤2y+3
    3y - 2y ≤ 3
    y ≤ 3

    #5, corrrect

    #6
    number of hours = 200/15 = 13 1/3 hrs

    15t ≥ 200 , where t is the number of hours

    posted by Reiny
  2. Thanks brih

    posted by Memes

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Inequalities (Math)

    Sari has to read a book for English class by the end of the week. She wants to read at least 200 pages in the first 5 days of the week. On average, how many pages should Sari read per day to meet her goal? (1point) I think it's
  2. Math

    Sari has to read a book for English class by the end of the week. She wants to read at least 200 pages in the first 5 days of the week. On average, how many pages should Sari read per day to meet her goal? p>=______
  3. algbra

    sair has to read a book for english class by he end of the week. She wants to read at least 200 pages in her first 5 days of the week. On average , how many pages should Sari read per day to meet her goal? p greater than equal to
  4. Reiny or Steve could you check my Math?

    1. (9m+6)+(-5m-6) my answer: 4m 2. (3r^2+7r+1)+(4r^2-8r-2) my answer: 7r^2-r-1 3. (6h-1)-(9h+4) my answer: -3h-3 4. (m^2-m-4)+(m-5) my answer: m^2-9 5. (4x+4)+(3x+2+1) my answer: 7x+7 Now this was book work for me so it doesn't
  5. Language Arts

    Directions: replace the bold faced word with a contraction. 1. We will(bold faced) see you t the English class next week! Answer: We'll 2. There is (bold faced) no milk in the refrigerator. Answer: There's 3. There will (bold
  6. Math 8R: Homework Check - Part 2

    Part 2: Simplify by combining like terms and using the distributive property 11. 3x + 5x Answer: 8x 12. 3x + 5y - 2x + 8, Answer: 1x + 5y + 8 13. 9 + 5m + 6b - 2m - 4, Answer: 3m + 5 + 6b 14. 3ab + 6c - ab + 10 - 2c, Answer: 2ab +
  7. 8th Grade Algebra: Answer Check

    Find the length of the 3rd side of each right triangle. 1. 8^2+15^2=c^2 Answer: c=17 2. 5^2+b^2=13^2 Answer: b=12 3. 9^2+13^2=c^2 Answer: c~15.81 Simplify. Assume that all variables are nonnegative. { this means square root 4. {12
  8. Inequality quiz help CHECK ANSWERS

    1. Gavin needs to read at least 150 pages of his book this week. He has already read 82 pages. How many more pages A. 82 + p >= 150; p >= 68 B. p + 82 <= 150; p <= 68****MY ANSWER C. p - 72 >= 150; p >= 222 D. p
  9. English

    Which of the following is a good test-taking strategy for multiple-choice questions? 1.Answer C is almost always the correct answer, so pick C if you don’t know the answer. 2.Read the answers first, and then read the question.
  10. 8th Grade Algebra: Answer Check #2

    Add or Subtract (Radicals) { this means squared 1.3{2 + 4{2 Answer: 7{2 2. 8{3 + 3{3 Answer: 11{3 3. 7{5 - 3{5 Answer: 4{5 4. 8{2 - 5{2 Answer: 3{2 5. 6{x + 7{x Answer: 13{x 6. 9{y + 3{y Answer: 12{y Multiply 7. -3x^2(4x^2-3x-5)

More Similar Questions