Spanish

1. in which region of Spain is the city Segovia located?
a. Northern Spain
b. Central Spain
c. Southern Spain
My answer is B?
Is that correct?

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. Yes, B.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Segovia

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Writeacher
  2. Thanks for the backup!

    1. 👍
    2. 👎
  3. You're welcome.

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Writeacher
  4. Hi,

    Here are the answers to this assessment.:)

    1.C
    2.A
    3.B
    4.A
    5.B
    6.B
    7.A
    8.C
    9.B
    10.C

    Hope this helps!
    Use this to check your answers.

    1. 👍
    2. 👎
  5. CamDiva is correctt 100%

    1. 👍
    2. 👎
  6. I think the answer is B for number 6

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. spanish

    How do people in the Spanish speaking world invite people to their parties? A) Formal, written invitations B) Posting the celebration in the newspaper well in advance C) Verbally without much notice Which of the following is not

  2. spanish

    which region of Spain has a cooler, rainier climate than others? A)Southern Spain B)Central Spain C)The Basque Country

  3. Social studies

    1. All of the following are regions of Latin America except * the United States and Canada. * Mexico and Central America. * the Caribbean. * South America. 2. Some Caribbean islands are coral islands formed from * tops of

  4. social studies

    How has democracy impacted Central America? A.increased dependence on Spain B.increased economic prosperity and stability C.increased control by the United States**** D.increased restrictions on trade Which impact did

  1. History

    Which correctly matches the European nation with the territory it colonized in the Americas? A.) France – Canada B.) Spain – Brazil C.) Spain – Jamestown D.) England – Mexico I think it's A

  2. World History

    Which option accurately describes Ferdinand Magellan and his motivation for exploring the world? A. He was a Portuguese explorer who sailed for Spain; he ended up sailing around the world. B. He was an English explorer who sailed

  3. Social studies

    How did Spain's refusal to destroy Negro Fort affect Florida? It led General Jackson's troops first invasion of the territory It gave the seminoles an empowered stance against the United States It showed that Spain did not view

  4. Social Studies

    which of the following laid the groundwork for the revolt that led to Mexico's independence from Spain? A. the election of Juárez B. the expansion of trade C. the Mexico Cession D. the conquest of spain by Neopoleon Bonaparte I

  1. Social Studies

    Please check my answers??? 4. Trade and travel among the regions of South America have been affected by a. natural resources and vegetation b. high mountains and dense rain forests (I picked this) c. the Caribbean Sea and the

  2. Spanissh

    Why do people in the Spanish-speaking world often call Chile’s capital city Santiago de Chile A. Santiago has coasts on both the Atlantic and Pacific Oceans. B.The National University of San Marcos is in Santiago.** C.A city in

  3. Social studies

    1. Which of the following occurred as a result of the Cuban Revolution? A. The U.S. placed a trade embargo on Cuba. B. The U.S. began trading and profiting from Cuba's economy. C. Cuba won independence from Spain. D. Cuba's

  4. History

    Which option accurately describes Ferdinand Magellan and his motivation for exploring the world? A.)He was a Portuguese explorer who sailed for Spain; he set out to find a better route to the Spice Islands. B.)He was an Italian

You can view more similar questions or ask a new question.