Science

1. How Ian an areas topography determined?
A. By using an areas longitude and latitude
B. By using an areas scale
C. By using an areas elevation, relief, and landforms *
D. By using an areas elevation, longitude and latitude
I really need to check my answers if anyone can help me that would be great thankyou

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. whats the answer!!!!!! 1 is C and thats all i know whats up with jiskha!!!!! -(-_-) (~_~.)

    1. 👍
    2. 👎
  2. I don’t think that is the real Ms.Sue she wouldn’t write things like that am I right

    1. 👍
    2. 👎
  3. yup that is not her at all
    (=_=)

    1. 👍
    2. 👎
  4. what are the answers i need????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. 👍
    2. 👎
  5. The answers are
    A
    B
    C
    D
    A
    D
    C
    C
    C
    B
    B
    C
    A
    D
    D
    A
    C
    B
    B
    A
    That's all I know kids

    1. 👍
    2. 👎
  6. Can someone tell me if the answers is right?

    1. 👍
    2. 👎
  7. Thxs

    1. 👍
    2. 👎
  8. answers!!! is 100% correct. I am so happy!!!! I really needed this!!! Thanks!!!

    1. 👍
    2. 👎
  9. THanks answers!! I appreciate it!

    1. 👍
    2. 👎
  10. @answers!! Thank you so much this helped a lot!

    1. 👍
    2. 👎
  11. Thx

    1. 👍
    2. 👎
  12. dang, idk what to do about the written response ones

    1. 👍
    2. 👎
  13. Thank you, the answers were actually all correct!!!

    1. 👍
    2. 👎
  14. thanks i went though 2 times and i think it is good now i am doing the last 2.

    1. 👍
    2. 👎
  15. this is cheating

    1. 👍
    2. 👎
  16. Does anyone know the answers to the responses

    1. 👍
    2. 👎
  17. filthy cheater you are a person who is noble and true but if this is cheating why are u on this site. Also if someone feels bad about filthy cheater's comments just know that if this is cheating then u can do better.

    1. 👍
    2. 👎
  18. Every year, Eli and his family visit the great sand dunes desert in colorado. Eli notices that more sand dunes with varied shapes and sizes appear each year. Explain what causes this phenomenon.

    Hannah is comparing a rock from deep underground. One is very smooth, and the other has very rough edges,. Explain why each rock was probably found in that location.

    I need answers please and i will give yall reward i promise.

    1. 👍
    2. 👎
  19. @answers you da best!!! tysm!
    Peace! -^w^-

    1. 👍
    2. 👎
  20. Should i have the face or no?

    1. 👍
    2. 👎
  21. 18. A sand dune will not have the exact same shape because the wind blows around the sand so no one grain of sand stays in the same place. Wind currents mold the sand dunes for a very short time unless the cycle is affected by inertia.

    1. 👍
    2. 👎
  22. 19. The rock from the riverbed is smooth because as it interacts with the water and rolls down the current it losses any jagged edges via water erosion.The rock from deep underground is not smooth because of the pressure applied to it while below the surface.

    Logging out
    12/13/19

    1. 👍
    2. 👎
  23. your awesome Lady Unsane

    1. 👍
    2. 👎
  24. The answers, but with numbers

    18. A sand dune will not have the exact same shape because the wind blows around the sand so no one grain of sand stays in the same place. Wind currents mold the sand dunes for a very short time unless the cycle is affected by inertia.
    19. The rock from the riverbed is smooth because as it interacts with the water and rolls down the current it losses any jagged edges via water erosion.The rock from deep underground is not smooth because of the pressure applied to it while below the surface.

    1. 👍
    2. 👎
  25. i just wanna know-how is an area topography determined.

    1. 👍
    2. 👎
  26. Thx answers and this is a bruh moment

    1. 👍
    2. 👎
  27. Thx

    1. 👍
    2. 👎
  28. you know people teachers have a website and the can see were you got your in formation from

    1. 👍
    2. 👎
  29. For Connexus users don't use any of the answers that say 18 or 19 because you will get half of your test wrong trust me I submitted it already and got a terrible grade below passing score

    1. 👍
    2. 👎
  30. @P i am a conexus user and need the answer for it but there are none can you atleast tell me which are right with the numbers next to them?

    1. 👍
    2. 👎
  31. So not, in the school year of when this is posted, "answers!!" and anyone else before me has the wrong answers now. I looked it up a few times and my answers were different. Sorry folks!

    1. 👍
    2. 👎
  32. C
    A
    A
    B
    C
    B
    B
    D
    C
    A
    A
    A
    B
    B
    A
    C
    D

    1. 👍
    2. 👎
  33. wow, I can't believe you can just cheat a test like this. I spent an hour on one the things in the unit review

    1. 👍
    2. 👎
  34. I didn't cheat, I did the test and just came here to double check my answers, I would have gotten 2 of them wrong and just wanted to make sure I get a good grade.

    1. 👍
    2. 👎
  35. This is a bruh moment is 100% correct I just took the test and got 17/17. Thx u so much

    1. 👍
    2. 👎
  36. Here are the answers if it does not start with C A A B it got changed
    C
    A
    A
    B
    C
    B
    B
    D
    C
    A
    A
    A
    B
    B
    A
    C
    D
    Essay do on your own
    Essay do on your own or look for the essay already filled out above

    1. 👍
    2. 👎
  37. I have a benchmark 40 questions here you go



    Scientific laws differ from scientific theories because laws do not provide ________.
    A) a hypothesis.
    B) a description.
    C) an explanation.
    D) a statement.
    2)
    As the Earth travels around the sun, this tilt causes different areas of the Earth’s surface to get different amounts of daylight at different times of the year. The angle of the Sun’s rays to the surface also causes areas to have more or less of the Sun’s energy. This causes the ________.
    A) seasons
    B) months
    C) days and nights
    D) years
    3)



    What does this image demonstrate about rocks?
    What does this image demonstrate about rocks?
    A) Rocks can be combined with other rocks to make a single mineral.
    B) Rocks always have crystal grains of identical size and shape.
    C) Rocks can be made up of more than one type of mineral.
    D) Rocks are always made up of minerals with identical properties
    4)
    Which of the following could be part of an effective plan to decrease the environmental impacts of using a resource?
    A) Reduce the rate at which the resource is consumed.
    B) Give a greater number of people access to the resource.
    C) Charge consumers a price for using the resource
    D) Develop a new technology to increase the rate at which the resource is consumed.
    5)
    What is it called when plants give off water vapor as a waste product?
    A) condensation
    B) sublimation
    C) transpiration
    D) evaporation
    6)
    Which of the following best describes why tidal energy is considered a renewable energy resource?
    A) Ocean water will never be exhausted.
    B) Tidal energy is replaced naturally by the Moon's gravity.
    C) Humans can create more tidal energy by setting up more tidal energy plants.
    D) The Moon receives energy from the Sun, which is a renewable resource.
    7)
    The city council of Centerville pass a law requiring all new buildings to be outfitted with low-flow toilets instead of regular toilets. The low-flow toilets use approximately 2 less gallons of water per flush. What will be the most likely effect of this new law?
    A) conservation of local freshwater supplies
    B) increase in the habitat size for the area's wildlife
    C) decrease in the amount of acid rain falling in the area
    D) pollution of the local groundwater
    8)
    The __________ has planets, moons, comets, and asteroids.
    A) United States
    B) Earth
    C) Solar System
    D) rotation
    9)
    How is an area’s topography determined?
    A) by using an area’s longitude and latitude
    B) by using an area’s scale
    C) by using an area’s elevation, relief, and land-forms
    D) by using an area’s elevation, longitude, and latitude
    10)
    Sediment deposited as fast-flowing river reaches a flatter area of land is called
    A) river delta
    B) alluvial fan
    C) floodplain
    D) oxbow lake
    11)



    View the picture to answer the following question.
    Plate A and Plate B are both made of continental plate material where they touch. What will happen as the plates press together?
    A) The edges of both plates will be pushed upward as the plates continue to move toward each other.
    B) The edges of both plates will be pushed downward as the plates continue to move toward each other.
    C) One plate will stop moving, and one plate will push upward as it continues to move toward the other plate.
    D) Both plates will stop moving.
    12)



    According to the picture, If these rock layers have been undisturbed, which layer is the youngest?
    A) A
    B) B
    C) C
    D) D
    13)
    Which part of the ocean floor is part of the continuous underwater mountain range that circles Earth?
    A) seamount
    B) mid-ocean ridge
    C) trench
    D) abyssal plain
    14)



    A farmer has the windmill in the picture. The wind blows the windmill. The windmill pumps water. Which type of energy does the windmill use?
    A) solar
    B) water
    C) renewable
    D) nonrenewable
    15)



    View the picture to answer the question
    Which process is identified in letter A ?
    A) Evaporation
    B) Precipitation
    C) Condensation
    D) Runoff
    16)



    The graphs below show energy usage and sources in the U.S. .Using the graphs, which of the following is true?
    A) 37% of energy usage is due to transportation.
    B) Nonrenewable resources make up about 93% of the sources of energy.
    C) Hydroelectricity makes up 23% of the sources of energy.
    D) Residential energy usage makes up 16% of the total energy usage.
    17)



    Please use the picture to answer the question
    .
    A) Buy Materials
    B) Find a problem
    C) Ask a question
    D) Publish results
    18)
    Please view the picture to answer the question
    This rock may chemically weather easily because is has many spaces or holes in it that allow water to seep through it, meaning it is:
    A) permeable
    B) erosion
    C) abrasive
    D) unchangeable
    19)



    Please view the picture to answer the question
    These rocks were made smooth by wind blowing smaller rock particles across their surface. This is an example of:
    A) ice wedging
    B) acid rain
    C) chemical weathering
    D) abrasion
    20)
    Earth and the other planets closest to the Sun are made mostly of _______
    A) Rocks
    B) Metal
    C) Water
    D) Gas
    21)
    The mass of rock and soil directly deposited by a glacier is called
    A) erosion
    B) loess
    C) till
    D) load
    22)
    The process by which water, ice, wind or gravity moves weathered rock and soil from one place to another.
    A) weathering
    B) deposition
    C) erosion
    D) dumptruck
    23)
    Which of the following vertebrates had the chance to become abundant after the dinosaurs became extinct?
    A) woolly mammoths
    B) amphibians
    C) mammals
    D) reptiles
    24)



    Please view the picture to answer the question.
    One kind of _______ is the crescent Moon.
    A) axis
    B) phase
    C) asteroid
    D) space probe
    25)



    Acid rain is a problem in areas with large populations, and it can be damaging to the organisms in an ecosystem. Acid rain can reduce the number of sensitive aquatic organisms, such as fish and frogs. On land, evidence of acid rain can be seen in plants that appear brown or dead. What would be the best solution for reducing acid rain in these ecosystems?
    A) reduce the amount of pollution entering the water
    B) reduce the number of laws that regulate air pollution
    C) reduce the price of gasoline to allow more automobile use
    D) reduce the amount of pollution entering the air
    26)
    Jonesville is a rapidly growing city. Which of the following situations will most likely have a positive impact on the resources available to Jonesville?
    A) Builders cut down trees to build homes without replanting new ones.
    B) Most people water their lawns every day to keep them green.
    C) Most people are careful to recycle all glass, metal, and plastic.
    D) Factories dump wastewater directly into nearby rivers.
    27)



    Observe the picture to answer the question
    Diamonds and graphite may seem very different; however, they share a characteristic. What is that characteristic?
    A) shape
    B) composition
    C) hardness
    D) color
    28)
    What is the energy source for the water cycle?
    A) The Sun
    B) The Earth
    C) The Moon
    D) Water
    29)
    Solar energy has many advantages, but it also has disadvantages. Which of the following is a disadvantage of using solar energy?
    A) It does not cause pollution.
    B) It is a renewable resource.
    C) It cannot be used at night.
    D) It saves money over time.
    30)
    A student is studying the fossils of a plant species that lived several million years ago. The fossils of this species are found in Australia and Antarctica.Which statement is the MOST LIKELY explanation for why fossils of this plant are found on these two continents?
    A) The plant evolved independently on Australia and Antarctica.
    B) Australia and Antarctica were a single land mass in the past.
    C) The plant’s seeds floated across the ocean between Australia and Antarctica.
    D) Australia and Antarctica were the only two continents in the past.
    31)



    The picture shows a fifty-two-million-year-old palm leaf fossil from a palm tree that was found in Wyoming. Palm trees with leaves similar to this fossil can be found living in tropical climates in the present day.
    Which of these best explains why a palm leaf fossil was found in Wyoming?
    A) A leaf from a palm tree was carried to the area by the wind.
    B) The climate in the area was much warmer fifty-two million years ago.
    C) Seeds from a palm tree were carried to the area by migrating animals.
    D) The palm trees in the area were adapted to a much colder climate fifty-two million years ago.
    32)



    Please use the picture to answer the question
    One full orbit of an object around another object is called a ________.
    A) axis
    B) revolution
    C) rotation
    D) satellite
    33)
    Which of these is an example of precipitation?
    A) Clouds
    B) Snow
    C) Air
    D) Vapor
    34)
    Why are biomass sources, such as wood and manure, considered renewable resources?
    A) because they can be replaced at the same rate as they are used
    B) because they can be used in fertilizers
    C) because they can minimize pollution
    D) because they can be used to generate electricity
    35)
    A scientist observed two rock samples. Sample A was found in the bottom of a dried–up lake and contained fossils. Sample B was found near a volcano and was glassy in appearance. Which statement is MOST LIKELY correct?
    A) Sample A is an igneous rock, and Sample B is a sedimentary rock.
    B) Sample A is a sedimentary rock, and Sample B is an igneous rock.
    C) Sample A is an igneous rock, and Sample B is a metamorphic rock.
    D) Sample A is a metamorphic rock, and Sample B is a sedimentary rock.
    36)



    Use the picture to answer the question.
    During which stage do clouds form?
    A) Evaporation
    B) Condensation
    C) Precipitation
    D) Transpiration
    37)
    Which best explains why runoff is important?
    A) It makes evaporation occur faster
    B) It increases condensation
    C) It returns water to other locations on Earth
    D) It increases the chance of flooding
    38)
    The Appalachian Mountains were once higher than they are now. Which of these explains why the Appalachians have become shorter over the years?
    A) plate movements
    B) volcanic eruptions
    C) deposition of sediments
    D) erosion by water and wind
    39)
    If you were looking for an example of a trace fossil, for which of the following might you search?
    A) footprints and trails
    B) a whole body preserved in rock
    C) dinosaur teeth
    D) a hardened mineral sample
    40)
    Oil is mined from deep underground and can be burned to release energy. Which of these best describes oil?
    A) Oil is form of electricity.
    B) Oil is a nonrenewable resource.
    C) Oil is a resource that can be recycled.
    D) Oil is a renewable resource.
    Eliminate

    im supposed to be not doing homeschool

    1. 👍
    2. 👎
  38. Tysm @This is a bruh moment !!! I got 100% yay

    1. 👍
    2. 👎
  39. my questions changed and i got 40 questions can someone help me?

    1. 👍
    2. 👎
  40. same 40 questions

    1. 👍
    2. 👎
  41. No they are all the same questions just in a different order, someone help us please.

    1. 👍
    2. 👎
  42. Number three is C
    Which explains best why a runoff is important?

    1. 👍
    2. 👎
  43. Which energy source is in the water cycle.
    2. C

    1. 👍
    2. 👎
  44. Aicd rain question which is number 4 is A
    The water cycle question which is number 5 is B

    1. 👍
    2. 👎
  45. Plants questions 6. is C

    1. 👍
    2. 👎
  46. The mass of rock and soil deposited by a glacier.
    7. A

    1. 👍
    2. 👎
  47. I will give out answers as we go
    I will put the question because I know the questions are in a different order

    1. 👍
    2. 👎
  48. 8. A The answer is A
    According to the picture, if these rock layers are undisturbed, which layer is the youngest?

    1. 👍
    2. 👎
  49. One full orbit of an object around another object is called (blank)
    The answer is B. Revolutions

    1. 👍
    2. 👎
  50. 11. B. Find a problem

    1. 👍
    2. 👎
  51. never mind that was question ten this I question eleven
    the answer is B. Compostion

    1. 👍
    2. 👎
  52. 12 is B. Tidal energy can be replaced by the moons gravity

    1. 👍
    2. 👎
  53. Thx but can you go faster. I need the answers now

    1. 👍
    2. 👎
  54. Sorry I can't I am just answering the questions as I go

    1. 👍
    2. 👎
  55. Even if you get like a 70% it is still good for a forty question test

    1. 👍
    2. 👎
  56. Okay thanks

    1. 👍
    2. 👎
  57. The answer for 13. is either A. plate movements, but im pretty sure it is C. deposition of sediments

    1. 👍
    2. 👎
  58. 14. is C. Renewable

    1. 👍
    2. 👎
  59. 15 is pretty hard but I think it is C. Rocks can be made up of more than one mineral

    1. 👍
    2. 👎
  60. Number 16 is D. Abrasion

    1. 👍
    2. 👎
  61. 17 is C. People recycle glass, water bottles, etc

    1. 👍
    2. 👎
  62. There are a lot of other answers that I can answer for you but I need to focus on the test. 18 is C. Mammals

    1. 👍
    2. 👎
  63. students: Time to cheat

    teacher/tutor: Students do not cheat please. This is a test.

    student: your no help

    teacher/tutor: that no way to talk

    *student never checks back*

    teacher/tutor: ok then

    students: I WANT EM ANSWERS

    |
    |
    | like if you laughed
    V

    1. 👍
    2. 👎
  64. Hope you had a laugh and a smile for your day

    1. 👍
    2. 👎
  65. @filthy cheaters stop saying we’re cheating. Obviously you got here too and the only way to find it is if you look up the answers dingus, so you are too

    1. 👍
    2. 👎
  66. anonymous is correct perfect 100% 17\17

    1. 👍
    2. 👎
  67. I’m a parent of a student who was hit with cheating on this test and her answers were copied word for word from this site and the URL was provided by the teacher. Kids Connexus has systems in place to compare your answer’s wording with any wording found online. If you cheat you will eventually get caught and once you do your trust with your parents and teachers will be forever damaged. Do not do it. It’s not worth it. As a parent I don’t care if my kids get an A or not as long as they have given their best effort and we know if real efforts have been given based on the notes you take, the quick check scores, the time spent online, the amount of overdues you accumulate, etc. If you read this, do yourself a favor and erase any answers you have gotten from this page and try to recall the correct answers yourself, right or wrong and use your own thought and wording for the essay questions. These aren’t that hard. I know you can figure it out. Don’t cheat!

    1. 👍
    2. 👎
  68. anonymous is right

    1. 👍
    2. 👎
  69. If you Listen to "the answer"
    You will Get a F

    1. 👍
    2. 👎
  70. The answers are
    C
    B
    A
    B
    C
    B
    B
    D
    C
    A
    A
    A
    B
    B
    A
    C
    D
    I tock the test plz listen to me I have the correct answers😁

    1. 👍
    2. 👎
  71. So @Yes same person as no is sort of right they missed only one so here are the 100% answers you may thank me later

    1 C
    2 A
    3 A
    4 B
    5 C
    6 B
    7 B
    8 D
    9 C
    10 A
    11 A
    12 A
    13 B
    14 B
    15 A
    16 C
    17 D
    18 Do it your self
    19 Do it your self

    1. 👍
    2. 👎
  72. @Noob Boi is correct. I got 17/17 with them.

    1. 👍
    2. 👎
  73. @Noob Boi is a legend and we should respect him for the great thing he did. He is right. 100%. Ms Sue is not keeping it 100% with me though, if you know what I mean

    1. 👍
    2. 👎
  74. For the written questions check the modifications. But if you don't have time to do that, I'll just tell you.
    For number 18 the answer is Deposition
    For number 19 the answer is weathering.
    I hope this helped. I'm not going to provide the wording because it would risk someone copying and pasting the answer which would help teachers find this site and I don't want to risk it.

    1. 👍
    2. 👎
  75. @Noob Boi is correct I got a perfect score.
    Thank you!

    1. 👍
    2. 👎
  76. I was just on a live lesson and my teacher said do not go on Jishka, Brainly, or any other homework help sites for the last two questions because she will be able to tell so lol

    1. 👍
    2. 👎
  77. Honestly guys the last two questions are easy and thanks @Noob Boi for the multiple choice questions

    1. 👍
    2. 👎
  78. Yooo im the street cheater listin up if u dont cheat i will come in your house i will haunt you i will use my skills agenst you and i will eat you has tag kid

    1. 👍
    2. 👎
  79. I need some answer would you be so kind to give the answers to the 40 questioned test?

    please if I don't get a really good grade I'm cleaning the hole house

    1. 👍
    2. 👎
  80. tbh i fail 6th grade day one im cheating but now i got to study lol but cheating is life your going to fail if you dont study thats facts not cap purrr

    1. 👍
    2. 👎
  81. i did not mean i fail the 6th i mean i am i just got in 6th lol.

    1. 👍
    2. 👎
  82. Omg Mr.Sue lol

    1. 👍
    2. 👎
  83. TEAAAA 👀🍵

    1. 👍
    2. 👎
  84. STILL RIGHT ANONAMOUS
    lol don't know how to spell

    1. 👍
    2. 👎
  85. aka anonymous

    1. 👍
    2. 👎
  86. YOU WILL BE MISSED 12/13/19 LADY UNSANE *SALUTE*

    1. 👍
    2. 👎
  87. also the answers is wrong i got 1/17 :(

    1. 👍
    2. 👎
  88. WHich person is wrong Shode?

    1. 👍
    2. 👎
  89. I need all 40 answers

    1. 👍
    2. 👎
  90. Can someone please help me on the last two questions I don’t want to copy I just need help with them I have a hard time asking from my siblings

    1. 👍
    2. 👎
  91. Noob Boi :(

    1. 👍
    2. 👎
  92. OMG THE ANSWER'S GOT 1 RIGHT ON MY TEST IMMA KILL HIM WHEN I HAVE THE CHANCE REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    1. 👍
    2. 👎
  93. Lol, all the answer and questions change... its best if you dont post them to waste your time

    1. 👍
    2. 👎
  94. HA y'all are

    1. 👍
    2. 👎
  95. for 25. is c

    1. 👍
    2. 👎
  96. What was that? @Cheating Is life. YOU WANT TO GO, OH ITS ON!!!! ¬_¬
    DONT MESS WITH THE BULL OR YOU'LL GET THE HORNS!!! >=(

    1. 👍
    2. 👎
  97. bro was the answers to the 40 question one

    1. 👍
    2. 👎
  98. well this was a waist of time im head out now

    1. 👍
    2. 👎
  99. dang bro i just came for the answer

    1. 👍
    2. 👎
  100. Parent not all of us have parents that don’t care about are grades as long as we do are best.

    1. 👍
    2. 👎
  101. @Meh So true.. my parents get very mad if i get bad grades like @Meh said not everyone have parents that don't care about grades as long are we do our best. If i get a freaking 95% that's not good enough for my parents i always need 100%.. and its super hard to get 100% for EVERY assessment i have to do that why school is very stressful for kids who haves parents who take grades seriously just for a 95%. But luckily i found jiskha and it helps so so so so much! :D i'm so glad that jiskha is here its so much better than getting yelled at just for a B+ or A- so one jiskha changed my LIFE i'm get better grades even though its cheating. I mean i don't have a choice.. I always try to do things by myself but it never works.. things are just too hard and the fact that things a stressful for me makes it worse for me to focus in class so i totally understand @Meh. And for the people say we cheat you never know what someones going through until you get to know them like someone could be cheating for a reason that you might not understand for example, that person could be having a learning disability or its hard for people to focus in class. But that's all. ^^

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. science

    Where would a park ranger most likely tell hikers and campers not to build a campfire? A. in areas where there are clouds and rain is falling B. in areas with cold temperatures and frozen ground C. in areas with high winds and

  2. Social Studies

    1. Which areas of South Asia are sparsely populated? A. coastal areas B. areas with an arid climate C. areas with heavy rainfall D. areas in the humid temperate climate region 2. Which religion has the most followers in South

  3. Geometry

    find the distance between the cities. Assume that Earth is a sphere of radius 4000 miles and that the cities are on the same longitude (one city is due north of the other) Dallas, Texas Latitude: 32* 47' 39" Omaha, Nebraska

  4. Unit 4 Unit test

    1.which phrase best defines the term development as used in geography? Improvements in economic and social outcomes. Improvements in gross national product Improvement in human rights Improvement in construction 2.which economic

  1. Precalculus

    A builder has 600 feet of fencing to enclose three adjacent rectangular partioned areas. Find the largest possible enclosed area of the partioned areas.

  2. Social Studies

    The largest mass migration in human history has taken place in China. Why? a. Chinese are seeking political amnesty in other countries b. Chinese are moving from the rural areas to work in urban factories c. Workers are leaving

  3. Science

    Which of the following correctly identifies active transport? A. Transport proteins move large molecules from areas of low. B. Transport proteins move large molecules from areas of low concentration areas of high concentration

  4. geography

    1.which phrase best defines the term development as used in geography? Improvements in economic and social outcomes. Improvements in gross national product Improvement in human rights Improvement in construction 2.which economic

  1. Science

    Which of the following statements about topography is correct? A. The topography of an area includes the area’s elevation, relief, and landforms. B. The topography of an area includes the area’s oceans and seas. C. The

  2. Geography and Society

    Which of the following areas receive the LEAST amount of precipitation? areas near the poles*** areas near the equator areas near the Tropic of Cancer areas near the Tropic of Capricorn

  3. Science help!!!!

    Passive transport involves movement of substances. A. from areas of lower concentration to area of higher concentration B. from areas of higher concentration to areas of lower concentration C. from areas in which the concentration

  4. SS

    How did the the Khmer civilization shape culture in Southeast Asia? Select the two correct answers. A. innovated a feudal system based on the loyalty of samurai warriors B. developed writing systems that spread throughout Asia C.

You can view more similar questions or ask a new question.